בית פורומים בחדרי חרדים

זה נראה לכם כמו "אדם בודד" או "משפחת סנדיק"? (תיעוד מבית הקברות בקרית שאול)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/5/2022 19:52 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
א. אז לשיטתך אתה בטח אמור להבין ולהצדיק את פרץ המחאה שחלקה נגרר גם לאלימות נגד אנשי ר' שאול לאחר הניסיונות לפגוע באדמו"ר שלהם. 
ב. כתבתי על פגיעה פיזית, לפגוע ברכב זה קל וכל פרחח (כולל אלו שכאן) יכולים פיזית ומוסרית לעשות את זה ולצאת בשלום.
ג. לא עניתי על זה כי אני לא מכיר את הסיפורים הללו, אני מכיר רק את הסיפור עם סנדיק, סיפור שהתפרסם ונדון בהרחבה. ככל שישנם עוד סיפורים, וככל שמדובר בהסתה של ילדים תמימים נגד הוריהם, ולא עוד מקרים כמו סנדיק או משהו בסגנון, זה כמובן פסול.

ד. אם אתה חושב שהכל פרי יוזמה של סנדיק (כולל ההתארגנויות נגד האדמו"ר) נראה לי שאתה לא בכיוון.

א. כבר כתבתי כאן באחת האשכולות, שזה לגמרי לא הגיוני לבוא בפרץ אלימות לציבור שלם בגלל שאדם אחד מהם קרא תיגר על האדמור, ובלשון הכתוב "האיש אחד יחטא ועל כל העדה תקצוף?"
ב. אתה באמת חושב שאילולא גור היו אלימים, היה סנדיק ניגש לאדמור ונותן לו מכות? אין גבול?
ג. היה כאן רשימה ארוכה של נפגעי גור, אתה גם הגבת לאשכול ההוא, רשימה עם שמות מלאים
ד. מה משנה אם יש עוד התארגנויות, הורי הילדות סנדיק בעצמם ניהלו כאן מאבק תקשורתי כשהם ביקשו בעצמם להתראיין
מלבד זה, אכן יש להם גיבוי של המוני בית ישראל, המבינים שאין כל הגיון בהמרדת ילדים נגד הוריהם

אני חושב שאם לא היתה רתיעה מגור, בהחלט יש מצב שמה שראינו בבית הקברות היה רק הקדימון, ואם לא סנדיק עצמו אז אחרים, תראה את הטרפת של האנשים כאן ותבין איזו השתוקקות יש לפגיעה פיזית באדמו"ר.
(סתם לא מובן לי איך אתה שואל את זה כשבתגובה לעיל כתבת שאם מישהו היה מסית את ילדיך נגדך הוא היה מוצא את עצמו בבית חולים).

באשר לרשימות, לא השקעתי בזה, תעמולה מבית הפייסבוק של רלב"ח - שאולזון ושות', אינם תורה מסיני עבורי. יש לקחת הכל בעירבון מוגבל מאחר והוא יוצא רק מצד אחד ובמסגרת מאבק שכולל גם מאבק על דעת הקהל.

בעניין סנדיק, ראשית אתה לא יודע מה המוני בית ישראל חושבים, ובכל מקרה זה לא רלוונטי כ"כ מה הם חושבים אם הם לא יודעים מה באמת הולך שם בין ההורים לילדות. האם עלה בדעתך שאולי טובת הילדות שהן לא יהיו אצל ההורים? נראה שאף אחד לא באמת חושב עליהן בכלל, חושבים רק על ההורים, למה חושבים רק על ההורים ולא על הילדות? אשאיר לך את התשובה, היא ברורה מאליה.
ידוע שהעניין נדון בבית משפט, רשויות הרווחה מעורבות (יש שם גם קטינה שלפי החוק אמורה להיות בחזקת ההורים, והרשויות לא מחזירות אותה להורים, תסיק מזה מה שאתה רוצה)  אז זה לא רציני להפיל הכל על האדמו"ר מגור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2022 20:04 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
א. אז לשיטתך אתה בטח אמור להבין ולהצדיק את פרץ המחאה שחלקה נגרר גם לאלימות נגד אנשי ר' שאול לאחר הניסיונות לפגוע באדמו"ר שלהם. 
ב. כתבתי על פגיעה פיזית, לפגוע ברכב זה קל וכל פרחח (כולל אלו שכאן) יכולים פיזית ומוסרית לעשות את זה ולצאת בשלום.
ג. לא עניתי על זה כי אני לא מכיר את הסיפורים הללו, אני מכיר רק את הסיפור עם סנדיק, סיפור שהתפרסם ונדון בהרחבה. ככל שישנם עוד סיפורים, וככל שמדובר בהסתה של ילדים תמימים נגד הוריהם, ולא עוד מקרים כמו סנדיק או משהו בסגנון, זה כמובן פסול.

ד. אם אתה חושב שהכל פרי יוזמה של סנדיק (כולל ההתארגנויות נגד האדמו"ר) נראה לי שאתה לא בכיוון.

א. כבר כתבתי כאן באחת האשכולות, שזה לגמרי לא הגיוני לבוא בפרץ אלימות לציבור שלם בגלל שאדם אחד מהם קרא תיגר על האדמור, ובלשון הכתוב "האיש אחד יחטא ועל כל העדה תקצוף?"
ב. אתה באמת חושב שאילולא גור היו אלימים, היה סנדיק ניגש לאדמור ונותן לו מכות? אין גבול?
ג. היה כאן רשימה ארוכה של נפגעי גור, אתה גם הגבת לאשכול ההוא, רשימה עם שמות מלאים
ד. מה משנה אם יש עוד התארגנויות, הורי הילדות סנדיק בעצמם ניהלו כאן מאבק תקשורתי כשהם ביקשו בעצמם להתראיין
מלבד זה, אכן יש להם גיבוי של המוני בית ישראל, המבינים שאין כל הגיון בהמרדת ילדים נגד הוריהם

אני חושב שאם לא היתה רתיעה מגור, בהחלט יש מצב שמה שראינו בבית הקברות היה רק הקדימון, ואם לא סנדיק עצמו אז אחרים, תראה את הטרפת של האנשים כאן ותבין איזו השתוקקות יש לפגיעה פיזית באדמו"ר.
(סתם לא מובן לי איך אתה שואל את זה כשבתגובה לעיל כתבת שאם מישהו היה מסית את ילדיך נגדך הוא היה מוצא את עצמו בבית חולים).

באשר לרשימות, לא השקעתי בזה, תעמולה מבית הפייסבוק של רלב"ח - שאולזון ושות', אינם תורה מסיני עבורי. יש לקחת הכל בעירבון מוגבל מאחר והוא יוצא רק מצד אחד ובמסגרת מאבק שכולל גם מאבק על דעת הקהל.

בעניין סנדיק, ראשית אתה לא יודע מה המוני בית ישראל חושבים, ובכל מקרה זה לא רלוונטי כ"כ מה הם חושבים אם הם לא יודעים מה באמת הולך שם בין ההורים לילדות. האם עלה בדעתך שאולי טובת הילדות שהן לא יהיו אצל ההורים? נראה שאף אחד לא באמת חושב עליהן בכלל, חושבים רק על ההורים, למה חושבים רק על ההורים ולא על הילדות? אשאיר לך את התשובה, היא ברורה מאליה.
ידוע שהעניין נדון בבית משפט, רשויות הרווחה מעורבות (יש שם גם קטינה שלפי החוק אמורה להיות בחזקת ההורים, והרשויות לא מחזירות אותה להורים, תסיק מזה מה שאתה רוצה)  אז זה לא רציני להפיל הכל על האדמו"ר מגור.

