|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
עימותים? ממש לא! הכותרת הנכונה: בהוראת ההנהגה הגערעס יצאו לפוגרום נגד קהילת הגר"ש
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 00:57 |
|
| |
| Honeycooki כתב: |  | חריף, אתה כמובן צודק בכל מילה, אין ספק, ואין אף אחד שחושב אחרת, כולל הניק המטורף שאתה מתייחס אליו...
חבל מאד על כל שניה שאתה משקיע בו ובתגובות אליו. הוא זבל של בנאדם.
מציעה לכולם להצטרף אלי, כבר כמה שנים - לא נכנסת לאשכולות שלו ולא מגיבה להודעות שלו.
עצוב שיהודי חרדי יכול להיות כל כך מרושע, עלוב ופתאטי בו זמנית.
כדי לעשות לעצמי טוב על הלב, החלטתי שהוא פשוט אוטיסט ממש, ואין לי ענין להתעסק עם אוטיסטים.
הלוואי וכל היהדות החרדית תתנער מכת גור האכזרית, ושכל היהודים הטובים והתמימים שנשארו שם, שיינצלו ברחמי השם.
|
|
אין ספק שקוראים את הדברים שלך ניתן להסיק שאתה פאר המידות (ועוד מנסים לשכנע אותי שגור זה התחתית...)
היה שווה שתחרוג ממנהגך ותתייחס לדבריי בשביל לראות את גדולתך כי רבה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 01:27 |
|
| |
ושוב גור עושים את הטעות הגדולה, שתזניק קדימה את ר' שאול, ותעצים אותו בפי שנים ועל הדרך תהפוך את השם גור לשם נרדף לאלימות ועל כך נאמר "אף אחד לא יכול להזיק לאדם, כמו שהוא מזיק לעצמו"
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 01:33 |
|
| |
תדמתית בוודאי הם גורמים לעצמם נזק
תועלת לר' שאול? אולי במאצ'ינג אם יעשה נוסף (הציבור אוהב לתרום למחלוקת), הקהילה שלו לא ממש מתרוממת, אין חף לכיוונו.
"להקת המעודדות" מקרב הציבור הליטאי ועוד קהילות ששונאות את גור אמנם יחבקו את אנשי ר' שאול, אבל אף אחד מהם לא הולך לתת את בתו בשידוך לבחור חמד מאנשי ר' שאול, לא הולכים מחר ללמוד אצל ר' שאול ה"נערץ" עליהם, וכן על זה הדרך.
|
|
|
|
|
| |
מקבלת דיווחים מבהילים על סדרת פוגרומים שערכו עשרות חסידי גור בבתים פרטיים של בני הקהילה, במהלך השבת. לכל כתובת באו עשרות פורעים ויותר. בתכנון מסודר מראש. ציטוט מפי אישה שחוותה את הזוועה: "100 בחורים ואברכים צמאי דם מוסתים בטירוף. מנסים לנפץ את דלת הבית. הבריח נשבר הם מתיזים מים מצינור כיבוי אש לתוך הבית. מנפצים בקבוקי זכוכית. יש לי בת לפני לידה שכרגע פונתה לביה’ח. הבלגן חוגג"
|
|
|
|
|
| |
כרגיל... כשהם נתנו מכות למנחם פרוש מה הם הרויחו? שחיזקו את מעמדו בתוך אגו"י. החיות רעות הללו, אין להם שום אסטרטגיה, הם חיות רעות המזיקים לאחרים ובעיקר לעצמם...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 01:38 |
|
| |
אבל עובדה שהם שולטים באגו"י עד עצם היום הזה. אני שומע כבר שנים שאוטוטו דוחקים אותם לשוליים, אבל זה לא קרה (החינוך העצמאי אינו דוגמה כי הליטאים היו בסיפור, החסידים לבדם לא מצליחים להתנער משליטת גור)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 01:38 |
|
| |
אגב, כולם קונים את הלוקש כאילו ביזו את האדמו''ר מגור בבית הקברות, מבירור שלי, ההורים של הנחטפות סנדיק צעקו ברמקול "אדמו'ר מגור תחזיר לנו את בנותנו" וזהו.
אם זה נכון שהדמו''ר קשור בעקיפין לחטיפה, הם התנהגו בעדיונות מופלגת
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 01:41 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אבל עובדה שהם שולטים באגו"י עד עצם היום הזה. אני שומע כבר שנים שאוטוטו דוחקים אותם לשוליים, אבל זה לא קרה (החינוך העצמאי אינו דוגמה כי הליטאים היו בסיפור, החסידים לבדם לא מצליחים להתנער משליטת גור) |
| יש כל הזמן מאבקים בין גור לפרוש וחבורתו. ויש לקוות שכעת הם ישלמו את מחיר האלימות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 01:41 |
|
| |
| אולשטוץ כתב: |  | אגב, כולם קונים את הלוקש כאילו ביזו את האדמו''ר מגור בבית הקברות, מבירור שלי, ההורים של הנחטפות סנדיק צעקו ברמקול "אדמו'ר מגור תחזיר לנו את בנותנו" וזהו.
אם זה נכון שהדמו''ר קשור בעקיפין לחטיפה, הם התנהגו בעדיונות מופלגת |
| ואם המוזג קשור במישרין?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 02:00 |
|
| |
סרטון ממצלמת אבטחה: הגוראים מגיעים לעשות פוגרום בבית פרטי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 12:31 |
|
| |
ליל שבת. רח' יוסף זיו בי-ם. חסיד (מחסידות שאינה קשורה למחלוקת בגור), המשמש ככונן הצלה, צועד לתומו ביחד עם רעייתו. לפתע מגיחים נהר חסידי גור תוך כדי שירה, אומר לרעייתו, חכי פה, אבדוק רגע מה הולך כאן. פתאום מישהו צועק "אוי לרשע ואוי לשכנו" ומתחיל לתקוף את החסיד, ואחריו כל ההמון מנסה לבצע בו לינץ'. שוטר מושך אותו לתוך בית מדרש שבו התבצרו החסידים מקהילת הנרדפים. אבל הרודפים נכנסים פנימה. בחסדי שמים הוא מצליח לברוח ולהיחלץ. שטריימל הרוס. חליפה קרועה. נעל אבודה. (אלי ביתאן, בתוכניתו ברשת מורשת הבוקר)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 12:42 |
|
| |
~ איזה תובנה של יראת שמים אפשר ללמוד מהתפרעות חסרת רסן ~
דברי רבינו ראש הישיבה מגור שליט"א בטיש סעודה שלישית בעקבות המהומות הקשות בשבת נגד חסידיו בכל הארץ
~ ביאור במשנה באבות בין תלמידים לבין יושבי בית המדרש ~
~ "בארדיטשוב'ערס" מה היה רוצה רבינו לבקש מהחסידים אבל נמנע מכך ~
~ "ישוב הדעת" מה התובנה שאפשר ללמוד מהתנהגות שלילית ~
⚜⚜⚜ לצפיה ולהורדה באיכות גבוהה:
לצפיה ולהורדה בגוגל דרייב: ⚜⚜⚜ להצטרפות לקבוצת "דבר ה' מירושלים":
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 13:12 |
|
| |
הסרטונים הללו של הגר"ש מוציאים את החיות הגוראיות מכליהם. כולם רואים מחד מנהיג עילג וחסר אישיות הנלחם על כבודו כאחרון המאפיונרים. ומאידך, מנהיג יר"ש, כריזמטי ובהיר... ראו מה בין בני לבן חמי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2022 14:17 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  | הסרטונים הללו של הגר"ש מוציאים את החיות הגוראיות מכליהם. כולם רואים מחד מנהיג עילג וחסר אישיות הנלחם על כבודו כאחרון המאפיונרים. ומאידך, מנהיג יר"ש, כריזמטי ובהיר... ראו מה בין בני לבן חמי.
|
| זוהי בדיוק הסיבה שהפצוע הכי קשה הוא האיש שעורך את נאות דשא
|
|
|
|
|