בית פורומים בחדרי חרדים

סיום הש"ס בלדרמן במעמד רב ביהכנ"ס ה"ממשיך" הגרי"ש קניבסקי, רבנים וראשי ישיבות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/6/2022 16:08 לינק ישיר 
סיום הש"ס בלדרמן במעמד רב ביהכנ"ס ה"ממשיך" הגרי"ש קניבסקי, רבנים וראשי ישיבות

.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 16:08 לינק ישיר 

קשה לפספס את התמונות שפרסמו היחצנים בהן נראה הממשיך במסורת הסטיפלער ומרן שר התורה, רבה של לדרמן הגאון רבי יצחק שאול קנייבסקי, במרכז התמונה שלצידו מקשטים את המעמד והתמונות ראשי ישיבות וגדולי תורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 16:11 לינק ישיר 

העיקר שיענקוש נשאר בתמונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 16:14 לינק ישיר 

timobl כתב:

העיקר שיענקוש נשאר בתמונה

הוא יהיה הממשיך של הממשיך או שכבר היום הוא בתפקיד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 16:38 לינק ישיר 

חשוב גם לפרסם את התמונות מהמעמדים של דרשו, בהם מקשטים את המעמד ראשי ישיבות וגדולי תורה,כאשר 
במרכז התמונה ניצב ממשיכו של הח"ח, מרן הגר"ד הופשטטר,
וכן מהמעמדים בהם משתתפים גדולי התורה ובמרכז התמונה ניצבים ממשיכיהם של רבינא ורב אשי, רשכבה"ג הגר"י לייפער וכ"ק מרן הגר"ה פריעדמאן.

אבל מה שבעיקר חשוב, זה שהקנייבסקים הצליחו לתפוס את הגרד"י שפירא בפוזה שברגע ראשון הוא נראה הגר"ד לנדוי....

תוקן על ידי פצקו ב- 10/06/2022 16:53:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 16:39 לינק ישיר 

זה שטויות והבלים, שאקי לא תופס כלום בציבור, מקסימום באבא לכמה חבר'ה מדימונה, סטייל יוסי כדורי.
מי שדי מצליח לתפוס זה הבן והחתן ר"ש שטיינמן, למרות שלדעתי העניה הוא לא ראוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2022 18:20 לינק ישיר 

אומרים שבם החזו"א שלעם ישראל יש חוש ריח לדעת מי הם גדולי ישראל ומנהיגי הדור. וי"ל דזה רק היה בזמן שקדם לבח"ח, אבל היום אין צורך בחוש ריח של עם ישראל ומספיק לגלוש כאן כדי לדעת בבירור מי הוא גדול בישראל.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 21:44 לינק ישיר 

נוירולג, לא הבנתי במה הגרי"ש פחות ממלא את מקום הסטייפלר, מאשר הגרי"א את מקום האמרי אמת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 21:45 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

אומרים שבם החזו"א שלעם ישראל יש חוש ריח לדעת מי הם גדולי ישראל ומנהיגי הדור. וי"ל דזה רק היה בזמן שקדם לבח"ח, אבל היום אין צורך בחוש ריח של עם ישראל ומספיק לגלוש כאן כדי לדעת בבירור מי הוא גדול בישראל.  

זה היה נכון עד הקורונה, מאז הקורונה בטל חוש הריח, ויש אומרים שגם זה באשמת משפ' קנייבסקי (או שזו בכלל קונפירציה שלהם)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 21:49 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
נוירולג, לא הבנתי במה הגרי"ש פחות ממלא את מקום הסטייפלר, מאשר הגרי"א את מקום האמרי אמת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

השאלה מתייתרת מול הדברים העוצמתיים והבהירים שנאמרו בהלווית מרן שר התורה על הממשיך בנוכחות גדולי ישראל ומאות אלפי אנשים. שם העידו עליו נאמנה בשם הרבנים וגדולי ישראל שהוא הממשיך. אז אין פה בכלל ויכוח או עניין בהשוואות למקרים אחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 23:47 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

השאלה מתייתרת מול הדברים העוצמתיים והבהירים שנאמרו בהלווית מרן שר התורה על הממשיך בנוכחות גדולי ישראל ומאות אלפי אנשים. שם העידו עליו נאמנה בשם הרבנים וגדולי ישראל שהוא הממשיך. אז אין פה בכלל ויכוח או עניין בהשוואות למקרים אחרים.

