בית פורומים בחדרי חרדים

ליברמן: "הכוללים זה לימודי בטלה, באים, אוכלים סנדוויץ' שותים קפה, מדברים פוליטיקה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/5/2022 14:28 לינק ישיר 
ליברמן: "הכוללים זה לימודי בטלה, באים, אוכלים סנדוויץ' שותים קפה, מדברים פוליטיקה"

על הכוללים ותקציב הישיבות אמר ליברמן: "מי שאומר שזה ללימודי קודש זה לימודי בטלה. רוב הכסף הולך לכל מיני כוללים. יושבים שם אנשים מגיל 29 עד הפנסיה. באים בבוקר אוכלים סנדויץ שותים קפה. מדברים פוליטיקה. מדפדפים כמה ספרים. אוכלים צהריים והולכים הביתה. יש 62 אלף אנשים כאלה ואין סיבה לממן אותם".

מקור

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 15:00 לינק ישיר 

כה אמר שר האוצר הפושע,
שמתעלל בעניים,
שמעז להחרים את מצביא על
אהוב העם בנימין נתניהו,
ומביא לנו עוד בחירות ועוד
בחירות, מעוות, שלא יודע
ליישר הדורים לטובת העם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 15:01 לינק ישיר 

גם כן "מייבין"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 15:25 לינק ישיר 

זה מה שאומר שר התחבורה לשעבר 'ישראל כץ'

אדם ששינה את מצב התחבורה בארץ, וכמעט כל  מה שאתם רואים היום בתחום התחבורה,

זה פרי יוזמתו כשר התחבורה.

ליברמן עבר הרבה מאז אמירתו על ערביי ישראל אם אין נאמנות למדינה אין אזרחות. כעת הוא אומר: אם אין נאמנות לממשלה אין כסף לחרדים. מתנהג כגדולי האנטישמים בהיסטוריה שאמרו בשעת משבר: הכה ביהודים ותציל את המולדת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 15:38 לינק ישיר 

אם לפחות הקפה היה טעים .אבל מה זה הבוץ הזה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 15:40 לינק ישיר 

איווט האיום בסך הכל עוקב אחרי מה שמתפרסם כאן, וקורא בשקיקה את דברי הניקים מטעמו, שבזים לכל אברך כולל באשר הוא.
וכמו ג'וחה והתאנים, הוא מאמין להשמצות שלו עצמו ורץ לחלוקת התאנים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 16:03 לינק ישיר 

נבלה סרוחה, נטפל לכל דבר שבקדושה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 16:47 לינק ישיר 

לא נבלה ולא סרוחה,
בינתיים הוא לא נגע באף קצבת אברך,
לעומת ביבי הלקקן שלא גמר ללקק, ועדיין תקציבי האברכים אחרי כל ההעלאות לא הגיעו למה שהיו לפני שהוא היה שר אוצר ואחר כך ראש ממשלה בממשלת האחים...
פחות מעניין מה ליברמן אומר, יותר מעניין מה נעשה בשטח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 17:31 לינק ישיר 
ולשרה_בן

ליברמן מעדיף לפרנס אברכים מאום אל פחם מאשר אברכים מבני ברק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 19:56 לינק ישיר 

ראוי ונכון לגנות את מה שהוא אומר בכל גינוי, אבל מאידך יש לעשות חשבון נפש שלנו, האם אנחנו לומדים מספיק תורה והאם אין תקציבי דת שהולכים על כל מיני קומבינות (סטייל המתמידים, או כמו שסיפר לי יהודי על כולל של מלובנים באיזה קבר של צדיק, שאיכשהו מרוב שטייגן של ההמונים שם, אין שם אפילו סט שס שלם אחד...). בנוסף כן צריך לשאול את עצמינו, מה גורם למצב שאת האיוולת הזו שמענו בעבר מלפיד ועכשיו מליברמן, למה האברכים/הכוללים/הרבנים לא מספיק מאירים את העולם עד שהאפיקורסים הללו מעזים לומר "מאי אהני לי רבנן"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 20:11 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
 על הכוללים ותקציב הישיבות אמר ליברמן: "מי שאומר שזה ללימודי קודש זה לימודי בטלה. רוב הכסף הולך לכל מיני כוללים. יושבים שם אנשים מגיל 29 עד הפנסיה. באים בבוקר אוכלים סנדויץ שותים קפה. מדברים פוליטיקה. מדפדפים כמה ספרים. אוכלים צהריים והולכים הביתה. יש 62 אלף אנשים כאלה ואין סיבה לממן אותם".

מקור

תזכירו לי, בכנסת לא יושבים 120 אנשים (חלק נכבד עד הפנסיה ואף יותר) שמקבלים משכורות עתק בשביל לאכול סנדוויץ וקפה ולדפדף בכמה דפים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 21:24 לינק ישיר 

יש כאלו שבאו לעבוד, אבל בהחלט יש רבים שהם בגדר אוכלי חינם ועם משכורות עתק. הם ועוזריהם ושות'.

מישהו יודע מה עושה אלי אבידר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 21:45 לינק ישיר 
ירו_שלמי

הדיבוק כתב:
ראוי ונכון לגנות את מה שהוא אומר בכל גינוי, אבל מאידך יש לעשות חשבון נפש שלנו, האם אנחנו לומדים מספיק תורה והאם אין תקציבי דת שהולכים על כל מיני קומבינות (סטייל המתמידים, או כמו שסיפר לי יהודי על כולל של מלובנים באיזה קבר של צדיק, שאיכשהו מרוב שטייגן של ההמונים שם, אין שם אפילו סט שס שלם אחד...). בנוסף כן צריך לשאול את עצמינו, מה גורם למצב שאת האיוולת הזו שמענו בעבר מלפיד ועכשיו מליברמן, למה האברכים/הכוללים/הרבנים לא מספיק מאירים את העולם עד שהאפיקורסים הללו מעזים לומר "מאי אהני לי רבנן"

תמיד נכון להתחזק, וודאי שהכל בעוונותינו. אבל זו אווילות לזלזל במה שקורה בכוללים, אנשים יושבים ולומדים כל היום, זו תופעה מופלאה שאינה קיימת בעולם כולו, זו לא אוניברסיטה שלומדים בה למבחן ואת שאר הזמן מעבירים, זה מקום שעוסק כולו בהבנת הצדק המצפון והיושר, מביך אותי להסביר זאת לחרדים. בעלי-בתים שרוצים להצטדק אוהבים את הטענה שבכוללים שותים קפה, כי זה מה שהם עשו טרם פרשו מהכולל. אנשים שמעבירים את הזמן בכולל נפלטים תוך שנה שנתיים, מי שנשאר שם בגיל 29 אלו אנשים קדושים, שעושים משהו עם החיים שלהם ולא מאבדים את עולמם בשביל פרנסה. אני לא הצלחתי ליישם זאת בעצמי, כולי קנאה באלו שכן.

וקומבינות? כמובן שפירצה קוראת לגנב, ויש גם כאלו. אבל לך תברר מה קורה באוניברסיטאות המקודשות, ראיתי פעם שממוצע התפקידים שכל מרצה נושא בו הוא מופרך, הוא דורש יותר משבע ימים בשבוע..

'למה האברכים לא מספיק מאירים את העולם?' - נו באמת.. ניכר בדבריך שאתה לא שלם עם מה שכתבת. כולנו שואלים למה המשיח עדיין לא בא, צריכים לעשות תשובה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2022 23:52 לינק ישיר 

לה''ו. אברכים מגיל 29?!
רק אצלי במשפחה רובם אברכים בגיל 22-23?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2022 00:01 לינק ישיר 

אצל חסידים אמרו "כששני חסידים מקניטים אחד את השני, אז שני יהודים רחוקים מתורה ומצוות רוצחים אחד את השני רח"ל"

כשרואים איך שומרי תורה ומצוות מגיעים לכאלו עוצמות של שנאה, איזה טענות יכולות להיות לנו לליברמנים וללפידים למיניהם.

אבל אשמים אנחנו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2022 00:04 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

מקור

אפשר לומר שהרבה זמן לא שמענו פוליטיקאי שסיכם בהגדרה כה קולעת מתמצתת, את פעלו בעשרות שנותיו בממשלה ובכנסת

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ליברמן: "הכוללים זה לימודי בטלה, באים, אוכלים סנדוויץ' שותים קפה, מדברים פוליטיקה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext