נשלח ב-15/6/2022 17:28
מטורף - טכנאי אולטרסאונד מחבל מורשע חשוד שפגע בנשים חרדיות פשוט מטורף קופת חולים כללית ומאוחדת העסיקו מחבל מורשע בתור טכנאי אולטאסאונד, אותו טכנאי היה מחבל מורשע, איך מעסיקים מחבל מורשע שיטפל בנשים חרדיות? עכשיו המשטרה חוקרת חשד שביצע מעשים מגונים בנשים חרדיות ! ! ! אגב : למה נשים הולכות לטכנאי גבר כשיש נשים רבות (חלקן חרדיות) במקצוע הזה????
נשלח ב-15/6/2022 18:01
יש בכלל אפשרות בקופת חולים לבקש שהאולטרסאונד תבוצע על ידי טכנאית אשה ולא גבר?
נשלח מהאנדרואיד שלי תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 15/06/2022 18:10:03
נשלח ב-15/6/2022 18:39
עכשיו הבנתי מהיכן הגיעו השבבניקים.
יוסף בן יסוף.
רעיונוביץ כתב: פשוט מטורף קופת חולים כללית ומאוחדת העסיקו מחבל מורשע בתור טכנאי אולטאסאונד, אותו טכנאי היה מחבל מורשע, איך מעסיקים מחבל מורשע שיטפל בנשים חרדיות? עכשיו המשטרה חוקרת חשד שביצע מעשים מגונים בנשים חרדיות ! ! ! אגב : למה נשים הולכות לטכנאי גבר כשיש נשים רבות (חלקן חרדיות) במקצוע הזה????
נשלח ב-15/6/2022 18:57
נראה לי שחברת כוח אדם
מביא למאוחדת את העובדים.
התלוננתי במאוחדת על השירות שלהם.
יש לציין לטובה את מאוחדת שהם מנסים להשתפר, לא תמיד הם מגעילים, ואכן, לא מזמן שמתי לב שהעובדים בכניסה בהטורים הם רוסים אדיבים, והם אפילו מחלקים מסכות לקורונה למי ששכח, זו בשורה חדשה, סוף סוף !
סחטיין
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-15/6/2022 19:16
אפשר תמיד לבקש אשה, רק לפעמים ישלחו אותך לתחנה אחרת, או ידחו אותך בכמה ימים ועדיין זה שווה, אין שום דמיון בין אשה שרגישה לאשה, לביען גבר, שאו שהוא נואף, או שהוא חושב שיש לו כאן שק בשר (שזה בוודאי עדיף על הראשון).
נשלח ב-15/6/2022 20:20
הכובס1 כתב: אפשר תמיד לבקש אשה, רק לפעמים ישלחו אותך לתחנה אחרת, או ידחו אותך בכמה ימים ועדיין זה שווה, אין שום דמיון בין אשה שרגישה לאשה, לביען גבר, שאו שהוא נואף, או שהוא חושב שיש לו כאן שק בשר (שזה בוודאי עדיף על הראשון).
נשלח ב-15/6/2022 21:16
"לבין"
נשלח ב-15/6/2022 23:55
ירו_שלמי כתב: "לבין"
נשלח ב-16/6/2022 15:58
אם היה מדובר ביהודי הרי שהיה מתבצע תחקיר לעומק ועריפת ראשים .
מינימום פיטורים למי שקלט אותו לעבודה
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-16/6/2022 16:03
מה זה משנה מי טכנאי האולטראסאונד, העיקר שיש את יענקל גרובר (שם בדוי) התותח מתאם קשרי קהילה שידו בכל והוא יסדר את העניינים אחת שתיים הכי טוב שיכול להיות, אפילו בעיתון יכתבו כמה שהוא ענק.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.