|
|
| נשלח ב-30/6/2022 16:02 |
|
| |
| greenie כתב: |  | אגב שלשלת ג'וניור, קבלו שאלה בנושא:
איזה ילדים שגדלו בפרחי מיאמי השתתפו באלבומים של שלשלת ג'וניור? יוסי שיק, שמחה קאץ' ומיכאל וויינגרטן.
וזה גם מוביל לשאלה הבאה:
אילו ילדים היו במקהלות אחרות לפני שהיו במיאמי? דובי שפירא היה בצליל וזמר ובי שפי שאלת בונוס:
מי הילד שעונה על שתי השאלות? מיכאל ויינגרטן |
|
כלומר מיכאל וינגרטן הספיק לככב בילדותו ב3 מקהלות! מה היתה המקהלה הראשונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 11:19 |
|
| |
חחח איך הכנסתם את שלשלת junior בצורה כזו אלגנטית לאשכול שלי... יפה לכם! ואם כבר זכינו שgrinee שירה יהודית ו2BE הגיבו אז נשמח לקבל תשובה מכם בקשר לשאלה האם ידוע לכם איזה בוגרים גרים כאן בארץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2022 11:22 |
|
| |
אגב יש למישו מכם מידע לגבי חומרים חדשים שאמורים לצאת בקרוב? יש מי שבדק את זה רשמית מול ירחמיאל? תרשמו כאן מייל שלו אולי אני יבדוק את זה בעז"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2022 20:43 |
|
| |
גם בני רישטי (היה במיאמי בשנת 2004) היה בלהקת שלשלת.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2022 01:44 |
|
| |
פסנתר_כנף
| מיאנימיאמי כתב: |  | | יש תשובה מנהלות הפורום? אגב איפה אידי ופסנתר כנף? הם כבר לא מנהלים? מאז שהתחברתי כחברה בפורום הם לא השמיעו את קולם... |
|
היי! סיפרו לי ששאלו עליי אז קפצתי לביקור :) כיום יש לי מקהלת ילדים משלי (משאלות), אז אני לא ממש מוצא זמן לפורומים... אגב, בדיוק היום הוצאנו קליפ חדש. מוזמנים לצפות: www.youtube.com/watch?v=H7uL35OSe4c גם בכיכר: www.kikar.co.il/422846.html בנוסף - בכובע השני שלי כמורה למוזיקה אני מלמד גם שירים של פרחי מיאמי ומראה להם קליפים, והילדים עפים על זה.
עובדת בונוס: אידי, או בשמה המלא יהודית, היא כיום היועצת הראשית של משאלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2022 01:53 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | יש תשובה מנהלות הפורום? אגב איפה אידי ופסנתר כנף? הם כבר לא מנהלים? מאז שהתחברתי כחברה בפורום הם לא השמיעו את קולם... היי! סיפרו לי ששאלו עליי אז קפצתי לביקור :) כיום יש לי מקהלת ילדים משלי (משאלות), אז אני לא ממש מוצא זמן לפורומים... אגב, בדיוק היום הוצאנו קליפ חדש. מוזמנים לצפות: www.youtube.com/watch?v=H7uL35OSe4c גם בכיכר: www.kikar.co.il/422846.html בנוסף - בכובע השני שלי כמורה למוזיקה אני מלמד גם שירים של פרחי מיאמי ומראה להם קליפים, והילדים עפים על זה.
עובדת בונוס: אידי, או בשמה המלא יהודית, היא כיום היועצת הראשית של משאלות. |
|
מגניב! אז בעצם הכרתם דרך הפורום?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2022 02:03 |
|
| |
פסנתר_כנף
| אפרים1 כתב: |  | מגניב! אז בעצם הכרתם דרך הפורום? |
|
אכן. כשהקמתי את המקהלה לפני 4 שנים היו לי הרבה התלבטויות ורציתי להתייעץ עם מישהו שמבין היטב בז'אנר הזה. אידי הייתה הבחירה הראשונה, והיא מייעצת ועוזרת לי מאוד עד היום.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 21:24 |
|
| |
בעמוד 478 בשיחה בפורום כתוב שגם אחיו של נחום סטארק, זייבי גר בארץ.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2022 19:54 |
|
| |
מה שנכון נכון... ֿכשנוברים באריכיונים (בפורום החדש ובפורום הישן) מגלים הרבה דברים מעניינים  .
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2022 20:00 |
|
| |
בפורום הישן יש אשכול בשם ״רפואה שלימה לזייבל פירלמן״, שם כתוב שזייבל היה חולה במחלה מסויימת. קישור -
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2022 10:54 |
|
| |
חידה: יש 3 פרחים מ3 תקופות שונות שקיבלו קטע סולו באלבום שיצא תקופה קצרה אחרי שנאלצו לפרוש מחמת גילם
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2022 15:27 |
|
| |
יאיר קעניג, שאול אלסון ודייויד הרשקוביץ מהאלבום התעוררות.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2022 15:28 |
|
| |
אני לא יודעת אם זה נכון....
|
|
|
|