בית פורומים בחדרי חרדים

האם לדעתכם גור הרוויחה מהאלימות או שהיא מתחרטת ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/6/2022 01:32 לינק ישיר 

רציף כתב:
יתכן שהם מנסים להרויח,
בזה שהפורשים לא יקראו לפושע לכאורה הרבי מגור
לבית משפט, כי זה יעלה להם
בדם

הוא יזומן לבית המשפט בעתו ובזמנו, אל דאגה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2022 13:43 לינק ישיר 

נעילה כתבה:

רציף כתב:
יתכן שהם מנסים להרויח,
בדם

ואתם מוכנים לפוגרום קשה ?

אתם מתאמנים לקרב ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2022 14:02 לינק ישיר 

גור הפסידו כמה פעמים באלימות
1. ר' שאול התפרסם בזכות האלימות, אילולא גור היו מתנגדים לו כל כך, מי היה שומע על הגר"ש יומם ולילה בכל דרך פרסום שהיא? עם כל אירוע אלימות הוא התפרסם יותר והצטרפו אליו יותר
2. גור לא חלמו שגדולי ישראל "יעזו" לדבר נגדם כך, ואם יצטרפו עכשיו עוד ועוד, עלולה גור לאבד את יוקרתה (שיש שיטענו שלא היה לה)
3. גור איבדה את הלגיטימציה בציבור, היא היתה עד היום הקהילה הגדולה ביותר באגו"י, החסידות הגדולה ביותר, המאורגנת והמפוארת, ואת הכל הם איבדו, היום מי שאינו חסיד גור מסתכל עליהם בעין עקומה, אוכל רק לומר על עצמי שבתחילה כיבדתי את גור למרות השתלטנות וה"אנוכי ולא יהיה לך" שלהם, כי ככה זה כשאתה החסידות הכי גדולה (לא חייב להיות), אבל עם האכזריות הבלתי נתפסת של שכנוע ילדים לעזוב את ההורים שלהם, והאלימות הבלתי נתפסת, הפכתי את דעתי לגמרי עליהם.

אי אפשר להבין איך חסידות גורמת לעצמה ככה ולא מבינה את ההפסד הגדול המצפה לה בסוף הדרך, אבל ככה זה כשאתה מונע משנאה ורצון לנקמה, שהוא מאבד את שיקול הדעת של האדם לגמרי
רק ניתן ללמוד מכך, כל אחד, עד כמה השנאה והנקמה יכולים לפעמים להזיק לבנאדם עצמו.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 02/06/2022 14:03:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2022 14:23 לינק ישיר 

רציף כתב:
נעילה כתבה:

רציף כתב:
יתכן שהם מנסים להרויח,
בדם

ואתם מוכנים לפוגרום קשה ?

אתם מתאמנים לקרב ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2022 14:34 לינק ישיר 

לאז מיך מי די באבקעס
לא יידע אדם מה עיתו ..

הרב אורי זוהר זצ"ל ... מי יעמוד במחיצתו למעלה ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2022 15:27 לינק ישיר 

גור הרישמית לא מתחרטת על כלום, לא על הסיפור של ברלינר בקצה העולם שמאלה על איזה קמפ נידח לריב ולצאת בשן ועיין, וגם להפסיד שם במשפט וגם לסרב שם לפנות לדין תורה כבקשת הרב מנדל ברלינר,
מה שבעצם הוליד את כל כדור השלג הזה של מרן ראש הישיבה ר' שאול אלתר, שבעקבות מכתב שלו נגד האלימות ושהיא מנוגדת לדעת רבותינו זצ"ל ושליט"א... גור הצליחו להיעלב...
תהרוג אותי ממה נעלבו לא ברור... וגם על על הגהינום שפתחו על עצמם הם לא מתחרטים ,
מבחינתם ראש הישיבה בדמיונם הפורה והפרנוידה  שלהם, חשב בסתר נגדם 
מעין משטרת מחשבות...
את גבי נתתי למכים ראש הישיבה הצדיק ר' שאול אלתר קיים בגופו.
גם כשסגרו לו את ישיבת שפת אמת ונשאר בלי כלום, גם כשביטלו את העיון רק בשביל לרמוס אותו,
מה שאחר כך הפך כביכול לאידיאולוגייה הם לא מתחרטים. הם חושבים שמה שלא הולך בכוח ילך ביותר כוח...
אנחנו החזקים אנחנו הגדולים ואנחנו העשירים. ולכן כמובן שגם על החילול שבת ההמוני ועל מסע הרציחה של עשרות מקהילת פני מנחם הם לא מתחרטים, מבחינתם הכל שווה,,
בשביל להפחיד את הציבור שלא יעבור לקהילה של הראש ישיבה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2022 23:04 לינק ישיר 

שאלה מצחיקה?

האם אברהם אבינו התחרט שניסה לשחוט את בנו?

הגוראים מאמינים בלב שלם שזו הוראת הרבי ("הרצון בקודש פנימה") ששכינה מדברת מגרונו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 01:15 לינק ישיר 

השמועות אומרות שלראשונה מזה שנים, הפילנטרופ והמולטי מיליונר שלמה ורדיגר לא מגיע לשבועות לגור עקב אי שביעות רצונו משבת הבדולח, 

באחד ההזדמנויות בתקופה האחרונה הרשה לעצמו ורדיגר לשאול את האדמו"ר מפורשות מה פשר הרדיפה וההחרמה לקהילת הגר"ש, ענה לו האדמו"ר, אתה הרי רואה בחוש, הציבור רובו ככולו נמצא פה, 
פירוש, אם הציבור היה נגדי או לא שבע רצון ממני, הם לא היו באים לפה, אתה רואה ש95% מהציבור רוצה אותי ואת מנהיגותי, (יעני נתניהו) מי שהולך נגד, הוא מורד במלכות, והיחס אליו בהתאם, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 01:26 לינק ישיר 

אם זה אמת, סיפור זה הוא כבר רעידת אדמה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 01:32 לינק ישיר 

בנתיים היא מרויחה, רבים פוחדים לעזוב בגלל האלימות.
  לאחר 120 של האדמו"ר שליט"א מה שראינו שבוע שעבר יהיה משחק ילדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 02:44 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

גור הפסידו כמה פעמים באלימות
1. ר' שאול התפרסם בזכות האלימות, אילולא גור היו מתנגדים לו כל כך, מי היה שומע על הגר"ש יומם ולילה בכל דרך פרסום שהיא? עם כל אירוע אלימות הוא התפרסם יותר והצטרפו אליו יותר
2. גור לא חלמו שגדולי ישראל "יעזו" לדבר נגדם כך, ואם יצטרפו עכשיו עוד ועוד, עלולה גור לאבד את יוקרתה (שיש שיטענו שלא היה לה)
3. גור איבדה את הלגיטימציה בציבור, היא היתה עד היום הקהילה הגדולה ביותר באגו"י, החסידות הגדולה ביותר, המאורגנת והמפוארת, ואת הכל הם איבדו, היום מי שאינו חסיד גור מסתכל עליהם בעין עקומה, אוכל רק לומר על עצמי שבתחילה כיבדתי את גור למרות השתלטנות וה"אנוכי ולא יהיה לך" שלהם, כי ככה זה כשאתה החסידות הכי גדולה (לא חייב להיות), אבל עם האכזריות הבלתי נתפסת של שכנוע ילדים לעזוב את ההורים שלהם, והאלימות הבלתי נתפסת, הפכתי את דעתי לגמרי עליהם.

אי אפשר להבין איך חסידות גורמת לעצמה ככה ולא מבינה את ההפסד הגדול המצפה לה בסוף הדרך, אבל ככה זה כשאתה מונע משנאה ורצון לנקמה, שהוא מאבד את שיקול הדעת של האדם לגמרי
רק ניתן ללמוד מכך, כל אחד, עד כמה השנאה והנקמה יכולים לפעמים להזיק לבנאדם עצמו.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 02/06/2022 14:03:22

מצד שני, יתכן שאצל כל חסידות שדבוקה חזק ברבי שלה, אם היה קם מישהו ומורד ברבי שלהם ורודף אותו שלוש שנים (עד שהרבי כמעט נפטר מרוב צער), אז היו קמים נגד המורד בחימה שפוכה כמו שגור התנפלו על חסידי רבי שאול בשבת השחורה, קשה לעצור כזה דבר, והם לא שיערו שזה יגיע לכזו אלימות, והתפרצות לבתים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 02:46 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:

בנתיים היא מרויחה, רבים פוחדים לעזוב בגלל האלימות.
  לאחר 120 של האדמו"ר שליט"א מה שראינו שבוע שעבר יהיה משחק ילדים.

לרבי שאול זה עדיף לגדול לאט יותר,
בינתיים הוא מקרב את מאות החסידים החדשים שלא נולדו בגור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 02:53 לינק ישיר 

שדה9 כתב:

גור הרישמית לא מתחרטת על כלום, לא על הסיפור של ברלינר בקצה העולם שמאלה על איזה קמפ נידח לריב ולצאת בשן ועיין, וגם להפסיד שם במשפט וגם לסרב שם לפנות לדין תורה כבקשת הרב מנדל ברלינר,
מה שבעצם הוליד את כל כדור השלג הזה של מרן ראש הישיבה ר' שאול אלתר, שבעקבות מכתב שלו נגד האלימות ושהיא מנוגדת לדעת רבותינו זצ"ל ושליט"א... גור הצליחו להיעלב...
תהרוג אותי ממה נעלבו לא ברור... וגם על על הגהינום שפתחו על עצמם הם לא מתחרטים ,
מבחינתם ראש הישיבה בדמיונם הפורה והפרנוידה  שלהם, חשב בסתר נגדם 
מעין משטרת מחשבות...
את גבי נתתי למכים ראש הישיבה הצדיק ר' שאול אלתר קיים בגופו.
גם כשסגרו לו את ישיבת שפת אמת ונשאר בלי כלום, גם כשביטלו את העיון רק בשביל לרמוס אותו,
מה שאחר כך הפך כביכול לאידיאולוגייה הם לא מתחרטים. הם חושבים שמה שלא הולך בכוח ילך ביותר כוח...
אנחנו החזקים אנחנו הגדולים ואנחנו העשירים. ולכן כמובן שגם על החילול שבת ההמוני ועל מסע הרציחה של עשרות מקהילת פני מנחם הם לא מתחרטים, מבחינתם הכל שווה,,
בשביל להפחיד את הציבור שלא יעבור לקהילה של הראש ישיבה 

מה שחייבים לעשות - עושים,
ולא מסתכלים אם יאבדו נציג
או יאבדו אהדה ברחוב,
או יהרגו כמה פורשים בטעות,
השיטה הוא מעל הכל,
והרבי קובע מה השיטה,
או אולי יש צוות חכמים שקובעים,
והם גם משוכנעים שהכל הוא לפי ההלכה הצרופה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 02:56 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

שאלה מצחיקה?

האם אברהם אבינו התחרט שניסה לשחוט את בנו?

הגוראים מאמינים בלב שלם שזו הוראת הרבי ("הרצון בקודש פנימה") ששכינה מדברת מגרונו..

אברהם אבינו לא התחרט
שעשה את מצוות בוראו
ועשה גם טעות בדרך
שרצה לשחוט את בנו.

אנחנו לא יודעים מה חסידי
גור מאמינים, ואם הם יודעים
מי קובע, והאם קרה כאן טעות
או תקיפה בכוונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 03:00 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

השמועות אומרות שלראשונה מזה שנים, הפילנטרופ והמולטי מיליונר שלמה ורדיגר לא מגיע לשבועות לגור עקב אי שביעות רצונו משבת הבדולח, 

באחד ההזדמנויות בתקופה האחרונה הרשה לעצמו ורדיגר לשאול את האדמו"ר מפורשות מה פשר הרדיפה וההחרמה לקהילת הגר"ש, ענה לו האדמו"ר, אתה הרי רואה בחוש, הציבור רובו ככולו נמצא פה, 
פירוש, אם הציבור היה נגדי או לא שבע רצון ממני, הם לא היו באים לפה, אתה רואה ש95% מהציבור רוצה אותי ואת מנהיגותי, (יעני נתניהו) מי שהולך נגד, הוא מורד במלכות, והיחס אליו בהתאם, 

אני מוריד מהשמועה את "מורד במלכות",
זה אכן נראה ככה
שהרבי ושאר השרצים שמה
הפכו את האלימות לדעת תורה,
למה לא לתת לילדים לראות את הוריהם ?
מה יקרה ?
הם יעזבו את גור רחמנא ליצלן ?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם לדעתכם גור הרוויחה מהאלימות או שהיא מתחרטת ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.