|
|
| נשלח ב-13/12/2022 20:32 |
|
| |
חידה:
שני סולנים גדולים מפעם, שאחרי כמה שנים הגיעו אחים שלהם למקהלה. לשניהם (האחים הצעירים) אותו שם פרטי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2022 23:30 |
|
| |
היום אין לי כוח לחשוב.....
בעז"ה מחר אנסה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2022 03:17 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | חידה:
שני סולנים גדולים מפעם (1 ו2), שאחרי כמה שנים הגיעו אחים שלהם למקהלה (3 ו4). לשניהם (האחים הצעירים, 3 ו4) אותו שם פרטי
|
|
רמז: האח המבוגר השני (2) היה בתקופה של האח הצעיר הראשון (3)
קיבלם גם רמז וגם מספור שיעשה לכם סדר בחידה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2022 15:44 |
|
| |
ת'אמת אפרים שאתמול באחד השיעורים לא היה לי כח להקשיב ופשוט הוצאתי את הדף שכתבתי בו את החידה (העתקתי לעצמי בדף...) וניסיתי לפתור רק שלא העלתי בחקתי כלום...
ואגב הבנתי את השאלה גם בלי הרמז:) ועוד משהו שנזכרתי עכשיו, בע"ה אחרי שהחידה תיפתר אני אעלה גם כן חידה (אולי קלה אבל בכל אופן...)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 01:00 |
|
| |
שני סולנים גדולים מפעם, שאחרי כמה שנים הגיעו אחים שלהם למקהלה. לשניהם (האחים הצעירים) אותו שם פרטי
|
|
אתמול בתיכון היה לי מזעמם באחד השיעורים ופשוט החלטתי לנסות לפתור את החידה. חיפשתי כמה שיותר בוגרים שהם אחים, עד עכשיו לא ממש הצלחתי אני בטוחה שזה לא נכון אבל הנה מה שמצאתי (כשהייתי באוטובוס בחזור הביתה...) נחום סטראק אח של זייבי סטארק ועודד פרלמן אח של זייבל פרלמן למרות שעודד לא היה כל כך מוכר ואני גם לא יודעת אם זייבי וזאבל (זייבל) זה אותו אחד...
זה מה שמצאתי,אולי תיתן רמז יותר עבה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2022 12:32 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | חידה:
אתמול בתיכון היה לי מזעמם באחד השיעורים ופשוט החלטתי לנסות לפתור את החידה. חיפשתי כמה שיותר בוגרים שהם אחים, עד עכשיו לא ממש הצלחתי אני בטוחה שזה לא נכון אבל הנה מה שמצאתי (כשהייתי באוטובוס בחזור הביתה...) נחום סטראק אח של זייבי סטארק ועודד פרלמן אח של זייבל פרלמן למרות שעודד לא היה כל כך מוכר ואני גם לא יודעת אם זייבי וזאבל (זייבל) זה אותו אחד...
זה מה שמצאתי,אולי תיתן רמז יותר עבה:) |
|
פתרון מעניין ויצירתי מאוד! הגיוני שזייבל קשור לשם זאב. אבל דוד פרלמן הוא אחיין, לא אח... חוץ מזה שהשמות הזהים הם של האחים הצעירים
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 00:08 |
|
| |
ayalambc
זה מה שמצאתי,אולי תיתן רמז יותר עבה:)
פתרון מעניין ויצירתי מאוד! הגיוני שזייבל קשור לשם זאב. אבל דוד פרלמן הוא אחיין, לא אח... חוץ מזה שהשמות הזהים הם של האחים הצעירים |
|
התכווני לאבא של דוד ולאח שלו, והאחים הצעירים הם זייבל פרלמן וזייבי סטראק...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 02:20 |
|
| |
אפשרות מעניינת, אבל לא מה שהתכוונתי... רמז נוסף: האחים הגדולים היו כוכבים הרבה יותר גדולים מהאחים הקטנים
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 02:46 |
|
| |
אחרי עיון במדור לחיפוש קרובים גיליתי שהחידה שלי מתבססת על טעות... באסה אבל לא נורא חשבתי שאיתן מוצ'ניק אח של דניאל מוצ'ניק, ומסתבר שהוא אחיין... נשאיר חכם לגלות מי זוג האחים (אחים באמת. בדוק) השניים
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 19:53 |
|
| |
חחח:)
אמרתי שאחרי שנגלה את החידה שלך אני אביא גם חידה... והחידה הייתה על משפחת מוצ'ניק:)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2022 02:15 |
|
| |
חידה: איזה 2 ילדים השתתפו בכל 5 האקספיריאנסים?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2022 02:23 |
|
| |
רוברט לווי (פליז אפרים אל תגיד, שלא ראיתי אותו בכולם... ) את השני אני צריכה לחשוב כמה דקות מגיבה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2022 02:33 |
|
| |
רגע, אז אין עוד ילד או שיש
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2022 02:33 |
|
| |
יש לי את העטיפה אני בודקת...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2022 02:35 |
|
| |
נכון מאוד! רוברט לואי הוא אחד מהשניים. מה שמדהים עוד יותר זה שהוא גם סולן ראשי בשמחה סונג! שרד מ1991 עד 1997, אריכות ימים מופלגה יחסית לילדי המקהלה
|
|
|
|
|