בית פורומים בחדרי חרדים

התקיפה שהיתה או שלא היתה? רבנים שחתומים על המכתב חזרו בהם מהחתימה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/6/2022 22:37 לינק ישיר 

באותה מידה ניתן לומר שכל מחאה על האלימות (בהנחה שהיתה) ניתן היה לפרש כתמיכה והצקות בפרובוקציות נגד האדמו"ר מגור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 22:48 לינק ישיר 

נכון. אבל יש הבדל בין מה שרואים לבין מה שמספרים שהיה. הכוונה שלי שאם לגור היה חשוב לארגן מחאה על פרובוקציות אז הרבנים היו חותמים ומצטרפים בחפץ לב אבל לאחר שהאלימות פרצה אז המחאה הייתה עלולה להתפרש כתמיכה בתגובה של גור. בכל מצב גם אם היו פרובוקציות אז האלימות גם הופנתה כלפי חפים מפשע וזה כבר נחשב "פשעי-מלחמה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 23:00 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
נכון. אבל יש הבדל בין מה שרואים לבין מה שמספרים שהיה. הכוונה שלי שאם לגור היה חשוב לארגן מחאה על פרובוקציות אז הרבנים היו חותמים ומצטרפים בחפץ לב אבל לאחר שהאלימות פרצה אז המחאה הייתה עלולה להתפרש כתמיכה בתגובה של גור. בכל מצב גם אם היו פרובוקציות אז האלימות גם הופנתה כלפי חפים מפשע וזה כבר נחשב "פשעי-מלחמה"

מה זאת אומרת?
גם את הפרובוקציות ניתן לראות, אם רק מחליטים שלא לעצום עיניים חזק.

את המכתב מחאה של הרבנים על "התקיפה" או ה"פוגרום שנערך" כפי שכינה זאת מיודענו אבישי, הם הוציאו מבלי שהם ראו. וכולם קיבלו את זה כתורה מסיני, ומקבלים זאת גם כעת אף שחלק מהרבנים חזרו בהם לאחר שהבינו ששיקרו להם והפילו אותם בפח.

מיותר לציין את מה שציינתי כבר כמה פעמים (אף שיש שמטרילים שוב ושוב כאילו לא כתבתי בגנות האלימות) שאין מקום לאלימות והיא ראויה לגינוי. 
חבל שלאנשים אין יושרה בסיסית לגנות גם את חציית הגבולות והפרובוקציות נגד האדמו"ר מגור, ועוד יותר מביש ומצער שרובם תומכים בפגיעה באדמו"ר מגור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 23:24 לינק ישיר 

החרדים שאין להם בעיה עם פגיעה באדמורים ורבנים מערערים את יסודות החינוך שעליהם מבוססת האמונה וסופה מי יישורנו

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 14/06/2022 23:57:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 23:30 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:

מה זאת אומרת?
גם את הפרובוקציות ניתן לראות, אם רק מחליטים שלא לעצום עיניים חזק.

את המכתב מחאה של הרבנים על "התקיפה" או ה"פוגרום שנערך" כפי שכינה זאת מיודענו אבישי, הם הוציאו מבלי שהם ראו. וכולם קיבלו את זה כתורה מסיני, ומקבלים זאת גם כעת אף שחלק מהרבנים חזרו בהם לאחר שהבינו ששיקרו להם והפילו אותם בפח.

מיותר לציין את מה שציינתי כבר כמה פעמים (אף שיש שמטרילים שוב ושוב כאילו לא כתבתי בגנות האלימות) שאין מקום לאלימות והיא ראויה לגינוי. 
חבל שלאנשים אין יושרה בסיסית לגנות גם את חציית הגבולות והפרובוקציות נגד האדמו"ר מגור, ועוד יותר מביש ומצער שרובם תומכים בפגיעה באדמו"ר מגור.

הרוצה לשקר ירחיק עדותו. 
חבל שהשקרן הפתלוגי לא מגנה את האלימות הנוראה של חוליגנים מחסידי האדמו"ר כמו שהוא גינה וכינה בשמות גנאי את מטיסי הרחפן. בעיניו הטסת רחפן מעל ראשו של מנהיג חסידי גור הרבה יותר גרוע מפתיחת ראשים של יהודים והריסת בית הכנסת בשבת.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 05:04 לינק ישיר 
זעקת הקוזק הנגזל בדמעות תנין

נוירולוג כתב:

לךתדע1 כתב:
חלק מהרבנים החשובים משכו את מחאתם מחמת היא הוודאות באשר תקיפת הרב ד אלתר אבל באשר האלימות בשבת בחוקותי יש תיעוד אז אולי הרבנים "ירצו להביע את מחאתם"?!

ועל ההצקות והפרובוקציות נגד האדמו"ר מגור הם מחו?

נראה שעבדו עליהם והפילו אותם בפח מבלי לדעת בכלל מה עומד מאחורי הוצאת מכתב המחאה הזה

מתי זה קרה ?? האם היה אי פעם כזה אירוע ??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 05:07 לינק ישיר 
המוטו של גור נדלן

חריף_ומקשה כתב:

אשכול נהדר המדגים היטב את המצב במגזר החרדי.
לא זו בלבד שהרבנים הגדולים לא העזו למחות על הפוגרום שעשו חסידי הרבי מגור בקהילת הגר"ש, כפי שמוסר התורה מחייב למחות.
אפילו הרבנים הזוטרים המועטים שהעזו למחות, אפילו הם נאלצו להתקפל מפני הטרור ששולט במגזר החרדי.
זה המצב העגום.

לגור נדלן
יש שתי דיברות אנכי ולא יהיה לך.
ואלס איז אונזרע הינו הכול שלנו ומגיע לנו .
מה שלא הולך בכוח הולך עם עוד כוח .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 20:18 לינק ישיר 

שרית, הפרובוקציות קרו, כדאי לא לעצום עיניים בכוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 20:19 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
החרדים שאין להם בעיה עם פגיעה באדמורים ורבנים מערערים את יסודות החינוך שעליהם מבוססת האמונה וסופה מי יישורנו

למרבה הצער בשם השנאה והמלחמה בגור אנשים מתפשטים מכל הערכים, גם כאלו שבסופו של דבר יפגעו בילדיהם ובהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 20:22 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

איש לא תומך בפגיעה באדמו"ר. חלילה. אסור לפגוע באנשים. (גם אם הם חטפו ילדים, אין מקום לפגוע בהם. כי זה פשוט לא יעזור. אם זה היה עוזר, הייתי בעד לתת לו מכות עד שיחזיר אותן)
כן מותר ולגיטימי לקרוא להם להחזיר את החטופות.

תרצה להסביר מה רע בהטסת רחפן שיכרוז לו את הבקשה להחזיר את הבנות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 20:30 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

חבל שלאנשים אין יושרה בסיסית לגנות גם את חציית הגבולות והפרובוקציות נגד האדמו"ר מגור, ועוד יותר מביש ומצער שרובם תומכים בפגיעה באדמו"ר מגור. איש לא תומך בפגיעה באדמו"ר. חלילה. אסור לפגוע באנשים. (גם אם הם חטפו ילדים, אין מקום לפגוע בהם. כי זה פשוט לא יעזור. אם זה היה עוזר, הייתי בעד לתת לו מכות עד שיחזיר אותן)
כן מותר ולגיטימי לקרוא להם להחזיר את החטופות.

תרצה להסביר מה רע בהטסת רחפן שיכרוז לו את הבקשה להחזיר את הבנות?

כל מילה נוספת מיותרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 20:36 לינק ישיר 

תרצה להסביר למה לא לתת מכות לאיש אכזרי שחטף ילדות, אם זה יעזור שיחזיר אותן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 20:42 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
תרצה להסביר למה לא לתת מכות לאיש אכזרי שחטף ילדות, אם זה יעזור שיחזיר אותן?

הייתי מסביר לך כמה דברים מהמקורות שלנו, אבל אני פחות בעניין של לקלל או לאחל לאנשים רע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 20:44 לינק ישיר 

לא ממש הבנתי מה הקשר מקורות ומה הקשר לאיחולים רעים.

יש כאן שאלה נורא פשוטה.
איש אחד, חוטף ילדות באכזריות. למען כבודו האישי.
יש סיבה לא לתת לו מכות אם זה יעזור להחזיר את הבנות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 20:47 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
לא ממש הבנתי מה הקשר מקורות ומה הקשר לאיחולים רעים.

יש כאן שאלה נורא פשוטה.
איש אחד, חוטף ילדות באכזריות. למען כבודו האישי.
יש סיבה לא לתת לו מכות אם זה יעזור להחזיר את הבנות?

מתישהו תבין

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > התקיפה שהיתה או שלא היתה? רבנים שחתומים על המכתב חזרו בהם מהחתימה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.