בית פורומים בחדרי חרדים

מה הקשר של בויאן להדליק נר לעילוי נשמת 45 הרוגי מירון ולא נציג המשפחות????

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/5/2022 23:55 לינק ישיר 
מה הקשר של בויאן להדליק נר לעילוי נשמת 45 הרוגי מירון ולא נציג המשפחות????

צרם לי במיוחד היעדרם של נציגי משפחות הרוגי מירון לפני ההדלקה של האדמו"ר מבויאן. כמה פשוט שהם צריכים אלו להדליק את הנר נשמה, הרי את זה אין לבויאן ירושה, האם עד כדי כך הם חוששים שם שמישהו יגנוב להם את ההצגה?
מזכיר לי את האסון הנורא שאחת הסיבות העיקריות שתולדות אהרן התעקשו לא לתת לאף אחד לעשות הדלקה באותה שעה שהם עושים כי אולי ושמא מישהו יקצור תהילה יותר מהם. 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2022 00:02 לינק ישיר 

משפחות הנספים יזמו את מפעל 'יחד עם בנו' ללימוד אבות ובנים לעילוי נשמתם כנראה שהדלקת נרות נוסח המשואות פחות חשובה להם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2022 00:04 לינק ישיר 

יש מספיק טענות על בויאן, טענה זו נראית לי פחות רצינית.
א. בכל זאת זו ההדלקה המרכזית והרשמית, זה פותח את אירועי ל"ג בעומר במירון, אז ראוי היה לציין את 45 נשמות, וציינו זאת לא רק בהדלקת נר, אלא בפרקי תהילים, לימוד משניות, וקדיש.
ב. מחר בערב יש טקס מיוחד לבני המשפחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2022 00:18 לינק ישיר 

כל אחד יכול להדליק נרות נשמה לזכר ההרוגים
הרבי מבויאן רצה גם להדליק לעילוי נשמתם
ואתה מוזמן גם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2022 01:43 לינק ישיר 

דוקא זה נראה מאד אנושי לא לשכוח את האירוע 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2022 08:58 לינק ישיר 

מסכים מאוד עם התגובות האחרונות, בעיקר עם תגובתו המנומקת של ידידנו נוירולוג. לא נראה לי שהייתה מחשבה להזמין את משפחות ההרוגים, קשה לי להאמין שהם מסוגלים לעלות להר ביום הזה וברור שכל בלגן הכי קטן שיתרחש על ההר, יכול לפגוע בנפשם העגומה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה הקשר של בויאן להדליק נר לעילוי נשמת 45 הרוגי מירון ולא נציג המשפחות????
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext