בית פורומים בחדרי חרדים

הפרובוקטורים מחצר ר' שאול ממשיכים בפרובוקציות נגד האדמו"ר מגור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/6/2022 22:23 לינק ישיר 

ויש עוד הרבה שכלואים בכת. שרוצים לעזוב שם, בלי להעריץ את הגר"ש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 22:25 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

תדבר ברור
אתה בעד מה שקרה בבת הקברות?
אתה בעד הטסת רחפנים ושאר פעולות שמכוונות להציק אישית לאדמו"ר מגור?

מותר לאבא לעשות הכול למען ילדיו ! ! !

זו הסיבה שהרבה מאוד אנשים שהיו נגד שחרורו של גלעד שליט שעלתה כידוע בכמה וכמה נרצחים,

לא יצאו נגד אביו,

לו היה מותר לעשות הכול למען בנו,

לנו אסור לעשות דברים כאלה.

אני לא יעשה דברים כאלה,

אבל את אותו אבא אני לא ישפוט.

ואם יש למישהו טענות שיפנה לאותו אב ולא לאחרים.

ואני עוד לא ראיתי שום הוכחה שמישהו ששייך לקהילת ר' שאול הטיס רחפן מעל הרבי מגור,

אולי מישהו מתוך הקהילה של הרבי מגור עשה את זה, כדי לטעון שעושים לו פרובוקציות?????

זה נראה לי מאוד מאוד הגיוני ! ! !

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 11/06/2022 23:19:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 22:28 לינק ישיר 

ורק שאלה קטנה לנוירולוג החכם:

אם עוד כמה ימים הבנות באמת יחזרו בעקבות העובדה שהמערכת שלכם תבין שאין ברירה וחייבים להכנע.
גם אז תאמר שהם עשו עוול שהטיסו רחפן כדי להחזיר את הבנות שלהם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 22:30 לינק ישיר 

אני רואה שאתה משחק אותה תמים קטן, אז אשאל בצורה אחרת.

במסגרת ה"מותר לאבא לעשות הכל למען ילדיו", אם הדרך היחידה ללחוץ על גור "להחזיר את הילדים" (כפי שאתם קוראים לילדים שלא רוצים לחזור להורים) היא לתת מכות להרב אדלשטיין בכדי שילחץ על האדמו"ר מגור, וזה יביא באופן מיידי את הילדות להורים, אתה גם בעד ותצדיק את זה או שרק פעולות נגד מי שאתה שונא שנאה תהומית בכל מקרה ועוד הרבה לפני הילדות של סנדיק (שמעניינות לך את קצה הזרת)?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 22:32 לינק ישיר 

להכות אדם שלא קשור לחטיפה??????

גם אם הוא לא היה ת"ח, אסור לעשות את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 22:34 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
להכות אדם שלא קשור לחטיפה??????

גם אם הוא לא היה ת"ח, אסור לעשות את זה.

אם זה מה שיחזיר את הבנות למה לא?
מחבר הקוד האתי מר רעיונוביץ קבע ש"לאבא מותר לעשות הכל למען ילדיו" ואל לנו בכלל לערער אחריו ולהביע דעה נגד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 22:39 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

אם עוד כמה ימים הבנות באמת יחזרו בעקבות העובדה שהמערכת שלכם תבין שאין ברירה וחייבים להכנע.

בשונה ממך אני כתבתי שאם טובת הבנות שיחזרו להורים, אני מקווה ומייחל שזה יקרה בהקדם האפשרי, יאספני או כל ארגון אחר מעניין לי את הסבתא.

הפרובוקציות שעושים נגד האדמו"ר באופן אישי ראויות לכל גינוי (בושה שבכלל צריך להסביר את זה לאנשים מתורבתים ועוד שחונכו על ברכי התורה, וזה נכון בין אם הבנות יחזרו או לא יחזרו.

אתה זה שהתחמקת מלענות מה יקרה אם מי שאתם טוענים גורם לבנות שלא לחזור להורים יאפשר לבנות לחזור, ועדיין הן יסרבו לחזור להורים, האם אז תנוחו או שהמאבק והפרובוקציות יימשכו?

אתם מעלים בדעתכם שקיים סיכוי שבאמת הבנות לא רוצות לחזור וכמו במקרים עצובים אחרים שילדים עזבו את הבית ולא חזרו, זה יכול לקרות? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 22:40 לינק ישיר 
אתה צודק. מפסיק בל"נ להגיב בנושא

נוירולוג כתב:
למכתב של ר' שאול אלתר היה ערך אם הייתי חושב שמישהו באמת מסכים עם הדברים שהוא כתב.
מאחר ואני רואה שהפרובוקטורים עשו, עושים, ומצהירים שבכוונתם להמשיך ואף להחריף את פעולותיהם, אז אחד מהשניים, או שהמכתב הזה נכתב מהשפה ולחוץ כדי "לצאת בסדר" פעמיים, או שמעריציו לא באמת סופרים אותו לא מכבדים את דעותיו ורצונו.

כשאני רואה את חסידיו ומעריציו כאן בפורום שרוב רובם בעד הפרובוקציות ובעד המשך הפגיעה האישית באדמו"ר מגור, זה מחזק את הדברים דלעיל.

כ"כ עלוב לראות את מעריציו של ר' שאול שנתלים כביכול באיזה מכתב שהוא הוציא בו בזמן שהם בעד כל הפרובוקציות ובעד הקללות והנאצות האישיות כנגד האדמו"ר מגור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 23:16 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
אני רואה שאתה משחק אותה תמים קטן, אז אשאל בצורה אחרת.

במסגרת ה"מותר לאבא לעשות הכל למען ילדיו", אם הדרך היחידה ללחוץ על גור "להחזיר את הילדים" (כפי שאתם קוראים לילדים שלא רוצים לחזור להורים) היא לתת מכות להרב אדלשטיין בכדי שילחץ על האדמו"ר מגור, וזה יביא באופן מיידי את הילדות להורים, אתה גם בעד ותצדיק את זה או שרק פעולות נגד מי שאתה שונא שנאה תהומית בכל מקרה ועוד הרבה לפני הילדות של סנדיק (שמעניינות לך את קצה הזרת)?

מעולם לא הצדקתי אלימות !  אף פעם ! 

ואל תביא לי דוגמה של אלימות !

אולי אתה חושב שאלימות במגזר החרדי פותרת בעיות,

אני חושב שהיא מייצרת בעיות פי כמה וזו אחת הסיבות שאני נגדה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 23:23 לינק ישיר 

מותר לאבא לעשות הכול למען ילדיו ! ! !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 23:23 לינק ישיר 

נורא ואיום פשוט אי אפשר למנוע מחסדי גור אלימות לתת מכות רצח לכל מי שפרש מהחסידות

אבל לכולם בלי יוצא מהכלל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 23:25 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

ואני עוד לא ראיתי שום הוכחה שמישהו ששייך לקהילת ר' שאול הטיס רחפן מעל הרבי מגור,

אולי מישהו מתוך הקהילה של הרבי מגור עשה את זה, כדי לטעון שעושים לו פרובוקציות?????

ברור שנראה לך מאוד הגיוני, כי אתה תקוע עמוק עמוק בפוזיציה ובשנאה שלך לגור.

מטה המאבק מצהיר שהוא זה שעומד מאחורי הרחפנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 23:25 לינק ישיר 

למר נוירולוג:

היות ורגליים לדבר שליל שבת הבדולח שבצעתם בצורה מזוויעה כל כך באותה שבת שחורה, הגיעה בהוראה אישית/בשתיקה מהאדמו"ר שלכם הרי שהוא לא ראוי לשום כבוד אלא לביזיון, מוזמן לשכנע אותי אחרת (אבל בטיעונים הגיוניים)...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 23:28 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

ברור שנראה לך מאוד הגיוני, כי אתה תקוע עמוק עמוק בפוזיציה ובשנאה שלך לגור.

מטה המאבק מצהיר שהוא זה שעומד מאחורי הרחפנים

איפה מטה המאבק מצהיר בעצמו על כך?

אתה יכול להפנות אותי, היכן זה מופיע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 23:46 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

בשונה ממך אני כתבתי שאם טובת הבנות שיחזרו להורים, אני מקווה ומייחל שזה יקרה בהקדם האפשרי, יאספני או כל ארגון אחר מעניין לי את הסבתא.

הפרובוקציות שעושים נגד האדמו"ר באופן אישי ראויות לכל גינוי (בושה שבכלל צריך להסביר את זה לאנשים מתורבתים ועוד שחונכו על ברכי התורה, וזה נכון בין אם הבנות יחזרו או לא יחזרו.

אתה זה שהתחמקת מלענות מה יקרה אם מי שאתם טוענים גורם לבנות שלא לחזור להורים יאפשר לבנות לחזור, ועדיין הן יסרבו לחזור להורים, האם אז תנוחו או שהמאבק והפרובוקציות יימשכו?

אתם מעלים בדעתכם שקיים סיכוי שבאמת הבנות לא רוצות לחזור וכמו במקרים עצובים אחרים שילדים עזבו את הבית ולא חזרו, זה יכול לקרות? 
לא התחמקתי משום דבר.
אני מכיר את הסיפור היכרות אישית. ואני יודע בידיעה אישית שברגע שהן יקבלו הוראה לחזור. הן יחזרו בשמחה.

אבל אתה למעשה מצהיר, שגם אם המוזג שלכם אחראי אישית על חטיפת הבנות. אסור להציק לו עם רחפן כדי שיפעל להחזיר אותן. או לחילופין לגרום למערכת שלו להכנע ולהחזיר אותן.
תרצה לנמק את האיוולת הזו???

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הפרובוקטורים מחצר ר' שאול ממשיכים בפרובוקציות נגד האדמו"ר מגור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.