בית פורומים בחדרי חרדים

כך נראית פרופוגנדה. צילום מסך מאתר הבית של הקהילה "חרדים10"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/6/2022 02:02 לינק ישיר 
מצדרביעי

נוירולוג כתב:
תודה לנוירולוג על ההפנייה וזיכוי הרבים, באמת עניין אותי איפה אפשר לצפות בכנס החשוב...

לא היית בבנייני האומה?

הלב שלי היה שם, אבל מבחינה מעשית העדפתי לאחר התלבטות את האירוע הזה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 02:16 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

ככה?

הנה הציטוט המלא:

אגלה לך סוד, הוא היה ממלא את בנייני האומה גם לפני אירועי האלימות בשבת. אנשי ר' שאול משקיעים המון ביחצנות, וגם פורטים על נימי השנאה של אנשים שממילא שונאים את גור, עוד לפני הפיצול, הם יודעים להפעיל את שטופי המוח ואכולי השנאה היטב.

ועוד משהו, כל אירוע בבנייני האומה היה מתמלא, הציבור צריך וצורך אקשן, בילויים, אז מה רע בבילוי בליל שישי.

לא הבנתי למה לשקר בכך? גם זה שקר וגם זה לא עוזר לך כלל בתשובה.

אתה לא רואה שמדובר בשקרן פתלוגי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 03:32 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

קלעפער כתב:
באשכול אחר טענת שאין כל ראיה מכך שהוא ימלא אולם כי זה אקשן ושנאה וכו' וכל אחד יכול למלא אולם גדול. והנה מתברר שהוא לא מילא עד אפס מקום, כלומר שהציבור מגיע כי הוא חפץ במשהו תורני ולא בגלל אקשן. לא כך?

משעשע, כעת העובדה שלא הצליחו למלא את האולם מעיד על גודל ההצלחה? 

כתבתי כמה דברים, שהציבור הגיע לאירועים שלו עוד לפני השבת האלימה. כ"כ שהאירוע הערב נועד למטרה שלשמה גם אם הוא רק היה שר שירי קרליבך הציבור הזה היה מגיע. כ"כ הוספתי שלחרדים אין הרבה בילויים, אז אירוע ציבורי תמיד סוחף קהל, זו עובדה שאי אפשר להתכחש לה.

אני די מופתע שהרבה כסאות ריקים נראו באולם, ציפיתי לאולם מלא לגמרי. היה מסע יחצנות ופרסום מאוד אגרסיבי, השקיעו הרבה מאוד ביחצנות לאירוע, כ"כ סיפרו לנו שהכרטיסים אזלו. כנראה לאנשים היו עיסוקים יותר חשובים הערב (בכל זאת ערב שבת וחג)  מאשר להשתתף במפגן תמיכה והזדהות עם קהילת ר' שאול.

כסאות ריקים לא ראיתי .
האולם היה מלא כל הציבור החרדי והדתי היו שם .
כאות הערכה לראש הישיבה וגם מחאה על פשעי ורשעות של גור נדלן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 03:47 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 11:39 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
ככה?

הנה הציטוט המלא:

אגלה לך סוד, הוא היה ממלא את בנייני האומה גם לפני אירועי האלימות בשבת. אנשי ר' שאול משקיעים המון ביחצנות, וגם פורטים על נימי השנאה של אנשים שממילא שונאים את גור, עוד לפני הפיצול, הם יודעים להפעיל את שטופי המוח ואכולי השנאה היטב.

ועוד משהו, כל אירוע בבנייני האומה היה מתמלא, הציבור צריך וצורך אקשן, בילויים, אז מה רע בבילוי בליל שישי.

לא הבנתי למה לשקר בכך? גם זה שקר וגם זה לא עוזר לך כלל בתשובה.

הבהרתי כאן, והבהרתי גם באשכול ההוא שוב, הנה ציטוט משם:

פשוט מאוד

1. הוא היה ממלא את בנייני האומה עוד לפני השבת הסוערת מלפני שבועיים.
2. הוא היה ממלא את בנייני האומה הערב גם אם לא היה מדבר דברי תורה אלא רק שר זמירות שבת.
3. בלי קשר לאישיות כזו או אחרת, בנייני האומה היה מתמלא בכל אירוע שמיועד לציבור החרדי. יש ביקוש לאירועים.

בכל מקרה רצוי להשתדל שלא להסיט את הדיון אם אין משהו מהותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 11:44 לינק ישיר 

שרית, לא יודע אם צפית באירוע ומה ראית
אני צפיתי באירוע וזכיתי גם לשמוע את דבריו. ראיתי להפתעתי לא מעט כסאות ריקים. (המצלמה מטעם ההפקה ניסתה להתעלם מזה ככל האפשר) יש גם תמונות ברשת שניתן לראות זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 11:48 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
תודה לנוירולוג על ההפנייה וזיכוי הרבים, באמת עניין אותי איפה אפשר לצפות בכנס החשוב...

לא היית בבנייני האומה?

הלב שלי היה שם, אבל מבחינה מעשית העדפתי לאחר התלבטות את האירוע הזה:

נראה מעניין
אם כי הבחירה שלך ללכת לשם במקום לאירוע של ר' שאול קצת מפתיעה.
היתה לך הזדמנות לבטא את הערצתך אליו, את תמיכתך הבלתי מסוייגת בו, לבטא מחאה נמרצת על הרדיפה שלו.
אזכיר לך שהבעת משאלה להשתתף במחאת השלטים נגגד האדמו"ר מגור ברחוב ירמיהו בחג השבועות, אז אם את החג היית מוכן להקדיש לטובת מחאת שלטים נגד האדמו"ר, אז ככה לוותר על ערב כזה, תמיהה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 11:57 לינק ישיר 

הייתי שם. האולם הייה מלא. באולם גם עמדו בצדדים...
אז מה היה לנו?
איש האשכולות , הגר"ש שליט"א שופע בדברות קודש, מדבר בהתלהבות על אהבת התורה, החינוך לתורה וכו' 
הציבור כולו בהתעלות, בגישמעק, מרגישים חשמל באוויר. אלפים רוקדים  עם ברען: " מה אהבתי תורתך" 
ואילו ה'נוירולוג' מחפש כיסאות ריקים. 
אנא בדידן ואינהו בדידהו
לא פלא שנוירולוג, שנמצא על 'עגלה ריקה' תחת מנהיגות ריקה וחלולה.  מחפש כיסא ריק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 12:12 לינק ישיר 

momeir כתב:
הייתי שם. האולם הייה מלא. באולם גם עמדו בצדדים...
אז מה היה לנו?
איש האשכולות , הגר"ש שליט"א שופע בדברות קודש, מדבר בהתלהבות על אהבת התורה, החינוך לתורה וכו' 
הציבור כולו בהתעלות, בגישמעק, מרגישים חשמל באוויר. אלפים רוקדים  עם ברען: " מה אהבתי תורתך" 
ואילו ה'נוירולוג' מחפש כיסאות ריקים. 
אנא בדידן ואינהו בדידהו
לא פלא שנוירולוג, שנמצא על 'עגלה ריקה' תחת מנהיגות ריקה וחלולה.  מחפש כיסא ריק...

לפחות יש מישהו כאן בפורום שלא רק מקשקש, מתלהם ומקלל בפורום, אלא גם עשה את המאמץ והלך לאירוע. (אולי היו עוד, בינתיים היחיד שאמר שהיה זה אתה).

אכן דיבר יפה, אני בעצמי השתתפתי באירוע כצופה מרחוק.

הכיסאות הריקים זה הנושא המרכזי, לא לשם כך נפתח האשכול. אך הוזכר דרך אגב. זה היה בולט, במיוחד בעקבות כך שמכרו לנו ש"אזלו הכרטיסים", ושכל עם ישראל מתכוון להגיע לשם, כל הבאז התקשורתי והיחצני שעשו לאירוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 12:19 לינק ישיר 

תודה- נוירולוג, לא חשבתי להעביר את כל החג בעמידה רצופה עם שלטים אלא להיות גם שם...
התחברתי לרעיון של המיזם אתמול בערב של "כולה שלי" (במיוחד שבעוונותי אני לא מרגיש שלומד מספיק ביום-יום) אז העדפתי כדי מבחינה רוחנית "אגואיסטית" שלי להעדיף את זה, אבל זה לא סותר שמדין לא תעמוד על דם רעך אני מחוייב כמה שאפשר גם להילחם בכם ולהציל עשוק מיד עושקו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 12:33 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
תודה- נוירולוג, לא חשבתי להעביר את כל החג בעמידה רצופה עם שלטים אלא להיות גם שם...
התחברתי לרעיון של המיזם אתמול בערב של "כולה שלי" (במיוחד שבעוונותי אני לא מרגיש שלומד מספיק ביום-יום) אז העדפתי כדי מבחינה רוחנית "אגואיסטית" שלי להעדיף את זה, אבל זה לא סותר שמדין לא תעמוד על דם רעך אני מחוייב כמה שאפשר גם להילחם בכם ולהציל עשוק מיד עושקו...

האמת שדי התביישתי בשבילך איך שקפצת על הרעיון הזה של לעמוד ולהפגין בחג השבועות ברחוב ירמיהו עם שלטים נגד האדמו"ר מגור. זה מתאים לטיפוסים ששלחו יחד עם סנדיק לבית הקברות, היה נראה לי שאתה קצת שונה מהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 12:34 לינק ישיר 

אני מתבייש בשבילך שאתה לא מפגין נגד העריץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 12:36 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
אני מתבייש בשבילך שאתה לא מפגין נגד העריץ.

לא נורא, תתגבר. אך מדבריך אני מבין שאתה הפגנת,
היכן? בבית הקברות? מקומות אחרים? והאם היית בבנייני האומה אתמול?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 12:44 לינק ישיר 

לצערי בגלל הפוגרומים בטלו את ההפגנה המתוכננת, מתוך הבנה שההפגנה המתוכננת תגרום חילולי שבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 12:50 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
לצערי בגלל הפוגרומים בטלו את ההפגנה המתוכננת, מתוך הבנה שההפגנה המתוכננת תגרום חילולי שבת.

התוכנית שלך היתה להשתתף בהפגנת השלטים בחג השבועות בירמיהו?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כך נראית פרופוגנדה. צילום מסך מאתר הבית של הקהילה "חרדים10"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.