| נשלח ב-8/6/2022 16:50 |
|
| |
איך מתמודדים עם קבלת עזרה?
למרות מצבי הנפשי המתקדם יחסית, יש עדיין דברים שאני לא מסוגלת לעשות. גיהוץ הוא מחוץ לתחום לחלוטין, שטיפת כלים אני עושה במוצ"ש ואח"כ לפעמים ביום רביעי אם יש לי כוח וקיפול כביסה הוא גם משהו שאני נוהגת לדחות. חמותה של אחותי היא מחנכת של כיתה ט' בסמינר המצולצל אצלינו ביישוב והיא מאד נחלצה לעזור לנו. באשפוזים האחרונים היא שלחה לנו אוכל לבית החולים ככה יכולנו לבלות את השבת ביחד. ובנוסף על כך היא שלחה בנות שתגהצנה, ושתשטופנה כלים ורצפה. כשהייתי מאושפזת לא היה אכפת לי, וכמה שבועות אח"כ כשהייתי עדיין מכורבלת במיטה ובין כה לא מסוגלת לעשות כלום, קיבלתי את בואן בברכה. אבל עכשיו אני מרגישה יותר טוב. קצת חלשה, ובשבועיים האחרונים גם לא הכי מתפקדת בבית. אבל מוצאת את עצמי מתביישת כל כך מלשבת בחדר ולשמוע את הבנות שוטפות את הכלים שלי, מגהצות את החולצות של בעלי, כשאני רובצת בלי מעש בחדר ומנסה להמשיך לישון את השינה שהתעוררתי ממנה בשלוש בצהריים...אני כל כך מתביישת ומתקשה לקבל את העזרה למרות שאני ממש זקוקה לה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2022 18:09 |
|
| |
לא עניתי על זה כי אין לי רעיונות להתמודדות… אבל חיבוק. גם אני לא עושה כלום בעצמי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2022 23:05 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 01:19 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחח אני נותנת להן הופעה לפני. מביאה קולבים לגיהוץ, מוציאה מים קרים, וצולעת לי לחדר עקב פריצת הדיסקט שאובחנה אצלי לפני שבועיים אחרי סבל של שנתיים והחמרה עד כדי צליעה בחצי השנה האחרונה. בעקרון קבלתי זריקה נגד כאבים ל- 3 חודשים אבל היא התחילה להשפיע רק בשבוע שעבר, ועכשיו גם צד שמאל הצטרף ואיני יודעת באיזו תנוחה מוטב לסדר את הגב ככה שיכאב הכי פחות. באסה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 14:12 |
|
| |
סיהרה, כמו שכתבתי, את יוצאת מדי פעם ומשתפת פעולה עם הבנות. אני מבין שרצית לשתף, אז הנה, שתפת, זה לא פשוט בכלל, תתחילי קצת ועוד קצת, את יודעת איך להתמודד, אולי על ידי מוזיקה, אולי תרגילים שלימדו אותך בפיזיותרפיה בקופת חולים, את בקשר רציף עם סיהרה, את שותה מספיק וכו' את דווקא כן תוכלי להסתדר ולהתקדם כי את יודעת לתקשר עם אנשים
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 09/06/2022 14:13:09
|
|
|
|
|