| נשלח ב-29/5/2022 14:17 |
|
| |
"שטר הנחת" חתום ע"י "עמוד התפילה" הגר"ש גלאי תמורת 3024 ש"ח בלבד
חתימת שטר הנחת על ידי עמוד התפילה מרן הגר"ש גלאי שליט"א במסע הקודש בציון הגאון מוילנא בער"ח סיון
אם לא די לנו בעצם התפילה המרטיטה שתחיש ללא ספק ישועה להמונים, מרן רבי שמעון גלאי יעמוד שם בציון הקדוש במשך שעות ארוכות ויחתום על "שטר הנחת" אשר יגזור לכם בגזירה של מעלה שתזכו לנחת מהילדים, שתזכו לנחת מהצאצאים. שטר כזה עוד לא היה, שטר כזה אתם חייבים שיהיה לכם, הרי כיום אלפים סובלים מקושי החינוך, המונים מתקשים בחינוך ילדיהם, הקושי הוא נורא, הדמעות של ההורים נשפך כמים, אך ממש כעת אתם יכולים לעשות לזה סוף, ממש כעת אתם יכולים להיות רגועים שהנה סוף סוף תגיעו אל המנוחה ואל הנחלה, סוף סוף ילדיכם ילכו בדרך היישר והרצוי לפניו יתברך שמו. לא נותר לנו עוד הרבה זמן, ממש בעוד ימים ספורים זה יקרה. עמוד התפילה מרן רבי שמעון גלאי יקח את ספריו וימריא למסע מטלטל לקבר הגר"א בווילנא, מעמד תפילה שכזה טרם היה, ומעמד תפילה כזה אסור לכם לפספס. פשוט אסור. עשו ממש כעת את הצעד הפשוט הזה ותזכו לישועות כבירות ולנחת מהילדים, לשטר הנחת שיבטיח לכם אך ורק נחת, יגזור לכם שילדיכם יצעדו בדרך היישר. הקליקו כאן ועכשיו והבטיחו שאתם תהיו חלק מהתפילה הזו. למענכם - למען נפש ילדיכם.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2022 14:22 |
|
| |
גם אני אברך אתכם בדיסנילנד הקדוש . בביג בן וביד הגדולה בניו יורק . תרמו ותתברכו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2022 14:22 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | גם אני אברך אתכם בדיסנילנד הקדוש . בביג בן וביד הגדולה בניו יורק . תרמו ותתברכו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כמה אתה לוקח?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2022 14:59 |
|
| |
בימינו מחפשים שטר ביטחון נגד אלימות
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2022 15:09 |
|
| |
יגזור לכם שילדיכם יצעדו בדרך היישר
אם זה לא נוכלות אז אני לא יודע נוכלות מהי.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2022 16:00 |
|
| |
בהתחשב במה שאמרו חזל "מרבה נכסים - מרבה דאגה", סביר מאוד שלנשל 3000+ ש"ח יסייע לרוב נחת. אני חושב שזה אפילו זול מדי (ואת התוצאות תרגישו במיעוט הדאגה). יש מצב שזה היה פותר בעיות של כל הפריצים, בעיקר לנחת מילדים כמו ר' אברהם מרדכי שליט"א. איך לא חשבו על זה קודם??
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2022 17:06 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| ברכת_החמה כתב: |  | גם אני אברך אתכם בדיסנילנד הקדוש . בביג בן וביד הגדולה בניו יורק . תרמו ותתברכו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כמה אתה לוקח? |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2022 17:40 |
|
| |
שטרות חתומים של קופת העיר, שמנים של הרב יזדי, או גלגל ענק של ברכת החמה, נראה לי הדיל הכי משתלם זה אצלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2022 01:03 |
|
| |
| שי_ירושלים כתב: |  | יגזור לכם שילדיכם יצעדו בדרך היישר
אם זה לא נוכלות אז אני לא יודע נוכלות מהי.
|
|
של מי הנוכלות?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2022 03:51 |
|
| |
הנוכלות אליבא דנוירולוג ושות' זו הטענה שיש רבונו של עולם ששומע תפילה וגומל על קיום מצוות, שיש מצוות צדקה והאומר שנותן צדקה על מנת שיחיה בנו - הוא צדיק, בכלל שיש תורה ומצוות ושכר ועונש.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2022 05:13 |
|
| |
איבדו את הבושה וחבל שרשויות החוק והניצול לא עושים לתופעות כאלו סוף
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2022 08:10 |
|
| |
די לנו מרבנים מעופפים ומסעות ברחבי הגלובוס . שלב הבא רבנים יטוסו לחלל כי שם התפילה יותר קרובה לשמיים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2022 10:21 |
|
| |
ירו_שלמי
| ברכת_החמה כתב: |  | די לנו מרבנים מעופפים ומסעות ברחבי הגלובוס . שלב הבא רבנים יטוסו לחלל כי שם התפילה יותר קרובה לשמיים... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בעוד עשרים שנה זה כבר לא יהיה מצחיק, אני כמעט בטוח שזה יקרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2022 14:33 |
|
| |
תפילות של רבנים בטיסה בשמי הארץ כבר היה לנו, אכן עניין של זמן עד לטיסות לחלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2022 14:40 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | | הנוכלות אליבא דנוירולוג ושות' זו הטענה שיש רבונו של עולם ששומע תפילה וגומל על קיום מצוות, שיש מצוות צדקה והאומר שנותן צדקה על מנת שיחיה בנו - הוא צדיק, בכלל שיש תורה ומצוות ושכר ועונש. |
|
קודם כל צריך לשאול אותו, הוא אמר נוכלות, אז צריך להבין מי הנוכלים לדעתו. אך אגיב להגיגים שרשמת.
בשונה ממך ושות', אצלי יש ריבונו של עולם, ויש מצוות, בין השאר מצוות צדקה, ומעלותיה וסגולותיה הרבות. אצלך ושות' יש דברים הגובלים בכפירה, החל ממה שעשיתם מר' חיים, בחייו, וכן לאחר מותו, וממשיך במה שעשיתם ממצוות הצדקה.
אצלכם אין צדקה, אין שומע תפילה, אין גמול על קיום המצוות, אצלכם הצדקה קשורה רק לקופת העיר, ובסכומים הנקובים, חבילות שמירה מקורונה ב-3000 ש"ח, חבילות פרנסה באלפי ש"ח, חבילות נחת ב-3000 ש"ח?
הקב"ה מתרשם רק מהחבילות של קופת העיר המשווקות במחיר מופקע?
המצאתם לכם תחליפים לבורא עולם, המצאתם לכם תורה חדשה, מצוות חדשות.
|
|
|
|
|