|
|
| נשלח ב-11/6/2022 23:59 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
ואני עוד לא ראיתי שום הוכחה שמישהו ששייך לקהילת ר' שאול הטיס רחפן מעל הרבי מגור,
אולי מישהו מתוך הקהילה של הרבי מגור עשה את זה, כדי לטעון שעושים לו פרובוקציות?????
זה נראה לי מאוד מאוד הגיוני ! ! !
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 11/06/2022 23:19:18
ברור שנראה לך מאוד הגיוני, כי אתה תקוע עמוק עמוק בפוזיציה ובשנאה שלך לגור.
מטה המאבק מצהיר שהוא זה שעומד מאחורי הרחפנים
איפה מטה המאבק מצהיר בעצמו על כך?
אתה יכול להפנות אותי, היכן זה מופיע? |
|
כאן למשל

|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 00:03 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | ורק שאלה קטנה לנוירולוג החכם:
אם עוד כמה ימים הבנות באמת יחזרו בעקבות העובדה שהמערכת שלכם תבין שאין ברירה וחייבים להכנע. גם אז תאמר שהם עשו עוול שהטיסו רחפן כדי להחזיר את הבנות שלהם?
בשונה ממך אני כתבתי שאם טובת הבנות שיחזרו להורים, אני מקווה ומייחל שזה יקרה בהקדם האפשרי, יאספני או כל ארגון אחר מעניין לי את הסבתא.
הפרובוקציות שעושים נגד האדמו"ר באופן אישי ראויות לכל גינוי (בושה שבכלל צריך להסביר את זה לאנשים מתורבתים ועוד שחונכו על ברכי התורה, וזה נכון בין אם הבנות יחזרו או לא יחזרו.
אתה זה שהתחמקת מלענות מה יקרה אם מי שאתם טוענים גורם לבנות שלא לחזור להורים יאפשר לבנות לחזור, ועדיין הן יסרבו לחזור להורים, האם אז תנוחו או שהמאבק והפרובוקציות יימשכו?
אתם מעלים בדעתכם שקיים סיכוי שבאמת הבנות לא רוצות לחזור וכמו במקרים עצובים אחרים שילדים עזבו את הבית ולא חזרו, זה יכול לקרות? לא התחמקתי משום דבר. אני מכיר את הסיפור היכרות אישית. ואני יודע בידיעה אישית שברגע שהן יקבלו הוראה לחזור. הן יחזרו בשמחה.
אבל אתה למעשה מצהיר, שגם אם המוזג שלכם אחראי אישית על חטיפת הבנות. אסור להציק לו עם רחפן כדי שיפעל להחזיר אותן. או לחילופין לגרום למערכת שלו להכנע ולהחזיר אותן. תרצה לנמק את האיוולת הזו??? |
|
אתה שוב ושוב מתחמק מלענות על השאלה מה יקרה אם "כל המכשולים" שאתם טוענים שישנם יוסרו, ובכל זאת הבנות לא תרצנה לחזור להורים, האם אז תנוחו או תמשיכו להיאבק ובפרובוקציות?
אני אומר בצורה ברורה שיש קווים אדומים שלא חוצים, פרובוקציות וניסיונות הצקה שמכוונים לאדמו"ר מגור באופן אישי זה דבר שאסור שיקרה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 00:11 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
ואני עוד לא ראיתי שום הוכחה שמישהו ששייך לקהילת ר' שאול הטיס רחפן מעל הרבי מגור,
אולי מישהו מתוך הקהילה של הרבי מגור עשה את זה, כדי לטעון שעושים לו פרובוקציות?????
זה נראה לי מאוד מאוד הגיוני ! ! !
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 11/06/2022 23:19:18
ברור שנראה לך מאוד הגיוני, כי אתה תקוע עמוק עמוק בפוזיציה ובשנאה שלך לגור.
מטה המאבק מצהיר שהוא זה שעומד מאחורי הרחפנים
איפה מטה המאבק מצהיר בעצמו על כך?
אתה יכול להפנות אותי, היכן זה מופיע?
כאן למשל
 |
|
כאן - לא כתוב רחפנים !
איפה יש לך הוכחה שהם הטיסו רחפנים מעל הרבי מגור?
אני שואל שוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 00:15 |
|
| |
בהנחה והשאלה שלך תמימה, תשאל את אבישי, הוא יאשר לך את העניין (הוא רק יטען שזה לא קשור לאנשי ר' שאול)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 00:19 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | בהנחה והשאלה שלך תמימה, תשאל את אבישי, הוא יאשר לך את העניין (הוא רק יטען שזה לא קשור לאנשי ר' שאול) |
|
דהיינו אין שום הוכחה לכך, שאנשי הגאון ר' שאול עשו את זה ! ! !
מכאן שההנחה שלי שזו פרובוקציה של אנשי הרבי מגור, שמנסים להעליל עלילה על אנשי הגאון ר' שאול היא נכונה !
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 00:26 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | בהנחה והשאלה שלך תמימה, תשאל את אבישי, הוא יאשר לך את העניין (הוא רק יטען שזה לא קשור לאנשי ר' שאול)
מכאן שההנחה שלי שזו פרובוקציה של אנשי הרבי מגור, שמנסים להעליל עלילה על אנשי הגאון ר' שאול היא נכונה !
|
|
ממליץ לך לקרוא שוב מה כתבת לעיל ומה שאלת, אבל מאחר וכנראה לא תעשה זאת בכוחות עצמך, אעשה זאת עבורך.
כתבת שלדעתך גור עשו את זה כתבתי לך שמטה המאבק מצהיר על כך שהוא עשה שאלת: איפה מטה המאבק מצהיר בעצמו על כך?
הפניתי אותך למודעה בה מצהירים זאת ואתה בשלך, עם המשך שאלות התם, מי אמר שמה שהם כותבים הכוונה לרחפן כתבתי לך שאבישי יכול לאשר זאת כשנסתתמו טענותיך וקיבלת מענה, חזרת לטיעון חדש, והזוי כמובן.
כעת אתה טוען בכלל שמטה המאבק הזה שייך לגור, שתהיה לי בריא
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 00:27 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | ורק שאלה קטנה לנוירולוג החכם:
אם עוד כמה ימים הבנות באמת יחזרו בעקבות העובדה שהמערכת שלכם תבין שאין ברירה וחייבים להכנע. גם אז תאמר שהם עשו עוול שהטיסו רחפן כדי להחזיר את הבנות שלהם?
בשונה ממך אני כתבתי שאם טובת הבנות שיחזרו להורים, אני מקווה ומייחל שזה יקרה בהקדם האפשרי, יאספני או כל ארגון אחר מעניין לי את הסבתא.
הפרובוקציות שעושים נגד האדמו"ר באופן אישי ראויות לכל גינוי (בושה שבכלל צריך להסביר את זה לאנשים מתורבתים ועוד שחונכו על ברכי התורה, וזה נכון בין אם הבנות יחזרו או לא יחזרו.
אתה זה שהתחמקת מלענות מה יקרה אם מי שאתם טוענים גורם לבנות שלא לחזור להורים יאפשר לבנות לחזור, ועדיין הן יסרבו לחזור להורים, האם אז תנוחו או שהמאבק והפרובוקציות יימשכו?
אתם מעלים בדעתכם שקיים סיכוי שבאמת הבנות לא רוצות לחזור וכמו במקרים עצובים אחרים שילדים עזבו את הבית ולא חזרו, זה יכול לקרות? לא התחמקתי משום דבר. אני מכיר את הסיפור היכרות אישית. ואני יודע בידיעה אישית שברגע שהן יקבלו הוראה לחזור. הן יחזרו בשמחה.
אבל אתה למעשה מצהיר, שגם אם המוזג שלכם אחראי אישית על חטיפת הבנות. אסור להציק לו עם רחפן כדי שיפעל להחזיר אותן. או לחילופין לגרום למערכת שלו להכנע ולהחזיר אותן. תרצה לנמק את האיוולת הזו???
אתה שוב ושוב מתחמק מלענות על השאלה מה יקרה אם "כל המכשולים" שאתם טוענים שישנם יוסרו, ובכל זאת הבנות לא תרצנה לחזור להורים, האם אז תנוחו או תמשיכו להיאבק ובפרובוקציות?
אני אומר בצורה ברורה שיש קווים אדומים שלא חוצים, פרובוקציות וניסיונות הצקה שמכוונים לאדמו"ר מגור באופן אישי זה דבר שאסור שיקרה. |
|
אם ההורים ישוכנעו שבכל מקרה שהוא הבנות לא יחזרו הביתה. ברור שהם יפסיקו את המאבק שלהם. לא מבין את השאלה שלך בכלל.
תרצה לנמק למה אסור להציק לאדמו"ר מגור באופן אישי, כדי שיחזיר את הבנות?
השאלה כוללת 2 נושאים נפרדים. 1. למה הוא שונה מכל ח"כ שמותר להפגין נגדו. 2. במידה והוא שונה מכל ח"כ, והוא במעמד נעלה יותר. למה יש לו חסינות גם במקרה של חטיפת ילדים?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 00:31 |
|
| |
שאלת את השאלות הללו (בוריאציות שונות) באינספור אשכולות שפתחת בנושא, וכן בתוך אשכולות קיימים. למיטב זכרוני אף פעם לא עניתי לך על זה, וגם לא אעשה את זה בהמשך. מספיק לי הביטויי גנאי שאתה מנפיק גם כך, אני לא צריך לנהל איתך דיון מהותי על זה בשביל שתוציא עוד ועוד פנינים. די לנו במה שאתה מוציא גם מבלי שנזמין זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 00:32 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | בהנחה והשאלה שלך תמימה, תשאל את אבישי, הוא יאשר לך את העניין (הוא רק יטען שזה לא קשור לאנשי ר' שאול)
ממליץ לך לקרוא שוב מה כתבת לעיל ומה שאלת, אבל מאחר וכנראה לא תעשה זאת בכוחות עצמך, אעשה זאת עבורך.
כתבת שלדעתך גור עשו את זה כתבתי לך שמטה המאבק מצהיר על כך שהוא עשה שאלת: איפה מטה המאבק מצהיר בעצמו על כך?
הפניתי אותך למודעה בה מצהירים זאת ואתה בשלך, עם המשך שאלות התם, מי אמר שמה שהם כותבים הכוונה לרחפן כתבתי לך שאבישי יכול לאשר זאת כשנסתתמו טענותיך וקיבלת מענה, חזרת לטיעון חדש, והזוי כמובן.
כעת אתה טוען בכלל שמטה המאבק הזה שייך לגור, שתהיה לי בריא
|
|
לקרוא אני יודע, אם אינני טועה, מגיל מאוד צעיר........
לא ראיתי בשום מקום שיש להם כוונה להטיס רחפנים מעל הרבי מגור
או שהם הטיסו רחפנים מעל הרבי מגור.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 00:34 |
|
| |
חוזר למה שכתבתי לך לעיל, תשאל את אבישי, הוא יסביר לך למה הכוונה ב"בוצעה פעולת מחאה נוספת"
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 00:35 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | שאלת את השאלות הללו (בוריאציות שונות) באינספור אשכולות שפתחת בנושא, וכן בתוך אשכולות קיימים. למיטב זכרוני אף פעם לא עניתי לך על זה, וגם לא אעשה את זה בהמשך. מספיק לי הביטויי גנאי שאתה מנפיק גם כך, אני לא צריך לנהל איתך דיון מהותי על זה בשביל שתוציא עוד ועוד פנינים. די לנו במה שאתה מוציא גם מבלי שנזמין זאת.
|
| מתחייב לא לכתוב שום דבר מבזה בתגובה. חשוב לי תשובה שלך. נודה למענה מסודר.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 00:39 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | חוזר למה שכתבתי לך לעיל, תשאל את אבישי, הוא יסביר לך למה הכוונה ב"בוצעה פעולת מחאה נוספת" |
|
אינני מכיר את אבישי והוא לא מקור מוסמך עבורי,
מכאן אני חוזר שוב על ההבנה שלי אישית,
מי שהטיס את הרחפנים מעל הרבי מגור אלו הם חסידיו, במטרה להעליל על אנשי הגאון ר' שאול, זה הסיפור ואין בלתו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 00:40 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | שאלת את השאלות הללו (בוריאציות שונות) באינספור אשכולות שפתחת בנושא, וכן בתוך אשכולות קיימים. למיטב זכרוני אף פעם לא עניתי לך על זה, וגם לא אעשה את זה בהמשך. מספיק לי הביטויי גנאי שאתה מנפיק גם כך, אני לא צריך לנהל איתך דיון מהותי על זה בשביל שתוציא עוד ועוד פנינים. די לנו במה שאתה מוציא גם מבלי שנזמין זאת.
מתחייב לא לכתוב שום דבר מבזה בתגובה. חשוב לי תשובה שלך. נודה למענה מסודר. |
|
אבישי, בינינו, אתה יודע שזה חסר טעם ויהיה דיון כמעט עקר לא אתה תשכנע אותי ולא אני אשכנע אותך, זה יכול להוביל רק למקום אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 00:43 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | חוזר למה שכתבתי לך לעיל, תשאל את אבישי, הוא יסביר לך למה הכוונה ב"בוצעה פעולת מחאה נוספת"
מי שהטיס את הרחפנים מעל הרבי מגור אלו הם חסידיו, במטרה להעליל על אנשי הגאון ר' שאול, זה הסיפור ואין בלתו. |
|
הבנתי להבנתך האישית יש לך מושג מהי "פעולת המחאה שבוצעה" בחתונה ההיא? והאם להבנתך האישית מה שהיה בבית הקברות בקרית שאול גם נעשה על ידי חסידי גור במטרה להעליל על אנשי הגאון ר' שאול?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2022 00:55 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | חוזר למה שכתבתי לך לעיל, תשאל את אבישי, הוא יסביר לך למה הכוונה ב"בוצעה פעולת מחאה נוספת"
מי שהטיס את הרחפנים מעל הרבי מגור אלו הם חסידיו, במטרה להעליל על אנשי הגאון ר' שאול, זה הסיפור ואין בלתו.
הבנתי להבנתך האישית יש לך מושג מהי "פעולת המחאה שבוצעה" בחתונה ההיא? והאם להבנתך האישית מה שהיה בבית הקברות בקרית שאול גם נעשה על ידי חסידי גור במטרה להעליל על אנשי הגאון ר' שאול? |
|
נא לא להסיט את הנושא של האשכול הזה
הנושא הוא רחפנים
שהוטסו לפי הבנתי על ידי חסידי הרבי מגור במטרה להעליל על אנשי הגאון ר' שאול ! ! !
|
|
|
|
|