הטרפת והפצת השקרים באה אך ורק ממך, ראה איך אתה תוקף אנשים שעונים לך במתינות.

רק בהמה גסה  חושב שמישהו רוצה לפגוע פיזית באדמו"ר.

אתה לא מתעניין ברשימות ולא מתעניין בסרטונים המראים אנשים פצועים בכל מיני דרגות שונות ולא מתעניין בסרטונים המראים כיצד חוליגנים הרסו בתי כנסת כי אתה מעלובי החיים המוכר את נשמתו הטמאה עבור כמה פרוטות . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2022 20:18 לינק ישיר 

ולשרה בן, אם פעם תחזור בתשובה ולשפיות, ותדבר כמו בן אדם, אז אולי אוכל להתייחס אליך כאדם, עד אז אתה לא עונה להגדרה אדם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2022 22:37 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
ולשרה בן, אם פעם תחזור בתשובה ולשפיות, ותדבר כמו בן אדם, אז אולי אוכל להתייחס אליך כאדם, עד אז אתה לא עונה להגדרה אדם.

כנראה שהזכרון שלך לא משהו, שכחת איך לפני כמה שנים תקפת אותי ועוד רבים וטובים בצורה אישית וכשמשיבים לך באותה צורה  אתה מוזיל דמעות תנין.

אתה בעיניי אומנם אדם אבל אדם שפל ומשוחת המוכר את נשמתו עבור כמה פרוטות עלובות. 

אני מעדיף שלא תגיב לדבריי, אני רק מגיב לשקרים שלך כדי לחשוף את צביעותך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2022 23:45 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:

נוירולוג כתב:

כנראה שהזכרון שלך לא משהו, שכחת איך לפני כמה שנים תקפת אותי ועוד רבים וטובים בצורה אישית וכשמשיבים לך באותה צורה  אתה מוזיל דמעות תנין.

ככל שאני זוכר אותך בפורום, ואני נמצא כאן כבר ממש הרבה שנים, אתה אף פעם לא ענית כאן למישהו בצורה נורמלית
תמיד ערבבת נושאי סטיות לכל נושא אפשרי, ואין כמעט תגובה שלך שאינה מכילה כינוי גנאי לזה שאתה מגיב לו

ברור שאתה מעדיף שלא יגיבו לך, כל חולה נפש מסוגך היה מעדיף לקלל ולנבל את הפה מבלי שיענו לו, אבל החיים אינם פיקניק, זרקת צואה? תאכל אותה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2022 23:57 לינק ישיר 
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:

נוירולוג כתב:

ככל שאני זוכר אותך בפורום, ואני נמצא כאן כבר ממש הרבה שנים, אתה אף פעם לא ענית כאן למישהו בצורה נורמלית
תמיד ערבבת נושאי סטיות לכל נושא אפשרי, ואין כמעט תגובה שלך שאינה מכילה כינוי גנאי לזה שאתה מגיב לו

ברור שאתה מעדיף שלא יגיבו לך, כל חולה נפש מסוגך היה מעדיף לקלל ולנבל את הפה מבלי שיענו לו, אבל החיים אינם פיקניק, זרקת צואה? תאכל אותה.

אתה מייצג אותו בחינם?
אתה עדיין נוהג להתחיל עם כותבות בפורום או שהפסקת? 

נוירולוג לא ידוע כפודופיל מדוע אתה מגן עליו?
אנשים עלולים לחשוד בו, אתה סתם מוציא לו שם רע. 

נ.ב. אל תשכח לכתוב שהפסקת להגיב לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 01:52 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:

אתה מייצג אותו בחינם?

מה זה פודופיל?
כינוי חדש שהמצאת למי שאתה?
עילג סוטה, לא יודע אפילו לכתוב את מה שהוא מייצג

כבר כתבתי לך שמעולם לא הגנתי על פדופילים מסוגך
כפי שאתה רואה אני נלחם בך כאן בכל הכוח, כי פדופילים זה שיא הרשעות שיש היום על כדור הארץ
ומי כמוך יודע את זה
האם אתה ממשיך עדיין לתקוף קטינים אחרי שכבר נתפסת וישבת על זה?

אני אמשיך להגיב לך כאיוולתך, כי אני יודע שאתה רוצה לכתוב ללא הפרעה, ושאתה שמח שלא יגיבו לך
רשע מרושע כמוך, פוגע בילדים, אינו ראוי שיקבל על מגש של כסף לכתוב מה שבא לו בלי תגובות בחזרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 02:14 לינק ישיר 
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:

אתה מייצג אותו בחינם?

מה זה פודופיל?

כפי שאתה רואה אני נלחם בך כאן בכל הכוח, כי פדופילים זה שיא הרשעות שיש היום על כדור הארץ
ומי כמוך יודע את זה

אני אמשיך להגיב לך כאיוולתך, כי אני יודע שאתה רוצה לכתוב ללא הפרעה, ושאתה שמח שלא יגיבו לך
רשע מרושע כמוך, פוגע בילדים, אינו ראוי שיקבל על מגש של כסף לכתוב מה שבא לו בלי תגובות בחזרה

אתה ידוע בפורום כמגן הפדופילים. 

אני מקווה שהפסקת להטריד את הכותבות בפורום. לא יפה שאתה מטריד נשים חרדיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 02:22 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:

אתה מייצג אותו בחינם?

מה זה פודופיל?

ומי כמוך יודע את זה

ולשרה_בן,
מה איש חשוב פגע בך ?
אוקי, הבנו, תודה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 03:48 לינק ישיר 

רציף כתב:
ולשרה_בן כתב:
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:

אתה מייצג אותו בחינם?

מה זה פודופיל?

ומי כמוך יודע את זה

ולשרה_בן,
מה איש חשוב פגע בך ?
אוקי, הבנו, תודה

ומה נוירולוג פגע בו? ומה יצחק הספרן פגע בו? ויש כאן עוד רשימת שמות
לא מדובר בפגיעה
מדובר כאן במחלת נפש, אני כותב פה למעלה מעשר שנים, וכמעט כל הזמן הזה החולה הזה נכרך אחרי
ההנהלה כאן אטומה לחלוטין לכל בקשת התערבות, וכך הוא רץ אחרי ואחרי עוד כמה ניקים כאן כאוות נפשו ומדבר כל היום בהאשמות מהסוג הירוד ביותר, כשכל מילה שניה שלו קשורה לסטיות מלוכלכות
אם אתה מתחיל כאן ויכוחים בנושא הזה איתו, אתה נכנס לראדאר שלו, להיכנס לשם זה די קל, אבל אין את המושג לצאת משם, ברגע שהתחלת איתו זה לתמיד. ראה הוזהרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 04:33 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

רציף כתב:
ולשרה_בן כתב:
ולשרה_בן

איש_חשוב כתב:

אתה מייצג אותו בחינם?

מה זה פודופיל?

ומי כמוך יודע את זה

ולשרה_בן,
מה איש חשוב פגע בך ?
אוקי, הבנו, תודה

ומה נוירולוג פגע בו? ומה יצחק הספרן פגע בו? ויש כאן עוד רשימת שמות
לא מדובר בפגיעה
מדובר כאן במחלת נפש, אני כותב פה למעלה מעשר שנים, וכמעט כל הזמן הזה החולה הזה נכרך אחרי
ההנהלה כאן אטומה לחלוטין לכל בקשת התערבות, וכך הוא רץ אחרי ואחרי עוד כמה ניקים כאן כאוות נפשו ומדבר כל היום בהאשמות מהסוג הירוד ביותר, כשכל מילה שניה שלו קשורה לסטיות מלוכלכות
אם אתה מתחיל כאן ויכוחים בנושא הזה איתו, אתה נכנס לראדאר שלו, להיכנס לשם זה די קל, אבל אין את המושג לצאת משם, ברגע שהתחלת איתו זה לתמיד. ראה הוזהרת

אני רודף אחרי שקרנים שוטים וסוטים ואתה מה לעשות עונה על כל ההגדרות.
אולי שכחת אבל אם תעבור על היסטוריית הפורום אתה הוא זה שתקף אותי אישית ואני מחזיר לך באותו מטבע.
כך נהגתי גם כלפי שוטה הפורום יצחק הספרן וכך אני נוהג גם כלפי השקרן הפתלוגי ידידך חסר המוח כמר נירולוג.
אתה תוקף בצורה אישית עשרות כותבים וגם ידידך חסר המוח עושה זאת וכשמחזירים לך באותו מטבע אתה מוזיל דמעות תנין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 08:45 לינק ישיר 

רק כשינתקו אותך מהילדים שלך תוכל להבין את הכאב והאכזריות של הכת המסוכנת הזאת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 10:09 לינק ישיר 

שנת ה'תתכ"ג צומת בר אילן, ירושלים. מאות חסידי צארלינקע מעלים על המוקד עשרה מחסידי קאנרילצע. המשפיע ר' אהרון אוהב-שלום, מחזיק בידו את המטה לפוף הספוגין הבוער באש, ופונה בלשון רכה לעשרת הנדונים המתפתלים בחבליהם: "אחים יקרים, יש לכם הזדמנות אחרונה להודות שמורינו ורבינו הוא התגשמות השתלשלותו של קוב"ה. אמרו 'הן' ותינצלו. ואם לא, תגאל אתכם האש מחטאיכם." הקאנרילצערס מתפתלים בעוז, ואינם מוציאים הגה. המשפיע רב ההוד מקרב את מטה הקודש אל החוטאים. "רגע! רגע!" צווח לפתע אלמוני שפורץ את המעגל הצאלרינקאי, ונעמד מתנשף מול חיוכו הכובש של המשפיע. "לאן הגענו?? אתם שורפים יהודים?? מה קורה לכם??" חיוכו של המשפיע נמחק באחת. גביניו התרצנו והוא נהם: "ליטוואק, אתה מדבר? ומה אתם עשיתם לעצניקים בתשע"ד??"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 11:14 לינק ישיר 

בעיקרשומע כתב:
שנת ה'תתכ"ג צומת בר אילן, ירושלים. מאות חסידי צארלינקע מעלים על המוקד עשרה מחסידי קאנרילצע. המשפיע ר' אהרון אוהב-שלום, מחזיק בידו את המטה לפוף הספוגין הבוער באש, ופונה בלשון רכה לעשרת הנדונים המתפתלים בחבליהם: "אחים יקרים, יש לכם הזדמנות אחרונה להודות שמורינו ורבינו הוא התגשמות השתלשלותו של קוב"ה. אמרו 'הן' ותינצלו. ואם לא, תגאל אתכם האש מחטאיכם." הקאנרילצערס מתפתלים בעוז, ואינם מוציאים הגה. המשפיע רב ההוד מקרב את מטה הקודש אל החוטאים. "רגע! רגע!" צווח לפתע אלמוני שפורץ את המעגל הצאלרינקאי, ונעמד מתנשף מול חיוכו הכובש של המשפיע. "לאן הגענו?? אתם שורפים יהודים?? מה קורה לכם??" חיוכו של המשפיע נמחק באחת. גביניו התרצנו והוא נהם: "ליטוואק, אתה מדבר? ומה אתם עשיתם לעצניקים בתשע"ד??"
ואם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 15:19 לינק ישיר 

אלמלא מוראה של מלכות, זה היה מתבצע בפועל בשבת האחרונה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זה נראה לכם כמו "אדם בודד" או "משפחת סנדיק"? (תיעוד מבית הקברות בקרית שאול)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.