בית פורומים בחדרי חרדים

הפרובוקטורים מחצר ר' שאול ממשיכים בפרובוקציות נגד האדמו"ר מגור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/6/2022 00:58 לינק ישיר 

ברור

ובכל זאת נסה לענות

להבנתך האישית יש לך מושג מהי "פעולת המחאה שבוצעה" בחתונה ההיא?
והאם להבנתך האישית מה שהיה בבית הקברות בקרית שאול גם נעשה על ידי חסידי גור במטרה להעליל על אנשי הגאון ר' שאול?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 01:03 לינק ישיר 

האם סנדיק ואשתו עברו לקהילת הגר"ש או שהם רק עזבו את גור ? האם אנשי הגר"ש קשורים בצורה כל שהיא למטה המאבק ? והאם זה נכון שערוץ 12 מלווים כספית את המאבק בכדי לשדר סדרת תחקירים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 01:05 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
ברור

ובכל זאת נסה לענות

להבנתך האישית יש לך מושג מהי "פעולת המחאה שבוצעה" בחתונה ההיא?
והאם להבנתך האישית מה שהיה בבית הקברות בקרית שאול גם נעשה על ידי חסידי גור במטרה להעליל על אנשי הגאון ר' שאול?

זה לא מעניין אותי, אם אנשים משתמשים בזה כדי לפעול באלימות, או כדי לחלל שבת או שניהם גם יחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 01:08 לינק ישיר 

אבל אותי זה מעניין
ולך יש הבנה אישית נרחבת 
אז אשמח אם תאיר את עיני, לפחות בעניין הרחפן.
האם הרחפן (ושאר הדברים) בקרית שאול גם היה של חסידי גור במטרה להעליל עלילות שווא על אנשי ר' שאול?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 01:15 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
אבל אותי זה מעניין
ולך יש הבנה אישית נרחבת 
אז אשמח אם תאיר את עיני, לפחות בעניין הרחפן.
האם הרחפן (ושאר הדברים) בקרית שאול גם היה של חסידי גור במטרה להעליל עלילות שווא על אנשי ר' שאול?

לא הייתי שם !

אינני רודף אחרי רבנים !

להיפך, אני משתדל לשרת אותם ככל יכולתי, כאשר אני יכול לעשות זאת.

מצד שני, כאשר מעלילים על אנשים משהו, אני מברר אם זה נכון או לא,

וככל הנראה במקרה הזה זה היה עלילת שקר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 01:19 לינק ישיר 

כלומר עשית בירור מה היה עם הרחפן בחתונה ההיא והממצאים והמסקנות שעלו בידך הן שהרחפן הוטס ע"י חסידי גור במטרה להעליל על אנשי ר' שאול, הבנתי נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 01:33 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
כלומר עשית בירור מה היה עם הרחפן בחתונה ההיא והממצאים והמסקנות שעלו בידך הן שהרחפן הוטס ע"י חסידי גור במטרה להעליל על אנשי ר' שאול, הבנתי נכון?

לא עשיתי בירור, ממש לא,

ראיתי שסופר סיפור שכביכול אנשי ר' שאול הטיסו רחפנים מעל הרבי מגור, וחיפשתי לכך הוכחה

משום שכאשר אתה ציבורית מספר סיפור אתה צריך להוכיח זאת, אחרת כל אחד יכול להמציא סיפורים......

ומרגע שלא פורסמה הוכחה כלשהיא, הבנתי מיד שמדובר בעלילת שקר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 01:37 לינק ישיר 

לפי הלוגיקה וההבנה שלך, אני מבין שגם מה שהיה בקרית שאול זה עלילת שקר והרחפן הוטס ע"י חסידי גור במטרה להעליל עלילות, נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 01:44 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
לפי הלוגיקה וההבנה שלך, אני מבין שגם מה שהיה בקרית שאול זה עלילת שקר והרחפן הוטס ע"י חסידי גור במטרה להעליל עלילות, נכון?

אני חושב שמיצינו את כל הטענות והמענות שלך וכנגד.

זהו, בכל אופן מצדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 01:46 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 06:33 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
האם סנדיק ואשתו עברו לקהילת הגר"ש או שהם רק עזבו את גור ? האם אנשי הגר"ש קשורים בצורה כל שהיא למטה המאבק ? והאם זה נכון שערוץ 12 מלווים כספית את המאבק בכדי לשדר סדרת תחקירים ?
בשלב ראשון הם וודאי לא עברו ולא היה להם כוונה כזו.

גם כעת הם לא חלק מהקהילה.

הם רק עזבו את הכת.

אנשי הגר"ש לא קשורים למאבק בשום דרך שהיא.
לא יודע מאיפה המימון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 07:04 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:

לפי הלוגיקה שלך הטסת רחפן  הרבה יותר גרוע מהריסת בתי כנסת בשבת ופציעתם של עשרות יהודים שאין להם שום קשר להטסת הרחפן.

אתה ההוכחה שאיינשטיין צדק.

רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
- אלברט אינשטיין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 19:33 לינק ישיר 

תכלית: יש כבר מקור שאנשי הקהילה הצהירו על זה שהרחפן שלהם? או שניורולוג שמח להסיט את הדיון מהשאלה שמערערת על כל הצהרותיו השקריות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 19:40 לינק ישיר 

עכשיו אני רואה שגם רעיונוביץ הצטרף לשאלה מנין לניורולוג שאלו אנשי הקהילה ושימו לב להתחמקות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 23:37 לינק ישיר 

רעיונוביץ הסתבך עם עצמו, וכפי שמתואר לעיל.

הוא טען שמדובר בחסידי גור שהטיסו את הרחפן בחתונה, והכל זה עלילת שקר על קהילת ר' שאול.
הוא רצה הוכחה שמטה המאבק עומד מאחורי זה, וקיבל.
הבאתי אותו לפינה שוב ושוב, הוא הסתבך עם עצמו ויצא פרש כמו שאומרים.

הויכוח אם ישנו (אם בכלל) הוא האם מטה המאבק של הפרחחים שרודפים את האדמו"ר מגור קשור לאנשי ר' שאול שלא, לי התשובה די ברורה, לשקרנים ולאלו שעוצמים עיניים חזק חזק זה לא ברור.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הפרובוקטורים מחצר ר' שאול ממשיכים בפרובוקציות נגד האדמו"ר מגור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.