יש תרופה להפסקת התעסקות האובססיבית הבלתי נשלטת במריבת גור.
30 מ"ג 3 פעמים ביום וזה יעבור לכם. חייב מרשם רופא
תוקן על ידי גרשום ב- 27/05/2022 09:23:44
נשלח ב-27/5/2022 09:19
מריבת גור???
אחים שלנו עוברים פוגרומים, ואתה קורא לזה מריבת גור???????????
נשלח ב-27/5/2022 10:13
אנשים אכן זקוקים לתרופה אחרי הטראומה של פרעות תשפ"ב,התרופה היא שהרבה שליט"א בקולו יגנה את האלימות וחילולי השבת של עדר הבהמות שהוא הרועה שלהם,כמו שלהבדיל האדמור מויזניץ גינה בקולו ובתקיפות את אלה שהעזו להפר את השלום עם אחיו.(אני מסתייג מהכללות ,למרות שלפי השיחות שניהלתי עם ידידיי חס"ג אפשר די להכליל ולומר שכולם נסחפו בהסתה )
נשלח ב-27/5/2022 10:15
גרשום כתב:
30 מ"ג 3 פעמים ביום וזה יעבור לכם. חייב מרשם רופא
תוקן על ידי גרשום ב- 27/05/2022 09:23:44
כידוע אצל חס"ג כל בעיה פותרים עם כדורים במקום לטפל בשורש הבעיה ,ראה תחקירי העבר
נשלח ב-27/5/2022 10:48
זה מה שקורה כשליצמן כבר לא שר הבריאות..
נשלח ב-27/5/2022 10:56
לא פלא ש " גערשום " מציע את התרופה הפסיכאטרית. לגור יש הרבה ניסיון עם כדורים פסיכיאטריים. מציע שבנוסף לכדורים שאתה לוקח שתתחילו ללמוד בעיון'מסילת ישרים' , 'שערי תשובה' וכיו"ב. או שגם את הספרים האלה מצווה לבער מהעולם בהוראת 'המנהיג העליון' ?
נשלח ב-27/5/2022 11:32
MOMEIR
הכדורים שאני לוקח הם סוכרזית, אותם אני שם בקפה.
תודה על עצתך. ואכן מקפיד אני ללמוד בעיון בספרים, מסילת ישרים, שערי תשובה, וחובת הלבבות, ומשתדל שהם יהיו רגילים על לשוני.
אם תקבל את עצתי, אני מבטיח לך כי תראה ישועות. תוך זמן קצר תעבור לך האובססיה הבלתי נשלטת להתעסק פוגרומים הנוראים בגור.
חס ושלום שנתקרר מהזעזוע. לפחות שיהיו מעצרים ואנשים לא יפחדו ללכת ברחוב.
נשלח ב-27/5/2022 12:09
momeir
גרשום כתב:
MOMEIR
הכדורים שאני לוקח הם סוכרזית, אותם אני שם בקפה.
תודה על עצתך. ואכן מקפיד אני ללמוד בעיון בספרים, מסילת ישרים, שערי תשובה, וחובת הלבבות, ומשתדל שהם יהיו רגילים על לשוני.
אם תקבל את עצתי, אני מבטיח לך כי תראה ישועות. תוך זמן קצר תעבור לך האובססיה הבלתי נשלטת להתעסק פוגרומים הנוראים בגור.
" פה קבוא הכלב " טמטמו אתכם ש'המנהיג העליון' הוא קדוש עליון 'נסתר' . הינדסו לכם את התודעה שיש לו כחות על טבעיים. מפחידים אתכם שמי שחלילה מהרהר אחריו יחטוף עונש נורא ואיום . המציאות היא שלא רק ש'המלך עירום' אין בו כלום! אלא ההתנהגות וההתנהלות שלו ראויה לכל גנאי. אתם מ-פ-חד-י-ם ! אני לא. אני מאמין שהזעקה שלי ושאר אנשים טובים, על הרדיפה של איש יקר, איש האשכולות, עניו ובעל מידות טובות, הגאון הנפלא הגר"ש שליט"א ובני קהילתו, יעמדו לזכותנו ונראה אי"ה בזכות זה הרבה הרבה ברכה וישועות בב"א..
אגב, גם סוכרזית לא בריא. (מרמים את הגוף....) מאחל לך שתהייה 'מתוק' בלי סוכרת ובלי סוכרזית. (זאלסט זיאן זיס און ציקער)