בית פורומים בחדרי חרדים

יאיר שרקי בתקליט שאינו מחמיא לבני קהילת פני מנחם.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/6/2022 05:43 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
הייתי עדין

אין לי טיפת כבוד לטיפוסים שרושמים על האדמו"ר מגור כינויי גנאי כמו "הפריץ מארסוף" ובעד לתת מכות לאדמו"ר מגור.

ולמה אתה לא מסוגל להבין שיש כאלו שאין להם טיפת כבוד לאדם ריק מכל מעלה שבוחר לחטוף ילדים למען כבודו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 09:32 לינק ישיר 
momeir

חריף_ומקשה כתב:
רעיונוביץ
כתבת דברים פשוטים שכל תינוק מבין.
יש פה צד אחד רודף וצד שני נרדף. צד אחד תוקף וצד שני מתגונן.
ושלא יבלבלו את המוח.
עצוב שכתבים מעדיפים ללכת עם בעלי הכוח וחושבים שיוכלו לעבוד על הציבור בכתבות דמגוגיות וזולות.

אין הסבר אחר
לכאורה  הערוץ קיבל תשלום כדי לשדר את הכתבה המעוותת הזו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 15:01 לינק ישיר 

לא יודע מה מרגש הקמפיין של גור נגד הפורשים, רואים שהפורשים ממש אלימים בזה שהם מתכננים אלימות "משפטית" נגד אלימים? מי חושב שיש כאן איזה בעיה?
חוץ מכמה סאדיסטים שאין בין תורה וחסידות ולהם כלום, ממש כלום, הם היו רוצים שיאמינו שיש כאן כותרת מאשימה לפורשים.
אולי יש כמה צופי טלוויזיה שעונים אמן לכל עיתונאי עם אינטרסים לא מובנים, שנותן כותרת כאילו "הנה יש אלימות גם מהצד השני", ובתוכן אין כלום ולא היה כלום, מותר וחייבים לנסות ולהכניס לכלא את מי שפוגע באנשים רק בגלל שפרשו לצד אחר.
הציבור החרדי לא קונה את זה וגם לא יקנה את זה, וכמובן שגם לא יתפתה על ידי קבלת מיילים שיגיעו אליו שרואים ברור ממש ברור איך נפגעים מתכננים להכניס עבריין או עבריינים לכלא או שמתכננים איך להכפיש את גור בכל העולם עקב מעשיהם האלימים.
הציבור החסידי אינו פרייער ואינו מתחבר לאלימים ולא לסיקריקים ודומיהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 15:22 לינק ישיר 

גור ויאיר שרקי (שהוא כתב בינוני למדי ואין לי מושג מה ערוץ 12 מצאו בו) נעולים בתבניות של המאה העשרים.

הציבור החרדי מחכה כבר מאה שנים שמישהו ידבר עם גור בשפה של גורים, שמישהו יעיז להפשיל מולם שרוולים כמו שהם מפשילים נגד כולנו באופן שוטף, שמישהו יעיז לחצות מולם כל קו אדום כפי שהם חצו כל קו אדם במאבקי השליטה והכוחניות שלהם נגד כלל הציבור החרדי. כשמישהו עושה זאת סוף סוף, אזי הוא יזכה לאהדה חוצת קהילות ופורצת גבולות.

ודרך אגב, קשור ולא קשור, גם להעמיד את יצחק גולדקנופף בראש רשימת יהדות התורה לכנסת זה סוג של אלימות נגד כלל הציבור. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 17:32 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

הייתי עדין

אין לי טיפת כבוד לטיפוסים שרושמים על האדמו"ר מגור כינויי גנאי כמו "הפריץ מארסוף" ובעד לתת מכות לאדמו"ר מגור.

כתבתי תגובה עניינית ואתה נזכרת בכל מיני ציטוטים כדי להשיב לגופו של אדם ולא לגופומשל עניין. קורה שאין מה לענות, אבל חכם לא מגיב באופן שמדגיש את זה.

אם זו רמת המשכל של התלמידים, כמה גאון הפריץ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 20:30 לינק ישיר 

לאחר ששמעתי את ההקלטה, אם על זה גור בונים, מצבם קשה, ואף קשה ביותר.......

ביחס לפושעי ופשעי גור, הם מתנהלים בעדינות רבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2022 07:16 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2022 11:47 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
נוירולוג כתב:

הייתי עדין

כתבתי תגובה עניינית ואתה נזכרת בכל מיני ציטוטים כדי להשיב לגופו של אדם ולא לגופומשל עניין. קורה שאין מה לענות, אבל חכם לא מגיב באופן שמדגיש את זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כרגיל, זה בילד אין אצל הארכי פרחי להנפיק כל תגובה עם כינויי גנאי. 
איזו תגובה עניינית כתבת? שמצדיקה לתת מכות לאדמו"ר מגור, אני מבין שאתה משתוקק לזה, אבל תיאלץ להישאר עם תאוותך בראשך.
מה עם לתת מכות לשר התורה ר' חיים קנייבסקי עד שיחזיר את הכסף שהציבור נתן תמורת הבטחות וערבויות שלא התקיימו?

לגבי הילדות לבית סנדיק הסיפור שם מורכב, מלבד זאת כל הטענות שהאדמו"ר מגור הוא החוטף כביכול לא הוכחו מעולם, במקרה של ר' חיים הדברים ברורים יותר, כל ההבטחות והערבויות היו בשמו בצורה ברורה ביותר.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 17/06/2022 11:53:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2022 13:43 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

הדיבוק כתב:
נוירולוג כתב:

הייתי עדין

נשלח מהאנדרואיד שלי

כרגיל, זה בילד אין אצל הארכי פרחי להנפיק כל תגובה עם כינויי גנאי. 
איזו תגובה עניינית כתבת? שמצדיקה לתת מכות לאדמו"ר מגור, אני מבין שאתה משתוקק לזה, אבל תיאלץ להישאר עם תאוותך בראשך.
מה עם לתת מכות לשר התורה ר' חיים קנייבסקי עד שיחזיר את הכסף שהציבור נתן תמורת הבטחות וערבויות שלא התקיימו?

לגבי הילדות לבית סנדיק הסיפור שם מורכב, מלבד זאת כל הטענות שהאדמו"ר מגור הוא החוטף כביכול לא הוכחו מעולם, במקרה של ר' חיים הדברים ברורים יותר, כל ההבטחות והערבויות היו בשמו בצורה ברורה ביותר.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 17/06/2022 11:53:06

נהניתי מבמשפט שמשלב בין הכינוי "ארחי פרכי" והדרישה להימנע מכינויי גנאי, ועל הדרך שוב סטייה מהנושא.
לגופו של עניין:
1. פריץ אינו כינוי גנאי.
2. לא אמרתי שהאדמור אחראי לגניבה ולא עודדתי מכות לאף אחד, מציע לך לקרוא את דבריי שוב. כן אמרתי שאם אדם חושב שהוא כן האחראי ומדובר בגניבת נפשות ולדעתו מכות יחלצו את הילדות, אז זה בסדר גמור שהוא יהיה בעד לעשות את זה.
3. לא הבנתי מה רצית מר' חיים, אבל ממה שכן הבנתי, לפי רש"י (ר"ה ד. ד"ה כאן) ותוס' (שם ד"ה בשביל), יש לך ראש עכו"ם, וכדי בזיון וקצף.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2022 14:04 לינק ישיר 

ברור, לקרוא לאדמו"ר "הפריץ מארסוף" זה בכלל מילת שבח

ברור שלא אמרת שהאדמו"ר אחראי לגניבה, רק השתתפת בלא מעט אשכולות שהאשימו אותו ישירות והגבת בהן כאילו מדובר בעובדה יבשה ונכונה, אבל זה פחות מהותי, מה שיותר מעניין זה שכתבת שאתה בעד לתת מכות אם זה יעזור סתם על מקרה ערטילאי שלא קשור בכלל בכלל לגור, רק במקרה זה יצא בתגובה לאבישי שכתב שהוא בעד לתת מכות לאדמו"ר מגור שהוא לטענתו חוטף הילדות.
ולגבי 3, הבנת מצוין, כך גם ניכר מתגובתך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2022 14:05 לינק ישיר 

זהירות, במקביל לדיווחי המוסד על נסיונות האיראנים לחסל ישראלים בטורקיה התקבלה התראה קונקרטית על אפשרות לפוגרום מצד קוזאקים פולנים בריכוזים  חרדים שונים בשבת הקרובה, 

יצויין כי לגבי הישובים אלעד ביתר וברכפלד לא התקבלה כל התראה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2022 14:31 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

ברור שלא אמרת שהאדמו"ר אחראי לגניבה, רק השתתפת בלא מעט אשכולות שהאשימו אותו ישירות והגבת בהן כאילו מדובר בעובדה יבשה ונכונה, אבל זה פחות מהותי, מה שיותר מעניין זה שכתבת שאתה בעד לתת מכות אם זה יעזור סתם על מקרה ערטילאי שלא קשור בכלל בכלל לגור, רק במקרה זה יצא בתגובה לאבישי שכתב שהוא בעד לתת מכות לאדמו"ר מגור שהוא לטענתו חוטף הילדות.

מה הבעיה בזה שהוא פריץ בארסוף? זה רע?
לא יודע במה השתתפתי ובמה לא. גם אתה השתתפת באשכולות האלה, מה זה אומר עליך?
האם אתה מודה שהגישה שלך לאלוקות היא אגוצנטרית, כמו העכום באותה סוגיה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2022 15:50 לינק ישיר 

נראה לי שאם המידע לגבי השבת הקרובה נכון,  ראוי לכל מי שיראת השם בלבבו לטפל בגעררס כמו שהם מבינים, ושלא ישכחו זאת כ"כ מהר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2022 16:27 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
נוירולוג כתב:

מה הבעיה בזה שהוא פריץ בארסוף? זה רע?
לא יודע במה השתתפתי ובמה לא. גם אתה השתתפת באשכולות האלה, מה זה אומר עליך?
האם אתה מודה שהגישה שלך לאלוקות היא אגוצנטרית, כמו העכום באותה סוגיה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה שוחה בג'ורה ומתפלא למה אינך מסריח

השתתפתי לא בתור מישהו שמסכים עם דברי השנאה וההסתה האלו, ומחיתי על כינויי הגנאי שהתחריתם ביניכם מי מפציץ יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2022 16:28 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

למה לשקר?

כתבתי שאם זה היה עוזר לתת לו מכות, הייתי תומך בזה. ואני נגד, כי זה לא עוזר.
זוהי הדעה הרווחת בציבור, כפי שעוד רבים כותבים כאן בצורה זו או אחרת.

תבין, אנשים רואים בו סתם אדם ריק. חלול. ללא תוכן פנימי כלשהו. לא משהו שראוי לכבד.
וכאשר אדם כזה מתנהג בצורה אכזרית. אם היה עוזר לתת לו מכות - למה לא?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יאיר שרקי בתקליט שאינו מחמיא לבני קהילת פני מנחם.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.