| נשלח ב-23/5/2022 11:16 |
|
| |
בעקבות המהומות יש לי שאלה לחסידי גור ושאלה לחסידי ר' שאול
לטענת חסידי גור המהומות החלו לאחר שאדם המשתייך לקהילת הפורשים הגיע לבית העלמין בזמן שהאדמו"ר עלה לקברה של חמותו , הוא עשה שם לטענתם "הפגנת יחיד" וביזה את האדמו"ר וכרז נגדו במגאפון . ראיתי סרטונים שמתעדים את זה , אומר לכם את האמת, ציפיתי בתחילה לשמוע כינויי גנאי קללות וכו' אבל ראיתי את אותו אדם פונה אל האדמו"ר ( אמנם דרך מגאפון זה לא מעשה מכובד ) בכבוד עם האזכור כבוד האדמו"ר שליט"א וכו' . מכיוון שאינני חסיד גור ולא מכיר את הניואנסים והדקויות . אני שואל אתכם חסידי גור איפה מסתתר פה הביזיון הנורא ? ולחסידי ר' שאול . אתם טוענים מעל כל במה שחסידות גור חטפה את 2 בנותיו של אותו אדם . להזכירכם אנחנו לא בסודן או בזימבבואה . אי אפשר פה במדינה לחטוף בני אדם לאורך זמן . ואם הם אכן נחטפו איפה הרשויות ? איפה המשטרה ? בבקשה מהמגיבים לענות עניינית ובלי התלהמויות שלא קשורות לתוכן השאלות ששאלתי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 11:57 |
|
| |
אצל גור נדלן אין הגיון
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 12:15 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | ואם הם אכן נחטפו איפה הרשויות ? איפה המשטרה ? |
|
עד שאתה שואל על המשטרה בפרשת החטופות, שאל עליה בפוגרומים האחרונים, מדוע אף אחד מהתוקפים והאלימים לא נעצר. והתשובה זהה בשני המקרים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 12:51 |
|
| |
הכי טוב לתת למדינה להתלכלכך בלכלוך המחלוקת, מי שחושב שרבנים צריכים להתערב ולצעוק ולמחות בעיניי זו טעות, זה ריבוי אש המחלוקת, יש את דינר דמלכותא, ועדיף ששני הצדדים יילכו לשם ויקיאו את מורסתם שם
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 14:26 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | לטענת חסידי גור המהומות החלו לאחר שאדם המשתייך לקהילת הפורשים הגיע לבית העלמין בזמן שהאדמו"ר עלה לקברה של חמותו , הוא עשה שם לטענתם "הפגנת יחיד" וביזה את האדמו"ר וכרז נגדו במגאפון . ראיתי סרטונים שמתעדים את זה , אומר לכם את האמת, ציפיתי בתחילה לשמוע כינויי גנאי קללות וכו' אבל ראיתי את אותו אדם פונה אל האדמו"ר ( אמנם דרך מגאפון זה לא מעשה מכובד ) בכבוד עם האזכור כבוד האדמו"ר שליט"א וכו' . מכיוון שאינני חסיד גור ולא מכיר את הניואנסים והדקויות . אני שואל אתכם חסידי גור איפה מסתתר פה הביזיון הנורא ? ולחסידי ר' שאול . אתם טוענים מעל כל במה שחסידות גור חטפה את 2 בנותיו של אותו אדם . להזכירכם אנחנו לא בסודן או בזימבבואה . אי אפשר פה במדינה לחטוף בני אדם לאורך זמן . ואם הם אכן נחטפו איפה הרשויות ? איפה המשטרה ? בבקשה מהמגיבים לענות עניינית ובלי התלהמויות שלא קשורות לתוכן השאלות ששאלתי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא שמעתי שנחטפה כפשוטו אלא שעשו לה שטיפת מוח נגד ההורים.
ושמעתי ממעגל משפחתי ראשון כך על מקרה מקביל.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 14:33 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | לטענת חסידי גור המהומות החלו לאחר שאדם המשתייך לקהילת הפורשים הגיע לבית העלמין בזמן שהאדמו"ר עלה לקברה של חמותו , הוא עשה שם לטענתם "הפגנת יחיד" וביזה את האדמו"ר וכרז נגדו במגאפון . ראיתי סרטונים שמתעדים את זה , אומר לכם את האמת, ציפיתי בתחילה לשמוע כינויי גנאי קללות וכו' אבל ראיתי את אותו אדם פונה אל האדמו"ר ( אמנם דרך מגאפון זה לא מעשה מכובד ) בכבוד עם האזכור כבוד האדמו"ר שליט"א וכו' . מכיוון שאינני חסיד גור ולא מכיר את הניואנסים והדקויות . אני שואל אתכם חסידי גור איפה מסתתר פה הביזיון הנורא ?
ולחסידי ר' שאול . אתם טוענים מעל כל במה שחסידות גור חטפה את 2 בנותיו של אותו אדם . להזכירכם אנחנו לא בסודן או בזימבבואה . אי אפשר פה במדינה לחטוף בני אדם לאורך זמן . ואם הם אכן נחטפו איפה הרשויות ? איפה המשטרה ?
בבקשה מהמגיבים לענות עניינית ובלי התלהמויות שלא קשורות לתוכן השאלות ששאלתי
|
|
1. כשאדם פונה לאדמו"ר בטענות, והוא פונה אליו ישירות, עצם הפניה היא בזיון עצום לאדמו"ר מן הסתם אינך נמנה על החסידים, אבל דמיין שמישהו ניגש לרב קנייבסקי או כל רב בסדר גודל גדול, ופונה אליו בטענות, ועכשיו תכפיל את זה בפי כמה, כי אצל החסידים, כבוד האדמו"ר נשמר כידוע פי כמה, וכגודל הכבוד כך גודל הביזוי, וכמו שנפסק "הכל לפי ה"מתבייש" והמבייש אין בזה להצדיק בכלל אלימות כלפי אנשים שאין להם קשר לסיפור, אבל דיברת כאן על כך שהוא פנה בצורה מכובדת.. אז אין דבר כזה פניה של טענות בצורה מכובדת ישירות לאדמו"ר
2. המושג "חטיפה" שנדבק כאן לסיפור, לא מדבר על חטיפה של ממש בידים, שהרי אף אחד לא כלא את הבנות האלו, אלא הכוונה היא להסתה שהבנות קיבלו נגד הוריהם, והשכנוע שהן שוכנעו להישאר בבתי ה"חוטפים" ככל שמדובר בשכנוע בלבד, לך תוכיח שמישהו מהם שכנע, כי בזמן הזה הבנות מתלוננות שהן עברו התעללות בבית הוריהן, מן הסתם כי כך שוכנעו, מה יכולה המשטרה לענות לבנות שטוענות עברנו התעללות ולא בא לנו לחזור לבית ההורים?
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 23/05/2022 14:33:51
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 14:34 |
|
| |
חסיד הוא לא פעם גם קנאי לאדמו"ר שלו, פה גם מדובר במחלוקת שהעלה הרבה טינה וכעס, מה שהכריזו נגד האדמור מגור זה בזיון נורא לאדמור ונגד חסידיו, יש לך טענות ? תפנה לבית דין, תפנה לבית משפט, זו גם האמירה שחסידי גור רצו להביע, וזה כנראה עוד מחאה לעוד תעלולי גור רבי שאול. בשניהם יושבים צדיקים בינונים ופושעים. זה כמו כל מחלוקת שיוצאת משליטה, וזה גם הרבה יותר גרוע. חסידי גור, במקום להשקיט מחלוקת, מצאו לנכון לרמז לצאת בתקיפה חזרה. חסידי גור ! תפסיקו לבייש את עצמכם ! חזרו למערתכם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 14:40 |
|
| |
יש אפשרות לפנות לאדמו"ר מגור בדרך אחרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 14:40 |
|
| |
סופו מוכיח על תחילתו העובדה שהוא מנצח על פסטיבל האלימות הזו, מוכיחה שאין בו לא תורה ולא יראת שמים. מכאן שככל הנראה כל ההאשמות כלפיו לגבי שכנוע הבנות נגד הוריהן נכון וראוי למחות בו על כך שהוא נשלח את חסידיו לגנוב נפשות ולרצוח. העובדה שהוא מנהיג קהילה גדולה ובן של אדמו"ר, לא מוכיחה בשום צורה על מעשיו. אדם נמדד רק לפי מעשיו ומנהיג נמדד לפי מעשי קהילתו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 14:59 |
|
| |
א. רוב הסיכויים שאין שום דרך לפנות לאדמו"ר מגור, ואין סיכוי שהיו נותנים לו להתקרב אליו, אז במר ליבו, זה הדרך שהוא מצא לנכון.
ב. אני באמת מתפלא איך הוא עדיין נשאר בחיים, אני לא הייתי עושה לו ביטוח חיים.
ג. מישהו יכול להסביר לי את ההגיון של גור שהם משקיעים כ"כ הרבה ב-2 בנות שח"ו לא יעברו לר' שאול, וישארו בגור? מה קרה? חסר בנות בגור?
ד. מצחיק אותי לראות שגור מתבכיינים שהם נרדפים, לטובתם עדיף שירדו מהקמפיין הזה כיון שזה רק מעורר עוד יותר דחיה כלפיהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 15:20 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
ג. מישהו יכול להסביר לי את ההגיון של גור שהם משקיעים כ"כ הרבה ב-2 בנות שח"ו לא יעברו לר' שאול, וישארו בגור? מה קרה? חסר בנות בגור?
|
|
להרתיע אחרים מלעבור לר' שאול.
כל אחד שרוצה לעבור, לוקח בחשבון שהוא עלול להיפרד מילדיו שבגילאי ההתבגרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 15:24 |
|
| |
קלעפער
א. רוב הסיכויים שאין שום דרך לפנות לאדמו"ר מגור, ואין סיכוי שהיו נותנים לו להתקרב אליו, אז במר ליבו, זה הדרך שהוא מצא לנכון.
ב. אני באמת מתפלא איך הוא עדיין נשאר בחיים, אני לא הייתי עושה לו ביטוח חיים.
ד. מצחיק אותי לראות שגור מתבכיינים שהם נרדפים, לטובתם עדיף שירדו מהקמפיין הזה כיון שזה רק מעורר עוד יותר דחיה כלפיהם.
|
|
להרתיע פורשים פוטנציאליים
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 15:45 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
|
|
כל אחד שרוצה לעבור, לוקח בחשבון שהוא עלול להיפרד מילדיו שבגילאי ההתבגרות. |
|
אם מישהו שם מרגיש מאוים שילדיו יעזבו אותו זה יכול להגיע רק מ 2 אפשרויות . 1 . הקשר שלו עם ילדיו רעוע ולכן גורמים חיצוניים שהם מחוץ למשפחה הגרעינית יוכלו להשפיע על ילדיו בקלות . 2 . השליטה בגור על החסידים היא כל כך עצומה עד שיש בכוחה לנתק בין ילדים להוריהם . לי אפשרות 1 נראית הכי הגיונית . נ.ב. ברור לי שכל שונאי גור יצביעו אוטומטית על אפשרות 2 בלי להתעמק נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 15:53 |
|
| |
אין כל דרך לפנות לר' יעקב אלתר, ובכל מקרה זה חסר תועלת כי סובביו מנהלים את החצר ולא הוא. הראיה הטובה ביותר היא טענת חסידיו שהוא 'בכלל לא יודע כלום' מהפרישה, האלימות וכיו"ב.
גור מוכנים להשקיע עד כדי תסבוכות פליליות חמורות, רק 'למען ישמעו ויראו'. ע"ע השתלת הסמים למש' וילר באוקראינה, בנות מש' סנדק וגלי האלימות הקשה בכלל.
החטיפה היא תודעתית בהסתה חמורה וכיו"ב, יש הליכים משפטיים שמטבעם הם ממושכים, וההורים רוצים כבר את בנותיהם בבית... גור טענו בביהמ"ש שלא יתכן כי הם אחראים להסתת הבנות, כי ר' יעקב אלתר 'בכלל לא יודע כלום'. כעת כולם יודעים שהוא יודע, ואידך זיל גמור...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 15:56 |
|
| |
קלעפער
| יו_טיוב כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
|
|
|
אם מישהו שם מרגיש מאוים שילדיו יעזבו אותו זה יכול להגיע רק מ 2 אפשרויות . 1 . הקשר שלו עם ילדיו רעוע ולכן גורמים חיצוניים שהם מחוץ למשפחה הגרעינית יוכלו להשפיע על ילדיו בקלות . 2 . השליטה בגור על החסידים היא כל כך עצומה עד שיש בכוחה לנתק בין ילדים להוריהם . לי אפשרות 1 נראית הכי הגיונית . נ.ב. ברור לי שכל שונאי גור יצביעו אוטומטית על אפשרות 2 בלי להתעמק נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם אתה חלילה (רק למען הדיון) עוזב עכשיו לדתי לאומי או חלילה לחילוני, הילדים שלך יצטרפו אליך?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 16:05 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
| יו_טיוב כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
|
|
|
אם מישהו שם מרגיש מאוים שילדיו יעזבו אותו זה יכול להגיע רק מ 2 אפשרויות . 1 . הקשר שלו עם ילדיו רעוע ולכן גורמים חיצוניים שהם מחוץ למשפחה הגרעינית יוכלו להשפיע על ילדיו בקלות . 2 . השליטה בגור על החסידים היא כל כך עצומה עד שיש בכוחה לנתק בין ילדים להוריהם . לי אפשרות 1 נראית הכי הגיונית . נ.ב. ברור לי שכל שונאי גור יצביעו אוטומטית על אפשרות 2 בלי להתעמק נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם אתה חלילה (רק למען הדיון) עוזב עכשיו לדתי לאומי או חלילה לחילוני, הילדים שלך יצטרפו אליך? |
|
|
|
|
|
|