בית פורומים בחדרי חרדים

יום אחד נצטרך להיפרד רשמית מהסיקריקים-עצניקים-גור נדל"ן ודומיהם...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/6/2022 21:46 לינק ישיר 
יום אחד נצטרך להיפרד רשמית מהסיקריקים-עצניקים-גור נדל"ן ודומיהם...

לאור הסיפורים המזעזעים המפורטים באשכולות המלוננקים להלן:

נראה שהולך וקרב היום בו החרדים האמתיים יצטרכו להגיד לסיקריקים-עצניקים-גור נדל"ן ו"דומיהם", "היפרדו נא מעלי, אם השמאל ואימינה ואם הימין ואשמאילה".
אם הם לא יסכימו להפסיק להגדיר את עצמם כחרדים, אולי אפשר שאנחנו ננסה להמציא שם וסלוגן חדשים (גם הדתיים-לאומיים בעבר לא היו קבוצה מובחנת ונפרדת מהחרדים)...

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 06/06/2022 21:47:22

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 06/06/2022 21:47:53

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2022 23:40 לינק ישיר 

אם אני מבין נכון, כוונתך לבידול "כלפי חוץ" כלפי התקשורת החילונית.
ובכן:
אל תהיה תמים, ואל תחשוב שלתקשורת הישראלית יש איזו בעיה עם קבוצות בריוניות וחולגניות מכל סוג שהוא....

בידול מקבוצות אלו, לא יועיל לנו במאומה .
רק בידול מנתניהו ומהימין יוכל לסייע לנו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 00:03 לינק ישיר 

היום הזה לא מתקרב, כי אין כאן שום דבר חדש. מה שהיה הוא שיהיה.
ואין דבר כזה חרדים אמיתיים. כל פלג בטוח שהוא האמיתי.
בכלל, קשה למצוא קהילה חרדית שאלימות וטרור מחוץ לתחום שלהם באופן מוחלט.
כמעט לכל קהילה\חוג\זרם יש את הדבר שיכול להקפיץ אותם ולגרום להם להגיב באלימות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 00:09 לינק ישיר 

פצקו כתב:

רק בידול מנתניהו ומהימין יוכל לסייע לנו....

ואז עלולים לצאת קרחים מכאן ומכאן.
כי הציבור המזרחי מסורתי ביביסטי הוא הציבור היחיד שמגלה סלחנות נדיבה לבדלנות החרדית.
ולכן גם אם הפוליטיקאים מהמרכז והשמאל מאוד ירצו לרקום דיל עם החרדים, תקציבים ואוטונומיה חרדית תמורת שלטון, הציבור שלהם לא יאהב את זה ולכן זה לא יוכל להחזיק מעמד..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 00:28 לינק ישיר 

תשמע, אף אחד לא מפריע לך להיבדל מהעצניקים וסקיריקים וכל תושבי מאה שערים שתתפלא לשמוע שרובם לא קשורים לסיקירקים, אבל הם כן מבינים שאשה שלא לבושה בצניעות תתקבל בקריאות מחאה, גם אם היא תנסה להציג את זה כלינץ', 

אומר ועושה, מחר בשעה תשע בבוקר תעדכן אותנו כיצד נפרדת והתבדלת מהם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 01:47 לינק ישיר 

לא נפרדים מאחים.
מוחים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 07:11 לינק ישיר 

לרציף - הוא אשר דברתי לאמור שהם אינם אחים (וודאי לא יותר מאשר הדתיים לאומיים לדוגמה), והגיע הזמן להפנים את זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 07:29 לינק ישיר 
מצדרביעי

חריף_ומקשה כתב:

בכלל, קשה למצוא קהילה חרדית שאלימות וטרור מחוץ לתחום שלהם באופן מוחלט.
כמעט לכל קהילה\חוג\זרם יש את הדבר שיכול להקפיץ אותם ולגרום להם להגיב באלימות.

כל ימי גדלתי בציבור החרדי-ליטאי (מחוץ לבני ברק תודה לקל) וב"ה מעולם לא נחשפתי לאלימות כלשהיא מאדם נורמטיבי מעל גיל 18
(אא"כ נחשיב את התקופה בה למדתי במיר ועבר רכב לפני הבחירות הראשונות לעירייה בהם הפלס התמודדו והזמין את כולם לכנס עם הגר"ש אוירבך ואברך אחד צעק שהם "מזלזלים בגדולי הדור" וזהו...).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 08:26 לינק ישיר 

דרך צלחה! התכבדו מכובדים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 10:43 לינק ישיר 
מצדרביעי

פיינשמקער כתב:
דרך צלחה! התכבדו מכובדים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

לאיזה קבוצה מתוך הקבוצות שמניתי אתה שייך שככה אתה שולח אותנו?:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 12:29 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

תשמע, אף אחד לא מפריע לך להיבדל מהעצניקים וסקיריקים וכל תושבי מאה שערים שתתפלא לשמוע שרובם לא קשורים לסיקירקים, אבל הם כן מבינים שאשה שלא לבושה בצניעות תתקבל בקריאות מחאה, גם אם היא תנסה להציג את זה כלינץ', 

הוא אשר אמרתי,
ליטאי קלאסי לעולם לא יתחיל לצרוח על אישה שנקלעה לכשכונה חרדית כשאינה לבושה בצניעות. ובטח שלא יפעל בכוחנות ובאלימות.
אבל חסיד מחסידות הונגרית שמרנית (לאו דווקא אנטי ציונית) בהחלט יכול לאבד את עשתונותיו מול מחזה כזה, ולפעול אף באלימות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 12:40 לינק ישיר 

נער הייתי וגם בגרתי ורוב ימי עברו עלי בשכונות עם אוכלוסיה חרדית ליטאית (גם או בעיקר) ומעולם לא נתקלתי במישהו שצעק על אישה שעברה ברחוב ק"ו היכה אותה, ידעתי על כאלו שצבעו את המשקפיים בשחור חוץ מחריץ צר לראיה אבל הם מנעו מעצמם לראות לא צעקו או היכו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 13:13 לינק ישיר 
בונדמן

חריף_ומקשה כתב:
בונדמן כתב:

הוא אשר אמרתי,
ליטאי קלאסי לעולם לא יתחיל לצרוח על אישה שנקלעה לכשכונה חרדית כשאינה לבושה בצניעות. ובטח שלא יפעל בכוחנות ובאלימות.
אבל חסיד מחסידות הונגרית שמרנית (לאו דווקא אנטי ציונית) בהחלט יכול לאבד את עשתונותיו מול מחזה כזה, ולפעול אף באלימות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

איזה מזל יש לנו שפנחס בן אלעזר לא היה "ליטאי קלאסי" אחרת זמרי בן סלוא עוד היה יכול לקבל את התואר "מרן" ביתד, 

ליטאי קלאסי אמנם לא ימחה על מראה שאינו צנוע, אבל הליטאי הקלאסי הוכיח שהוא יכול להפוך את היכל ישיבת פונוביז' לזירת קרב כולל השלכת סטנדרים זה על זה, עד להתערבות כוחות הביטחון וההצלה, ואל תשימו את זה רק על הפלג, הקלאסיים גם לא טמנו ידיהם בצלחת, חייתי וראיתי בתשמ"ט את מה שהבני תורא מסוגלים לעולל. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 15:00 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

לרציף - הוא אשר דברתי לאמור שהם אינם אחים (וודאי לא יותר מאשר הדתיים לאומיים לדוגמה), והגיע הזמן להפנים את זה...

אני מכיר את מאה שערים...
הסיכוי גדול שילדים משעוממים
עשו מעשים שלא יעשו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 15:01 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

חרדים כולל את כל החרדים, ככה אנחנו נקראים, אין דרך להפרד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 18:27 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
בונדמן

חריף_ומקשה כתב:
בונדמן כתב:

הוא אשר אמרתי,

נשלח מהאנדרואיד שלי

איזה מזל יש לנו שפנחס בן אלעזר לא היה "ליטאי קלאסי" אחרת זמרי בן סלוא עוד היה יכול לקבל את התואר "מרן" ביתד, 

ליטאי קלאסי אמנם לא ימחה על מראה שאינו צנוע, אבל הליטאי הקלאסי הוכיח שהוא יכול להפוך את היכל ישיבת פונוביז' לזירת קרב כולל השלכת סטנדרים זה על זה, עד להתערבות כוחות הביטחון וההצלה, ואל תשימו את זה רק על הפלג, הקלאסיים גם לא טמנו ידיהם בצלחת, חייתי וראיתי בתשמ"ט את מה שהבני תורא מסוגלים לעולל. 

אתה באמת צריך שיסבירו לך את ההבדל בין פנחס הכהן לבין ההמון שצווח והשתולל שם?
כל אחד שבא לו יכול להיות קנאי כמו פנחס? ועל כל עניין שבא לו?
הרי אפילו אליהו הנביא ניסה ואמר קנא קנאתי לה' אבל ה' לא קיבל את קנאותו "מה לך פה.. לך שוב לדרכך".
גם בני יעקב שמעון ולוי ננזפו על קנאותם "עכרתם אותי להבאישני".
יש הרבה תנאים וסייגים למעשי קנאות.
עברות חמורות מאוד (מפורט בגמרא ואכמ"ל), נקיות ללא שום נגיעות, מצב שאין ברירה אחרת, שהקנאות אען תביא תועלת. ועוד ועוד.
ההמון שהשתולל שם אין לו שום קשר לקנאות של פנחס בן אלזער בן אהרן הכהן.

ולגבי הנקודה השניה כבר הסכמתי שכמעט לכל קהילה חרדית יש איזה שהוא עניין שעל זה הם יאבדו את העשתונות ויפעלו בדרכי טרור ואלימות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יום אחד נצטרך להיפרד רשמית מהסיקריקים-עצניקים-גור נדל"ן ודומיהם...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext