רק תשובה אחת הגיעה מתוך 4 שאני יודעת. נחמן סלצר- שירה חדשה (שאגב אני וחברה שלי היינו מעורבות בהפקת חלק מהקליפים שלהם)
נשלח ב-14/6/2022 11:27
14. מיהם הבוגרים שעלו והתיישבו כאן בארצנו הקדושה?
התשובות שהתקבלו: ארי גולדוואג (בית שמש) יונתן פלאי נחמן סלצר (בית שמש) דוד שפירא (ירושלים) מנחם קליין (ירושלים?) והיה עוד אחד (נתן אולי?) שבאחד האשכולות מישהו כתב שגר בביתר... מישהו יודע? וזהו? אין עוד?
נשלח ב-14/6/2022 11:37
15. לא עלינו.... אבל זה מסקרן אותי ואולי אתם יודעים מי מהילדים שהיו במקהלה הלך\כו לא עלינו לעולמו\מם? (ולמה?)
הגיעו 2 תשובות וזה ל"ע יותר מידיי. זאבל פרלמן ואהרון שלום קהאן. מישהו יודע למה?
נשלח ב-14/6/2022 16:46
מיאנימיאמי כתבה:
טוב אז יש לי כמה תגובות... מי זה אהרון שלום קהאן? באיזה אלבום או דיוידי הוא מופיע?
4. הילד שקיבל די מהר להיות סולן במקהלה? (בד"כ ירחמיאל לא נותן כזה מהר...)
התשובה היחידה שהגיעה היתה איצי ספינר. לי דווקא עולה משהו אחר, אני לא זוכרת את שמו ואתם יכולים לחלוק עליי. (אני לא מתקרבת לשליטה שיש לחלקכם) הוא נמצא בדיסק של יבוא וקיבל יחסית כמה וכמה סולויים, בDVD של יבוא הוא גבוה ורזה. אם אני לא טועה עם פיאות מקדימה. מזכיר קצת את קניג. יודעים במי מדובר? מה אומרים? ולמה דווקא נראה לי שהוא מתאים לתשובה.. כי בזמנו כשחרשתי על פרחי מיאמי והייתי דיי מעודכנת מייד קלטתי שהוא יחסית חדש וכבר קיבל סולו
התשובות שכתבתם: דוד הרשקוביץ (מזל"ט), דוד פרלמן, מרדכי שפירא, ארי גולדוואג. ויש עוד... מי שבקטע יכול להוסיף גם סתם בוגרים ששרו שיר אפילו לא שלהם (קאבר). אבל שיר שיצא רשמית.
ארי ממיאמי רווח שכחתי שם משפחה נראה לי גם אברהם אלמן העלה פעם איזה קאבר כמובן דוד פרלמן והיו האחים נט
1. הילד שהתקבל הכי צעיר למקהלה? יצי שפינר או דוד פרלמן 2. הילד שהתקבל הכי בוגר למקהלה?בנג'י אלסון או שווקי? 3. הילד שקיבל הכי הרבה סולו בזמן שהותו במקהלה? (שאלה קצת קשה, אולי אפשר לחלק את זה להופעות בנפרד ואודיו בנפרד) סטואי בינשטוק? Nathan Stark 4. הילד שקיבל די מהר להיות סולן במקהלה? (בד"כ ירחמיאל לא נותן כזה מהר...)דוד פרלמן 5. הילד שהיה עם הכי הרבה ביטחון עצמי?אייזיק בן ישי 6. הילד שירחמיאל הכי מחבב\ חיבב? שאול אלסון, דוד פרלמן 7. הילד הכי מוכשר מבחינה מוזיקלית? (אולי לא רק מבחינת קול...) חנינא אברמוביץ 8. הילד שירחמיאל "הוכרח" להכניס למקהלה ואם לא אז... (להמשיך או שזה כבר יגלה את התשובה בקלות?) לא יודעת 9. המשפחה שהיו בה הכי הרבה "פרחים" במקהלה? אברמוביץ 10. האם היו תאומים במקהלה? כן, בזמן שבת ירושלים ו/או Torah Today שם משפחה - גולדמן 11. מיהם הבוגרים שהוציאו סינגל בעצמם? דוד הרשקוביץ 12.מיהם הבוגרים שממש הלכו על קריירה מוזיקלית לכל דבר?שווקי, שפירא X2, ארי גולדוואג 13. מיהם הבוגרים שפתחו מקהלות בעצמם? אלחנן מג'סקי - קולנו, ייצי באלד - New York Boys Choir, נחמן סלצר - שירה חדשה 14. מיהם הבוגרים שעלו והתיישבו כאן בארצנו הקדושה? דובי שפירא, ארי גולדוואג, שמעתי שעודד קריטי גם ואני בטוחה שיש עוד הרבה שאיננו יודעת עליהם. 15. לא עלינו.... אבל זה מסקרן אותי ואולי אתם יודעים מי מהילדים שהיו במקהלה הלך\כו לא עלינו לעולמו\מם? (ולמה?)זאוול פרלמן
נשלח ב-15/6/2022 09:30
miami in concert תסתכלי בדף של השמות
אין לי בכלל את המופע הזה ואת הבא אחריו עם הבוגרים וה"הצגה". איפה אפשר להשיג?
נשלח ב-15/6/2022 09:32
ארי ממיאמי רווח שכחתי שם משפחה רוזנר נראה לי גם אברהם אלמן העלה פעם איזה קאבר כמובן דוד פרלמן והיו האחים נט יפה, לא ידעתי
נשלח ב-15/6/2022 09:35
שלומי דקס הוא היה בפרחי מיאמי? שוואקי יעקב שוואקי כמובן והמנהל של שלשלת גוניור שכחתי תשם יצחק רוזנטל- מכאן יש לנו עוד אחד שפתח להקה וקריירה מוזיקלית!
נשלח ב-15/6/2022 09:40
לצערי אין לי מושג אולי אשאל את דוד פרלמן ברשתות החברתיות- מעניין לדעת בשביל הסקרנות
נשלח ב-15/6/2022 09:46
13. מיהם הבוגרים שפתחו מקהלות בעצמם? אלחנן מג'סקי - קולנו, ייצי באלד - New York Boys Choir, נחמן סלצר - שירה חדשה
לא ידעתי על אלחנן מג'סקי... גריני כל הכבוד על הידע והשיתוף! וואי אני זוכרת אותו משירו לו איצי בלד? מתי היה במיאמי? באיזה אלבום?