בית פורומים בחדרי חרדים

האם לדעתכם גור הרוויחה מהאלימות או שהיא מתחרטת ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/6/2022 19:12 לינק ישיר 
האם לדעתכם גור הרוויחה מהאלימות או שהיא מתחרטת ?

אני לא רואה כיצד ניתן להרוויח מהאלימות אבל יש קושי לא מבוטל לחשוב שהיא לא לקחה בחשבון את ההתפתחויות שעלולות להתפתח מהאלימות: גינוים של גדולי ישראל וכו' שבעצם רק מיטיבים עם הפורשים... 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 19:15 לינק ישיר 

מאלימות לא מרוויחים, זה כמובן לא מצדיק פרובוקציות בזויות של הצד השני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 19:18 לינק ישיר 

לה''ו. גור זה כמו קזינו. תמיד הם זוכים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 19:52 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
מאלימות לא מרוויחים, זה כמובן לא מצדיק פרובוקציות בזויות של הצד השני.

על איזה  פרובוקציות בזויות של הצד השני אתה מדבר?
לא נמאס לך לשקר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 20:50 לינק ישיר 

ולשרה בן, עוד לא הבנת שעצם קיומם ותעוזתם לפרוש מהכת היא "פרובוקציה"? הנה דוגמה למישהו שקיומו וחוצפתו לנהל עסק היא פרובוקציה בלתי נסלחת:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 20:58 לינק ישיר 

גם לא הרוויחה וגם לא מתחרטת

איך ייתכן?

לגערער'ס פתרונים

מי שמכיר אותם יבין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 21:13 לינק ישיר 

לא הרוויחו שאנשים מבפנים יפחדו לפרוש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 21:31 לינק ישיר 

כמו בכל מהלך חרדי החשיבה היא כלפי פנים, לשמור על הנאמנות של הציבור שלך זה הדבר החשוב. השנאה וההסתה מבחוץ בדרך כלל מחזקים עוד יותר את הרגש הפטריוטי של מי שבפנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 21:40 לינק ישיר 

בדיוק היום לימדתי את תלמידיי את השיחה המאלפת של הגרי"ד על הספר והסייף (השיחה נמצאת ב"חמש דרשות", כמובן שלא גיליתי להם שזה מתורת הגרי"ד..). גור משתמשים המון בסייף ובלי קשר הם מאוד מנותקים מהספר. התפיסה העקרונית שהנחיל הבית ישראל, לפחות ממה שמכירים בחוץ, מאוד עוסקת ב"אריין ארויס"; אין קדושה, אין אהבה, אין שמחה. יש מה שצריך לעשות, עושים וממשיכים (שיטת הסלאמי בלע"ז). ככה קשה מאוד להשתמש בספר ככלי - הן כלפי פנים והן כלפי חוץ, ולא פלא שהיום אנחנו מכירים חסידות ענקית עם עשרות אלפי שאהידים שיעשו הכל עבור אדם שהם אפילו לא יזהו פסקול שלו... אז ברור שלטווח הקרוב, הסייף הוא כלי מצוין. הוא מיישר מאוד מהר את הקווים, הוא לא מאפשר חריגות, הוא פועל במהירות ויעילות ומונע סטיות קטנות (שמפחידות בעיקר את השתלטנים ומצומצמי השכל). מאידך, לסייף יש תוכלת חיים קצרה, כי לא תמיד המנהיג הספציפי (משפחת לב שמחה, לצורך העניין) יהיה יותר חזק מאחרים. בעיה נוספת וגדולה יותר, זה שלסייף יש גבול גיאוגרפי-תרבותי. משמעות הדבר, שכמה שגור יילחמו נגד ר' שאול, אף אחד לא מבטיח להם שלא תהיינה זליגות קטנות לחסידויות חזקות או קטנות, באופן שלא יאפשר כזו מלחמה. לפחות אני משער שעם כל העוצמה של גור שבסופו של דבר נענתה בקול ענות חלושה (וזו תעודת עניות מכפירה למגזר החרדי), המלחמה הזו תיצור הרבה מרמור אצל הפרטים והתוצאה תהיה שיהיו הרבה זליגות קטנות וכשהעסק ירקיב מבפנים אז החזקים יאכלו אותו, ואז כבר לא תהיה אפילו עוצמה של סייף. אבל בכל מקרה אני מאמין שזה לא יהיה ביום או בחודש, ויתכן שזה לא יקרה בחיי הפריץ הנוכחי.

תוקן על ידי הדיבוק ב- 01/06/2022 21:43:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 22:14 לינק ישיר 

שמעתי דרשה ששידרו בקו שלהם של אחד שאומר שגור לא צריכה אף אחד. לטענתו הם יכולים לחיות בכדור הארץ נפרד משל עצמם כל כך הם מוצלחים! זה היה די משעשע לשמוע רעיונות מהסוג הזה...

תוקן על ידי Astrolog ב- 01/06/2022 22:14:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 22:54 לינק ישיר 

מאלימות לא מרוויחים?

בלי האלימות לגר"ש היו לפחות אלף משפחות. ורבים היו מסתובבים גם וגם. גור הרוויחו רבות מאלימות. ביחוד שאין לאלימות הזו כל תוצאה שלילת נגדם. הרבנים רובם ככולם לא מוחים. החסידים האנוסים רועדים. מה ההפסד?
שהציבור לא מחבב אותם וחושב שהם כת מופרעת? בשבילם זה הפסד קטן שיתוקן ברגע שימצא יריב משותף פוליטי אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 22:58 לינק ישיר 

ומה הם הרוויחו ממניעת אלף משפחות מלעבור לגר"ש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 23:02 לינק ישיר 

כסף. כבוד. כוח פוליטי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 23:04 לינק ישיר 

הפסידו הרבה כסף הרבה כבוד והרבה כח פוליטי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 23:44 לינק ישיר 

איזה כוח פוליטי הפסידו? אני לא מדבר על יהדות התורה, אלא על גור.

הכבוד שאני מדבר עליו הוא כבודו של הרבי שאלפי חסידים מעונינים בבן דודו המוצלח ולא בו. זה בזיון נורא.

בענין הכסף אכן קשה לחשב אבל מלכתחילה חסידים שווים כסף בתקצוב ותרומות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2022 01:11 לינק ישיר 

יתכן שהם מנסים להרויח,
בזה שהפורשים לא יקראו לפושע לכאורה הרבי מגור
לבית משפט, כי זה יעלה להם
בדם

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 02/06/2022 01:13:01

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם לדעתכם גור הרוויחה מהאלימות או שהיא מתחרטת ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext