בית פורומים בחדרי חרדים

זה נראה לכם כמו "אדם בודד" או "משפחת סנדיק"? (תיעוד מבית הקברות בקרית שאול)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/5/2022 16:30 לינק ישיר 

אתה שקרן פתלוגי.

התמונה מתוך סרטון, ומהשתלשלות האירוע רואים בברור את האבא יושב ברכב מסחרי וחסידי גור תוקפים אותו עם מוט עץ.

בהמשך הוא מצליח להיחלץ מהרכב ושומט את המוט שאיים עליו, ומתקדם בעקבות החסידים שנראים מתרחקים וכנראה האדמור כבר עזב את בשטח.

אבל מה לעשות אתה שקרן כמו הגורים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 17:13 לינק ישיר 

מהשחושבים כתב:
רק כשינתקו אותך מהילדים שלך תוכל להבין את הכאב והאכזריות של הכת המסוכנת הזאת

נשלח מהאנדרואיד שלי

כי לפני כן ממש אהבתם את גור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 17:16 לינק ישיר 

גשרהמיתרים כתב:
אתה שקרן פתלוגי.

התמונה מתוך סרטון, ומהשתלשלות האירוע רואים בברור את האבא יושב ברכב מסחרי וחסידי גור תוקפים אותו עם מוט עץ.

בהמשך הוא מצליח להיחלץ מהרכב ושומט את המוט שאיים עליו, ומתקדם בעקבות החסידים שנראים מתרחקים וכנראה האדמור כבר עזב את בשטח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

עוד מתלהם 
תתמקד בנושא ובמה שרואים בתמנה במקום להמציא דברים ולקרוא לאחרים שקרנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 17:53 לינק ישיר 
ולשרה_בן

גשרהמיתרים כתב:
אתה שקרן פתלוגי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כנראה שהוא כותב פה בתשלום מטעם גור, אחרת לא מובן איך אדם שפוי מוכן להתבזות בכזו צורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 19:48 לינק ישיר 

הרבה יותר הגיוני שהוא כותב בתשלום מטעם קהילת פני מנחם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 20:14 לינק ישיר 
ולשרה_בן

avishai323 כתב:
הרבה יותר הגיוני שהוא כותב בתשלום מטעם קהילת פני מנחם

הוא מאשים את הכותבים שחולקים עליו שאין להם חשיבה עצמית בשעה שהוא בעצמו חוזר מילה במילה ללא בושה על השקרים שעסקני גור מפיצים בכל כלי התקשורת.
הוא אפילו לא מנסה להסתיר את זה.
כנראה שהוא מעתיק מדף המסרים שהוא מקבל. 

תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 25/05/2022 20:14:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 22:47 לינק ישיר 

בכך שהוא גורם ליותר ויותר אנשים לכתוב כאן נגד האלימות ונגד המוזג הרשע. הוא עושה שירות נהדר לקהילת פני מנחם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 00:45 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
בכך שהוא גורם ליותר ויותר אנשים לכתוב כאן נגד האלימות ונגד המוזג הרשע. הוא עושה שירות נהדר לקהילת פני מנחם

לא יאומן שהדברים הללו מתקבלים בפורום חרדי. מילא אתה ודומיך אתם אולי עם כיפה אבל בזה  פחות או יותר נגמר הקשר שלכם לדת ולתורה, אבל הפורום איך מאפשר דבר כזה, לא מובן.

כשאני רואה את חבורת הפוחזים וריקים מתחרים ביניהם מי מקלל יותר, מי מתלהם יותר, מי כותב ביטוי יותר פוגעני ובזוי, אתה כבר לא יודע האם גור הם הרעים בסיפור...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 01:09 לינק ישיר 

מי שמכנה את האדמו"ר מגור (גם אם לא בצדק) כמוזג רשע, אין לו שום קשר לתורה ולדת, אבל מי שמשלח את חסידיו לחלל שבת, להכות יהודים, לחלל ש"ש, לגזול ולשדוד, להפיל עוברים וכו' הוא הקשור לתורה ולדת...

הוֹי הָאֹמְרִים לָרַע טוֹב וְלַטּוֹב רָע שָׂמִים חֹשֶׁךְ לְאוֹר וְאוֹר לְחֹשֶׁךְ שָׂמִים מַר לְמָתוֹק וּמָתוֹק לְמָר.

הינדוס תודעה אמרנו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 01:15 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
מי שמכנה את האדמו"ר מגור (גם אם לא בצדק) כמוזג רשע, אין לו שום קשר לתורה ולדת, אבל מי שמשלח את חסידיו לחלל שבת, להכות יהודים, לחלל ש"ש, לגזול ולשדוד, להפיל עוברים וכו' הוא הקשור לתורה ולדת...

