|
|
| נשלח ב-24/5/2022 07:55 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| momeir כתב: |  | נוירולוג יודע ומבין שטענותיו הזויות .. הוא נהנה מהצ'ומי שהוא מקבל מכולם. להפסיק להגיב לו. כבר אמר החכם מכל האדם. " גם אם תכתוש את האוויל במכתש...לא תסור איוולתו מעליו " |
|
אתה מתחרה "ראוי" ל"ולשרה בן". ההבדל ביניכם שהוא מתחרפן ואוכל את הלב מכך שאני מתעלם ממנו ומהטרלותיו, ואתה מתחרפן ואכל את הלב מזה שאני מפוצץ לך את הבלון.
שיהיה לשניכם בתיאבון |
|
הבן אדם הזוי. אני פשוט נהנה לחשוף את ערוותו של עלוב החיים הזה ודי נהנה שאתה לא מגיב לי. תמשיך כך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 07:59 |
|
| |
| Astrolog כתב: |  | אם לאדמו"ר מגור יש סכסוך עם הרב ר' סנדיק שיחיה בקשר לבנותיו הקטינות של האחרון, יש דרכים לפתור זאת בדרכי שלום. האם אין יועצים טובים שמקובלים על כולם? לא שולחים בגלל זה אלפי בחורים ואברכים למסע רצחני של להשמיד להרוג ולאבד!
תוקן על ידי Astrolog ב- 23/05/2022 23:54:51 |
|
משעשע איזו לוליינות, הפכת את היוצרות. פרץ המחאה והאלימות הגיע בעקבות הפרובוקציה של אנשי ר' שאול/סנדיק שהיתה יכולה (וברור לי שזו משאלת הלב של רוב חברי הפורום) להגיע גם לפגיעה פיזית באדמו"ר. לאדמו"ר מגור אין סכסוך עם סנדיק, לסנדיק יש בעיה עם הבנות שלו והרווחה מעורבת בזה, ולא בכדי. במקום לפתור את הבעיות שלו בבית או עם רשויות הרווחה הוא משמש כאידיוט שימושי במלחמה בין הפלגים מגור. |
|
במשך 3 שנים רדפו ירקו וניאצו את הראש ישיבה ולממזר הזה לא הפריע כלום, אבל כשאבא שבנותיו נלקחו ממנו בא להביע את מחאתו בצורה מכובדת זה עלול להביא לפגיעה פיזית באדמו"ר, הבנתם את הראש העקום של שוטה הכפר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 08:08 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | נוירולוג יודע ומבין שטענותיו הזויות .. הוא נהנה מהצ'ומי שהוא מקבל מכולם. להפסיק להגיב לו. כבר אמר החכם מכל האדם. " גם אם תכתוש את האוויל במכתש...לא תסור איוולתו מעליו "לא להפסיק להגיב לו
הוא אחד הטובים במערכת היחצנות המשומנת של קהילת פני מנחם |
|
באמת ליבי עליכם, זה אפילו לא גורם לי לצחוק. אתם מחורפנים מכך שמישהו מביע דעה שונה ולא נבהל מההתלהמות, הקללות והניסיונות לסתום את הפה. אתם בפורום ציבורי, קחו בחשבון שלא כולם מחויבים להתיישר עם פסטיבל השנאה.
מזיז לי את קצה הציפורן בזרת אם אתם מגיבים או שלא מגיבים. |
|
לכן אתה שורץ פה 24/7 ופותח אשכולות כאחוז אמוק אבל לא מזיז לך אם לא יגיבו לך. אין גבול לטמטום וליקום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 08:36 |
|
| |
נוירולוג יודע ומבין שטענותיו הזויות .. הוא נהנה מהצ'ומי שהוא מקבל מכולם. להפסיק להגיב לו. כבר אמר החכם מכל האדם. " גם אם תכתוש את האוויל במכתש...לא תסור איוולתו מעליו "
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 13:08 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | לא מטומטמים, אבל עיוורים לעובדות רק מחמת פוזיציה אישית. הבנות אינן רוצות להיות בבית הורים, בית המשפט גם נדרש לזה והמצב נותר על כנו שהן אינן חוזרות. כנראה שהכתובת היא רשויות הרווחה, ולא פרובוקציות זולות ברדיפת האדמו"ר מגור עם שלטים ורמקולים שלא תורמות כלום חוץ מלהגביר את הכאוס ולהעצים את המחלוקת.
|
|
עזוב לרגע את משפחת סנדיק הרי יש עוד כמה וכמה משפחות שבניהם הבחורים, ובנותיהם עברו שטיפת מוח נגד ההורים ועזבו אותם משפחת סנדיק התפרסמה רק בגלל המלחמה שלה בתקשורת נגד גור, אבל הם בכלל לא היחידים הדבר כבר ידוע שגור אינה בוחלת במלחמתה להפעיל גם את נשק יום הדין של הסתת ילדים נגד הוריהם כאמצעי עונש אכזרי הרי זה בכלל לא טבעי שבן יעזוב את הוריו בגיל ילדות לטובת איזה חסידות שתהיה
האם יש לך ילדים? האם אתה יכול לדמיין מה זה שילד מפנה לך עורף? כמה עגמת נפש זה לגור יש מזל שמשפחת סנדיק עדינים ולא מרימים זרת מול אויבם האכזרי, כי אילו משפחת סנדיק היו משפחה פחות עדינה, היו קורים מן הסתם נזקים לבית האדמור ולרכבו אם לא גרוע מכך
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 14:47 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
עזוב לרגע את משפחת סנדיק הרי יש עוד כמה וכמה משפחות שבניהם הבחורים, ובנותיהם עברו שטיפת מוח נגד ההורים ועזבו אותם משפחת סנדיק התפרסמה רק בגלל המלחמה שלה בתקשורת נגד גור, אבל הם בכלל לא היחידים הדבר כבר ידוע שגור אינה בוחלת במלחמתה להפעיל גם את נשק יום הדין של הסתת ילדים נגד הוריהם כאמצעי עונש אכזרי הרי זה בכלל לא טבעי שבן יעזוב את הוריו בגיל ילדות לטובת איזה חסידות שתהיה
האם יש לך ילדים? האם אתה יכול לדמיין מה זה שילד מפנה לך עורף? כמה עגמת נפש זה לגור יש מזל שמשפחת סנדיק עדינים ולא מרימים זרת מול אויבם האכזרי, כי אילו משפחת סנדיק היו משפחה פחות עדינה, היו קורים מן הסתם נזקים לבית האדמור ולרכבו אם לא גרוע מכך |
|
א. נשמע מדבריך שאתה מצדיק או לפחות מגלה הבנה שימוש באלימות, תקן אותי אם אני טועה. ב. לגור יש מזל שהם מספיק חזקים, אחרת כל מיני אנשים מוסתים ושטופי מוח היו מסוגלים גם לפגוע בו פיזית, ג. כשילד מפנה עורף להורים זה דבר קשה ונוראי, אז מה? אתה חושב שרק אתה מבין את זה? אבל אתה בטח יודע שלא מעט מקרים הילדים מפנם עורף להורים מסיבה מוצדקת, זה לא מוריד מהכאב שלהם אבל זה שההורים כואבים לא אומר שהם הצודקים. (אמרתי את זה ברמת העקרון ומבלי להתייחס ספציפית למה שקורה בגור). ד. משפחת סנדיק זה לא דוגמה לכלום, פורסם כבר שהעניין קשור לרשויות הרווחה, לא נראה לי שזה בדיוק מועיל למשפחה המאבק הזה שעושים על גבם והשימוש בהם במסגרת המאבק בגור.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 15:24 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | א. נשמע מדבריך שאתה מצדיק או לפחות מגלה הבנה שימוש באלימות, תקן אותי אם אני טועה. ב. לגור יש מזל שהם מספיק חזקים, אחרת כל מיני אנשים מוסתים ושטופי מוח היו מסוגלים גם לפגוע בו פיזית, ג. כשילד מפנה עורף להורים זה דבר קשה ונוראי, אז מה? אתה חושב שרק אתה מבין את זה? אבל אתה בטח יודע שלא מעט מקרים הילדים מפנם עורף להורים מסיבה מוצדקת, זה לא מוריד מהכאב שלהם אבל זה שההורים כואבים לא אומר שהם הצודקים. (אמרתי את זה ברמת העקרון ומבלי להתייחס ספציפית למה שקורה בגור). ד. משפחת סנדיק זה לא דוגמה לכלום, פורסם כבר שהעניין קשור לרשויות הרווחה, לא נראה לי שזה בדיוק מועיל למשפחה המאבק הזה שעושים על גבם והשימוש בהם במסגרת המאבק בגור.
|
|
א. אכן לא טעית, אם מישהו היה מסית את ילדי נגדי וגורם לכך שהם יבואו לשהות בביתו, אני מניח שהוא היה מוצא את עצמו בבית חולים במצב לא טוב, גם חיות יודעות לשמור על ילדיהן בחירוף נפש מי יכול להעיד על עצמו שכל מה שהוא היה עושה היה מסתכם בבכיות ותלונות לאויר העולם?
ב. אתה לא צודק, כי תמיד אפשר לבוא בלילה ולחבל ברכב של האדמור, (בקיצור מה שגור עשו לר' שאול) או בסביבת ביתו, אין אפס, לא ניתן לשמור 24/7, וגור גם אינם שומרים על ביתו ומכוניתו 24/7 מהסיבה שאין עוד גורים בסביבה שעלולים לעשות להם את זה..
ג. באמת מה ההשוואה הזאת, כשילד מפנה עורף מסיבה מוצדקת, כמו התעללות בבית הוריו, הרי שעזיבתו מתקבלת בהבנה וברגשי אשמה להורים אבל כשילד עוזב רק כי הוא שוכנע שההורים שלו משנאי השם כי הם לא נמנים יותר על קהילת גור, אז הסיבה אינה מוצדקת אלא מקוממת כתבת שאינך מתייחס ספציפית למה שקורה בגור, אבל הרי כתבתי לך בנושא זה, ואני כן מצפה להתייחסות, אתה פשוט מתעלם ממה שכותבים לך, ועונה לי ברשימה של 4 דברים מבלי להתייחס לטענתי
ד. ככל הזכור לי, משפחת סנדיק עצמם ביקשו להתראיין בתקשורת
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 15:45 |
|
| |
א. אז לשיטתך אתה בטח אמור להבין ולהצדיק את פרץ המחאה שחלקה נגרר גם לאלימות נגד אנשי ר' שאול לאחר הניסיונות לפגוע באדמו"ר שלהם. ב. כתבתי על פגיעה פיזית, לפגוע ברכב זה קל וכל פרחח (כולל אלו שכאן) יכולים פיזית ומוסרית לעשות את זה ולצאת בשלום. ג. לא עניתי על זה כי אני לא מכיר את הסיפורים הללו, אני מכיר רק את הסיפור עם סנדיק, סיפור שהתפרסם ונדון בהרחבה. ככל שישנם עוד סיפורים, וככל שמדובר בהסתה של ילדים תמימים נגד הוריהם, ולא עוד מקרים כמו סנדיק או משהו בסגנון, זה כמובן פסול.
ד. אם אתה חושב שהכל פרי יוזמה של סנדיק (כולל ההתארגנויות נגד האדמו"ר) נראה לי שאתה לא בכיוון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 18:00 |
|
| |
מי שעשה את המודעות היה צריך לפחות לבקש מסיקריקי "העדה" או הסאטמורים את הגופנים המיוחדים למחאות שכאלו, לא סתם אותיות ועוד בצבע אדום....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 18:11 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | נוירולוג יודע ומבין שטענותיו הזויות .. הוא נהנה מהצ'ומי שהוא מקבל מכולם. להפסיק להגיב לו. כבר אמר החכם מכל האדם. " גם אם תכתוש את האוויל במכתש...לא תסור איוולתו מעליו "
אתה מתחרה "ראוי" ל"ולשרה בן". ההבדל ביניכם שהוא מתחרפן ואוכל את הלב מכך שאני מתעלם ממנו ומהטרלותיו, ואתה מתחרפן ואכל את הלב מזה שאני מפוצץ לך את הבלון.
שיהיה לשניכם בתיאבון |
|
אני רואה שאתה קורא בעיון את התגובות שלי. לא חושב שאדם שפוי נעלב מעלוב החיים כמוך. אתה לא יותר מבידור עבורי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 18:21 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  | נוירולוג יודע ומבין שטענותיו הזויות .. הוא נהנה מהצ'ומי שהוא מקבל מכולם. להפסיק להגיב לו. כבר אמר החכם מכל האדם. " גם אם תכתוש את האוויל במכתש...לא תסור איוולתו מעליו "
שיהיה לשניכם בתיאבון
אני רואה שאתה קורא בעיון את התגובות שלי. לא חושב שאדם שפוי נעלב מעלוב החיים כמוך. אתה לא יותר מבידור עבורי. |
|
איזה יופי שכל העולם סובב תמיד סביבך הגעת לאשכול? יופי, עכשיו תדבר על עצמך, ותרד אישית על מי שנמצא מולך זה תמיד אתה ומי שמולך נושא האשכול? את מי מענין
נוירולוג - אני מציע לך לענות לו בלשונו, תמיד ירידה אישית ואף פעם לא לענות לנושא האשכול ורק להזכיר, שרה_בן זה פדופיל מוצהר שהודה כאן בכך בפה מלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 18:26 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | א. אז לשיטתך אתה בטח אמור להבין ולהצדיק את פרץ המחאה שחלקה נגרר גם לאלימות נגד אנשי ר' שאול לאחר הניסיונות לפגוע באדמו"ר שלהם. ב. כתבתי על פגיעה פיזית, לפגוע ברכב זה קל וכל פרחח (כולל אלו שכאן) יכולים פיזית ומוסרית לעשות את זה ולצאת בשלום. ג. לא עניתי על זה כי אני לא מכיר את הסיפורים הללו, אני מכיר רק את הסיפור עם סנדיק, סיפור שהתפרסם ונדון בהרחבה. ככל שישנם עוד סיפורים, וככל שמדובר בהסתה של ילדים תמימים נגד הוריהם, ולא עוד מקרים כמו סנדיק או משהו בסגנון, זה כמובן פסול.
ד. אם אתה חושב שהכל פרי יוזמה של סנדיק (כולל ההתארגנויות נגד האדמו"ר) נראה לי שאתה לא בכיוון. |
|
א. כבר כתבתי כאן באחת האשכולות, שזה לגמרי לא הגיוני לבוא בפרץ אלימות לציבור שלם בגלל שאדם אחד מהם קרא תיגר על האדמור, ובלשון הכתוב "האיש אחד יחטא ועל כל העדה תקצוף?" ב. אתה באמת חושב שאילולא גור היו אלימים, היה סנדיק ניגש לאדמור ונותן לו מכות? אין גבול? ג. היה כאן רשימה ארוכה של נפגעי גור, אתה גם הגבת לאשכול ההוא, רשימה עם שמות מלאים ד. מה משנה אם יש עוד התארגנויות, הורי הילדות סנדיק בעצמם ניהלו כאן מאבק תקשורתי כשהם ביקשו בעצמם להתראיין מלבד זה, אכן יש להם גיבוי של המוני בית ישראל, המבינים שאין כל הגיון בהמרדת ילדים נגד הוריהם
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 19:43 |
|
| |
איש חשוב בין אם תגיב לו ובין אם לא, היצור יזנב בך, לרוב אני מעדיף להתעלם ממנו. ולשרה בן מתנהג כמוכה כלבת, אז הוא מזיל ריר בכל מקום, מה לעשות, הפורום סובל הכל.
|
|
|
|
|