|
|
| נשלח ב-23/5/2022 23:12 |
|
| |
| הלבן כתב: |  | למה אויל? יש לו מטרה בחיים, ומנסה לקדם בה עניינים. ומה שאינו בהצלחה, אין זה אשמתו. עו"ד ממולח שמנסה לגונן, ושלא בהצלחה, זה חסרון שלו? |
|
קלטתי אותך מהתחלה טרול לא מוצלח שמגלגל עיניים לשמיים כאילו מדובר בתמים שלא מבין ורוצה שיסבירו לו בכדי להבין. במה זכינו שהגעת במיוחד (בניק זה) לפורום לרגל המאורעות האחרונות?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 23:15 |
|
| |
אני רוצה לפנות לחסידי גור בקריאה נרגשת! אחים יקרים! תשמרו על הילדים שלכם! אם חלילה חס ושלום זה ייגמר ברצח והבן שלכם בחור ישיבה או אברך צעיר יהיה מתועד במצלמות או שיהיו עדויות שהוא היה חלק מקבוצה שהיכו את הנרצח, החיים שלו ייגמרו! באותו רגע המערכת תפקיר אותו ואתכם לגורלכם ויתנערו ממכם. לא תקבלו מימון משפטי והיחצנים שלהם יסבירו בתקשורת כמה הם לא מכירים ולא יודעים בכלל מי אתם...תזכרו ; בחורים צעירים אין להם את הבשלות הנפשית לפעמים להבדיל בין הרטוריקה המתלהמת בדרשות של המשגיחים לבין המציאות והם לא מבינים כמה הם יכולים להסתבך. קחו אחריות עכשיו כדי שלא תבכו אחרי זה כל החיים!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 23:20 |
|
| |
| Astrolog כתב: |  | | אני רוצה לפנות לחסידי גור בקריאה נרגשת! אחים יקרים! תשמרו על הילדים שלכם! אם חלילה חס ושלום זה ייגמר ברצח והבן שלכם בחור ישיבה או אברך צעיר יהיה מתועד במצלמות או שיהיו עדויות שהוא היה חלק מקבוצה שהיכו את הנרצח, החיים שלו ייגמרו! באותו רגע המערכת תפקיר אותו ואתכם לגורלכם ויתנערו ממכם. לא תקבלו מימון משפטי והיחצנים שלהם יסבירו בתקשורת כמה הם לא מכירים ולא יודעים בכלל מי אתם...תזכרו ; בחורים צעירים אין להם את הבשלות הנפשית לפעמים להבדיל בין הרטוריקה המתלהמת בדרשות של המשגיחים לבין המציאות והם לא מבינים כמה הם יכולים להסתבך. קחו אחריות עכשיו כדי שלא תבכו אחרי זה כל החיים!! |
|
לא טעית בפורום?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 23:25 |
|
| |
כנראה הפורום זקוק לג'ורולוג
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 02:02 |
|
| |
בשורה טובה תדשן עצם - ישמח לב מבקשי ה'
《🔥 דברי אמת ואמונה🔥》
לאחר תקופת הרצה משך כשלושה חודשים והאזנה נרחבת של אנ''ש ועם ישראל לקו התוכן 'אמת ואמונה', מתחדש הקו בעיצומם של ימים סוערים במערכת חדשה עשירה ומגוונת שמספרה 5265* (וכן במספר 02-5011430).
לחיוג מארה"ב 151-832-99-186
לחיוג מאירופה 44-3333-6615-35
⚜⚜⚜
☆ שִׁמְעוּ דְּבַר ה' הַחֲרֵדִים אֶל דְּבָרוֹ אָמְרוּ אֲחֵיכֶם שֹׂנְאֵיכֶם מְנַדֵּיכֶם לְמַעַן שְׁמִי יִכְבַּד ה' וְנִרְאֶה בְשִׂמְחַתְכֶם ☆
בשלוחה 2 ניתן להאזין לדברי חיזוק מרבינו ראש הישיבה שליט"א, שנמסרו בימים האחרונים.
דברי חיזוק מאת הגה"ח מורינו אברהם מרדכי בהגרי"א אלתר זצ"ל, ומאת הרה"ח ר' ישראל מנלה שליט"א בשלוחה המרכזית שלוחה מס' 1.
דברים ועדויות לאנ''ש ולכלל ישראל מאת אנשי קהילתנו בשלוחה 6.
הגה"ח רבי פרץ רוטנברג שליט"א- אנגלית.
עדות של אחד המתפללים בליל שב"ק בירושלים - אנגלית.
הגה"ח מו' אברהם מרדכי בן מורינו הגרד"ח אלתר שליט"א - אידיש.
הגה"ח רבי אליעזר כרמל שליט"א, ראש כולל פני מנחם אשדוד - עברית.
הגה"ח מו' אברהם מרדכי בן מו' הגרד"ח אלתר שליט"א - עברית.
הרה"ח ר' ישראל מרדכי צישינסקי שליט"א מנכ"ל מוסדות 'פני מנחם' - עברית.
הרה"ח ר' ישראל חרש שליט"א - עברית.
⚜⚜⚜
הקו בהתפתחות חידוש והרצה ובעז''ה כל הערה והארה תתקבל בברכה להוספת תכנים בקו בהתאם לביקוש אי''ה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 02:40 |
|
| |
| עמ_קנית כתב: |  | ההשוואה שלך למקרי אלימות אחרים בציבור החרדי, מוזרה בעיני מאד לא טענתי שלא היו מקרי פגיעה /אלימות, היו גם היו וגם ציינתי את פוניבז' היו יש שם מקרים עצובים מצערים, ואף קשים. אבל זו הטענה עצמה!! התגובה מנגד מעולם לא הייתה אלימות מאורגנת וחייתית. מעולם לא!! גם שנעלו את ר' גרשון בחדר, וגם שזרקו עליו לבן (בזיון פי אלף מקריאות ברמקול) וגם במקרי אלימות שהיו בפילוג בציבור הליטאי (ג'- עץ) הייתה אלימות, הייתה מחלוקת קשה, היו מקרים שבאופן ספונטני מישהו/הם - הגיב, הרים יד / שרט - ואולי גם ברמת חומרה יותר גבוהה מפצע פלסטר
|
|
אני לא כל כך מבין את הצורך לגמד את מה שקרה בפונוביץ אפשר בהחלט לגנות את גור ואת פונוביץ, כשלכל אחד מהם יש משהו חמור יותר קודם כל, בפונוביץ התארגנו ביחד תכננו ביחד כמעט מידי יום לפרוץ ביחד לאיזור בו יושבים הקבוצה השניה היריבה, אם זה מחבלים או שונאים, הם נכנסו בעשרות הכו ופצעו באכזריות באגרופים לפנים, ובזריקת סטנדרים מרחוק אחד על השני כדי לך אולי לראות כמה סרטונים המפורסמים ביו טיוב בהמוניהם ולראות את השיטה ואת גודל האלימות אז זה לא היה רק מידי פעם ספונטני כשמישהו התרגז, אלו היו התארגנויות מתוכננות והדבר השני החמור, מדובר כאן בישיבה, המקום שהכי אמור להיות בו לימוד תורה תפילה וקדושה, ובמקום כזה התבצעו מידי יום מריבות מחפירות ומכות, חילול השם שאין לו אח ורע, וכמה שגור התנהגו באלימות, אבל זה לא היה בתוך ישיבה בצורה יומיומית (למרות שהם גם צרו השבת מול בית כנסת, אבל לא נכנסו פנימה, הכל היה ברחוב) ומצד שני גור הגדילו לעשות ברדיפה והכאת ציבור שלם ולעיתים גם כאלו שאינם נמנים אפילו על ציבור זה, וכל זה על כך שאדם אחד בודד עשה מה שעשה לסיכום, גם גור וגם פונוביץ, וגם עוד כמה חסידויות שמגלגלות כיום עינים אבל יש להם עבר אלים, כולם צריכים לטמון את ראשם מבושה, ולהפסיק את הבושה של האלימות בתוככי הציבור החרדי
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 24/05/2022 02:42:36
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 05:21 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | למה אויל? יש לו מטרה בחיים, ומנסה לקדם בה עניינים. ומה שאינו בהצלחה, אין זה אשמתו. עו"ד ממולח שמנסה לגונן, ושלא בהצלחה, זה חסרון שלו?
קלטתי אותך מהתחלה טרול לא מוצלח שמגלגל עיניים לשמיים כאילו מדובר בתמים שלא מבין ורוצה שיסבירו לו בכדי להבין. במה זכינו שהגעת במיוחד (בניק זה) לפורום לרגל המאורעות האחרונות? |
|
הלבן הוא ניק מוכר לרבים וטובים כתלמיד חכם מופלג, בנגלה ובחסידות, שאם היה ליטאי בבני ברק בטח היה נחשב מפארי הדור, מחבר ספרים מופלאים בנושאים רבים. איש שאינו שייך לאגודה או דגל, ואם יש לו נגיעה זה דוקא לטובת גור.
ואותו מכנה הנוכל כטרול.
צריך למחות על כבוד תורתו.
למזלנו בטח לא שעה לפגיעה שיוצאת מאדם נקלה, שפל, מעודד אלימות, שספק אם יודע צורת אות, ודאי אינו יודע שורה בגמרא או הלכה, איש שמוחו מעוות כפי שנתגלה בעבר שמקבל הרהורים מראיית ביידן כורע לכבוד אשת אברך.
נתעוררתי לכך ע"י ניק חשוב ששלח לי בפרטי את הדברים.
תוקן על ידי קלעפער ב- 24/05/2022 05:24:12
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 06:53 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| momeir כתב: |  | נוירולוג יודע ומבין שטענותיו הזויות .. הוא נהנה מהצ'ומי שהוא מקבל מכולם. להפסיק להגיב לו. כבר אמר החכם מכל האדם. " גם אם תכתוש את האוויל במכתש...לא תסור איוולתו מעליו " |
|
אתה מתחרה "ראוי" ל"ולשרה בן" ההבדל ביניכם שהוא מתחרפן ואוכל את הלב מכך שאני מתעלם ממנו ומהטרלותו, ואתה מתחרפן ואכל את הלב מזה שאני מפוצץ לך את הבלון. שיהיה לשניכם בתיאבון
|
|
אני דווקא נהנה שאתה לא מגיב לי. אני מגיב לדבריך רק בשביל הקוראים האחרים שלא יחשבו שיש אמת בדבריך. בחיים האמיתיים כשאני פוגש עלוב החיים כמוך אני עובר לצד השני של הכביש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 06:59 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | למה אויל? יש לו מטרה בחיים, ומנסה לקדם בה עניינים. ומה שאינו בהצלחה, אין זה אשמתו. עו"ד ממולח שמנסה לגונן, ושלא בהצלחה, זה חסרון שלו?
קלטתי אותך מהתחלה טרול לא מוצלח שמגלגל עיניים לשמיים כאילו מדובר בתמים שלא מבין ורוצה שיסבירו לו בכדי להבין. במה זכינו שהגעת במיוחד (בניק זה) לפורום לרגל המאורעות האחרונות? |
|
הלבן הוא ניק מוכר לרבים וטובים כתלמיד חכם מופלג, בנגלה ובחסידות, שאם היה ליטאי בבני ברק בטח היה נחשב מפארי הדור, מחבר ספרים מופלאים בנושאים רבים. איש שאינו שייך לאגודה או דגל, ואם יש לו נגיעה זה דוקא לטובת גור.
ואותו מכנה הנוכל כטרול.
צריך למחות על כבוד תורתו.
למזלנו בטח לא שעה לפגיעה שיוצאת מאדם נקלה, שפל, מעודד אלימות, שספק אם יודע צורת אות, ודאי אינו יודע שורה בגמרא או הלכה, איש שמוחו מעוות כפי שנתגלה בעבר שמקבל הרהורים מראיית ביידן כורע לכבוד אשת אברך.
נתעוררתי לכך ע"י ניק חשוב ששלח לי בפרטי את הדברים.
תוקן על ידי קלעפער ב- 24/05/2022 05:24:12 |
|
"מדחציף כולי האי שמע מינה ממזר הוא" הוא עוד עלול לאיים עליך שהוא יפסיק להגיב לך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 07:04 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| bakבוק כתב: |  | | "נוירלוג"אני מאוד מעריך ומכבד אותך בגלל יושרך הפנימי ולכן אני בפלא גדול עליך . ברור לי מסגנונך וכתיבתך שאינך נמנה על הפלג הירושלמי ובכל זאת במשך שנים זעקת זעקת אמת על העוול והרדיפה שהם עברו ואולי גם עוברים ולא דפקת חשבון לאיש . לכן הפלא בעיני כפול איך אתה מבין או מזדהה עם הרודפים מגור באכזריותם על תלמידי רב שאול . ועוד מילה לחס"ג אלף כנסים מרשימים והפקות נוצצות של "מזומנים" לא ימחקו וישכיחו את התדמית השלילית שאתם מותירים על הציבור הכללי והחרדי בפרט בבריונות וברדיפה על חסידי רב שאול .והנזק החינוכי שתותירו בצעירי הצאן יחרטו בנפשם המצולקת . "והאלוקים יבקש נרדף" |
|
קודם כל מרענן לראות שיש בפורום גם מי שמגיב עניינית בלי התלהמות וקללות.
יש כאן איזו תפיסת עולם של רק שחור ולבן, או שאתה עם ר' שאול ומקלל את האדמו"ר מגור בוקר צהרים וערב, או שאתה "גערער".
אני סבור שזה לא שחור ולבן, ואחזור שוב על המובן מאליו, לאלימות אין מקום, והאלימות שכולנו ראינו ראויה לכל גינוי. מאידך (ומבלי להצדיק אלימות בתגובה) ההסלמה וההקצנה במלחמה באדמו"ר מגור, חציית הגבולות והקווים האדומים הובילו גם להסלמה והקצנה מהצד השני כולל אלימות. בשום מקום ושלב לא הזדהיתי עם האלימות.
בעניין התדמית, ברור שהתדמית של גור שלא היתה משהו לפני כן, רק תהיה גרועה יותר. לגבי הנזק החינוכי אני חושב שזה יותר מורכב ולא הכל מונח רק על כתפי גור, אבל לא נראה לי שיש כאן בפורום את הפתיחות המחשבתית והסובלנות לנהל דיון על זה, אז אוותר.
|
|
הצבוע משמיץ ומכנה בשמות גנאי את כל מי שמעיז לכתוב נגדו ומוזיל דמעות תנין כשעונים לו באותו מטבע. אדם עלוב ובזוי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 15:30 |
|
| |
קלעפער
הדבר האחרון שאקבל זה מוסר מאדם ריק ופוחז, אז חסוך ממני את הבליך.
באשר לניק "הלבן", אין לי מושג מי ומה הוא ואם הוא כפי מה שאתה מתאר, אמינות העדויות שלך שוות לפח.
מה שאני כן יודע שמדובר בניק אלמוני שהפציע כאן במיוחד לכבוד המאורעות האחרונות, והאובייקט שלו היה אני (זה קצת חשוד בלשון המעטה).
אופי השאלות החוזרות ונשנות שלו, הרמיזות שלו, ההתחמקות מלענות על שאלתי בו בזמן שהוא מצפה שאענה על שאלותיו, ואף עניתי עליהן, ואקורד הסיום, כל אלו נראו כמו הטרלה, מי שמטריל הוא טרול.
אם הוא תלמיד חכם הוא בטח גם מכיר את זה: "איזהו מכובד? המכבד את הבריות" (אבות).
נ.ב. בקשה מהקהל, אם מגיע לכאן איזה ראש ישיבה גדול או אדמו"ר נכבד ומצפה שנכבד אותו ללא תנאי ולא משנה איך הוא עצמו נוהג, אנא שלא יבוא כאלמוני אלא יציין בפתח דבריו מי מה הוא ויש לכבדו בכל מחיר. תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 15:46 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | קלעפער
הדבר האחרון שאקבל זה מוסר מאדם ריק ופוחז, אז חסוך ממני את הבליך.
באשר לניק "הלבן", אין לי מושג מי ומה הוא ואם הוא כפי מה שאתה מתאר, אמינות העדויות שלך שוות לפח.
מה שאני כן יודע שמדובר בניק אלמוני שהפציע כאן במיוחד לכבוד המאורעות האחרונות, והאובייקט שלו היה אני (זה קצת חשוד בלשון המעטה).
אופי השאלות החוזרות ונשנות שלו, הרמיזות שלו, ההתחמקות מלענות על שאלתי בו בזמן שהוא מצפה שאענה על שאלותיו, ואף עניתי עליהן, ואקורד הסיום, כל אלו נראו כמו הטרלה, מי שמטריל הוא טרול.
אם הוא תלמיד חכם הוא בטח גם מכיר את זה: "איזהו מכובד? המכבד את הבריות" (אבות).
נ.ב. בקשה מהקהל, אם מגיע לכאן איזה ראש ישיבה גדול או אדמו"ר נכבד ומצפה שנכבד אותו ללא תנאי ולא משנה איך הוא עצמו נוהג, אנא שלא יבוא כאלמוני אלא יציין בפתח דבריו מי מה הוא ויש לכבדו בכל מחיר. תודה
|
|
נראה לך שבאתי לתת לך מוסר? מזמן מזמן חדלתי מכך. ולא רק בגלל שאני אכן ריק ופוחז, ואף גרוע מכך, אלא אפילו אם הייתי צדיק גדול ותלמיד חכם ענק לא הייתי יודע להוציא מים מסלע או להכניס בינה במוח קש וגבבא.
באתי למען כבוד התורה כפשוטו. הלבן הוא תלמיד חכם על פי כל הגדרה עכשווית. והוא אכן לא בא להטריל. שאל ברצינות ואפילו בכבוד. אבל כנראה שקצת תמימות יש בו או חוסר הכרות, וחשב שיצליח להוציא ממך טיעון הגיוני כשכל מטרתך היא טרוליות ורשע.
אני יודע שאינך חסיד גור. אתה סתם רשע שנדבק לרשעים, מפוטין עד לגורא. אילו היית חסיד גור היינו קצת מבינים אותך, אבל ככה סתם להיות נוכל ורשע?
אבל אין יאוש בעולם כלל כבר זעק רבינו נחמ"ן כל אדם יכול לשוב בתשובה וברגע קל להפוך להיות צדיק גמור, כמובאר בגמרא להלכה.
גם ממך לא אפסה תקוה.
יתמו חטאים מן הארץ ולא חוטאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 15:57 |
|
| |
יופי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 16:27 |
|
| |
אתה יודע שגם לצורך לומר את המילה האחרונה צריך להיות איזה הגיון?...
|
|
|
|
|