|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
עימותים? ממש לא! הכותרת הנכונה: בהוראת ההנהגה הגערעס יצאו לפוגרום נגד קהילת הגר"ש
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 21:02 |
|
| |
| הלבן כתב: |  | נוירלוג תאמין לי שלתומי ניסיתי להבין דברים שעל פניהם נראים נוראים ביותר. חשבתי לתומי שכשאשאל לתומי, אצל זה שדוגל במה שהוא דוגל, אקבל הסבר שאוכל להבין משהו. מהלך המחשבות שלך שקוף ביותר, ולא באתי לדון בו, רק ניסיתי לקבל קצת הסבר. ולדאבינו נשארתי בשאלותי. וקבלתי רושם, שאינך בדיוק מנסה להבין ולהסביר. ואתך הסליחה. |
|
סלח לי מכובדי לדאבונך "נשארת בשאלות" כי לא באמת באת לשאול, ולא באמת עניין אותך התשובות. באת במטרה להכניס לי מילים לפה ושאקבל את זווית הראיה שלך כתורה מסיני ושאתמודד עם השאלות עפ"י זה. זה שלא ענית על שאלתי היה רק עו הוכחה קטנה לזה.
אתה תמיד מוזמן לשאול
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2022 13:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2022 17:03 |
|
| |
*אַיֶּכָּה בני* ליבי מדמם על ההרס ליבי מדמם על החורבן ליבי מדמם על האלימות ליבי מדמם על חילול השבת ליבי מדמם על המכות ליבי מדמם על הלבנת פנים ליבי מדמם על שפיכות הדמים ליבי מדמם על השתוללות פרועה ליבי מדמם על העזות ליבי מדמם על ההרס הרוחני ליבי מדמם על השחתת המידות ליבי מדמם על חסידות מפוארת שנהרסת ואחרון ליבי מדמם על חילול הגדול לשמו יתברך *בני יקירי* מאוד דאגתי לשלומך מאוד דאגתי שתחזור הביתה בשלום מאוד דאגתי שלא תקבל מכות מאוד דאגתי על לבך הרגיש איך תתמודד *בני יקירי* גם אני ראיתי את ההמון הנסער גם אני ראיתי עיניים הצמאות דם גם אני ראיתי קדושת שבת נרמסת גם אני ראיתי מלאכי חבלה בצורת אדם גם אני ראיתי חיות טרף ההולכים על שתיים *גם אני שמעתי קול ענות , לא גבורה ולא חלושה* ולעומת כל החרדה, הפחדים והבלבול *התנחמתי* *נזכרתי שלפני כשנתיים שמעתי קול אחר* בת קול שמהדהד *בנך בסכנה* שמעתי והפנמתי נכון אולי כרגע אני טיפה מבוהל אבל אני יודע שבני לא בסכנה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2022 18:48 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | נוירלוג תאמין לי שלתומי ניסיתי להבין דברים שעל פניהם נראים נוראים ביותר. חשבתי לתומי שכשאשאל לתומי, אצל זה שדוגל במה שהוא דוגל, אקבל הסבר שאוכל להבין משהו. מהלך המחשבות שלך שקוף ביותר, ולא באתי לדון בו, רק ניסיתי לקבל קצת הסבר. ולדאבינו נשארתי בשאלותי. וקבלתי רושם, שאינך בדיוק מנסה להבין ולהסביר. ואתך הסליחה.
סלח לי מכובדי לדאבונך "נשארת בשאלות" כי לא באמת באת לשאול, ולא באמת עניין אותך התשובות. באת במטרה להכניס לי מילים לפה ושאקבל את זווית הראיה שלך כתורה מסיני ושאתמודד עם השאלות עפ"י זה. זה שלא ענית על שאלתי היה רק עו הוכחה קטנה לזה.
אתה תמיד מוזמן לשאול |
|
ראה איזה עלוב אתה, גם ששואלים אותך בכבוד אתה תוקף את השני, כך נהגת בעבר כלפי וכלפי עוד עשרות כותבים ויותר. אתה אדם צר מוחין שלא מוכן לשמוע את דעתם של אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2022 19:39 |
|
| |
נראה שההנהלה מחקה את התקיפה האישית נגד הלבן ובצדק. גם הם הבינו שחצית גבול. איש בא לשאול שאלה, בכבוד, ובטוב טעם, וכל מה שמצאת לעשות זה לתקוף אישית ולכנותו בשם.
מוכר לך, מר ניורולוג? זו המראה שאתה צריך להביט בה. אתה גדול הטרולים כאן. ואתה גדול המשמיצים. אל נא תבכה על כך שיש אנשים שגם משיבים לך באותו מטבע.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2022 20:42 |
|
| |
קראתי את רוב הפתק של גור ברחוב העיר, למטה היה קרוע. הם מפרטים את כל ההתנכלויות של הפורשים, כעת שפגעו בקודש קדשים מגור הם היו חייבים... .... לצאת לפוגרום, גם ברחוב וגם בבתים של אנשי רבי שאול ! אנשים שפלים ונבזים שאתם ! גור הם כל כך קטנים וחסרי אונים שהיו חייבים לצאת לפוגרום ?! זה מה שנקרא ; רוצח עם תירוץ נאה . ועדיין יש כאן מקום ללימוד זכות, לא להצדקת הפוגרום ! לא ירחק היום ויקראו להם ; גור מכות, או משהו דומה, על הפוגרום עכשיו, ועל הדרך האלימה שלהם. גור, תתנצלו ! תחזרו בתשובה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2022 21:07 |
|
| |
בעיקרשומע
| רציף כתב: |  | גור מכות
|
|
חזק מאד! צריך להטמיע בשיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 16:05 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | נראה שההנהלה מחקה את התקיפה האישית נגד הלבן ובצדק. גם הם הבינו שחצית גבול. איש בא לשאול שאלה, בכבוד, ובטוב טעם, וכל מה שמצאת לעשות זה לתקוף אישית ולכנותו בשם.
מוכר לך, מר ניורולוג? זו המראה שאתה צריך להביט בה. אתה גדול הטרולים כאן. ואתה גדול המשמיצים. אל נא תבכה על כך שיש אנשים שגם משיבים לך באותו מטבע. |
|
על מה אתה מדבר ומה אתה מקשקש?
זו לא פעם ראשונה שאתה רואה דברים שלא היו או לא רואה דברים שהיו (ולא תמיד מקור הבעיה אצלך הוא העיניים, הרבה פעמים זה הראש בכלל).
איזו תקיפה? ומה ההנהלה מחקה?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 17:20 |
|
| |
הייתה כאן הודעה שלך בה כינית את הלבן טרול, ואני הגבתי עליה ומחיתי על כבוד תורתו, שתי ההודעות הללו נמחקו. הנחתי שזו ההנהלה, בגלל שהיא חשבה שאכן הגזמת.
אבל זה לא אקוטי. מה שחשוב זו השורה האחרונה שלי וההמלצה להביט במראה. (ואם אינך נוהג להביט במראה, יש דרכים להתיר.)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 19:27 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | הייתה כאן הודעה שלך בה כינית את הלבן טרול, ואני הגבתי עליה ומחיתי על כבוד תורתו, שתי ההודעות הללו נמחקו. הנחתי שזו ההנהלה, בגלל שהיא חשבה שאכן הגזמת.
אבל זה לא אקוטי. מה שחשוב זו השורה האחרונה שלי וההמלצה להביט במראה. (ואם אינך נוהג להביט במראה, יש דרכים להתיר.)
|
|
כאמור, אתה הוזה, ולא בפעם הראשונה לא נמחקו ההודעות, הכל ממוחך הקודח זה לא יהיה קל עבורך, אך אתה חייב לנסות להפריד בין משאלות לב והזיות, למציאות.
שאר ההמלצות שלך נגרסו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 19:33 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | הייתה כאן הודעה שלך בה כינית את הלבן טרול, ואני הגבתי עליה ומחיתי על כבוד תורתו, שתי ההודעות הללו נמחקו. הנחתי שזו ההנהלה, בגלל שהיא חשבה שאכן הגזמת.
כאמור, אתה הוזה, ולא בפעם הראשונה לא נמחקו ההודעות, הכל ממוחך הקודח זה לא יהיה קל עבורך, אך אתה חייב לנסות להפריד בין משאלות לב והזיות, למציאות.
שאר ההמלצות שלך נגרסו
|
|
אתה משקר, באחת התגובות שלך כינית את הלבן "טרול" ומשום מה ההודעה נמחקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 19:39 |
|
| |
אולי אני טועה באשר לך, אבל שאני כתבתי תגובה המוחה על כבודו של הלבן אני בטוח ויש עדים רבים שראו. זה אגב, נכתב בגלל בקשה באישי, שאני יכול להביא אותה ללא ציון השם של הכותב. ושם גם הוא כותב שאתה כינית את הלבן טרול.
כרגע רק אצטט (קופי פייסט) ממה שנכתב לי באישי:
וכעת שכינהו טרול באמת הייתי חושב שצריך למחות על כבודו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 19:42 |
|
| |
מתנצל אני לפניכם, פשוט ביקשתי הסבר לדברי שהי' נראה לי תמוה ביותר וביותר. לא שיערתי שאני נופל כאן לבור בו שורצים כל מיני יצורים. ועוד יותר מזה לא שיערתי שאני אהי' כאן נשוא הדיון. סליחה מכולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 20:44 |
|
| |
ברוך הבא לג'ונגל מי שהנהיג את הנוהג הפסול הזה, של להפוך כל בר פלוגתא לנושא האשכול ולפתוח עליו "ג'ורה", זה "ולשרה בן" איכשהו הפורום וההנהלה מאפשרים לו את זה, וזה הביא לגל של דיבורים כאלו מציע שההנהלה תתרה בו התראה אחת ולאחריה עונש, וכך כולנו נעדן כאן את השפה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 21:04 |
|
| |
חזרה לנושא האשכול, ראיתי את התגובה הרשמית של החסידות. ניסיתי להבין, ולא הצלחתי:
|
|
|
|