|
|
| נשלח ב-19/5/2022 21:02 |
|
| |
| זומזום123 כתב: |  | | ומה יש לנו מלהצביע פורוש או אייכלר, רק אגואיסטים רק למען עצמם |
|
ברור. אם הבחירה היא בין בן גביר לפורוש ודומיו, אז ברור שאני מצביע לבן גביר בלי לחשוב פעמיים. זה נראה שבבחירות הבאות זה באמת יהיו האפשרויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2022 21:09 |
|
| |
אני אתו הפעם עד הסוף. מי שלא מבין מה קרה פה עם אובדן המשילות והשליטה במדינה, שימשיך להצביע לג' ובנט נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2022 22:52 |
|
| |
מחליפים פרה בחמור?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 04:22 |
|
| |
הציבור שהצביע לימינה וודאי לתקוה חדשה יעדיפו לבגוד בכל היקר להם ולא להתקרב לחרדים, השנאה לחרדים יושבת שם על מקום עמוק של אידואולוגיה דתית לאומית קורסת שלא ניתן לאחות ולכן מעדיפים להשניא את החרדים שלא יתעשקו בחידלון השיטה שלהם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 09:22 |
|
| |
אנשים רבים התפקחו ומבינים שחברי הכנסת החרדים ביודעם שהם מקבלים אוטומטית את הקולות של הקהל ששבוי בידם. אין להם אינטרס לעזור . ולכן איתמר בן גביר הוא הכתובת . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 16:22 |
|
| |
גם אני אוסיף את שני הסנט שלי: ליהדות התורה יש הרבה מה לחשוש מבחירות, הרבה עמך שהיו מצביעים לג' בגלל החיבור לגידולים מחפשים בית שקרוב להשקפתם ויקבלו אותו אצל בן גביר. החידוש עתה הוא שאני שומע את זה (בלחישה) גם אצל חרדים (אמנם לא המיין סטרים שמחובר לראשי ישיבות, אבל רבים. נכנה אותם "השקופים" של יהדות התורה).
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 15:05 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 16:04 |
|
| |
קשה לצפות כמה פרייארים ישרדו עד לבחירות הבאות, וכמה חדשים ייוולדו.
אנשים מרוב שהעריצו את בנט ועוד יותר את שקד, שכחו תוך שניות את ברית האחים שעשו עם לפיד ואת כל הרוע ששחררו לעברנו, וחזרו אליהם ככלב שב על קיאו, עד שבגד בהם שוב, בעצם לא.. עד שבגד בימין, זה מה שהפריע להם..
והנה הופיע הד"ל התורן, סמוטריץ', אמרו שהוא יגאל אותנו ואת ביבי, וקיבלו - לא מעט בזכותו - את ליברמן ולפיד. הטפשים, בגלל הדיסוננס הקוגניטיבי, החלו לטעון שהוא צודק, הוא חייב להיות נאמן למצביעים שלו, הדלי"ם המקוריים, ולא לתת את ידו לתכניות השמאלניות של ביבי.. וכך קיבלנו שוב את ברית האחים + ליברמן והערבים.
הפעם יש שלאגר חדש, בן גביר, הוא יציל אותנו, הוא ידאג לנו, הוא אוהב אותנו יותר מגפני ופרוש, הוא ידאג רק לתקציבים עבורנו, לבניה בערים החרדיות, לתקציבים עבור החינוך... ואז יום אחרי שיבחר ויבחר, כמו סמוטריץ', בנאמנותו למשלחיו הדלי"ם על חשבון החרדים הנאנקים, יענו אותם בוחרים שוב אמן, וימשיכו לסבול מגזירות כלכליות על הציבור החרדי. והדלי"ם ימשיכו לצחוק על כולנו, כשם שעשו עם לפיד ושקד לא מזמן.
(ואחרי זה יאשימו פה אותי שאני נגוע בשנאה עצמית..).
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 16:58 |
|
| |
ירושלמי התיאור שלך למה סמוטריץ' מנע ממשלת ביבי-חרדים עם מנסור עבאס, חוטא לאמת! סמוטריץ' בעצת רוב רבני המגזר, התנגד לתקדים שהימין יקים ממשלה עם מפלגה שלא רק שהיא אינה יהודית או ציונית. אלא היא מזדהה כשייכת לאויבינו הפלסטינים (למרות שהיא מוכנה להתאפק ולשים בצד כרגע חלק מהשאיפות הלאומיות הפלסטיניות)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 17:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 17:27 |
|
| |
אני סומך על נתניהו יותר מאשר על סמוטריץ', ואם הוא חשב על מהלך פוליטי כלשהו, ואיך בדיוק חשב לעשות את זה, קשה לבדוק עכשיו, אבל מה שרק היה מתכנן נכון בעיניי פי כמה מממשלת עבאס-ליברמן-לפיד ובנט. (אולי לחשב שבלית ברירה יחברו אליו מהימין עוד אנשים, ואולי גם חשב שעבאס בממשלה ימנית ישפיע פחות מאשר בממשלת שמאל). בכל אופן החרדים, כולם, רצו אז שיצליח במהלך שלו, וכולם התאכזבו למשך כמה ימים, עד שבוחרי סמוטריץ' התעשתו ואמרו שככה עדיף, דיסוננס קוגנטיבי אמרנו? ובכל אופן 2 - הדאגה העיקרית של חרדי מן השורה אמורה להיות לצרכים החרדיים, ורק אחר כך לענייני ימין-שמאל, רק כאלה שסובלים משנאה עצמית מוכנים לאבד את הממשלה לטובת רודפינו אך ורק עבור נצחון הסמוטריצ'ים על הההזויים המקבילים משמאל.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 17:34 |
|
| |
ירו_שלמי
| חריף_ומקשה כתב: |  | ירושלמי התיאור שלך למה סמוטריץ' מנע ממשלת ביבי-חרדים עם מנסור עבאס, חוטא לאמת! סמוטריץ' בעצת רוב רבני המגזר, התנגד לתקדים שהימין יקים ממשלה עם מפלגה שלא רק שהיא אינה יהודית או ציונית. אלא היא מזדהה כשייכת לאויבינו הפלסטינים (למרות שהיא מוכנה להתאפק ולשים בצד כרגע חלק מהשאיפות הלאומיות הפלסטיניות) |
|
לא התכוונתי למשהו אחר.
[ואם אתה שואל אותי - סמוטריץ הוא אחד מול רוב הציבור היהודי השפוי שכן חשב שהברירה הדחוקה נכונה לפחות לעת צרה שכזו, אבל הוא בגאוותו (ובוא לא נכניס לשיח את הרבנים, אלו התשובות של גפני ופרוש לרוב.. והחרדים שבחרו סמוטריץ' ודאי לא התכווני לבחורר גם ברבניו) בחר להיות הדיוט הקופץ בראש והרס לנו את המדינה לשנה, והתקדים? התקדים של השמאל עם הערבים יחד עם חכי"ם המייצגים גם את הימין, לא פחות נורא, זו כבר בכיה לדורות, מעתה הם תמיד יוכלו לחשוב גם על האפשרות הזו].
ומצידי אם היו מעבירים 25 מליארד לערבים ו-25 לחרדים, גם זו לטובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 18:25 |
|
| |
מאפה הנתון של בחירות באלול?
| יו_טיוב כתב: |  | |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 18:46 |
|
| |
מסתבר יותר שהבחירות בחשוון. בזמנו היה כעס על יהדות התורה ושס שלא עזרו עם הקורונה ועם אומן, כעת כועסים על גור, וגם גילו שבן גביר וסמוטריץ מנעו ממשלת ימין עם מחמוד עבאס. נראה קודם איזה מפלגות יהיו ומה תיהיה אחוז החסימה, מפלגת שיקלי סילמן יכול לקרוץ לאי אילו חרדים דתיים וחרדלים, ויהיו חרדים שיעברו לשס, העיקר לא להצביע לנציג של גור רשעים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|