בית פורומים בחדרי חרדים

הפרובוקטורים מחצר ר' שאול ממשיכים בפרובוקציות נגד האדמו"ר מגור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/6/2022 15:23 לינק ישיר 

רציף כתב:
בקרית שאול היה גם קריאות עם רמקול נגד מארגן הפוגרומים בכל הארץ הרבי הרשע החולה נפש לכאורה מגור
כך נאה וכך יאה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אמנם הפורום הפך להיות מתחרה רציני למה שקורה באתרים אנטישמים, אך זה לא פוטר מלמחות על הדברים המזעזעים שנכתבים כאן חדשות לבקרים, ללא כל סינון ובקרה, ולמרבה הבושה והכלימה בהסכמה שבשתיקה של רוב רובם של החברים כאן

אני מוחה על הדברים הללו כמו על שאר הדברים שנכתבו כאן נגד האדמו"ר מגור ע"י הפרחח הזה וחבר מרעיו הפרחחים.

הלימוד זכות היחיד שיש לי על הניק הזה שהוא כותב את הדברים מ"כפר שאול", האופציות האחרות גרועות יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 15:47 לינק ישיר 

ואתה, נוירולוג, רואה לנכון להעתיק את דברי הבלע והרשע הללו?!
תמיהני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 15:52 לינק ישיר 

זו הבעיה?

הבעיה היא שהדברים המזעזעים הללו נכתבו כאן בפורום ע"י אחד מהחברים מורשי הכתיבה, והם ממשיכים להופיע כאן, ואין פוצה פה ומצפצף.
זה לא הועתק מאיזה פורום כלשהו לכאן, זה צוטט כאן מתוך האשכול הזה במטרה מאוד ברורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 16:21 לינק ישיר 

גלאגוזים כתב:
ואתה, נוירולוג, רואה לנכון להעתיק את דברי הבלע והרשע הללו?!
תמיהני.

יש מצב לתשובה למה אתה סבור שהאיש ראוי לכבוד יותר מפוטין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 16:24 לינק ישיר 

אבישי

היו לך טענות בעמוד הקודם (בתוספת נאצות כהרגלך)
נשאלת על סמך מה הטענות שלך, אני עדיין ממתין לתשובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 16:25 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

רציף כתב:
בקרית שאול היה גם קריאות עם רמקול נגד מארגן הפוגרומים בכל הארץ הרבי הרשע החולה נפש לכאורה מגור
כך נאה וכך יאה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אמנם הפורום הפך להיות מתחרה רציני למה שקורה באתרים אנטישמים, אך זה לא פוטר מלמחות על הדברים המזעזעים שנכתבים כאן חדשות לבקרים, ללא כל סינון ובקרה, ולמרבה הבושה והכלימה בהסכמה שבשתיקה של רוב רובם של החברים כאן

אני מוחה על הדברים הללו כמו על שאר הדברים שנכתבו כאן נגד האדמו"ר מגור ע"י הפרחח הזה וחבר מרעיו הפרחחים.

הלימוד זכות היחיד שיש לי על הניק הזה שהוא כותב את הדברים מ"כפר שאול", האופציות האחרות גרועות יותר.

אני גם מוחה על דברי הגנאי הלא ראויים.
סתם שאלה קטנטונת, מה יותר גרוע, לכתוב דברי גנאי על האדמו"ר שליט"א או לפתוח  בשבת ראשים של יהודים  ולהרוס בתי כנסת בשבת?
אני שואל כי לא ראיתי שכתבת משהו על הפושעים החוליגנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 10/06/2022 16:29:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 16:38 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

לפי השמועה אין תקנה לדמגוגים 

להכיר בבעיה זאת תחילת הדרך לפתור את הבעיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אל_קפונה ב- 10/06/2022 16:39:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 17:30 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

רציף כתב:
כך נאה וכך יאה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין לך מה לענות, מעבר למחאה,
מזל שאני לא עומד לידך,
כי אחרת היית פוגע בי או רוצח אותי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 17:37 לינק ישיר 

ולשרה_בן כתב:

נוירולוג כתב:

רציף כתב:
כך נאה וכך יאה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני גם מוחה על דברי הגנאי הלא ראויים.
סתם שאלה קטנטונת, מה יותר גרוע, לכתוב דברי גנאי על האדמו"ר שליט"א או לפתוח  בשבת ראשים של יהודים  ולהרוס בתי כנסת בשבת?
אני שואל כי לא ראיתי שכתבת משהו על הפושעים החוליגנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 10/06/2022 16:29:30

אתה טועה
מי שפשע חייב לחטוף על הראש
עד שיפסיק !
שיפסיק להתעלל בציבור וביחיד !
שיפסיק להתעלל בחסידים שלו !
שיאפשר לחסידים שלו לבנות בית,
ולא ישחיר את שם גור בתקנות מטופשות !
וככה לא רוצים להתחתן עם חסידי גור הנפלאים ברובם,
גם שושנה שתרגע

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 17:50 לינק ישיר 

אני גם מוחה בכל ביזוי של צדיק ותלמיד חכם.
אני ממש מבקש הוכחות על כל אדם שמוחים על כבודו - שהוא צדיק ותלמיד חכם, ואז אצטרף למחות הקולניות ואולי אשקול אפילו להבעיר את אהבת התורה שבי עד כדי חילול שבת, חילול השם וחילול כבוד תלמידי חכמים אחרים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 20:09 לינק ישיר 

הציבור עדיין ממתין למקור לכך ש"אנשי הגר"ש הצהירו שהרחפן שלהם וכו"...

לתקוף אישית במקום תשובה זה לא משכנע, ואף מביך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 21:31 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

נסה לטפל באובססיה שלך לריב ולהטריל, תאמין לי גם אתה תרגיש יותר טוב.

אין שום טעות להודות עליה
מי שעומד מאחורי זה הפרחחים ממטה המאבק המוכר, והם הצהירו על כך שהם עשו את זה ומתכוונים להמשיך ואף להחריף. אז אפשר לשקר ולטעון שהם לא קשורים והם בכלל חסידי בעלז, אבל רק פתאים יאמינו לזה.

כעת תנוח ותניח לי ולקוראים מהאובססיה המיותרת שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 21:35 לינק ישיר 

אריה ארליך: חברה מתוקנת היא כזו שאין אלימות ברחובותיה, וגם כזו שלא רודפים בה אחרי מנהיגים רוחניים עם רחפנים שנועדו להציק. גיניתי את האלימות (וספגתי על כך, אני לא מצטער, כך אמשיך), אבל גם מול רדיפה אחרי אדמו"ר באירועים במטרה להשפיל, צריך לצאת חוצץ. הלוואי שהשפיות - בשני הצדדים - תנצח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 21:57 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

נסה לטפל באובססיה שלך לריב ולהטריל, תאמין לי גם אתה תרגיש יותר טוב.

אין שום טעות להודות עליה
מי שעומד מאחורי זה הפרחחים ממטה המאבק המוכר, והם הצהירו על כך שהם עשו את זה ומתכוונים להמשיך ואף להחריף. אז אפשר לשקר ולטעון שהם לא קשורים והם בכלל חסידי בעלז, אבל רק פתאים יאמינו לזה.

כעת תנוח ותניח לי ולקוראים מהאובססיה המיותרת שלך.
לא פרחחים, אלא הורים כאובים. מהמטה שהם פתחו.
אבל מה הקשר לגר"ש???
למה אתה סתם מוציא שם רע עליו???????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 21:58 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
אריה ארליך: חברה מתוקנת היא כזו שאין אלימות ברחובותיה, וגם כזו שלא רודפים בה אחרי מנהיגים רוחניים עם רחפנים שנועדו להציק. גיניתי את האלימות (וספגתי על כך, אני לא מצטער, כך אמשיך), אבל גם מול רדיפה אחרי אדמו"ר באירועים במטרה להשפיל, צריך לצאת חוצץ. הלוואי שהשפיות - בשני הצדדים - תנצח.

בגדול, אני מסכים איתו.
אבל אני סבור שכאשר הורים נאבקים על הילדים שלהם.
אין משהו שאפשר לומר להם שאסור רק כי זה לא מקובל.

צריך נימוק כבד יותר כדי לאסור עליהם להלחם על הילדים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הפרובוקטורים מחצר ר' שאול ממשיכים בפרובוקציות נגד האדמו"ר מגור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.