|
|
| נשלח ב-9/6/2022 22:52 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | מאחר ואני מכיר את טבעך, ולא מהיום, היה ברור לי ששאלתך היא קלוצקעשע ונועדה לפתוח בשרשרת טרחנות מצדך כמיטב המסורת. ולא שלרגע היה חשוב לך העובדות, אז קיצרתי תהליכים והפניתי אותך לאבישי. ואכן אבישי הוא אחד מאלו שיכולים לענות לך על השאלה הזו.
אבישי כבר הספיק להגיב שאין קשר בין מפעילי הרחפן לבין אנשי ר' שאול. אבל לא טענת שזה אנשי ר' שאול על סמך הערכה או פרשנות, אלא טענת שהם מצהירים על כך.
האם תוכל להפנות אותי להצהרה שלהם? משהו כמו ציטוט, לינק, הייתי במקוה ומישהו אמר שם שהוא מאנשי הגר"ש והוא אחראי על יחידת הרחפנים של קהילת פני מנחם? משהו שניתן להאחז בו....
|
|
כפי שכתבתי, אני מכיר אותך ויוודע שאינך מתעניין במקורות או בתשובה קונקרטית כלשהי, וכל עניינך הוא להטריל ולפצוח במסכת טרחנות. אבל בשביל הספורט, אתה מוזמן להציץ בדף הטוויטר של "דער גערער" שמהווה אחד המקורות הנכבדים של אתר הבית של הקהילה "חרדים 10".
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 22:58 |
|
| |
לא הבנתי. אתה שולח אותי לדף עלום של טוויטער ששם כתוב שזה אנשי ר' שאול. זוהי ההצהרה שדיברת עליה?
אתה רציני?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:00 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | לא הבנתי. אתה שולח אותי לדף עלום של טוויטער ששם כתוב שזה אנשי ר' שאול. זוהי ההצהרה שדיברת עליה?
אתה רציני? |
| לגמרי רק כעת הוא הכריז שהוא כותב נגד ההורים, קובע נגדם, רק על סמך העו"ד של גור. פשוט מאמין לו. ועל סמך זה הוא כותב נגדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:02 |
|
| |
קלעפער, כפי שכתבתי בהתחלה, והיה לי ברור שזה מה שיקרה, אתה לא תפסיק לעולם להטריח ולהטריל בנושא, כאילו שאם היתה יוצאת הצהרה רשמית מביתו של ר' שאול אלתר אז היית אומר שהמעשה הוא פסול ויש לגנות את ר' שאול. אתה מחפש רק לריב ולהטריל. כל בר דעת יודע מה ומי עומד מאחורי הרחפנים הללו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:10 |
|
| |
וכל שקרן שוטה חושב שמישהו מאנשי הגר"ש קשור עם הרחפנים הללו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:11 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | | וכל שקרן שוטה חושב שמישהו מאנשי הגר"ש קשור עם הרחפנים הללו. |
|
סתם מעניין
"דער גערער" (בטוויטר) הוא שקרן שוטה?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:14 |
|
| |
אין לי מושג מי הם ומה כתוב שם. הטוויטר חסום לי. (וכמובן שאין כל קשר ביניהם למערכת או לאנשי הגר"ש)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:22 |
|
| |
האמת, בחיים שלי לא ראיתי את ר' שאול. בניגוד לבן דודו המוזג, שראיתי לא מעט פעמים ברשב"ם.
תוקן על ידי avishai323 ב- 09/06/2022 23:22:42
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:31 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | קלעפער, כפי שכתבתי בהתחלה, והיה לי ברור שזה מה שיקרה, אתה לא תפסיק לעולם להטריח ולהטריל בנושא, כאילו שאם היתה יוצאת הצהרה רשמית מביתו של ר' שאול אלתר אז היית אומר שהמעשה הוא פסול ויש לגנות את ר' שאול. אתה מחפש רק לריב ולהטריל. כל בר דעת יודע מה ומי עומד מאחורי הרחפנים הללו.
|
|
כל בר דעת מבין שהשנאה שלך לתלמידי חכמים מעבירה אותך על דעתך.
אף אחד לא יודע מי עומד מאחורי הרחפנים האיומים והמסוכנים האלו.
סתם שאלה, האם הטסת רחפן מעל האדמו"ר חמור כמו זריקת נעליים אצל הערבים?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:36 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מאחר ואני מכיר את טבעך, ולא מהיום, היה ברור לי ששאלתך היא קלוצקעשע ונועדה לפתוח בשרשרת טרחנות מצדך כמיטב המסורת. ולא שלרגע היה חשוב לך העובדות, אז קיצרתי תהליכים והפניתי אותך לאבישי. ואכן אבישי הוא אחד מאלו שיכולים לענות לך על השאלה הזו.
אבישי כבר הספיק להגיב שאין קשר בין מפעילי הרחפן לבין אנשי ר' שאול. אבל לא טענת שזה אנשי ר' שאול על סמך הערכה או פרשנות, אלא טענת שהם מצהירים על כך.
האם תוכל להפנות אותי להצהרה שלהם? משהו כמו ציטוט, לינק, הייתי במקוה ומישהו אמר שם שהוא מאנשי הגר"ש והוא אחראי על יחידת הרחפנים של קהילת פני מנחם? משהו שניתן להאחז בו....
כפי שכתבתי, אני מכיר אותך ויוודע שאינך מתעניין במקורות או בתשובה קונקרטית כלשהי, וכל עניינך הוא להטריל ולפצוח במסכת טרחנות. אבל בשביל הספורט, אתה מוזמן להציץ בדף הטוויטר של "דער גערער" שמהווה אחד המקורות הנכבדים של אתר הבית של הקהילה "חרדים 10".
|
|
"דער גערער" הוא אדם פרטי בדיוק כמוך וכמו שאתה כותב שטויות ומפיץ שקרים כך גם הוא. עוד שקר גס שלך כאילו חרדים10 מעתיקים ממנו. והשקר השני כאילו אתר חרדים10 שייך לקהילה.
ראו כמה גדולה שנאתו של העם הארץ הזה את ראש הישיבה.
אתר אחד ויחיד שלא מפחד מגור וכותב על מה שקורה ועל האלימות הגוראית מכונה על ידי חסר המוח אתר הבית של הקהילה.
מעניין איך הוא מכנה עשרות אתרים ועיתונים חרדים שלא כתבו מילה אחת על מעשי החוליגנים שהרסו בתי כנסת וכמעט הרגו יהודים. האם הם אתרי ועיתוני הבית של חסידי גור? גם בחיים האמיתיים אתה נוהג לשקר?
תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 09/06/2022 23:52:56
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2022 23:52 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | מאחר ואני מכיר את טבעך, ולא מהיום, היה ברור לי ששאלתך היא קלוצקעשע ונועדה לפתוח בשרשרת טרחנות מצדך כמיטב המסורת. ולא שלרגע היה חשוב לך העובדות, אז קיצרתי תהליכים והפניתי אותך לאבישי. ואכן אבישי הוא אחד מאלו שיכולים לענות לך על השאלה הזו.
|
|
מחד אתה מתלונן על טרחנות מצידי, וזו טענה נכונה כשלעצמה, אבל מאידך כדי לחסוך את מעצמך את טרחנותי היית צריך לעשות משהו פשוט ביותר: להביא מקור לכך ש"אנשי ר' שאול מצהירים שהרחפן שלהם והוא מכוון נגד מנהיגה של גור".
כתבת שהם מצהירים (כלומר בפומבי) על כך. שאלתיך שאלה פשוטה, לא טענתי שום דבר, רק שאלה, האם יש לכך מקור?
קלטת שהפעם השקר גס מידי ואין לו שום סימוכין, כי האמת היא שאנשי הקהילה אינם בעלי הרחפן או מודעים כלל למי עושה זאת, אז במקום לעשות מעשה הגון ולהודות בטעות ולהתנצל בפני בני הקהילה על השקר הגס הזה, ניסית לדחוף את אבישי. זה כמובן לא הלך. אז עוברים להתקפה: "אתה לא רוצה לדעת באמת את האמת"...ו"כל בר דעת מבין שזה הם"... ואז לשלוח אותי לטוויטער לאיזה חשבון פיקטיבי של ניק שיכול להיות אתה בעצמך...
הבעיה היא שלא פרשנות אמרת, לא הערכה נתת, אלא כתבת שאנשי ר' שאול מצהירים על כך, ולזה צריך שיהיה מקור כלשהו.
הרי לא יעלה על הדעת שאיש האמת שלנו ישקר במצח נחושה!
תכלית? יש מקור לכך או שמעכשיו תחרים אותי כמו שאיש חשוב עשה כשנתפס בשקר...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2022 00:05 |
|
| |
נוירולוג האם אתה מצרף את חתימתך?

|
|
|
|