בית פורומים בחדרי חרדים

זה נראה לכם כמו "אדם בודד" או "משפחת סנדיק"? (תיעוד מבית הקברות בקרית שאול)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/5/2022 22:58 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אין שום בעיה. אבל אם כבר ערכת את ההודעה "למען" החברים כאן כדי לדייק, למה לא ערכת גם שאין אלו עימותים בין שני פלגים אלא רודפים ונרדפים? הם הרי עלולים לחשוב שאכן היו עימותים שווים בין שני פלגים. אלא מאי? לא ממש היה אכפת לך...או שרצית שיחשבו כך, ועל כותרת זו הגנת בשצף קצף.
כאן הבעיה. 

לא יודע מאיפה אני מוצא את הסבלנות והסובלנות להמשיך לנהל את הדיון סרק המוזר הזה.
שלא תבין לא נכון, אני לא חייב לך משהו, אני יכול להעלות כותרות וידיעות כפי שארצה גם אם הן לא תואמות לפוזיציה והאג'נדה שלך, אין בדבריי התנצלות או הצטדקות כלשהי, אלא הבהרת הדברים.

כפי שכתבתי, העליתי ידיעה ראשונית כפי שנכתבה, זה המידע היחיד שהיה ברשותי.
כפי שניתן לראות בגוף הידיעה מדובר בציטוט מילה במילה מהמקור + לינק למקור הידיעה
לפני שלחצתי על "שלח" שמתי לב שמשהו לא תקין עם הליל שישי, ושיניתי את זה ב"כותרת" לטובת העניין ולטובת הקוראים, בתוכן זה מופיע עדיין ליל שישי כפי שניסח הכתב.

קלעפער, חפש לך עצים אחרים לטפס עליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 23:49 לינק ישיר 

זה לא סבלנות, זה החשש להודות בטעות או לא להיות צודק או הצורך לומר מילה אחרונה.

מה זאת אומרת זה היה המידע הראשוני שהיה ברשותך, אני הקדמתי אותך והבאתי מודעה המתירה את דם הנרדפים. אתה במקום לחשוב העדפת לומר שהכותרת שקרית, כשהיא התבררה כנבואה ממש.
וכשאתה פרסמת כבר ידעו כל העולם ואשתו על הפוגרומים. בדיוק אתה, צרכן התשקורת המופלג, פספס את זה?
אתה חשבת שהיו אלו התפרצות של עימותים בין שני מחנות?
אתה מצפה ממישהו כאן להאמין להבל הזה? או שאתה באמת חושב שכולנו כאן מטומטמים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 23:56 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

מה זאת אומרת זה היה המידע הראשוני שהיה ברשותך, אני הקדמתי אותך והבאתי מודעה המתירה את דם הנרדפים. אתה במקום לחשוב העדפת לומר שהכותרת שקרית, כשהיא התבררה כנבואה ממש.
וכשאתה פרסמת כבר ידעו כל העולם ואשתו על הפוגרומים. בדיוק אתה, צרכן התשקורת המופלג, פספס את זה?

מיציתי את הדיון בנושא

שאלת בסוף אם אני חושב שכולם מטומטמים, התשובה היא לא, אבל לפי הרמה שאתה מציג בדיון הזה וההתעקשות שלך להמשיך בזה במקום לרדת מהעץ נראה שאתה עושה הכל על מנת להיראות אחד כזה.

אני לא יודע מה אתך, אבל אנו שומרי שבת ולא צורכים ידיעות בשבת, אז במוצ"ש נחשפנו לחדשות שאתה טוען שכבר כל העולם ואשתו ידעו עליו. (האשכול המדובר נפתח במוצ"ש בשעה 20:54)

קלעפר, אני יודע שלא קל לך לרדת מהעץ, עוד לא קרה שהצלחת, לא משנה איזה סולם קיבלת, אולי זה תוצאה של חרדה כלשהי, תעז לרדת ותראה שזה לא היה כ"כ נורא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2022 00:02 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

מיציתי את הדיון בנושא
אוי לא!
רק לא זה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2022 00:29 לינק ישיר 
קלעפער

נוירולוג כתב:

מיציתי את הדיון בנושא

שאלת בסוף אם אני חושב שכולם מטומטמים, התשובה היא לא, אבל לפי הרמה שאתה מציג בדיון הזה וההתעקשות שלך להמשיך בזה במקום לרדת מהעץ נראה שאתה עושה הכל על מנת להיראות אחד כזה.

אני לא יודע מה אתך, אבל אנו שומרי שבת ולא צורכים ידיעות בשבת, אז במוצ"ש נחשפנו לחדשות שאתה טוען שכבר כל העולם ואשתו ידעו עליו. (האשכול המדובר נפתח במוצ"ש בשעה 20:54)

קלעפר, אני יודע שלא קל לך לרדת מהעץ, עוד לא קרה שהצלחת, לא משנה איזה סולם קיבלת, אולי זה תוצאה של חרדה כלשהי, תעז לרדת ותראה שזה לא היה כ"כ נורא.

ב9:11 אתה מביא עוד ידיעה :  "התחדשו העימותים...בין הפלגים בחסידות גור". בזמן הזה בודאי כבר ידעת מה קרה ובכל זאת הבאת ידיעה על "חידוש העימותים".
על מי אתה מנסה לעבוד כאן? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2022 00:35 לינק ישיר 

קלעפער

כשאעבוד אצלך תוכל להכתיב לי מה לכתוב, מתי לכתוב, מה לתקן ומתי, מה לשנות ומתי,

בינתיים אתה סתם מסתובב סביב עצמך, בכל פעם שאני מוכיח לך שטעית, אתה מחפש בקטנוניות משהו חדש בכדי להמשיך.

תתבגר, מיצינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2022 00:39 לינק ישיר 

שמת לב? ברגע שאתה עומד מול הוכחה לנוכליותך אתה עונה לגופו של האדם ולא למה שהוא כותב?
תנסה להסביר איך זה שלא התעדכנת על הפוגרום? ומוזר שחיפשת חילונים לצטט כשהיה כבר סרטונים ועדויות...

מאמין לתשקורת כשנוח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2022 00:46 לינק ישיר 

תשמע
אתה תופעה
עניתי לך בסבלנות אין קץ, לא חושב שמישהו היה טורח לענות לך כפי שעניתי, ואתה עוד מתלונן.
אני באמת תוהה אולי יש אחוז אחד שאתה שואל את השאלות שלך ברצינות ולא רק מחפש לריב ולהטריל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2022 00:53 לינק ישיר 

תודה על הסבלנות.

אני לא מתלונן ב"ה. יראה הקורא ויחליט לבדו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2022 08:14 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
תשמע
אתה תופעה

אני באמת תוהה אולי יש אחוז אחד שאתה שואל את השאלות שלך ברצינות ולא רק מחפש לריב ולהטריל.

כולם בטוחים שאתה טרול. זה בסדר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2022 14:56 לינק ישיר 

במקום להסביר איך זה שב9:11 עדיין לא היית מעודכן, לפי שיטתך, שזו הסיבה שהבאת את הכותרת השקרית והרשעית, אתה מחיל ליבב "אני לא עובד אצלך". אתה כן עובד בשבילי, זו מהותו של טרול...רק בשביל התגובות שלי ושל הקוראים אתה עובד.
וזה לימוד זכות, כי אם אתה באמת חושב את מה שאה כותב אתה רשע מרושע.

(כתבתי על האחוז האחד שאולי אתה באמת ובתמים חושב כך...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2022 15:54 לינק ישיר 

אם אתה מתעקש להמשיך להתבוסס בבוץ ולבייש את עצמך, מי אני שאמנע ממך

בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2022 16:02 לינק ישיר 

כרגיל, כשמעמידים אותך בפני עובדות-("זה היה ב8:45 ועוד לא התעדכנתי"...ומתברר שגם ב9:11 ניסית להנדס את התודעה) אתה לא מסוגל להודות אלא מתחיל בהתקפה: "אני לא עובד אצלך" "אתה עושה בושות לעצמך" וכו וכו...

בכל זאת תנסה להסביר למה שיקרת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2022 23:14 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
כרגיל, כשמעמידים אותך בפני עובדות-("זה היה ב8:45 ועוד לא התעדכנתי"...ומתברר שגם ב9:11 ניסית להנדס את התודעה) אתה לא מסוגל להודות אלא מתחיל בהתקפה: "אני לא עובד אצלך" "אתה עושה בושות לעצמך" וכו וכו...

בכל זאת תנסה להסביר למה שיקרת?

קלעפער
לא נעים לי לומר לך, אין לי דרך לענות לך על התסבוכת שהכנסת את עצמך אליה מבלי להעליב אותך, אז אוותר.
ממליץ לך להניח לזה, עשית לעצמך מספיק בושות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 00:18 לינק ישיר 

תודה על הדאגה לבושות שלי. אבל אין צורך. אני אשמח אם בכל זאת תענה, גם אם זה יכלול העלבות נוראות שלא השתמשת בהן בעבר.

ולהזכירך: אמרת שהבאת את הכותרת המהנדסת והשקרית כי עוד לא הספקת להתעדכן בצאת השבת, והדבר הראשון שצץ לך הבאת אותו, (בכל זאת חייבים להעלות דברים, גם אם ללא בדיקה מינימאלית) איך זה מתיישב עם העובדה שגם כחצי שעה אחרי זה הבאת ידיעה דומה, וזאת אחרי שכולם כבר ידעו את האמת: שהיה כאן פוגרום מזעזע נגד יהודים בגלל יהדותם, על ידי יהודים, תוך חילולי שבת וחילול שם שמים, ופגיעה בקדשי ישראל, ולא עימותים שהתפרצו...
למה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זה נראה לכם כמו "אדם בודד" או "משפחת סנדיק"? (תיעוד מבית הקברות בקרית שאול)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.