זה נראה לכם כמו "אדם בודד" או "משפחת סנדיק"? (תיעוד מבית הקברות בקרית שאול)
זו תמונה מבית הקברות בקרית שאול בזמן שהאדמו"ר מגור הגיע לקבר חמותו. בתמונה ניתן לראות 2 אנשים בלבוש חסידי (אולי אחד מהם זה האבא שבנותיו ברחו מהבית), ועוד כמה "חסידים ואנשי מעשה" שהולכים לעבר האדמו"ר כששניים מהם מחזיקים בשלט, אפשר לנחש מה היה בו לפי השלטים שאבישי שלנו פרסם כאן, וזה חוץ מהכריזה שהופעלה נגדו.
קבוצת האנשים הזו נראית לכם כמו "אדם בודד" כפי שסיפרו כאן? קבוצת האנשים הזו נראית לכם כמו "משפחת סנדיק"? זה נראה יותר כמו קבוצת ארכי פרחי שגויסו למלחמה נגד האדמו"ר מגור.
ברור לי שאלו שנגד גור והאדמו"ר מגור אין להם בעיה עם זה, ואף תומכים בזה, מצידם גם שיזרקו עליו אבנים,רק למה לשקר ולהתבכיין כאילו מדובר באיזה יוזמה של אדם בודד. יש כאן מערכה מאורגנת וממומנת.
מאחר וברור לי שלשטופי המוח ואכולי השנאה אין בעיה עם זה, וישאלו בתמימות מעושה שאלות כמו, מה הבעיה עם זה, והאם זה מצדיק את האלימות שהיתה, אז אחזור שוב על מה שכתבתי כבר כמה וכמה פעמים, גם זה לא מצדיק את האלימות שהיתה בתגובה, אבל כשצד אחד מסלים ומקצין, הצד השני גם עשוי להסלים ולהקצין, זו הדינמיקה.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 23/05/2022 20:53:47
נשלח ב-23/5/2022 20:13
שיורה לאנשיו להפסיק לממן ניתוק ילדים ממשפחתם, ואף אחד לא יפריע לו על הקבר של חמותו.
נשלח ב-23/5/2022 20:15
6 אנשים לבד מהאדמור נראים בתמונה ולזה אתה קורא מערכה מאורגנת וממומנת?
רק תועמלנים ירודים מביאים תמונה מטושטשת שלא יכולים לדעת מי כאן ומה כאן. ארבעת הנערים בחולצה לבנה לא נראים חסידי גור או חסידים בכלל. תתחילו להרביץ לשבבניקים...?
נשלח ב-23/5/2022 20:21
שמח לראות את התגובות, מוכיחות בדיוק מה שכתבתי. תמשיכו.
נשלח ב-23/5/2022 20:26
ופעם חשבנו שאין מי שיכול להביך אידיוט כמוך יותר מאשר אתה את עצמך ,
כמה עצוב .
נשלח ב-23/5/2022 20:28
יפה. ניורולוג מודה שלא היה כלום!
נשלח ב-23/5/2022 20:31
קלעפער כתב:
רק תועמלנים ירודים מביאים תמונה מטושטשת שלא יכולים לדעת מי כאן ומה כאן. ארבעת הנערים בחולצה לבנה לא נראים חסידי גור או חסידים בכלל. תתחילו להרביץ לשבבניקים...?
אני מניח שהנערים ראו את האדמור מגור ורצו לראותו מקרוב רוב הסיכויים שהם לא צעקו לאדמור כלום אם הם היו רואים אותו במקרה ברחוב הם גם היו נעמדים מסביבו כמו סביב כל אישיות מפורסמת גם אם זה היה אחמד טיבי
אני מניח שהנערים ראו את האדמור מגור ורצו לראותו מקרוב רוב הסיכויים שהם לא צעקו לאדמור כלום אם הם היו רואים אותו במקרה ברחוב הם גם היו נעמדים מסביבו כמו סביב כל אישיות מפורסמת גם אם זה היה אחמד טיבי
ברור! סתם סקרנים. ואני כלל לא בטוח שרי"א נמצא שם כלל. זו התועמלנות הפוטינית שניורולוג מומחה בה.
נשלח ב-23/5/2022 20:41
קלעפר, אני ידוע שכל עניינך זה רק להטריל במקרה שלך אין תקנה, זה הרבה מעבר ל"עיניים להם ולא יראו", זה מגיע מהראש ולא מהעיניים, אך בשביל שאחרים לא יפלו בשקר שלך, אז אדגיש את מה שכל אדם שיש לו עיניים רואה כשמביט בתמונה.
2 מאותם "סתם סקרנים" מחזיקים בשלט
נשלח ב-23/5/2022 20:44
אז 2 נערים החזיקו שלט מרחוק, ואב כאוב אחד ביקש מרחוק שיעזרו לו להשיב את בנותיו.