|
|
| נשלח ב-26/5/2022 23:32 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | ואם אותו אדם רצה להשתמש באלימות פיזית כפי שאתה טוען מדוע הוא העלה רחפן לצלם את זה? ראית פעם פושע שמצלם את מעשיו? הרי זה יכול לשמש כחומר נגדו.
בדיוק המחשבה שקפצה לי כשקראתי את המכתב המייגע הזה. זה הרי כשל לוגי ברור שגם לומדי בקיאות מסוגלים להבין. |
| תלוי כמה הם חכמים
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 23:33 |
|
| |
אם תתעמק קצת יותר תבין למה העלו רחפן. ולמקרה ושכחת, הרחפן הוא שלהם, התיעודים אם היו יוצאים החוצה זה מהם ולפי בחירתם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 23:38 |
|
| |
מותר להתעמק? רק בלימוד אסור להתעמק?
על שיבוש חקירה שמעת? אם הם מצלמים ומוחקים או מסתירים. רק על זה הם יכולים לשבת בכלא. אפילו אם לא ביצעו פשע אחר. מעולם לא שמעתי שפושעים מצלמים את עצמם מבצעים פשע.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2022 23:46 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | אם תתעמק קצת יותר תבין למה העלו רחפן. ולמקרה ושכחת, הרחפן הוא שלהם, התיעודים אם היו יוצאים החוצה זה מהם ולפי בחירתם. |
|
שוב פעם אתה משקר ומדבר בלשון רבים כאילו כל המחאה היית מאורגנת מאנשי הראש ישיבה, בשעה שלפי מה שאנחנו רואים מדובר באדם אחד שכל חטאו הוא זה שבא למחות על גזילת ילדיו. אתה טענת שתיכננו לפגוע פיזית באדמו"ר ואם זה היה קורה יש סיכוי גדול שהמשטרה היית שמה את ידה על הסרטונים. פושעים נוהגים להשמיד ראיות ולא לצלם את מעשיהם.
כמו כן אדם עם ראש פתוח כמוך מאמין לטענת הוועדה שאנשי הראש ישיבה צילמו סרטונים בשבת? כל הסירטונים בשבת באו מכל מיני מצלמות אבטחה באיזור.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 00:05 |
|
| |
ביקשתי באשכול סמוך ואבקש גם כאן: נא להביא כאן תיעוד של החוברות נאצה כולל ציחומים של דברים שנתפסים שעיני אניני הנפש כנאצה. בנוסף הביאו הוכחות ברורות לטיפיל שהוועדה בפורעים מצד גור. די ברור שיש כאן גערער והוא בוודאי יכול להביא לנו צילונים של חוברות ההסתה שיצאו בכל כך עותקים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 00:07 |
|
| |
נ. ב. אגב, מבחינה פוליטית זה המכתב שהם מצאו לנכון לבשל. אין פה שום בשורה מיוחדת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 01:07 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
לא יאומן איך כת האילמים וחנפנים משקרים במצח נחושה, כל המכתב מתחילתו ועד סופו אין בו מילה אחת אמת. מיותר לפרט את מה שכעולם יודעים.
נוירולוג, עצה טובה, תשתוק ותפסיק להגיב, יצא לך רק טוב מזה.
אין לי ספק שקראת המכתב בנפש חפצה ובראש פתוח והגעת למסקנה אובייקטיבית ורציונלית ללא השפעות של דעות קדומות שאין במכתב זה ולו מילה אחת אמת.
|
|
אכן כדברך, קראתי את המכתב וחייכתי למראה היפוך המציאות.
אם יהיה לי זמן אעבור שוב, ואסמן את כמויות השקרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 01:14 |
|
| |
קלעפער
| timobl כתב: |  |
לא יאומן איך כת האילמים וחנפנים משקרים במצח נחושה, כל המכתב מתחילתו ועד סופו אין בו מילה אחת אמת. מיותר לפרט את מה שכעולם יודעים.
נוירולוג, עצה טובה, תשתוק ותפסיק להגיב, יצא לך רק טוב מזה.
אין לי ספק שקראת המכתב בנפש חפצה ובראש פתוח והגעת למסקנה אובייקטיבית ורציונלית ללא השפעות של דעות קדומות שאין במכתב זה ולו מילה אחת אמת.
אכן כדברך, קראתי את המכתב וחייכתי למראה היפוך המציאות.
אם יהיה לי זמן אעבור שוב, ואסמן את כמויות השקרים.
|
|
לא יותר קל לסמן מה אמת?...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 02:34 |
|
| |
" קבוצה שלימה מאנשיהם הסריטו וצילמו בשבת עם סמארטפונים בריש גלי"
בשלמא אם היה מדובר בדוברות ויח"צ של גור, הייתי אומר שאיזה אהבל מדופלם התגנב למערך הדוברות באמצעות קשרים ופרוטקציה, והתוצאות בהתאם, אבל "ועדת החינוך" שתבא ותכתוב כאלו פנטזיות ? ועוד הם חושבים שכולנו טמבלים שהולכים לקנות את זה,
רבונו של עולם, תעזור דחוף לרבבות תלמידים ששבויים בידי הועדה הזו,
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 03:31 |
|
| |
כאחד שחי בארה"ב שיודע את הלך הרוח בקרב חסדי גור שם , הכרוז לא רק שלא ישכנע משהו אלא יעשה להפך. החסדים בארה"ב, נקעה נפשם מהתנהלות, של ההנהגה, בגבולות הישות הציונית, שאין בה מתום דרך האלימות, זרה להם, והם מרחיקים את עצמם מכל הנעשה שם.
______"
נכתב מחוץ הישות הציונית, ביום חול.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 05:16 |
|
| |
עשרות אלפי חסידי וחסידות גור עוברים מסע טרור, מקבוצה של עשרות בני אדם, כבר שלוש שנים ואנחנו שותקים?!
בושה וחרפה לציבור החרדי שאינו מגן על שבעים הזאבים מפני רדיפות הכבשה המצומקת.
ולא עוד אלא שהכבשה הזו נדחפה בכוח ללועות הזאבים כדי לצלמם כאילו הם מנסים לטרוף אותה, ביודעה שהזאבים מתקשים להתאפק מלנשוך אם פיהם בא במגע עם כבשה.
שלא לדבר על כך שאחד הגדיים שלה העלה רחפן צילום. נורא! רחפן צילום?! לצלם את הוואלף, זכר האלפא, מהכובע ואת הבטא שלו בצורה אינטימית?
לא עוד! לא נשתוק יותר!
תדע הכבשה שלא נסלח לה ולא נשכח. אוי לנו!
ולזאבים נאמר: תודה לכם שהסרתם את חמת ה' מעל העולם ומנעתם חורבן מהעולם. בוז לכבשה! הידד לזאבים!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 07:10 |
|
| |
כמה ממחטות צריכים כדי למחות את הדמעות על הסבל המתמשך של חסידי גור הסובלים, סיפר לי חסיד גור שהוא ובני ביתו לא מצליחים לישון בלילה על הסבל שהאדמו"ר עובר ממתנגדיו המתעללים בו. האמת שאילו הייתי חסיד גור גם אני לא הייתי ישן בלילה עם הידיעה שבני שנשלח ללמוד בישיבה עלול לנפץ בקבוק בירה על ראש אברך חשוב רק בגלל שחושב אחרת ממני. גורו לכם מיום הדין,כי העולם אינו הפקר, וחבל שקהילה כזאת מיוחדת ומצויינת בכל תחום נפלה למחוזות לא מכובדים בעליל.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 11:55 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מותר להתעמק? רק בלימוד אסור להתעמק?
על שיבוש חקירה שמעת? אם הם מצלמים ומוחקים או מסתירים. רק על זה הם יכולים לשבת בכלא. אפילו אם לא ביצעו פשע אחר. מעולם לא שמעתי שפושעים מצלמים את עצמם מבצעים פשע. |
|
לא שמעתי, גילית לי את אמריקה
הרחפן במקרה דנן לא נועד להפללה עצמית
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 11:57 |
|
| |
ועד החינוך של ישיבות גור בהודעה לבחורים: "כאשר ציבור יראי השם כאובים על מסע הרדיפה ובזיון הקודש עלינו להרבות בתורה ועבודת השם. אלו שלא עצרו ברוחם, ונגררו ונסחפו לדברים שאינם ראויים כלל, ראוי להם להיוועץ עם מורה הוראה מה עליהם לעשות".

|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2022 14:51 |
|
| |
כמובן שזה שקר בוטה. אברכים היכו וחיללו שבת. אברכים. לא רק בחורים.
|
|
|
|
|