|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
עימותים? ממש לא! הכותרת הנכונה: בהוראת ההנהגה הגערעס יצאו לפוגרום נגד קהילת הגר"ש
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 21:27 |
|
| |
תגובה עניינית מאוד, אבל קצת מוזר שכל כך הרבה אלימות והשמצות עברו בשקט על ידי חסידות שרק השוליים שלה באופן ספונטני לחלוטין זורעים פוגרום בכל מקום. מאיפה כח האיפוק?! (וכמובן על הדרך, נשמח לקבל העתקים של החוברות, תיעוד של טיפול הוועשה בפורעים והוכחות לשאר הסיפורים היפים שהוועדה מספרת)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 21:28 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | אולי אני טועה באשר לך, אבל שאני כתבתי תגובה המוחה על כבודו של הלבן אני בטוח ויש עדים רבים שראו. זה אגב, נכתב בגלל בקשה באישי, שאני יכול להביא אותה ללא ציון השם של הכותב. ושם גם הוא כותב שאתה כינית את הלבן טרול.
כרגע רק אצטט (קופי פייסט) ממה שנכתב לי באישי:
וכעת שכינהו טרול באמת הייתי חושב שצריך למחות על כבודו. |
|
שוב בפעם השלישית
אתה הוזה
אף אחת מהתגובות הללו לא נמחקו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 21:40 |
|
| |
| הלבן כתב: |  | מתנצל אני לפניכם, פשוט ביקשתי הסבר לדברי שהי' נראה לי תמוה ביותר וביותר. לא שיערתי שאני נופל כאן לבור בו שורצים כל מיני יצורים. ועוד יותר מזה לא שיערתי שאני אהי' כאן נשוא הדיון. סליחה מכולם. |
|
א. ברוך השב ב. אם כבודו נכנס לבקש הסבר ומנהל דו שיח עם מאן דהו, מן הראוי להתייחס גם לדברי הצד השני, אם שואלים אדם שאלות ומצפים ממנו לתשובות, מן הראוי ומן הנימוס שזה יהיה הדדי. ג. מי שהפך אותך לנשוא הדיון זה מי שכביכול בא למחות על כבוד תורתך, והוא לא הרפה והמשיך בזה גם היום. ד. יסלח לי כבודו, המילים שכתבת (המודגשות) אינן הולמות אדם במעמדך (לפי מה שקלעפר מספר עליך). ושוב, איזהו מכובד המכבד את הבריות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 21:48 |
|
| |
ההנחה שאתה בריה צריכה הוכחות...
תגיד שאני הוזה. אני כתבתי כאן הודעת מחאה על כבוד הלבן שכינית אותו טרול והיא נמחקה. אולי לא שמת לב אליה. למרות שזכור לי שהגבת עליה אבל זה אני לא בטוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 21:58 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | ההנחה שאתה בריה צריכה הוכחות...
תגיד שאני הוזה. אני כתבתי כאן הודעת מחאה על כבוד הלבן שכינית אותו טרול והיא נמחקה. אולי לא שמת לב אליה. למרות שזכור לי שהגבת עליה אבל זה אני לא בטוח. |
|
הקב"ה מעיד על כך
אני יודע על איזו הודעה אתה מדבר, שמתי לב ואף עניתי עליה, היא נמצאת וגם התגובה שלי, רק כנראה לא היכן שחיפשת.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 22:45 |
|
| |
מופיע שם הכינוי טרול?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 22:49 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | ההנחה שאתה בריה צריכה הוכחות...
תגיד שאני הוזה. אני כתבתי כאן הודעת מחאה על כבוד הלבן שכינית אותו טרול והיא נמחקה. אולי לא שמת לב אליה. למרות שזכור לי שהגבת עליה אבל זה אני לא בטוח.
הקב"ה מעיד על כך
אני יודע על איזו הודעה אתה מדבר, שמתי לב ואף עניתי עליה, היא נמצאת וגם התגובה שלי, רק כנראה לא היכן שחיפשת.
|
|
הקב"ה גם מעיד שמעשיך כאן, הצדקת הרשע והרשעת הצדיק הם תועבה. א"א לחצאין...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 22:49 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | מופיע שם הכינוי טרול? |
|
אכן
ובאשר לתגובתך השניה, זו פרשנות שלך.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 26/05/2022 22:50:37
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 23:09 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | ההנחה שאתה בריה צריכה הוכחות...
תגיד שאני הוזה. אני כתבתי כאן הודעת מחאה על כבוד הלבן שכינית אותו טרול והיא נמחקה. אולי לא שמת לב אליה. למרות שזכור לי שהגבת עליה אבל זה אני לא בטוח. |
| האמת, יש מצב שהוא בוט
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 23:53 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | מופיע שם הכינוי טרול?
אכן
ובאשר לתגובתך השניה, זו פרשנות שלך.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 26/05/2022 22:50:37 |
|
אז מה כל המשחק הזה? היית צריך לומר מיד שאכן כתבת זאת אולם לא באשכול הזה. סתם טרול.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 23:59 |
|
| |
ואגב, אני לא מאשים אותך שאינך דובר יידיש ותרבותך אינה אשכנזית\חרדית, אבל המילה "בֶּרְיֶּה" ביהודית זה לא "ברוא"...לכן לא הבנת את הנאמר.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 00:00 |
|
| |
חחח אני משפשף עיניים לראות אם מה שאני רואה זה אכן מה שכתבת, אין דברים כאלה....
אתה טוען שההנהלה מחקה תגובה שלי ואת מה שכתבת על זה, ואני אומר לך שוב ושוב שאתה הוזה ושום דבר לא נמחק, כעת יש לך טענות מדוע אני לא עושה לך את העבודה ומראה לך היכן אתה כתבת מה שכתבת?
ואני הטרול? 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 00:23 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | נראה שההנהלה מחקה את התקיפה האישית נגד הלבן ובצדק. גם הם הבינו שחצית גבול. איש בא לשאול שאלה, בכבוד, ובטוב טעם, וכל מה שמצאת לעשות זה לתקוף אישית ולכנותו בשם.
מוכר לך, מר ניורולוג? זו המראה שאתה צריך להביט בה. אתה גדול הטרולים כאן. ואתה גדול המשמיצים. אל נא תבכה על כך שיש אנשים שגם משיבים לך באותו מטבע.
על מה אתה מדבר ומה אתה מקשקש?
זו לא פעם ראשונה שאתה רואה דברים שלא היו או לא רואה דברים שהיו (ולא תמיד מקור הבעיה אצלך הוא העיניים, הרבה פעמים זה הראש בכלל).
איזו תקיפה? ומה ההנהלה מחקה? |
|
אתה שואל "איזו תקיפה" בתמימות כאילו אינך יודע על מה מדובר כשאתה יודע שתקפת אותו וכינית אותו טרול! זו נוכלות וטרוליות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 00:27 |
|
| |
קלעפער
די, בשבילך די
עשית א הפדיחה, קורה, אבל למה להמשיך לדשדש ולשקוע בבוץ.
המצאת שההנהלה מחקה תגובה שלי, ואת תגובתך עליה. לא היה ולא נברא, שום דבר לא נמחק. המשכת להתעקש, ושוב ושוב אמרתי לך שאתה הוזה. אני מבין את התסכול שלך, אבל זה שתמשיך לא ישפר את המצב.
|
|
|
|
|