|
|
| נשלח ב-15/6/2022 20:55 |
|
| |
אם תרצה, תוכל לנמק בבגרות. בתורה ובמקורות, כתוב לכבד תלמידי חכמים שיש בהם יראת שמים ויש בהם דעת. כתוב גם לכבד בעלי מעשים, היינו אנשים שעושים הרבה חסד. לא כתוב בשום מקום לכבד אנשים שאינם תלמידי חכמים, אין בהם יראת שמים, אין להם דעת, והם גם לא עושים חסד. וגם לא מעניקים מההון האישי שלהם לעניים. ואם הם גם עושים רע לאנשים, וגם מאשרים לבצע פוגרום, ועוד בשבת. זה וודאי ההיפך הגמור מאנשים שזכאים לכבוד כלשהו. הם ראויים לכל גינוי. עליהם נאמר, משנאיך ה' אשנא. גם אם הם מנהיגים כת ענקית שאומרים שהם הקב"ה בעצמו...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 20:58 |
|
| |
כבר אמרתי לך לא פעם שאני לא מעוניין לדון אתך בנושא הזה, דיון עקר שלא ישכנע לא אותך ובטח לא אותי, ורק יגרום לך לנבל את פיך יותר ויותר.
השנאה שלך שיבשה אותך לגמרי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 21:00 |
|
| |
כתבתי ואני חוזר שוב. אם תענה מסודר, אני מתחייב לא לכתוב נגדו 48 שעות.
העובדה שאתה בוחר בתירוץ השיקרי הזה, מוכיחה שפשוט אין לך תשובה. ואתה רק משקר, ובוחר בסיסמאות חלולות כמו מנהיג הכת החלול
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 21:06 |
|
| |
[quote]כתבתי ואני חוזר שוב. אם תענה מסודר, אני מתחייב לא לכתוב נגדו 48 שעות.
העובדה שאתה בוחר בתירוץ השיקרי הזה, מוכיחה שפשוט אין לך תשובה. ואתה רק משקר, ובוחר בסיסמאות חלולות כמו מנהיג הכת החלול[/quote]
אין לי שום בעיה עם זה שתטען או תחשוב שזה תירוץ
והנה גם בתגובתך זו הוכחת שוב מדוע לנהל אתך דיון בנושא רק יוציא ממך את הטרלול והקללות יותר ויותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 21:13 |
|
| |
הדיבוק מחילה, אני לא אומר את זה בשביל לפגוע, אך במה שקשור לדיון על האדמו"ר מגור, מה שכתבתי לאבישי נכון גם לגביך. זעלבע דרעק.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 22:16 |
|
| |
קודם שתדע להבדיל בין כסא הכבוד לבית הכסא
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 22:25 |
|
| |
למי שלא קלט, "איני מכיר" זה עוד ניק לצרכי הטרלה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 23:42 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | [quote]כתבתי ואני חוזר שוב. אם תענה מסודר, אני מתחייב לא לכתוב נגדו 48 שעות.
העובדה שאתה בוחר בתירוץ השיקרי הזה, מוכיחה שפשוט אין לך תשובה. ואתה רק משקר, ובוחר בסיסמאות חלולות כמו מנהיג הכת החלול[/quote]
אין לי שום בעיה עם זה שתטען או תחשוב שזה תירוץ
והנה גם בתגובתך זו הוכחת שוב מדוע לנהל אתך דיון בנושא רק יוציא ממך את הטרלול והקללות יותר ויותר. |
|
לא מבין אותך. כעת אני כותב מה שאני חושב על הפריץ. התחייבתי שאם תקיים דיון ענייני למה אתה סבור שמגיע לו כבוד. אני מתחייב לא לכתוב נגדו שום דבר במשך 48 שעות.
אם הכבוד שלו חשוב לך, זה לבד סיבה שתנהל דיון ענייני בנושא.
אלא שהאמת הפשוטה היא, שהכבוד שלו לא חשוב לך בכלל. אתה סתם טרול שמקבל כסף מקהילת פני מנחם. כדי לגרום לאנשים לכתוב נגד המוזג האכזר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 23:59 |
|
| |
מה יש לי לדון בעניין כזה עם פרחח שכותב על האדמו"ר ביטויי גנאי (הפריץ, המוזג, ועוד ועוד), ומייחל לתת לו מכות.
תעודת עניות לפורום המתקרא חרדי שמאפשר דברים כאלה כאן תעודת עניות לחברים כאן, שמלבד בודדים ממש, לאף אחד זה לא מפריע, וחלקם אף מצדיקים זאת ומשתתפים בתחרות המילים המגונות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2022 00:03 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | הדיבוק מחילה, אני לא אומר את זה בשביל לפגוע, אך במה שקשור לדיון על האדמו"ר מגור, מה שכתבתי לאבישי נכון גם לגביך. זעלבע דרעק. |
|
מחילה, אני לא אומר את זה בשביל לפגוע, אך במה שקשור לדיון על האדמו"ר מגור
אתה עולה בטמטומך אפילו על יצחק הספרן. הגורים לא יכלו למצוא מישהו יותר נורמלי לייצגם?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2022 05:46 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מה יש לי לדון בעניין כזה עם פרחח שכותב על האדמו"ר ביטויי גנאי (הפריץ, המוזג, ועוד ועוד), ומייחל לתת לו מכות.
תעודת עניות לפורום המתקרא חרדי שמאפשר דברים כאלה כאן תעודת עניות לחברים כאן, שמלבד בודדים ממש, לאף אחד זה לא מפריע, וחלקם אף מצדיקים זאת ומשתתפים בתחרות המילים המגונות.
|
| כאמור, אני לא מייחל לתת לו מכות. אתה באמת לא מסוגל להבין מה אני כותב???????
ולמעשה, התירוץ שלך שאתה לא רוצה לגרום לי לכתוב נגדו נפל. התחייבתי שתמורת דיון ענייני לא אכתוב נגדו 48 שעות.
ואנו רואים שאתה מפחד שאממש את האיום, ואמנע מלכתוב נגדו כל כך הרבה זמן. הפרנסה שלך תפגע אם לא אכתוב נגדו.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2022 06:58 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | מה יש לי לדון בעניין כזה עם פרחח שכותב על האדמו"ר ביטויי גנאי (הפריץ, המוזג, ועוד ועוד), ומייחל לתת לו מכות.
|
|
אתה צריך להבין את הדינמיקה, גור חצו קווים אדומים עם הפרובוקציות שלהם מה שגרם לאסקלציה ברמת הביטויים כנגד האדמו"ר. אתה צריך לשמוע ולהבין את הצד השני, זה רק מגיב, ויכול היה להגיב הרבה יותר חמור לו באמת רצה להשפיל את האדמו"ר... אז אני נגד לדבר כנגד האדמו"ר אבל אני מבין את הצד של המדברים....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2022 07:53 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | למי שלא קלט, "איני מכיר" זה עוד ניק לצרכי הטרלה |
| אני מוחה "איני מכיר" הוא בנאדם ממשי ואני מכירו אישית זכותו לכתוב את דעתו
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2022 22:04 |
|
| |
מחאתך נרשמה
אף שהאמינות שלך לא משהו (טרם ענית על האשכול השקרי שפתחת), אז אתה מכיר אותו, זה לא משנה דבר.
|
|
|
|
|