| נשלח ב-23/5/2022 21:40 |
|
| |
איך בדיוק הוא יעביר את זה בכנסת? הרי הסיעות הערביות כבר הודיעו שלא יתנו יד לפגיעה בחרדים. הוא חושב שאם יחביא את זה בחוק ההסדרים, אז זה יעבור? הוא שכח שיש כזה דבר שנקרא הסתייגות? ובכלל, קודם נראה אם בכלל יצליחו להעביר את התקציב וחוק ההסדרים בקריאה ראשונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 21:43 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | איך בדיוק הוא יעביר את זה בכנסת? הרי הסיעות הערביות כבר הודיעו שלא יתנו יד לפגיעה בחרדים. הוא חושב שאם יחביא את זה בחוק ההסדרים, אז זה יעבור? הוא שכח שיש כזה דבר שנקרא הסתייגות? ובכלל, קודם נראה אם בכלל יצליחו להעביר את התקציב וחוק ההסדרים בקריאה ראשונה. |
|
לה''ו. הערבים אומרים על עצמם: ארבעים שנה בקבר, אין אמונה בערבי. אבל החרדים, סומכים עליהם בעיניים עצומות, בגועליטיקה, גוי של שבת, שיפוצניקים, תיקון רכבים וכו' וכד' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 21:56 |
|
| |
יש באמת כל כך הרבה תלמודי תורה ברשתות שמקבלים 100%? איך היא הגיעה לזה שרבע מהתקציב שלהם שווה מיליארדים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 21:57 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | איך בדיוק הוא יעביר את זה בכנסת? הרי הסיעות הערביות כבר הודיעו שלא יתנו יד לפגיעה בחרדים. הוא חושב שאם יחביא את זה בחוק ההסדרים, אז זה יעבור? הוא שכח שיש כזה דבר שנקרא הסתייגות? ובכלל, קודם נראה אם בכלל יצליחו להעביר את התקציב וחוק ההסדרים בקריאה ראשונה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 22:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 22:30 |
|
| |
או שהדוב המולדובי מנסה לאיים על החרדים כדי לגרום להם לתמוך בתקציב תמורת ביטול הגזירה, ובכך להפריד בינם לבין ביבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 22:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2022 23:47 |
|
| |
דיבורים מפגרים של בריון מגודל. הממשלה לא תשרוד עד התקציב, זה דבר שכל אחד יכול להבין. ליברמן לפיד ובנט נהנים לשחק בנדמה לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 00:57 |
|
| |
הערבים יסייעו לחרדים, ולא בגלל טוב ליבם.
הם מבינים היטב, שמטרת הגזירות הנ"ל , היא לאלץ את החרדים לשתף פעולה עם הממשלה, ובכך להקטין את משקלם הסגולי של הערבים.
"הם בסיידר גמור"....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2022 01:01 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  | דיבורים מפגרים של בריון מגודל. הממשלה לא תשרוד עד התקציב, זה דבר שכל אחד יכול להבין. ליברמן לפיד ובנט נהנים לשחק בנדמה לי.
|
|
אם אחמד טיבי וחברו לסיעת תע"ל , ייעדרו בהצבעה על התקציב (וכמובן, שום דבר לא בחינם...), התקציב יעבור גם יעבור.
נתניהו , סמוטריץ ודובריהם ישאגו שאגות אימים, ישיבות ד"תליות יקבעו סדרי לימוד של "רצופות" מול הכנסת, איילת שקד וניר אורבך יקבלו כאבי בטן חמורים עם חשש ממשי לאפנדציט, אבל התקציב יעבור, וכל העם הזה על מקומו יבוא בשלום.
|
|
|
|
|