| נשלח ב-8/3/2023 01:37 |
|
| |
| AyalaMBC כתב: |  | שאלה חדשה: מי ששם לב, לפרחי מיאמי יש 3 שירים שבתוכם יש קטעי חזנות. 2 מהם מוכרים יותר אחד פחות... בואו נראה מי יעלה עליהן  |
|
אני מאמיןירושלים הגדה של פסח?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2023 16:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2023 03:14 |
|
| |
ראש חודש אלול הגיע, ואיתו החידה המתבקשת: כמה שירים של מיאמי יש במזמור "לדוד ה' אורי וישעי'?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2023 03:17 |
|
| |
ayalambc
| אפרים1 כתב: |  | ראש חודש אלול הגיע, ואיתו החידה המתבקשת: כמה שירים של מיאמי יש במזמור "לדוד ה' אורי וישעי'?
|
|
3 שירים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2023 22:34 |
|
| |
איזה נחמד זה לגלות שלא הזנחתם את האשכול שלי... תודתי!
אני זוכרת שהשארתי חידה באיזשהו מקום ואני לא זוכרת איפה... לא נעים שלא אתן את התשובה אפילו שעברה יותר משנה...
אכתוב אותה כאן: בקליפ של שפירא "אשירה" ביקשתי שתמצאו דמות מאחד ההרכבים של הילדים.. אז מדובר באחד מתוך ההרכב שלשלת junior שמופיע לקראת סוף הקליפ (בזמן שמוחאים כפיים) בצד ימין אם אני זוכרת נכון. נראה לי ששמו וינגרטן אבל לא בטוחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2023 22:37 |
|
| |
אגב יש חדש עם המקהלה הזו?
מי מעודכן???
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2023 03:17 |
|
| |
ayalambc
| מיאנימיאמי כתב: |  | | אגב יש חדש עם המקהלה הזו?
מי מעודכן??? |
|
וואווו, כמה זמן לא היית כאן.... ברוכה השבה!!!
ברור שיש חדש.... יש ילדים חדשים, היו כבר כמה הופעות (האחרונה לפני שבוע וחצי בסוכות).
ויש לנו גם קבוצת ווטסאפ לחברי הפורום.
שמחה שחזרת לגיחה קצרה!! בשורות טובות לכולם
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2023 03:19 |
|
| |
ayalambc
| מיאנימיאמי כתב: |  | | איזה נחמד זה לגלות שלא הזנחתם את האשכול שלי... תודתי!
אני זוכרת שהשארתי חידה באיזשהו מקום ואני לא זוכרת איפה... לא נעים שלא אתן את התשובה אפילו שעברה יותר משנה...
אכתוב אותה כאן: בקליפ של שפירא "אשירה" ביקשתי שתמצאו דמות מאחד ההרכבים של הילדים.. אז מדובר באחד מתוך ההרכב שלשלת junior שמופיע לקראת סוף הקליפ (בזמן שמוחאים כפיים) בצד ימין אם אני זוכרת נכון. נראה לי ששמו וינגרטן אבל לא בטוחה. |
|
לא מכירה את הקליפ, אבל את מתכוונת אולי למיכאל ווינרטן...
|
|
|
|
|