בית פורומים בחדרי חרדים

יאיר שרקי בתקליט שאינו מחמיא לבני קהילת פני מנחם.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/6/2022 22:10 לינק ישיר 

הדיבוק, כפי שכתבתי לך באשכול אחר

אתה ואבישי זעלבע דרעק

תוקן על ידי נוירולוג ב- 15/06/2022 22:11:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 22:15 לינק ישיר 

לאחר מותו של "נוירולוג" הוא עלה למעלה ולתדהמתו הוא רואה את סנדיק יושב ליד כסא הכבוד ואב"ז ליד בית הכסא ..
לשאלתו עונה אב"ז כאן זה כסא הכבוד ולא שם ... 
וד"ל 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 22:18 לינק ישיר 

מסכן יאיר שרקי (שממש ממש לא חשוד בנטיה לגור).  צבא הצייצנים (בטוויטר) של ר' שאול (בהחלט כבוד גדול) פצח בעליהום עליו רק כי "העז" לתת גם זווית ראיה נוספת על הצד השני., והוא נאלץ להבהיר וכמעט להתנצל על שהעז להראות גם קצת את הפנים הלא יפות של קהילת פני מנחם.

זו תגובתו:

אני מקבל הרבה שאלות בפרטי, בעיקר מאוהדים של הרב שאול אלתר שמגיבים על הכתבה ששידרנו אמש. בגלל שעייפתי מלהקליד, אנסה לענות לכולם כאן במרוכז: א. לא טענתי שיש סימטריה ולא ניסיתי לייצר סימטריה. את הסיפור של הקרע בגור אני מסקר מראשיתו. הייתי בשמחת תורה תש״פ בהקפות אצל ר״ש אלתר. 1/6

שידרנו כתבות רבות על התוקפנות והפגיעות של גור כנגד הפורשים (האחרונה בשבועות האחרונים. אחרי השבת בה ״הותרה הרצועה״ שלא הציגה ״עימותים״ אלא צד תוקף וצד מותקף) ומניח שנשדר עוד בעתיד. הגיע אליי חומר שמראה זוית אחרת, בדקתי אותו היטב והגעתי למסקנה שהוא בעל ערך כדי להבין את הקרע 2/6

זה לא מבטל את חומרת מעשיה של גור בסיפור הזה, ולא אומר שהיא צודקת בהכל וגם לא מכתים את הפורשים כולם. אבל זה משהו שגם עליו צריך לספר. אם גרינצייג מעניין כשמספר כיצד הותקף (והוא בהחלט מעניין), מעניין לשמוע אותו גם כשפועל נגד גור. וכפי שאמרתי בכתבה - זה רק פרק אחד בסכסוך ארוך. 3/6

ב. מה בכלל הבעיה בתוכן ההקלטות. זה רק דיון על כלים משפטיים? נניח. לא התרשמתי שמדובר רק על משפטיזציה (ויש עוד קטעים שלא שודרו משיקולים שונים) אבל כמי שמסקר חברה לא התעכבתי פה על היבטים חוקיים (דיון נרחב על האזנות סתר שנשאר בחוץ וכו) אלא על עומק הקרע בסכסוך הזה 4/6

וכן, לפעול להכנסת האדמור מגור לכלא זה קו אדום במונחים פנים חרדיים. וגם ״להסיט מהדרך״ או ״שטן שבו מותר לפגוע״ אלו לא ביטויי שגרה. אבל קחו תרגיל מחשבתי— ותשתדלו לצאת מהפוזיציה. הקלטות עם תוכן *זהה* רק של בכירי גור נגד ר״ש אלתר. הייתם משדרים? ומשתפים ומצייצים. 5/6

ועוד מילה על ״חזקים״ ו״חלשים״. גור אכן חזקה וכוחנית, אבל בסיפור הזה יש לה גם נחיתות. הטוויטר הוא רק דוגמה. העובדה שיש לי אהדה, חיבה, והערכה לצד אחד - לא מעניקה לו הגנה תקשורתית, ולא מבטלת את זכותו של הצד השני להציג חומר שמראה עוד זוית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 22:21 לינק ישיר 

אין סיכוי שגערער יבין שכ-ל הציבור החרדי הוא מצייצני ואוהדי ר' שאול .... 

הקנאה והתאוה והכבוד מוציאין את האדם מן העולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 22:25 לינק ישיר 

למי שלא הבין "איני מכיר" זה עוד ניק לצרכי הטרלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 22:40 לינק ישיר 

איני_מכיר כתב:

כ-ל הציבור החרדי הוא מצייצני ואוהדי ר' שאול

קל להפיל על הניקים כאן ועל צייצני הטוויטר שהם חסידי ר' שאול, עובדה שהם תוקפים את גור.

בפועל, הציבור החרדי כולו בחר צד בשבת בה פורעי גור נשלחו על ידי מנהיגם להשתולל. כעת, כל הניקים והצייצנים בצד של ר' שאול, כשמולם כמה חסידי גור ועוד כמה כאלו שמקבלים כסף להגן עליהם. זהו, אין אף אחד נורמטיבי אחר בציבור החרדי שמגן עליהם ולא תפס צד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 22:42 לינק ישיר 

מוסכם על כולם, אפילו על ניורולוג, שאין כאן סימטריה כלל. ולמרות זאת ההקלטה הזו מציגה את אנשי הקהילה באור לא מחמיא.
חסיד אומר בשם הגר"ש שדם זא"ב הותר? האם הגר"ש כבר העיר לו על השקר הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 23:44 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
אתה מרגיש טוב לדבר בסיסמאות ריקות וחלולות?

(אף אחד לא מייחל לתת לו מכות. כי פשוט זה לא יעזור. את המכות שלו הוא יקבל ישירות בעולם האמת).

מה הקטע לשקר?
כתבת במפורש:

"אם זה היה עוזר, הייתי בעד לתת לו מכות עד שיחזיר אותן"
יש מצב שלפחות בקיאות תתחיל ללמוד???

כתבתי שאני לא מייחל לתת לו מכות. רק כי זה לא יעזור.
זה הסיבה היחידה.

כי אם זה כן היה עוזר להחזיר את החטופות, כן הייתי בעד לתת לו מכות.
כמו שאני בעד לתת מכות לכל מי שחוטף ילדים.

לא לגמרי מובן לי למה אתה נגד לתת לו מכות.
תרצה להסביר לנו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 23:55 לינק ישיר 

לא צריך להסביר כלום

מספיק לראות מה אתה כותב ולמה אתה מייחל, ומה היית מוכן ורוצה לעשות לאדמו"ר מגור, בשביל להבין שהחברה בצד השני אחוזי טרפת וטרללת, ובטח שלא מכבדים את ר' שאול (בהנחה והוא מסתייג מכך, אני מקווה מאוד שכך).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 00:01 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
מוסכם על כולם, אפילו על ניורולוג, שאין כאן סימטריה כלל. ולמרות זאת ההקלטה הזו מציגה את אנשי הקהילה באור לא מחמיא.
חסיד אומר בשם הגר"ש שדם זא"ב הותר? האם הגר"ש כבר העיר לו על השקר הזה?

ברור שאין סימטריה
הבעיה של אנשים שאצלם זה או שחור או לבן. אם אתה נגד גור ובעד ר' שאול, אז אתה קונה כל השמצה נגד גור, ובמקביל מסרב לקבל קמצוץ של ביקורת נגד המחנה של ר' שאול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 00:40 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

הדיבוק, כפי שכתבתי לך באשכול אחר

אתה ואבישי זעלבע דרעק

תוקן על ידי נוירולוג ב- 15/06/2022 22:11:22

סוף סוף הארת את עיני. למה חיכית עם התשובה המנומקת הזו? (ואשמח שתדע לצטט לעצמך את התגובה החכמה, בכל פעם שתדבר על ניקים שמשתמשים בשפה מלוכלכת)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 00:45 לינק ישיר 

הייתי עדין

אין לי טיפת כבוד לטיפוסים שרושמים על האדמו"ר מגור כינויי גנאי כמו "הפריץ מארסוף" ובעד לתת מכות לאדמו"ר מגור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 01:11 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

למי שלא הבין "איני מכיר" זה עוד ניק לצרכי הטרלה

למי שלא הבין "נירולוג" זה עוד ניק המקבל תשלום עבור כל תגובה בעד גור.
מה לא עושה בן אדם בשביל פרנסה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 01:21 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

הייתי עדין

אין לי טיפת כבוד לטיפוסים שרושמים על האדמו"ר מגור כינויי גנאי כמו "הפריץ מארסוף" ובעד לתת מכות לאדמו"ר מגור.

אתה הצבוע מכנה אנשים בשמות גם כותבים שלא מכנים בשמות גנאי את האדמו"ר.
אתה גם מקפיד לא לתת שום תואר לראש ישיבה ותמיד אתה כותב "ר' שאול" אבל אם מישהו יכתוב ר' יעקב אתה הצבוע תמחה על כבודו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 01:59 לינק ישיר 

רעיונוביץ
כתבת דברים פשוטים שכל תינוק מבין.
יש פה צד אחד רודף וצד שני נרדף. צד אחד תוקף וצד שני מתגונן.
ושלא יבלבלו את המוח.
עצוב שכתבים מעדיפים ללכת עם בעלי הכוח וחושבים שיוכלו לעבוד על הציבור בכתבות דמגוגיות וזולות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יאיר שרקי בתקליט שאינו מחמיא לבני קהילת פני מנחם.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.