בית פורומים בחדרי חרדים

יום אחרי "קבלת התורה" בחורי ישיבה ממלאים את יציע הכנסת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/6/2022 13:05 לינק ישיר 

חכמים היזהרו בדבריכם: הביקור בכנסת יכול להתפרש כהשלמה ללימודי אזרחות ואין בזה שום בעיה: בחור ישיבה לא אמור לשהות בהסגר כל הימים כפי שחיילי צה"ל מבקרים בכל מיני מקומות-כך גם מותר לבחורי ישיבה. יתרה מזאת עוד לא הוכח שמדובר בבחורי ישיבה כך שחבל שאנו ניתן את הלחי השנייה לליברמן. יותר קשה לי לסנגר/להסביר את ההתנהגות בפוניב'ז או של הפלג ברחובות ישראל ועל מה שראינו בשבת פרשת בחוקותי שרבים וטובים-מבני הציבור החרדי חיללו שבת בפרהסיה והכהו איש את רעהו...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/06/2022 13:16:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 15:08 לינק ישיר 

חחח לימודי אזרחות .ממש בדיחה טובה .
אני הייתי יותר מדמה לסרט קולנוע ...אבל שיהיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 15:15 לינק ישיר 

אין עם זה שום בעיה.
בחורי ישיבות מבקרים בהרבה
מקומות תרבות, במוזיאון ישראל, יד ושם,
גבעת התחמושת ועוד.

מי שזה לא מוצא חן בעיניו
אז שיאכל את הכובע

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 15:42 לינק ישיר 

אני חושב שזה שבכנסת אין נוער חילוני ורק חרדי, זה כבוד, קצת מפוקפק לטעמנו, אבל יחסית אליהם - כבוד. כשהם מוצאים בתקשורת נערים שמגלים עניין בפוליטיקה ובכנסת הם ממש גאים בזה ועושים מזה אייטם, עבור הנוער החלוני, או רובו, הכנסת היא מקום משעמם, מקום בו כולם לבושים באופן מכובד ומנסים לדבר בעברית תקינה.. הם צריכים משהו פראי, פשוט, ואם אפשר - גם קצת ..

בכל אופן זה הרבה יותר מכבד מאשר סימפוזיונים מוזרים בקמפים, בחורים שמסתובבים בצפון כאילו שכולו חוף ים אחד גדול, ועוד כהנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 18:21 לינק ישיר 
asaf2000

ואס דענפקאמינע כנסת ביתכנסת ביסהכיסא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 19:25 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
אני חושב שזה שבכנסת אין נוער חילוני ורק חרדי, זה כבוד, קצת מפוקפק לטעמנו, אבל יחסית אליהם - כבוד. כשהם מוצאים בתקשורת נערים שמגלים עניין בפוליטיקה ובכנסת הם ממש גאים בזה ועושים מזה אייטם, עבור הנוער החלוני, או רובו, הכנסת היא מקום משעמם, מקום בו כולם לבושים באופן מכובד ומנסים לדבר בעברית תקינה.. הם צריכים משהו פראי, פשוט, ואם אפשר - גם קצת ..

בכל אופן זה הרבה יותר מכבד מאשר סימפוזיונים מוזרים בקמפים, בחורים שמסתובבים בצפון כאילו שכולו חוף ים אחד גדול, ועוד כהנה.

הכל טוב ויפה, אבל מה שאתה מתאר שייך לבין הזמנים, והמוני הבחורים הללו ביציע הכנסת זה באמצע הזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 19:26 לינק ישיר 

asaf2000 כתב:
ואס דענפקאמינע כנסת ביתכנסת ביסהכיסא

לבית הכיסא הולכים לבד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 19:57 לינק ישיר 
hhaavv

נוירולוג כתב:

הכל טוב ויפה, אבל מה שאתה מתאר שייך לבין הזמנים, והמוני הבחורים הללו ביציע הכנסת זה באמצע הזמן.

בלי להיכנס לעצם העניין, אסרו חג שבועות הפך למעין יומי דפגרא, סוג של בין הזמנים של יום אחד. יש ישיבות שמר"ח אייר עד לאחר השבעות אין שבת חופשית, ואז עושים 'גשר', כדי שהבחורים יאגרו כוחות. חלקם גם מטיילים ויש אפילו ישיבות בהם הטיול מאורגן מטעם הישיבה.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 20:00 לינק ישיר 
ירו_שלמי

נוירולוג כתב:

אין לי שום דבר טוב לומר על הבחורים האלה ספציפית, אני רק גאה בכך שאלה ה'בושות' שלנו. כאן מדובר על עשרות, בבין הזמנים זה אלפים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 20:06 לינק ישיר 

לה''ו. כבר ידוע ליודעי ח''ן, שבישיבות נחים חצי שנה אחרי ליל שבועות שהתיש אותם.
וחצי שנה לפני, כדי להתכונן לליל שבועות המתיש הבעל''ט.

יוצא אפוא, שיום אחרי קבולאס התיירא, זה פסדר גמור לרבוץ בכנסת המינים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 20:21 לינק ישיר 

וברוח הפורום נמשיך: כבר ידוע שבחורי הישיבות הם חלאת המין האנושי, בטלנים כלומניקים שרובם ככולם לא עושה כלום ורק אוכל סנדוויצ'ים ושותה קפה ורובץ בכנסת. מה אלפים - מיליוני בחורי ישיבות גודשים את הכנסת בכל יום מידי בין הזמנים!
איווט ליברמן - היכן מקבלים את הצ'ק???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 21:01 לינק ישיר 
ירו_שלמי

hot_trend כתב:
לה''ו. כבר ידוע ליודעי ח''ן, שבישיבות נחים חצי שנה אחרי ליל שבועות שהתיש אותם.
וחצי שנה לפני, כדי להתכונן לליל שבועות המתיש הבעל''ט.

יוצא אפוא, שיום אחרי קבולאס התיירא, זה פסדר גמור לרבוץ בכנסת המינים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

הולכים לישון בשבועות בבוקר וקמים עם השופר באלול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 21:04 לינק ישיר 

איך מקבלים אישורי כניסה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 08:02 לינק ישיר 

תוקן על ידי ברנהארד ב- 14/06/2022 08:02:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 13:07 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

בלי להיכנס לעצם העניין, אסרו חג שבועות הפך למעין יומי דפגרא, סוג של בין הזמנים של יום אחד. יש ישיבות שמר"ח אייר עד לאחר השבעות אין שבת חופשית, ואז עושים 'גשר', כדי שהבחורים יאגרו כוחות. חלקם גם מטיילים ויש אפילו ישיבות בהם הטיול מאורגן מטעם הישיבה.  

זו לא הפעם הראשונה (וכנראה לא האחרונה) שקבוצות בחורי ישיבות ממלאים את יציע הכנסת, ולא רק באסרו חג שבועות. אז התירוץ הזה לא רלוונטי.

מה יש לך לומר על עצם העניין?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יום אחרי "קבלת התורה" בחורי ישיבה ממלאים את יציע הכנסת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.