|
|
| נשלח ב-7/6/2022 13:05 |
|
| |
חכמים היזהרו בדבריכם: הביקור בכנסת יכול להתפרש כהשלמה ללימודי אזרחות ואין בזה שום בעיה: בחור ישיבה לא אמור לשהות בהסגר כל הימים כפי שחיילי צה"ל מבקרים בכל מיני מקומות-כך גם מותר לבחורי ישיבה. יתרה מזאת עוד לא הוכח שמדובר בבחורי ישיבה כך שחבל שאנו ניתן את הלחי השנייה לליברמן. יותר קשה לי לסנגר/להסביר את ההתנהגות בפוניב'ז או של הפלג ברחובות ישראל ועל מה שראינו בשבת פרשת בחוקותי שרבים וטובים-מבני הציבור החרדי חיללו שבת בפרהסיה והכהו איש את רעהו...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/06/2022 13:16:10
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 15:08 |
|
| |
חחח לימודי אזרחות .ממש בדיחה טובה . אני הייתי יותר מדמה לסרט קולנוע ...אבל שיהיה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 15:15 |
|
| |
אין עם זה שום בעיה. בחורי ישיבות מבקרים בהרבה מקומות תרבות, במוזיאון ישראל, יד ושם, גבעת התחמושת ועוד. מי שזה לא מוצא חן בעיניו אז שיאכל את הכובע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 15:42 |
|
| |
אני חושב שזה שבכנסת אין נוער חילוני ורק חרדי, זה כבוד, קצת מפוקפק לטעמנו, אבל יחסית אליהם - כבוד. כשהם מוצאים בתקשורת נערים שמגלים עניין בפוליטיקה ובכנסת הם ממש גאים בזה ועושים מזה אייטם, עבור הנוער החלוני, או רובו, הכנסת היא מקום משעמם, מקום בו כולם לבושים באופן מכובד ומנסים לדבר בעברית תקינה.. הם צריכים משהו פראי, פשוט, ואם אפשר - גם קצת ..
בכל אופן זה הרבה יותר מכבד מאשר סימפוזיונים מוזרים בקמפים, בחורים שמסתובבים בצפון כאילו שכולו חוף ים אחד גדול, ועוד כהנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 18:21 |
|
| |
asaf2000
ואס דענפקאמינע כנסת ביתכנסת ביסהכיסא
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 19:25 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | אני חושב שזה שבכנסת אין נוער חילוני ורק חרדי, זה כבוד, קצת מפוקפק לטעמנו, אבל יחסית אליהם - כבוד. כשהם מוצאים בתקשורת נערים שמגלים עניין בפוליטיקה ובכנסת הם ממש גאים בזה ועושים מזה אייטם, עבור הנוער החלוני, או רובו, הכנסת היא מקום משעמם, מקום בו כולם לבושים באופן מכובד ומנסים לדבר בעברית תקינה.. הם צריכים משהו פראי, פשוט, ואם אפשר - גם קצת ..
בכל אופן זה הרבה יותר מכבד מאשר סימפוזיונים מוזרים בקמפים, בחורים שמסתובבים בצפון כאילו שכולו חוף ים אחד גדול, ועוד כהנה. |
|
הכל טוב ויפה, אבל מה שאתה מתאר שייך לבין הזמנים, והמוני הבחורים הללו ביציע הכנסת זה באמצע הזמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 19:26 |
|
| |
| asaf2000 כתב: |  | | ואס דענפקאמינע כנסת ביתכנסת ביסהכיסא |
|
לבית הכיסא הולכים לבד
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 19:57 |
|
| |
hhaavv
| נוירולוג כתב: |  | הכל טוב ויפה, אבל מה שאתה מתאר שייך לבין הזמנים, והמוני הבחורים הללו ביציע הכנסת זה באמצע הזמן.
|
|
בלי להיכנס לעצם העניין, אסרו חג שבועות הפך למעין יומי דפגרא, סוג של בין הזמנים של יום אחד. יש ישיבות שמר"ח אייר עד לאחר השבעות אין שבת חופשית, ואז עושים 'גשר', כדי שהבחורים יאגרו כוחות. חלקם גם מטיילים ויש אפילו ישיבות בהם הטיול מאורגן מטעם הישיבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 20:00 |
|
| |
ירו_שלמי
| נוירולוג כתב: |  | אני חושב שזה שבכנסת אין נוער חילוני ורק חרדי, זה כבוד, קצת מפוקפק לטעמנו, אבל יחסית אליהם - כבוד. כשהם מוצאים בתקשורת נערים שמגלים עניין בפוליטיקה ובכנסת הם ממש גאים בזה ועושים מזה אייטם, עבור הנוער החלוני, או רובו, הכנסת היא מקום משעמם, מקום בו כולם לבושים באופן מכובד ומנסים לדבר בעברית תקינה.. הם צריכים משהו פראי, פשוט, ואם אפשר - גם קצת ..
בכל אופן זה הרבה יותר מכבד מאשר סימפוזיונים מוזרים בקמפים, בחורים שמסתובבים בצפון כאילו שכולו חוף ים אחד גדול, ועוד כהנה.
הכל טוב ויפה, אבל מה שאתה מתאר שייך לבין הזמנים, והמוני הבחורים הללו ביציע הכנסת זה באמצע הזמן.
|
|
אין לי שום דבר טוב לומר על הבחורים האלה ספציפית, אני רק גאה בכך שאלה ה'בושות' שלנו. כאן מדובר על עשרות, בבין הזמנים זה אלפים..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 20:06 |
|
| |
לה''ו. כבר ידוע ליודעי ח''ן, שבישיבות נחים חצי שנה אחרי ליל שבועות שהתיש אותם. וחצי שנה לפני, כדי להתכונן לליל שבועות המתיש הבעל''ט. יוצא אפוא, שיום אחרי קבולאס התיירא, זה פסדר גמור לרבוץ בכנסת המינים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 20:21 |
|
| |
וברוח הפורום נמשיך: כבר ידוע שבחורי הישיבות הם חלאת המין האנושי, בטלנים כלומניקים שרובם ככולם לא עושה כלום ורק אוכל סנדוויצ'ים ושותה קפה ורובץ בכנסת. מה אלפים - מיליוני בחורי ישיבות גודשים את הכנסת בכל יום מידי בין הזמנים! איווט ליברמן - היכן מקבלים את הצ'ק???
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 21:01 |
|
| |
ירו_שלמי
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. כבר ידוע ליודעי ח''ן, שבישיבות נחים חצי שנה אחרי ליל שבועות שהתיש אותם. וחצי שנה לפני, כדי להתכונן לליל שבועות המתיש הבעל''ט. יוצא אפוא, שיום אחרי קבולאס התיירא, זה פסדר גמור לרבוץ בכנסת המינים! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הולכים לישון בשבועות בבוקר וקמים עם השופר באלול
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2022 21:04 |
|
| |
איך מקבלים אישורי כניסה?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2022 08:02 |
|
| |
תוקן על ידי ברנהארד ב- 14/06/2022 08:02:07
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2022 13:07 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | הכל טוב ויפה, אבל מה שאתה מתאר שייך לבין הזמנים, והמוני הבחורים הללו ביציע הכנסת זה באמצע הזמן.
בלי להיכנס לעצם העניין, אסרו חג שבועות הפך למעין יומי דפגרא, סוג של בין הזמנים של יום אחד. יש ישיבות שמר"ח אייר עד לאחר השבעות אין שבת חופשית, ואז עושים 'גשר', כדי שהבחורים יאגרו כוחות. חלקם גם מטיילים ויש אפילו ישיבות בהם הטיול מאורגן מטעם הישיבה. |
|
זו לא הפעם הראשונה (וכנראה לא האחרונה) שקבוצות בחורי ישיבות ממלאים את יציע הכנסת, ולא רק באסרו חג שבועות. אז התירוץ הזה לא רלוונטי.
מה יש לך לומר על עצם העניין?
|
|
|
|
|