רק נדייק:
הדברים העוצמתיים והבהירים שנאמרו ע"י מוישה סמוטני בשם מתפללי לדרמן - בנוכחותי ובנוכחות האחים שיע ושלוימה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2022 23:48 לינק ישיר 

פצקו:

אני לא מכיר את שאקי.
אבל האם הוא לא יותר ת"ח מהנכד של האמרי אמת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 00:06 לינק ישיר 

פצקו
אכן הדברים נאמרו ע"י משה סמוטני
אבל נאמרו בשם "רבני ומתפללי בית הכנסת, ובברכת ובעידוד גדולי ישראל"

הזכרת את האחים, האם ההצהרה הזו היתה מתואמת איתם ובהסכמתם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 00:23 לינק ישיר 

לא הבנתי את תגובתו הראשונה של נוירולוג לדבריי, וגם אין לי מושג מה אמר או לא אמר הרב סמוטני הי"ו ובשם מי.
אם אני מבין נכון, בית כנסת לדרמן הוא בית כנסת גדול יחסית ומתפללים אנשים טובים מרצונם החופשי. הלך הרב סמוטני ומינה את הגרי"ש לרב בית הכנסת, בשם גדולי ישראל וקהל המתפללים, בטענה שהוא תלמיד חכם ואיש צדיק וטוב (אולי הוא ניסח את זה אחרת, באמת אין לי מושג). עד כמה שידוע לי, אין הוכחה שהרב סמוטני לא שמע את הדברים מאנשים שהוא מגדיר כגדולי הדור, או שהדברים מנוגדים לדעת המתפללים, או שניתן להכחיש את הטיעון שהגרי"ש הוא איש צדיק וטוב ות"ח (כמובן שאלו הגדרות נומינליות כמעט חסרות משמעות, שניתן להגיד אותם על כמעט כל אדם; עומד לי בראש רק אדמור אחד שכנראה לא עומד בקריטריונים האלה...). מעבר לזה, מי שיש בעיה עם אחד הנתונים האלה, רשאי להתלונן על כך או פשוט לצאת/לא להתחבר לקולטיב המכונה לדרמן. אני מבטיח לו שלא יאונה לו כל רע.
אז בינתיים מדובר במינוי של יהודי כרב בית כנסת והוא עושה סיומי מסכת. מה הבעיה בזה? הוא חודר לפרטיות של תלמידיו או מציק לאלו שאינם תלמידיו? הוא אולי שלח את הרחפנים שלו להרביץ לרחפנים של המתחרה???
ואם הבעיה היא בזה שהוא לא ממלא את מקום אבותיו, הרי שזו שטות גמורה. ראשית, כי אבותיו בכלל לא היו רבנים רשמיים(?) של בית כנסת לדרמן. שנית, יש הרבה מנהיגים שלא ממלאים את מקום אבותיהם. גם אביו לא היה גדול בתורה כמו סבו. ככה זה ירידת הדורות. היחיד שאולי ממלא את מקום אביו הוא הרבי הנוכחי מגור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי הדיבוק ב- 12/06/2022 00:29:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 00:28 לינק ישיר 

הדיבוק

נתחיל משאלה פשוטה
היית בהלוויה של מרן שר התורה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 00:30 לינק ישיר 

תודה שהתחלת, תמשיך לשאלה היותר מסובכת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סיום הש"ס בלדרמן במעמד רב ביהכנ"ס ה"ממשיך" הגרי"ש קניבסקי, רבנים וראשי ישיבות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext