בית פורומים בחדרי חרדים

מה לליטאים, ולחסידי וויז'ניץ, בעלזא, פיאסצנה, ולמחלוקת הפנימית בגור?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/5/2022 15:13 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
ליצר הזה יש כח להביא כאלו שהיו פעם אנשים לבצע פוגרומים בשבת

ליצר הזה יש כוח להביא אנשים כמו אבישי להתעסק עם שלטים בגנות האדמו"ר מגור מדהים לראות תגובה כזו, מאדם שעד אתמול היה מחפש כמו נרקומן כל גרעפס של יענקי קנייבסקי (שאגב, ההבדל העיקרי בינו לר' יעקב אלתר, זה שרק לאחד מהם האבא ת"ח שעמל בתורה)

שאפו על כך שהצלחת להוציא תגובה בלי איזה כינוי גנאי בזוי לאדמו"ר מגור.

אני יודע שיענקי ומשפחתו זה נושא סופר רגיש אצלך, זה מערער אצלך את האמונה הבסיסית, אך לא הבנתי מה אתה מנסה לומר. מישהו רדף עם שלטים ורמקולים אחרי המנהיג יענקי או אחרי סבו? 

מאחר והתגובה של אבישי נמצאת בציטוט יחד עם התגובה שלי, מצוף בזה צילום מסך למען הסדר הטוב.

נחמד לראות שסוף סוף טתה מסכים עם הטיעון שאין הבדל מהותי בין ר' יעקב קנייבסקי לר' יעקב אלתר...
(האמת, שהשוואה ביניהם עושה עוול נוראי לראשון)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 22:32 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
ליצר הזה יש כח להביא כאלו שהיו פעם אנשים לבצע פוגרומים בשבת

ליצר הזה יש כוח להביא אנשים כמו אבישי להתעסק עם שלטים בגנות האדמו"ר מגור מדהים לראות תגובה כזו, מאדם שעד אתמול היה מחפש כמו נרקומן כל גרעפס של יענקי קנייבסקי (שאגב, ההבדל העיקרי בינו לר' יעקב אלתר, זה שרק לאחד מהם האבא ת"ח שעמל בתורה)

שאפו על כך שהצלחת להוציא תגובה בלי איזה כינוי גנאי בזוי לאדמו"ר מגור.

אני יודע שיענקי ומשפחתו זה נושא סופר רגיש אצלך, זה מערער אצלך את האמונה הבסיסית, אך לא הבנתי מה אתה מנסה לומר. מישהו רדף עם שלטים ורמקולים אחרי המנהיג יענקי או אחרי סבו? 

מאחר והתגובה של אבישי נמצאת בציטוט יחד עם התגובה שלי, מצוף בזה צילום מסך למען הסדר הטוב.

מצחיק אתה. לי אין אובסייה לשום יענקי, אני פשוט חושב שזה דבר מאוד הגיוני וראוי, שאדם יתמוך ויסייע לתלמידי חכמים שבמשפחתו. אם אני מבין נכון אתה שונה ממני, גם באובססיה לכל היענקים וגם בנושא היחס לקרובי משפחה תלמידי חכמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 03:16 לינק ישיר 

טוב שעשית סדר בתגובות. כי התגובה של אבישי היא אחת המוצלחות בסאגה זו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 05:32 לינק ישיר 

המחלוקת בגור כבר לא פנימית.
מדובר בשתי חסידויות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 15:57 לינק ישיר 

תגובות תת רמה של צמד חסידיו השוטים של יענקי קניבסקי

עוד מכנה משותף בין שני הפוחזים והריקים הללו, זו התחרות מי מקלל יותר את האדמו"ר מגור, מי מנפיק כינוי יותר בזוי ופוגעני על האדמו"ר מגור.  

ההנהלה כאן אמנם מאפשרת לרקובים הללו להתבטא כלפי האדמו"ר מגור בביטויים שאינם בנמצא בשום פורום חרדי אחר אבל איך אומרים, ישחקו הנערים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 18:07 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
תגובות תת רמה של צמד חסידיו השוטים של יענקי קניבסקי

עוד מכנה משותף בין שני הפוחזים והריקים הללו, זו התחרות מי מקלל יותר את האדמו"ר מגור, מי מנפיק כינוי יותר בזוי ופוגעני על האדמו"ר מגור.  

ההנהלה כאן אמנם מאפשרת לרקובים הללו להתבטא כלפי האדמו"ר מגור בביטויים שאינם בנמצא בשום פורום חרדי אחר אבל איך אומרים, ישחקו הנערים...

אל תשכח לכתוב שאתה  גם מגנה את האלימות בצד השני.

אם אתה מכנה את אלו שמכנים בכינויי גנאי את האדמו"ר בתארים:
"שוטים"
"פוחזים וריקים"
"רקובים"
כיצד אתה מכנה את אלו שהרסו בתי כנסיות והיכו באכזריות אנשים שכל חטאם זה שהם עברו לראש ישיבה?

אתה הרי לא כמונו  ולא מושפע מפרופגנדה של צד זה או אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 18:41 לינק ישיר 

ולשרה, אשריך על הסבלנות והדיון עם הגערער הדביל הזה. כל מה שהוא עושה זה לקלל ולחרף - כן כן, במילים מאוד לא מכבדות - את כל מי שלא מסכים עם המסקנות האוויליות שלו. הוא גם מחפש בנרות איך להוכיח שאולי יענקוש הוא לא גדול הדור. אבל פתאום מגיעה תופעה חסרת תקדים מכיוון של אדם שלאבא שלו בהחלט הייתה זעות אבות, אבל יותר מזה אין לנו הרבה ידע עליו (מלבד שהוא גביר עילג והפריץ של ארסוף - עובדות שכל אחד מוזמן להכחיש), אבל אז חייבים לנסות לדון אותו לכף זכות ולנסביר בכל מיני דרכים רחוקות איך בכל זאת הוא נורא צדיק וכמה זה הגיוני שאם מישהו צעק עליו עם מגאפון (מעניין למה? הרי הוא ממש מהנעלבים ואינם עולבים!!), אז כל הארץ תהיה פוגרום תוך חילול שבת וחילול ה'. ושוב, אני לא צד בסיפור, אין לי מושג, אבל אם נהיים בארדיטשובערס אז לכולם. זה משהו מאוד מעניין אצל נוירולוג (כמעט כמו רמת הדיון ותרבות הדיון שלו), איך הוא מקלל את כולם על זה שהוא חושב שהם מקללים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 18:43 לינק ישיר 

וכדי לחסוך לנוירולוג אציין כאן שקראנו את תגובותיו לעיל ואנחנו יודעים שאנחנו טרולים טיפשים ומעריצים של מישהו וכו וכו, וגם אנחנו יודעים שאין לו תדובה לגופו של עניין. אז הנה- נוירולוג, אתה פטור מהתגובה השבלונית הקבועה שלך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 19:21 לינק ישיר 

דיבוק
תשמע, זה אחד הטובים שלך ללא ספק
לקרוא לגללים שמפזר 'ולשרה בן'  "סובלנות, דיון" וכדו', זה באמת אחד הדברים העלובים שיצא לי לקרוא כאן, למקרה ולא שמת לב, הטרול הנ"ל לא זוכה ממני כמעט לתגובות, אין שום דיונים אתו, הוא מדבר לקיר ומתחרפן שוב ושוב.

למה אני לא מופתע מהצטרפותו הרשמית של הדיבוק למועדון המפוקפק של הטרול ולשרה בן המתנהג כמוכה כלבת שמזנב אחריי לכל מקום ומרייר בכל מקום. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 20:03 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
דיבוק
תשמע, זה אחד הטובים שלך ללא ספק
לקרוא לגללים שמפזר 'ולשרה בן'  "סובלנות, דיון" וכדו', זה באמת אחד הדברים העלובים שיצא לי לקרוא כאן, למקרה ולא שמת לב, הטרול הנ"ל לא זוכה ממני כמעט לתגובות, אין שום דיונים אתו, הוא מדבר לקיר ומתחרפן שוב ושוב.

למה אני לא מופתע מהצטרפותו הרשמית של הדיבוק למועדון המפוקפק של הטרול ולשרה בן המתנהג כמוכה כלבת שמזנב אחריי לכל מקום ומרייר בכל מקום. 

אני דווקא מרוצה שממזרים חצופים לא עונים לי, לדאבוני מידי פעם קשה לך לתאפק ואתה מגיב לי, בבקשה ממך תשתדל להתאפק ולא לענות.
גם תשתדל לא לקלל ולנאץ כפי שלמדת בבית אמך ובעלה.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 20:10 לינק ישיר 

נוירולוג, בוא נסכם את תגובתך: כל מי שלא חושב כמוך הוא טרול מגעיל שמפזר גללים (כלשונך- ואחר כך אתה מצפה לשיח מכבד?). ולגופו של עניין, שוב לא זרקת אפילו מילה. כבר כתבתי שזה הולך להיות להיות תוכן תגובתך, אתה מנסה להוכיח שאני נביא?!?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 20:37 לינק ישיר 

אם הגללים שמפזר ולשרה בן אהובים עליך, כדאי שתבדוק את עצמך, אם הפה ג'ורה שלו מתוק וראוי בעינך, כדאי שתבדוק את עצמך. החיבור והפרגון שלך לבעל הניק הזה אומר עליך לא מעט.

תהנה בחברתו ומהגיגיו, בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 20:42 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:

אני דווקא מרוצה שממזרים חצופים לא עונים לי, לדאבוני מידי פעם קשה לך לתאפק ואתה מגיב לי, בבקשה ממך תשתדל להתאפק ולא לענות.
גם תשתדל לא לקלל ולנאץ כפי שלמדת בבית אמך ובעלה.  

איזו שפת גללים
הוא פונה לבנאדם וקורא לו ממזר
לאחר הוא כותב "בא לפרוצות"
ואז בחדא מחתא הוא מציע להשתדל לא לקלל ולנאץ, ואז מקנח בדיבור על אמא ואבא שלו

הגמ' בקידושין אומרת שמי שקורא לאחרים ממזר, סימן הוא שהוא ממזר לתשומת לב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 20:48 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
אם הגללים שמפזר ולשרה בן אהובים עליך, כדאי שתבדוק את עצמך, אם הפה ג'ורה שלו מתוק וראוי בעינך, כדאי שתבדוק את עצמך. החיבור והפרגון שלך לבעל הניק הזה אומר עליך לא מעט.

נראה לי שאתה ואיש חשוב דווקא זוג יותר מוצלח.

"מדחציף כולי האי ש"מ ממזר הוא"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 20:56 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

אני פחות שם לב לניק, יותר לתוכן. הודעה כמו זו שציטטתי כאן, היא בוודאי לא חומר אהוב ויקר; בדיוק הפוך. תפקיד הפורום הוא להציג עמדות ולנמק אותן. אם כל הזמן תטנף את מכחולך על כל העולם ואחותו, לא תוביל שום שינוי תפיסתי בפורום כל עוד לא נימקת ושכנעת. אם זה קשה לך, אני מציע לך לפנות לאפיקים אחרים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה לליטאים, ולחסידי וויז'ניץ, בעלזא, פיאסצנה, ולמחלוקת הפנימית בגור?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.