הוֹי הָאֹמְרִים לָרַע טוֹב וְלַטּוֹב רָע שָׂמִים חֹשֶׁךְ לְאוֹר וְאוֹר לְחֹשֶׁךְ שָׂמִים מַר לְמָתוֹק וּמָתוֹק לְמָר.

הינדוס תודעה אמרנו?

לפחות לגבי אבישי אנו מסכימים
כעת אני מבין שאתה טוען שהאדמו"ר מגור שלח את חסידיו ביודעין לחלל שבת ולהכות אנשים? הבנתי אותך נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 02:22 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:

הינדוס תודעה אמרנו?

כעת אני מבין שאתה טוען שהאדמו"ר מגור שלח את חסידיו ביודעין לחלל שבת ולהכות אנשים? הבנתי אותך נכון?

"רחמים לא ידע"

https://www.youtube.com/watch?v=siGxbhJftfY

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 03:12 לינק ישיר 
קלעפער

נוירולוג כתב:

הינדוס תודעה אמרנו?

למען הסר ספק, אני חושב שאבישי צודק. אין לרבי מגור שום פריווילגיה על כל יהודי אחר. מנהיגות של קהילה אינה כארד בלאנש נגד ביקורת עליו.

כן. 

לפחות קרוב לפשיעה, הוא אמור היה להבין. ובדאי אחרי שנודע לו לא כינס את החסידים או הוציא הודעה שח"ו אין דרכנו בכך וחייבים לעשות תשובה ולבקש מחילה מכל המוכים ולפצותם.
זה מוכיח שלא אכפת לו, ואם לא אכפת אין שום סיבה להניח שלא הבין מראש את התוצאה. אני הקטן כשראיתי את ההודעה של מנדלזון מיד הבנתי שזה מה שהולך לקרות. לא צריך להיות חכם גדול, אפילו טיפש כמוני הבין זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 16:01 לינק ישיר 

לא הבנתי

יש לך בעיה עם הכינויים שהרקובים הללו מצמידים לאדמו"ר מגור או לא?
יש בעיה עם המוזג הרשע? הפריץ מארסוף ועוד ועוד?א

אם אבישי צודק ואין בעיה, מה מונע ממך גם להשתמש בזה? 

באשר לאדמו"ר מגור אם הוא יודע או לא, אני לא יודע, בשביל לקבוע שהוא יודע צריך להביא הוכחות, ואין לך אפילו משהו שקרוב לזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 16:34 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
לא הבנתי

יש לך בעיה עם הכינויים שהרקובים הללו מצמידים לאדמו"ר מגור או לא?
יש בעיה עם המוזג הרשע? הפריץ מארסוף ועוד ועוד?א

אם אבישי צודק ואין בעיה, מה מונע ממך גם להשתמש בזה? 

באשר לאדמו"ר מגור אם הוא יודע או לא, אני לא יודע, בשביל לקבוע שהוא יודע צריך להביא הוכחות, ואין לך אפילו משהו שקרוב לזה.

ושום מילה על הרס בתי כנסת והכאת עשרות אנשים באכזריות נוראה?
גם לי מפריע שמכנים את האדמו"ר בכינויי גנאי ואני מעולם לא פגעתי בכבודו אבל  לא אצא להגנתו של אדמ"ר שאין ספק שזה מה שהוא רצה חסידיו יעשו. 
מי שמכיר את גור יודע שרמז קל מצד האדמו"ר מספיק כדי להפסיק עם האלימות.

רק אידיוט או שקרן פתלוגי כמוך יכול להיתמם ולטעון כאילו ההוראה להתנהג באלימות לא באה מלמעלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 16:43 לינק ישיר 

ולשרה בן
התגובות שלך מתלהמות, מתבהמות, ועם הרבה קללות. אתה לא בר שיח ודיון.לפעמים בין לבין  יש גם משהו ענייני, אבל בדרך כלל אני מדלג על ההודעות שלך מהסיבות שציינתי לעיל, כך שגם אם כתבת בין לבין משהו שראוי להתייחס אליו, זה פשוט מתפספס.

אבל אני מוכרח לשאול אותך ואת דומיך, לא נמאס לכם לחזור שוב ושוב על השקר הזה שאני בעד אלימות ושלא אמרתי מילה אחת רעה על האלימות שיצאה מגור?

אני יודע למה אתם חוזרים על השקר הזה שוב ושוב, רק לא מבין איך לא נמאס לכם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זה נראה לכם כמו "אדם בודד" או "משפחת סנדיק"? (תיעוד מבית הקברות בקרית שאול)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.