בית פורומים בחדרי חרדים

גנץ נערך למקסם את כוחו בבחירות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/5/2022 11:37 לינק ישיר 
גנץ נערך למקסם את כוחו בבחירות

גורמים בקואליציה ביטון מתואם עם גנץ על מלא

יו"ר ועדת הכלכלה מיכאל ביטון הודיע שלא יהיו יותר ישיבות של ועדת הכלכלה ולא יצביע יותר עם הקואליציה למעט הצעות אי אמון על רקע רפורמת התחבורה הציבורית.

ביטון נעל הבוקר, זמן קצר אחרי שנפתחה, את ישיבת הוועדה בנושא רפורמת תערפי התחבורה הציבורית והודיע: "החל מהיום כל דיוני ועדת הכלכלה וועדות המשנה מבוטלים ואני לא אצביע עם הקואליציה, למעט בהצבעות אי אמון, שלא יהפכו את זה לפוליטי".

"אל תפגעו בחקלאים בצפון ובחלשים בתח"צ ותקבלו אותי שותף. עד אז לא אצביע במליאה, אולי בהמשך אף אצביע נגד. אם יש מנהיגות בישראל, ראש ממשלה וראש ממשלה חליפי, ניתן למנוע פגיעה. גם שינוי של 70 עד 80 אחוזים אקבל. אז או שתדחו את הרפורמה ובצעו אותה בהסכמה איתנו".

"לגבי החקלאות – לעצור הכל עד להסכמה עם החקלאים, כולל התקנה שנדונה בוועדת החינוך. מה שכואב לי זה הפגיעה בעניים. מחלנו על כבודנו. יגידו עכשיו שזה פוליטי וזו רדיפה אישית, אבל בסוף באופקים, בבית שאן, בטבריה, מצפה רמון, קריית שמונה, שדרות – מחיר התחבורה הציבורית עלה ב-130%. שום דבר לא התייקר ככה. ואתם רוצים להסתיר את זה מעיני הציבור? חשבתם שזה יעבור בשקט? לא במשמרת שלנו", הוסיף ביטון.

הוא שב ודרש לבטל את הרפורמה בתחבורה הציבורית ואומר: "הגיעו מים עד נפש, אלו שרוממות שלמות הקואליציה בגרונם דוחפים אצבע בעין כל יום לסיעות בקואליציה".

ארגון נהגי האוטובוסים מבית ההסתדרות הלאומית מסר "שרת התחבורה חושבת שהיא יכול להתעלם מהכנסת, מהנהגים ורק לתקוע את הראש בטיקטוק כל היום. אנחנו מברכים את ביטון על עמידתו האיתנה מול שרת התחבורה הכושלת בהיסטוריה".

גנץ מצטייר כמבוגר האחראי ברפורמת ממדים ללימודים, שחתר לפשרה לטובת החיילים, עכשיו נציגו נלחם לטובת השכבות החלשות וערי הפיתוח.

גנץ עובד למקסם את כוחו בבבחירות שיהיו בקיץ הזה.

תוקן על ידי תם_יושב ב- 25/05/2022 11:51:47

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 11:58 לינק ישיר 

עודד פורר - Oded Forer 

ראוי שהציבור יידע מהן דרישות מועצת הלול שבגללן ח"כ מיכאל ביטון - Michael Biton הודיע שיפסיק להצביע עם הקואליציה:
הם דורשים להעלות מיידית את מחיר הביצים ביותר מ 10%.
הם דורשים להמשיך ולגדל את הביצים בתנאי סניטריה קטסטרופליים בניגוד לתקנות השירותים הווטרינריים.
הם דורשים למנוע תחרות בענף ולשמור על המונופול בידי המגדלים הקיימים.
אני אמשיך לפעול למען יותר מ-9 מיליון אזרחים בישראל ולא למען קבוצת לובי קטנה ואני מצפה מחבריי בקואליציה לנהוג באותה הדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2022 12:00 לינק ישיר 

בנוגע לרפורמה בתח"צ.
ביטון אכן נלחם למען העניים.

אבל ביד השנייה
הוא נלחם לשמר את המונופול של "מועצת הלול"
שתייקר לנו עוד ועוד את מחירי הביצים על חשבון העניים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2022 17:38 לינק ישיר 

מועצת הלול, החלב, הפירות והירקות ועוד מועצות ולוביסטים למען עצמם ולמען הקליקה בנוסף לקרטלים כמו אוסם ויוניליור הם הם אחראים ליוקר המחיה כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גנץ נערך למקסם את כוחו בבחירות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext