בית פורומים בחדרי חרדים

כך נראית פרופוגנדה. צילום מסך מאתר הבית של הקהילה "חרדים10"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/6/2022 12:59 לינק ישיר 
מצדרביעי

נוירולוג כתב:
תודה- נוירולוג, לא חשבתי להעביר את כל החג בעמידה רצופה עם שלטים אלא להיות גם שם...
התחברתי לרעיון של המיזם אתמול בערב של "כולה שלי" (במיוחד שבעוונותי אני לא מרגיש שלומד מספיק ביום-יום) אז העדפתי כדי מבחינה רוחנית "אגואיסטית" שלי להעדיף את זה, אבל זה לא סותר שמדין לא תעמוד על דם רעך אני מחוייב כמה שאפשר גם להילחם בכם ולהציל עשוק מיד עושקו...

האמת שדי התביישתי בשבילך איך שקפצת על הרעיון הזה של לעמוד ולהפגין בחג השבועות ברחוב ירמיהו עם שלטים נגד האדמו"ר מגור. זה מתאים לטיפוסים ששלחו יחד עם סנדיק לבית הקברות, היה נראה לי שאתה קצת שונה מהם.

תודה, מוותר על המחמאות המניפולטיביות שמזכירות את אלו המפילים על חרדי המחמד ש"הם לא כמו כל החרדים"...
לגופו של עניין- כמו שאמרתי, להציל עשוק מיד עושקו זה מצווה גדולה וחשובה, ולכן אם הייתי נמצא בירושלים בוודאי שהייתי מנסה לקיים את זה בהידור ככל הניתן (כמובן בזמן מוגבל).

אבל אתמול בלילה בשל הרצון להשקיע בלימוד תורה (מה לעשות- כנראה ונשאר בי קצת מהחינוך הליטאי שלי:)) אז בחרתי בחייך קודמין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 13:46 לינק ישיר 
אפילו נוירולוג בעל כורחו....

נוירולוג כתב:

אכן דיבר יפה, אני בעצמי השתתפתי באירוע כצופה מרחוק.

מקווה שלא תשלם על כך מחיר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 17:03 לינק ישיר 
קלעפער

נוירולוג כתב:
ככה?

הנה הציטוט המלא:

אגלה לך סוד, הוא היה ממלא את בנייני האומה גם לפני אירועי האלימות בשבת. אנשי ר' שאול משקיעים המון ביחצנות, וגם פורטים על נימי השנאה של אנשים שממילא שונאים את גור, עוד לפני הפיצול, הם יודעים להפעיל את שטופי המוח ואכולי השנאה היטב.

ועוד משהו, כל אירוע בבנייני האומה היה מתמלא, הציבור צריך וצורך אקשן, בילויים, אז מה רע בבילוי בליל שישי.

לא הבנתי למה לשקר בכך? גם זה שקר וגם זה לא עוזר לך כלל בתשובה.

הבהרתי כאן, והבהרתי גם באשכול ההוא שוב, הנה ציטוט משם:

פשוט מאוד

1. הוא היה ממלא את בנייני האומה עוד לפני השבת הסוערת מלפני שבועיים.
2. הוא היה ממלא את בנייני האומה הערב גם אם לא היה מדבר דברי תורה אלא רק שר זמירות שבת.
3. בלי קשר לאישיות כזו או אחרת, בנייני האומה היה מתמלא בכל אירוע שמיועד לציבור החרדי. יש ביקוש לאירועים.

בכל מקרה רצוי להשתדל שלא להסיט את הדיון אם אין משהו מהותי.

אתה באמת לא מבין או שזה משחק? למה הוא היה ממלא הערב גם אם היה שר? כי, כך נימקת, השנאה, היחצנות והאקשן, אמת?
אז הדרא קושיא לדוכתא. אני מאד מקוה בשבילך שזה משחק טרולי, כי זה מביך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2022 22:13 לינק ישיר 

נוירולוג,

אולי תסביר לנו היכן טעיתם, שכשהאדמו"ר מגור יעשה כינוס יבואו 'אך ורק' חסידי גור, ואילו הגר"ש אלתר צובר אהדה בכל המגזרים????

חומר למחשבה, ואולי עדיין ניתן לתיקון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 14:58 לינק ישיר 

timobl כתב:
נוירולוג,

אולי תסביר לנו היכן טעיתם, שכשהאדמו"ר מגור יעשה כינוס יבואו 'אך ורק' חסידי גור, ואילו הגר"ש אלתר צובר אהדה בכל המגזרים????

חומר למחשבה, ואולי עדיין ניתן לתיקון.

כשהאדמו"ר מגור יעשה כינוס זה יהיה לחסידי גור, כשהאדמו"ר מבעלז יעשה כינוס זה לחסידי בעלז, וכן הלאה והלאה.
לא זכור לי שהפני מנחם עשה כינוסים והגיעו המוני בית ישראל.

אם ר' שאול יעשה כינוס רק לחסידיו זה ייראה עלוב, אז חיים שחקני חיזוק, ולא בעיה לגייס כאלה. בכל זאת הוא בעל שיעור קומה ויש לו מה למכור כמו לעוד הרבה משפיעים ורבנים שעושים כינוסים ומגיעים עמך בית ישראל, וכן יצר המחלוקת והשנאה מביאה קהלים במקרה כזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 18:47 לינק ישיר 

"נישט לייכט צו זיין א יוד" -כיצד יהודי בטבעו מסוגל לכפוף קומתו ורכושו בפני דיני התורה

עובדות מבעל ההילולא בחג השבועות - כ"ק רבינו האמרי אמת זי"ע

דברי התעוררות מאת רבינו ראש הישיבה שליט"א - 2; ביידיש 3; - מקצת מדברי התורה שנאמרו בימי חג השבועות וזמן מתן תורתנו - ח' סיון תשפ"ב

⚜⚜⚜
"כי יפלא ממך דבר למשפט"
מדוע אדם מוכן להוזיל מכיסו על הידורי מצווה אבל לא יוותר לרעהו בדין תורה

"מי בעל דברים יגש אליהם - החסידים שלא קיבלו ברכה לזכות במשפט"
שלוש עובדות מחיי רבינו בעל האמרי אמת זי"ע על חובת ההתבטלות בפני דין התורה בכל מחיר

"דער גאט פון חושן משפט"
מעשה מהקוממיות'ער רב ורבי אליעזר דוד פרידמן ורבי יהודה'לה דז'יקובע'ר זכר צדיקים לברכה

"אין לו על גביו אלא ה' אלוקיו"
מיהו רב ודיין שראוי לדון בפניו

"פרחה נשמתן"
איך יש ליהודי את הכח לשבר טבעו ורצונותיו לפני ה' ומצוותיו

⚜⚜⚜
לצפיה ולהורדה באיכות גבוהה:

לצפיה ולהורדה בגוגל דרייב:
⚜⚜⚜
זיך אנצושליסן אין די קבוצה "דבר ה' מירושלים" דריקט יעצט דא:
https://chat.whatsapp.com/EZ4BbU1vu26Hsh6msVMLzM

"ותהי משכורתך שלימה מאת ה' אשר באת לחסות תחת כנפיו" - להביא את עצמנו אל עבודת ה' מתוך פנימיות של אמת

דברי התעוררות מאת רבינו ראש הישיבה שליט"א - 2; בלשון הקודש 3; - לאחר ימי חג השבועות וזמן מתן תורתנו

ח' סיון תשפ"ב

⚜⚜⚜
לצפיה ולהורדה באיכות גבוהה:

לצפיה ולהורדה בגוגל דרייב:
⚜⚜⚜

להצטרפות לקבוצת "דבר ה' מירושלים":

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 22:20 לינק ישיר 
אתר הבית "חרדים 10" כרגיל בפרופוגנדה

הדיין הרב יהודה סילמן חיתן את נכדו, ואחרי האירועים האחרונים בחסידות גור, הוא הזמין את ראש הישיבה הגאון רבי שאול אלתר להשתתף בשמחה.

ראש הישיבה מגור התקבל באהדה רבה כאחד מגדולי ישראל הגדולים בשירת ''כי אורך ימים'', אך השתיק את השירה וניסה להושיב את הקהל הרב שקם לכבודו.

הרב סילמן מצידו רץ אליו בשמחה והתרגשות עצומה ורקד איתו זמן רב בחביבות יתירה.

בכניסתו לשמחה וביציאתו ניגשו לראש הישיבה רבים אשר ביקשו ברכה ועצה, ביניהם בעלי השמחה, ודיברו עמו בלימוד ובהלכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 22:51 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

הדיין הרב יהודה סילמן חיתן את נכדו, ואחרי האירועים האחרונים בחסידות גור, הוא הזמין את ראש הישיבה הגאון רבי שאול אלתר להשתתף בשמחה.

ראש הישיבה מגור התקבל באהדה רבה כאחד מגדולי ישראל הגדולים בשירת ''כי אורך ימים'', אך השתיק את השירה וניסה להושיב את הקהל הרב שקם לכבודו.

הרב סילמן מצידו רץ אליו בשמחה והתרגשות עצומה ורקד איתו זמן רב בחביבות יתירה.

בכניסתו לשמחה וביציאתו ניגשו לראש הישיבה רבים אשר ביקשו ברכה ועצה, ביניהם בעלי השמחה, ודיברו עמו בלימוד ובהלכה.

אתר אחד ויחיד שלא מפחד מאלימות וגם האתר היחיד  הזה מוציא את העיניים לנוירולוג. 

השנאה שלו לראש הישיבה מעבירה אותו על דעתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 12:59 לינק ישיר 
כך נראית פרופוגדנה (כותרת ראשית באתר הבית)

'הגר''ש הוא כן אדמו''ר, כי הצליח להפוך גדולי המתנגדים לחסידים'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 14:34 לינק ישיר 
momeir

נוירולוג כתב:

'הגר''ש הוא כן אדמו''ר, כי הצליח להפוך גדולי המתנגדים לחסידים'

נוירולוג, 
זה לא כותרת של עורך ' חרדים 10 '.  זה מה שאמר הרב רובין , רב קהילת דקהל עץ חיים וישניצא, בלוס אנג'לס.
ציטוט מליה במילה מהסרטון: 
 " הציבור אומר וגם ראש הישיבה עצמו טוען כך, שהוא לא רב'ה (לא אדמו"ר).
אני חולק על זה! 
באים לכאן אדמורי"ם רבים... אף אדמו"ר לא הצליח, ותאמינו לי הם באמת ניסו,  להפוך את
 "זאב__  (אמר שם של נגיד ליטאי חשוב. לא יודע מי הוא) לחסיד שלו..... ואם ראש הישיבה הצליח (במובן שעשה את ה'מופת' הזה), אין בכלל ספק שהוא רב'ה (כלומר אדמו"ר).

זה כמובן נאמר עם 'חוש הומור' והציבור נהנה....

תוקן על ידי momeir ב- 14/06/2022 14:37:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 14:50 לינק ישיר 

זה לא פחות מגוחך
לקחו משהו שהוא אמר בהומור, הרי "גדול המתנגדים" הזה לא נהפך באמת לחסיד, אולי למעריץ שלו, ועשו מזה כותרת ראשית באתר כחלק ממסע היחצנות.
בכל מקרה, גם בלי קשר לעצם בחירת המילים בכותרות באתר זה (ולא בפעם הראשונה) לא קשה להבחין באג'נדה של האתר, לכאורה חלק ממסע היחצנות המושקע והממומן.

"גדולי המתנגדים שהפכו לחסידים", זה זאב וולמארק (מופיע בתוך הכתבה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 17:17 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:
זה לא פחות מגוחך
לקחו משהו שהוא אמר בהומור, הרי "גדול המתנגדים" הזה לא נהפך באמת לחסיד, אולי למעריץ שלו, ועשו מזה כותרת ראשית באתר כחלק ממסע היחצנות.
בכל מקרה, גם בלי קשר לעצם בחירת המילים בכותרות באתר זה (ולא בפעם הראשונה) לא קשה להבחין באג'נדה של האתר, לכאורה חלק ממסע היחצנות המושקע והממומן.

אתר אחד ויחיד שלא מפחד מהחוליגנים וגם זה מפריע לחסר המוח.
כשהאדמו"ר מגור נסע לארה"ב עיתונאים וצלמים חרדים הוזמנו לצלם לשבח ולהלל את האדמו"ר. 
שום חצר לא הוציאה כל כך הרבה כסף על יחצנות כמו חצר גור. 

השנאה שלך לראש ישיבה מעבירה אותך על דעתך.

"גדולה שנאה ששונאין עמי הארץ לתלמיד חכם יותר משנאה ששונאין עובדי כוכבים את ישראל ונשותיהן יותר מהן"

תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 14/06/2022 17:34:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 17:32 לינק ישיר 
momeir

נוירולוג כתב:
זה לא פחות מגוחך

זה כנגד זה בראם.
האחד מצליח בכוח תורתו ובמידותיו הנאצלות, להפוך מתנגדים לחסידים.
השני בדיוק להפך .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 20:53 לינק ישיר 

ברור
אין לי ספק שזאב וולמארק הפך לחסיד והולך לשלוח את בניו לישיבת פני מנחם, ולשדך את בנותיו עם בחורים מישיבת פני מנחם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 21:07 לינק ישיר 

מי שעושה את הפרופוגנדה הכי טובה להגר"ש שליט"א זו הוועדה העליונה של גור.
מאחר והכל נעשה בידיעתו ובעידודו של האדמו"ר מגור שליט"א, אז רק בזכותו של האדמו"ר מגור שליט"א, יהודים רבים  זכו להכיר את האישיות המיוחדת של הגר"ש שליט"א. אשריו של האדמו"ר מגור שליט"א ואשרי חלקו. מגלגלין זכות ע"י זכאי. וכנראה שהטוענים שהוא אכן צדיק 'נסתר' צודקים. כל כוונתו מלכתחילה הייתה לשם שמיים רק כדי לגלות לעולם את בגאון הגדול מרן הגר"ש שליט"א. 
אתה כתלמידו ממשיך באותה דרך , כותב בדווקא כ'איפכא מסתברא'  כדי שח"ו לא נשכח אפילו ליום אחד מלדון בגדולתו של המאור הגדול, הגאון ר' שאול אלתר שליט"א. .
יישר כח. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כך נראית פרופוגנדה. צילום מסך מאתר הבית של הקהילה "חרדים10"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.