בית פורומים בחדרי חרדים

זה נראה לכם כמו "אדם בודד" או "משפחת סנדיק"? (תיעוד מבית הקברות בקרית שאול)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/5/2022 17:13 לינק ישיר 

כבר הגבנו לך עשרות פעמים. הנגד שלך הוא בסגנון: "אני נגד אלימות מכל צד, אבל..." על ה"אבל" הזה אנו בוכים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 17:20 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
ולשרה בן
התגובות שלך מתלהמות, מתבהמות, ועם הרבה קללות. אתה לא בר שיח ודיון.לפעמים בין לבין  יש גם משהו ענייני, אבל בדרך כלל אני מדלג על ההודעות שלך מהסיבות שציינתי לעיל, כך שגם אם כתבת בין לבין משהו שראוי להתייחס אליו, זה פשוט מתפספס.

אבל אני מוכרח לשאול אותך ואת דומיך, לא נמאס לכם לחזור שוב ושוב על השקר הזה שאני בעד אלימות ושלא אמרתי מילה אחת רעה על האלימות שיצאה מגור?

אני יודע למה אתם חוזרים על השקר הזה שוב ושוב, רק לא מבין איך לא נמאס לכם.

מי שיעיין בהיסטוריית הפורום יראה כיצד אתה תוקף בצורה אישית עשרות כותבים שעונים לך בצורה עניינית,  וכשעונים לך באותה צורה אתה מוזיל דמעות תנין.

הרבה יותר מזעזע אותך הקריאה של סנדיק ברמקול מאשר שפיכת דמם של יהודים חרדים והריסת בתי כנסיות.

אני באמת מתנצל, מי שעובר על התגובות שלך באמת רואה איך אתה מגנה את האלימות הגוראית בדיוק באותה צורה בו גינת את אביו של הבנות החטופות ואת התנהגות אנשי הראש ישיבה.

כנית את ה 2 או 3 אנשים שבאו לבית קברות עם סנדיק בכינוי "ארחי פרחי"
כיצד אתה מכנה את מאות האנשים שהיכו בצורה אכזרית אנשים צדיקים ויראים שכל חטאם זה שהם עברו לראש ישיבה?
כיצד אתה מכנה את אותם אנשים שהרסו בתי כנסת כמו הגרועים שבגויים?
כיצד אתה מכנה  נערים שירקו קיללו וניאצו את הראש ישיבה?
כיצד אתה מכנה אנשים השורפים וקורעים  חוברות של דברי תורה של הראש  ישיבה? 

כשאתה טוען כאילו אתה גם מגנה את האלימות הגוראית אני נזכר בזה:
"אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין, אלא מן הצבועים שדומים לפרושין; שמעשיהם מעשה זמרי ומבקשים שכר כפינחס"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 19:16 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
כבר הגבנו לך עשרות פעמים. הנגד שלך הוא בסגנון: "אני נגד אלימות מכל צד, אבל..." על ה"אבל" הזה אנו בוכים. 

בלבולי מוח שהן תוצאה של פוזיציה נטו
לא שאני חייב לך משהו, אבל את האלימות גיניתי אינספור פעמים, ובלי "אבל".
אתה אכול שנאה ואם מישהו לא מתיישר עם חבורת המתבהמים שטופי המוח ואכולי השנאה ולא מקלל את גור ואת האדמו"ר מגור, ועוד מוסיף חאט על פשע, מתייחס לעובדות ולמציאות ולא רק לפרופוגנדה שלא מביישת את הפלסטינים (מבלי להשוות חלילה), זה מטריף אתכם, אז שקרים קטן עליכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 19:33 לינק ישיר 

לא אתה פתחת אשכול על עימותים בליל שבת בין הפלגים בגור?
לא אתה טענת שהצד השני הגזים וזה מה שגרם להסלמה "שכמובן אתה נגדה"...?
לא אתה מאשים כל מי שמדבר על חילולי השם והשבת ודם יהודי כאילו לא מענין אותו דבר רק שנאה לגור?
כל זאת ועוד לשונות רבים, מראים שאתה מצדיק את האלימות גם אם בלבך פנימה אתה מדמם מרוב זעם על האלימות, בכתב אתה מצדיק ובכך גם מעודד.

ובאשר לרבי מגור, כאמור, הוא לא אמר מילה אחת נגד. עד עכשיו יוצאים בהקלטות שמצדיקות את האלימות. והוא ממלא פיו מים. מנהיג צריך להדריך את חסידיו בדרך התורה ולא לעודד אותם בעקימת שפתים לעשות מעשים מחפירים כאלה.

על האשה שהושפרץ עליה אקונומיקה הגנת בחירוף נפש ובמילים בוטות, וכאן יהודים ת"ח עם דם וחתכים בראש וחילולי שבת והיזק לחנויות וכו וכו, וכל מה שיש לך לומר זה מילים בוטות למי שמגנה זאת.

יודע מה? בא תראה לי לשון חריפה שלך על האלימות. לא -אני לא בעד. לא- אני נגד. לא- זה לא יפה, אלא לשונות כמו ששמורים לך לאנשים שחולקים על דעתך הרמה. כאלה, כמו שנאה, טירוף, מתבהמים, איבדו קשר לתורה ולדת, כאלה פנינים, אולי אקבל שטעיתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 19:43 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:

בלבולי מוח שהן תוצאה של פוזיציה נטו
לא שאני חייב לך משהו, אבל את האלימות גיניתי אינספור פעמים, ובלי "אבל".
אתה אכול שנאה ואם מישהו לא מתיישר עם חבורת המתבהמים שטופי המוח ואכולי השנאה ולא מקלל את גור ואת האדמו"ר מגור, ועוד מוסיף חאט על פשע, מתייחס לעובדות ולמציאות ולא רק לפרופוגנדה שלא מביישת את הפלסטינים (מבלי להשוות חלילה), זה מטריף אתכם, אז שקרים קטן עליכם.

אתה שקרן עלוב ומשתולל כמו חיה פצועה, השנאה שלך לראש ישיבה מעבירה אותך על דעתך. 

עליך נאמר,  גדולה שנאה ששונאין עמי הארץ לתלמיד חכם יותר משנאה ששונאין עובדי כוכבים את ישראל...  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 20:35 לינק ישיר 

אתם באמת לא שמים לב שהוא עונה לכם את אותה תשובה בניסוח עדכני: אתם מטונפים, בהמות, טרולים, לא שווים יחס - וכמובן על הדרך הוא באמת לא טורח להתייחס. כשקופות צדקה וחסד לכאורה חרגו מהאתיקה בשביל צדקה, הוא השתולל כאן כל יום כמו משוגע, אבל כשהגורים יוצרים פוגרומים בלי סיבה ברורה (סליחה, בעצם "כי הצד השני הגזים" - איזה מין מינוח חסר פשר), פתאום מותר לעשות הכל והרבה יותר רחוק מכמה תמונות והבטחות... מעניין. אבל זהו נוירולוג, הוא יודע מה הצדק וכל מי שלא כמוהו הוא בהמה מטונפת, וכל טיעון הוא שפך גללים שלא שווה יחס כי "אני לא חייב לך משהו". אז הנה ההסבר מהו הפרופיל המצופני-חברתי של אנשים אלימים שעודים פוגרומים בשבת קודש. תודה שהבהרת לנו!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 20:46 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
לא אתה מאשים כל מי שמדבר על חילולי השם והשבת ודם יהודי כאילו לא מענין אותו דבר רק שנאה לגור?
כל זאת ועוד לשונות רבים, מראים שאתה מצדיק את האלימות גם אם בלבך פנימה אתה מדמם מרוב זעם על האלימות, בכתב אתה מצדיק ובכך גם מעודד.

ובאשר לרבי מגור, כאמור, הוא לא אמר מילה אחת נגד. עד עכשיו יוצאים בהקלטות שמצדיקות את האלימות. והוא ממלא פיו מים. מנהיג צריך להדריך את חסידיו בדרך התורה ולא לעודד אותם בעקימת שפתים לעשות מעשים מחפירים כאלה.

על האשה שהושפרץ עליה אקונומיקה הגנת בחירוף נפש ובמילים בוטות, וכאן יהודים ת"ח עם דם וחתכים בראש וחילולי שבת והיזק לחנויות וכו וכו, וכל מה שיש לך לומר זה מילים בוטות למי שמגנה זאת.

יודע מה? בא תראה לי לשון חריפה שלך על האלימות. לא -אני לא בעד. לא- אני נגד. לא- זה לא יפה, אלא לשונות כמו ששמורים לך לאנשים שחולקים על דעתך הרמה. כאלה, כמו שנאה, טירוף, מתבהמים, איבדו קשר לתורה ולדת, כאלה פנינים, אולי אקבל שטעיתי.

אם במקום להשקיע זמן בתגובה זו היית משקיע את הזמן לחפש בדברים שלי (לא שזו העבודה שלך, אבל אם אתה מנסה לטעון שמעולם לא גיניתי, אתה צריך לבסס את זה על משהו, ולא רק על פוזיציה ואג'נדה), היית מוצא בדיוק מה דעתי על האלימות, ובלי שום "אבל". 

מה הבעיה שלך עם הכותרת הזו? סתם לתקוף ולהתלונן? לא שאני חייב להסביר ובוודאי לא להתנצל, אבל למען הסדר הטוב, זו הידיעה הראשונה שעלתה (לפחות למי מה שראיתי) בתקשורת על אירועי השבת, אז היא הובאה לכאן כמו שהיא גם אם זה לא לשביעות רצונם של שונאי גור.

האלימות והמראות שראינו היו מספיק חמורים (וכתבתי את זה במפורש) גם בלי הגזמות מוגזמות, לא שואה, לא ליל בדולח, לא בוקר בדולח ולא שבת בדולח. 

לא ברור לי מה דחפת לכאן את האישה עם האקונומיקה, אבל שיהיה.

באשר לאדמו"ר מגור, זו האשמה מאוד חמורה, ולכן נראה לי שבכדי להאשים אותו שהוא שלח את חסידיו להתפרע ולהכות ולהזיק צריך הוכחה, כנ"ל בכדי לטעון שהוא מעודד אותם (כלשונך) לזה.

ולנושא שבו התחלתי, אתה טוען שמעולם לא גיניתי בלי "אבל" ושולח אותי לחפש ולהביא, למה שאני אעשה את העבודה בשבילך?
יודע מה, הייתי עושה, אבל יש לי יותר מתחושת בטן שזה לא יעזור ואתה בכל מחיר תטען שזה לא מספיק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 20:54 לינק ישיר 
ולשרה_בן

הדיבוק כתב:
אתם באמת לא שמים לב שהוא עונה לכם את אותה תשובה בניסוח עדכני: אתם מטונפים, בהמות, טרולים, לא שווים יחס - וכמובן על הדרך הוא באמת לא טורח להתייחס. כשקופות צדקה וחסד לכאורה חרגו מהאתיקה בשביל צדקה, הוא השתולל כאן כל יום כמו משוגע, אבל כשהגורים יוצרים פוגרומים בלי סיבה ברורה (סליחה, בעצם "כי הצד השני הגזים" - איזה מין מינוח חסר פשר), פתאום מותר לעשות הכל והרבה יותר רחוק מכמה תמונות והבטחות... מעניין. אבל זהו נוירולוג, הוא יודע מה הצדק וכל מי שלא כמוהו הוא בהמה מטונפת, וכל טיעון הוא שפך גללים שלא שווה יחס כי "אני לא חייב לך משהו". אז הנה ההסבר מהו הפרופיל המצופני-חברתי של אנשים אלימים שעודים פוגרומים בשבת קודש. תודה שהבהרת לנו!!!!

הצבוע  הזה תוקף בצורה אישית עשרות כותבים ויותר שלא מסכימים עם דעתו "החשובה" וכשמשיבים לו באותו מטבע הוא  מזיל דמעות תנין. אדם עלוב ובזוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 21:01 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:

אם במקום להשקיע זמן בתגובה זו היית משקיע את הזמן לחפש בדברים שלי (לא שזו העבודה שלך, אבל אם אתה מנסה לטעון שמעולם לא גיניתי, אתה צריך לבסס את זה על משהו, ולא רק על פוזיציה ואג'נדה), היית מוצא בדיוק מה דעתי על האלימות, ובלי שום "אבל". 

מה הבעיה שלך עם הכותרת הזו? סתם לתקוף ולהתלונן? לא שאני חייב להסביר ובוודאי לא להתנצל, אבל למען הסדר הטוב, זו הידיעה הראשונה שעלתה (לפחות למי מה שראיתי) בתקשורת על אירועי השבת, אז היא הובאה לכאן כמו שהיא גם אם זה לא לשביעות רצונם של שונאי גור.

האלימות והמראות שראינו היו מספיק חמורים (וכתבתי את זה במפורש) גם בלי הגזמות מוגזמות, לא שואה, לא ליל בדולח, לא בוקר בדולח ולא שבת בדולח. 

לא ברור לי מה דחפת לכאן את האישה עם האקונומיקה, אבל שיהיה.

באשר לאדמו"ר מגור, זו האשמה מאוד חמורה, ולכן נראה לי שבכדי להאשים אותו שהוא שלח את חסידיו להתפרע ולהכות ולהזיק צריך הוכחה, כנ"ל בכדי לטעון שהוא מעודד אותם (כלשונך) לזה.

ולנושא שבו התחלתי, אתה טוען שמעולם לא גיניתי בלי "אבל" ושולח אותי לחפש ולהביא, למה שאני אעשה את העבודה בשבילך?
יודע מה, הייתי עושה, אבל יש לי יותר מתחושת בטן שזה לא יעזור ואתה בכל מחיר תטען שזה לא מספיק.

-

שימו לב איך השקרן הפתלוגי  מתחמק מלענות, הרי אם הוא היה מגנה אפילו פעם אחת ויחידה את האלימות הגוראית באותה צורה כמו שהוא מגנה את הצד השני הוא היה מעלה קישור וסותם את טענותיו של קלעפע
ר, במקום זה הוא מתחמק וכותב תגובה טרחנית ועלובה. 

תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 26/05/2022 21:02:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 21:39 לינק ישיר 

לפני שאני מגיב, אתה בטוח שלא ערכת את הכותרת? הבאת אותה כלשונה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 21:43 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
לפני שאני מגיב, אתה בטוח שלא ערכת את הכותרת? הבאת אותה כלשונה?

א. אם כתבתי שזה מה שהיה, אז זה מה שהיה.
ב. אתה יכול לבדוק בעצמך (יכולת לעשות את זה עוד לפני שבאת בטענות) בפתיח האשכול, יש שם לינק למקור הידיעה. שום דבר שם אינו משלי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 22:34 לינק ישיר 

מענין כי במקור ראיתי כתוב ליל שישי (כפי שחילונים מכנים את ליל שבת) ואצלך בכותרת כתוב ליל שבת, כפי שדתיים מכנים את ליל שבת. אתה בטוח שלא אתה ששינה את זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 22:38 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
מענין כי במקור ראיתי כתוב ליל שישי (כפי שחילונים מכנים את ליל שבת) ואצלך בכותרת כתוב ליל שבת, כפי שדתיים מכנים את ליל שבת. אתה בטוח שלא אתה ששינה את זה?

תגיד
מה לא בסדר אתך?
אתה לא יכול לרדת מהעץ בלי לחפש מתחת לאדמה להתווכח בכוח
פרט זו שונה לטובת החברים כאן שמבחינתם ליל שישי זה חמישי בלילה, יש לך בעיה עם זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 22:52 לינק ישיר 

אין שום בעיה. אבל אם כבר ערכת את ההודעה "למען" החברים כאן כדי לדייק, למה לא ערכת גם שאין אלו עימותים בין שני פלגים אלא רודפים ונרדפים? הם הרי עלולים לחשוב שאכן היו עימותים שווים בין שני פלגים. אלא מאי? לא ממש היה אכפת לך...או שרצית שיחשבו כך, ועל כותרת זו הגנת בשצף קצף.
כאן הבעיה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 22:53 לינק ישיר 

ובפעם הבאה, נא לא לומר "שום דבר אינו משלי" כשאתה עורך ממשהו. מדבר שקר...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זה נראה לכם כמו "אדם בודד" או "משפחת סנדיק"? (תיעוד מבית הקברות בקרית שאול)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.