|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
מיכאל שמש: בלי לעדכן את בנט, לפיד הבטיח 200 מיליון למשותפת בתמורה לתמיכה בקואליציה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 12:36 |
|
| |
מיכאל שמש: בלי לעדכן את בנט, לפיד הבטיח 200 מיליון למשותפת בתמורה לתמיכה בקואליציה.
פרסום ראשון: 200 מיליון ל'כבישי טיבי' תמורת שיתוף פעולה בכנסת. המו"מ של לפיד עם המשותפת שבנט לא עודכן עליו בצל המשבר הפוליטי יור יש עתיד יאיר לפיד מקיים מו"מ אינטנסיבי מול הרשימה המשותפת וח"כ אחמד טיבי מי שמובילה את המו"מ היא מנכלית משרד ראש הממשלה החליפי נעמה שולץ. אחת הדרישות המרכזיות של טיבי היא תקציב של כ 200 מיליון שח לטובת כבישים בישובים הערביים. ברקע הפרישה של ח"כ זועבי ממרצ לפיד מעלה הילוך במומ עם המשותפת כדי לחזק את שיתוף הפעולה בין הקואליציה למשותפת במטרה לא להפסיד בהצבעות במליאת הכנסת. נעמה שולץ פועלת מול משרד התחבורה ומול משרד האוצר במטרה לאשר את הבקשה מלשכת לפיד נמסר: ממשלת ישראל פועלת בימים אלה לשיקום תשתיות שהוזנחו בכל רחבי הארץ. זוהי עבודתנו ולהבדיל מהממשלות הקודמות אנחנו גם מבצעים אותה. בנט לא עודכן על המו"מ ועל הפרטים. https://t.me/MichaelShemesh/6132נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 12:46 |
|
| |
טוב. השחמט כבר שקוף לחלוטין.
לפיד במתכוון יעשה הכל כדי לייצר דברים שהוא מקווה שיגרמו לאורבך/שקד לפרוש,ובכך להפוך אותו לראש ממשלת המעבר.
הבעיה שלפיד, כמו תמיד, עושה את זה שקוף מדי, ואורבך ושקד לא יפלו בפח הזה. הם יסכימו לאכול את כל הבזיונות, כדי להשאיר את בנט רה"מ, מתוך תקווה שבמצב כזה יש סיכוי לימינה לשרוד את הבחירות. במצב שבו בנט מגיע לבחירות כשר פנים, אין לו אפילו את המעמד הציבורי שיש לו כעת, ואז סער אוכל לו גם את הקולות שעוד נשארו לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 12:53 |
|
| |
אם בנט וסער חכמים, הם חייבים באיזו שהיא נקודה, לפחות כ10 חודשים לפני מועד החילופין, להתחיל לשבור חזק ימינה. להעביר ביחד עם מחנה ביבי-חרדים-חרדלי"ם חוקים ימניים שיוציאו את מחנה השמאל מדעתו, עד שלא תהיה למחנה השמאל ברירה, והם בעצמם יפזרו את הכנסת וישאירו את בנט ראש ממשלת המעבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 13:37 |
|
| |
אז זהו , שבנט לא יעשה את זה, מפני שהוא בשלב זה התייאש מהאלקטורט הימני, וחשוב לו מאוד לשמור על תמיכת התקשורת בו, בשביל לקבל בבחירות את קולותיהם של בוחרי המרכז הנשמעים לצו התקשורת.
אפשר אם רוצים, להאשים את נתניהו שהוא הביא את בנט למצב הזה, אבל תכל'ס זו המציאות כעת.
בנוסף יש לזכור, שבנט בלי סער, גם לא יכול להעביר חוקים, כי מה לעשות- לגוש הימין בבחירות האחרונות היו רק 59, כולל בנט.
על הדחליל של גאולה אבן , מיותר כמובן להשחית מילים. אין שום הגיון פוליטי בשום פעולה שלו בשלוש השנים האחרונות.הוא מריונטה על מלא
תוקן על ידי פצקו ב- 20/05/2022 13:41:49
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 14:02 |
|
| |
בנט וסער יכולים להמשיך לקבל את אהדת התקשורת בכך שהם ימשיכו בחדווה לטנף על ביבי במסגרת פסטיבל הרל"ב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 14:04 |
|
| |
זירה פוליטית : מיכאל שמש: לשכת טיבי: חכ טיבי וראשי רשויות העלו דרישה זאת בועדת כספים וטיבי שלח פנייה לשרת התחבורה מיכאלי מזמן. לא קשור בקואליציה אופוזיציה. זה היה לפני מספר שבועות עוד לפני המשבר הקואלציוני דני זקן: בתוך ההתדיינות בין אנשי לפיד לראשי המשותפת, בעצם בעיקר עם טיבי עולות דרישות שבפועל כבר הובטחו ואף תוקצבו ל מנסור עבאס יכול להיות שמוכרים לד"ר טיבי כנאפה מחוממת? או אולי ההיפך, במשותפת מנסים לנכס את ההישגים הנאים שהביא עבאס תמורת התמיכה בקואליציה. ימינה: הממשלה לא תישען על הרשימה המשותפת בשום סיטואציה, ואין מולם הסכמים כלשהם. הפרסום הנ"ל אינו אמת. מדינת ישראל דואגת לכלל אזרחי ישראל, ויש כאן ספין של פוליטיקאים להלביש על פעולות ממשלה שגרתיות תחפושת כאילו הן נובעות מהסכם פוליטי. מבחינת ציר בן גביר-ביבי כל בית ספר או מתנ"ס שממילא עומד להיבנות נחשב "הסכם כניעה לערבים". נתניהו, גפני ובן גביר הם שמשתפים פעולה עם טיבי ועודה כדי להפיל את חוק "ממדים ללימודים". לא נאפשר להם זאת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 14:06 |
|
| |
לפיד לא באמת סופר את בנט, ובנט יודע את זה. מצד שני לבנט אין שום בעיה עם זה, הוא כביכול פטור מביקורת על השטויות שלפיד עושה. את בנט מעניין בנט, אני לא בטוח עד כמה הוא מחובר למציאות, ניתן לראות זאת בהצהרות החלולות המדומיינות והשקריות שלו חדשות לבקרים.
לגבי סער אני מקווה שיימחק מהמפה הפוליטית, ובבושת פנים. לאיש אין כלום חוץ משנאה לביבי, ואף שטרם הספקנו (ואני מקווה שלא ייצא לנו בכלל) להכיר אותו באמת, הוא שמאלני בסגנון של אהוד אולמרט, אשתו שמאלנית ידועה, הבת שלו היתה פעילה בהפגנות השמאל בבלפור.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2022 15:40 |
|
| |
בערך 3 פעמים תקציב הרווחה של כל הפנימיות החרדיות. וכמה הסתה היינו סופגים על זה כל שנה !!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|