|
|
| נשלח ב-15/6/2022 22:15 |
|
| |
לא מבין מה הבעיה שההורים שלהם יעברו לר' שאול והבנות יפנו ליאספני, והמהדרין יערבו גם את הרווחה, ושלום על ישראל. ההורים הרי ממילא בוכים, אז כבר יותר טוב לבכות עם סמינר מאשר בלי סמינר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 22:17 |
|
| |
איני_מכיר
| תמניא_אפי כתב: |  | לא מבין מה הבעיה שההורים שלהם יעברו לר' שאול והבנות יפנו ליאספני, והמהדרין יערבו גם את הרווחה, ושלום על ישראל. ההורים הרי ממילא בוכים, אז כבר יותר טוב לבכות עם סמינר מאשר בלי סמינר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רעיון מעולה ..
צלצל לאבז ותגיד לו שיתחיל לעבוד ויפסיק לדחוף את האף לחדרי המיטות של חסידי גור
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 22:23 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | לא מבין מה הבעיה שההורים שלהם יעברו לר' שאול והבנות יפנו ליאספני, והמהדרין יערבו גם את הרווחה, ושלום על ישראל. ההורים הרי ממילא בוכים, אז כבר יותר טוב לבכות עם סמינר מאשר בלי סמינר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
למה להעצים את הטרגדיה והכאב ר' שאול מצטיין בבין אדם לחברו, הוא מדבר על זה הרבה, קהילתו מצטיינת בזה. מה גם שיש כפיות טובה להתארח במוסדות הספרדים ולא לקבל אותן למוסדותיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2022 07:21 |
|
| |
לר' שאול יש מוסד שנקרא סמינר לבנות?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2022 16:24 |
|
| |
ולשרה_בן
| קלעפער כתב: |  | | לר' שאול יש מוסד שנקרא סמינר לבנות? |
|
אין לו אבל נוירולוג והאמת לא הולכים ביחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 23:03 |
|
| |
אם יהיה צורך הרב בעדני יוכל להקים סמינר תוך שבוע כמו סמינר גברא בבני ברק/אלעד שעושה עבודה למופת והוקם בהוראת הרב .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 23:08 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | לר' שאול יש מוסד שנקרא סמינר לבנות? |
|
הסמינר הישן, ברחוב מנחת יצחק, מנוהל ע"י חסידו ומקורבו ישראל לוין
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 04:55 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | לר' שאול יש מוסד שנקרא סמינר לבנות?
הסמינר הישן, ברחוב מנחת יצחק, מנוהל ע"י חסידו ומקורבו ישראל לוין |
|
שהוא ישות נפרדת. ואם אני לא טועה זה גם סמינר ליטאי בחלקו, מה פתאום שהגר"ש יורה לחסידו מה לעשות במוסד בניהולו שאינו קשור בקהילה.
ולמה אתה מתנסח בצורה כזו שמשתמע ממנה שזה מוסד של הקהילה או של הגר"ש באיזו צורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 12:20 |
|
| |
1. כי יש בעיה שיש בה דיני נפשות, ואין ספק שזה נוגע לליבו של ר' שאול, והוא שידוע כמצטיין בבין אדם לחברו היה יכול להיות הנחשון שפועל בנושא.
2. אני לא אחראי על הבנת הנקרא לקויה של אנשים אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2022 16:15 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | 1. כי יש בעיה שיש בה דיני נפשות, ואין ספק שזה נוגע לליבו של ר' שאול, והוא שידוע כמצטיין בבין אדם לחברו היה יכול להיות הנחשון שפועל בנושא.
2. אני לא אחראי על הבנת הנקרא לקויה של אנשים אחרים. |
|
כל פעם שאתה נתפס בשקרים אתה טוען שהבנת הנקרא של הקוראים לוקה בחסר, הגיע הזמן שתחליף תירוץ אחר. או אולי עדיף שתפסיק לשקר . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2022 23:54 |
|
| |
הפעם אני מצדיע לנוירולוג. שימו לב: מהאדמו"ר מגור הוא בכלל לא מצפה להתנהגות אנושית והתחשבות בזולת.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2022 15:02 |
|
| |
| מנהשורה כתב: |  | | הפעם אני מצדיע לנוירולוג. שימו לב: מהאדמו"ר מגור הוא בכלל לא מצפה להתנהגות אנושית והתחשבות בזולת. |
|
התרגשתי ממופע ההצדעה הכנה
אכן אין לי ציפיות מסמינר גור או סמינר בעלז לקלוט אותם, אבל זה גם לא רלוונטי, הן עצמן לא מחפשות להיכנס לסמינר של גור או בעלז, הן רוצות סמינר כללי, והסמינר הישן בראשות מקורבו וחסידו של ר' שאול אלתר בהחלט עונה על זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2022 16:14 |
|
| |
מאז ומתמיד כל הנשמעים לרבותיהם ולאדמו"ריהם, לא נשמעו להם בשעת אמת כאשר מדובר ביוקרת הסמינר. הרב הוא טוב כדי להתהדר בו, ולהצטלם לידו. פעם אמר לי רב אחד גדול, שתמיד שומעים לו כשהוא משמיע את מה שרוצים לשמוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2022 21:44 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | 1. כי יש בעיה שיש בה דיני נפשות, ואין ספק שזה נוגע לליבו של ר' שאול, והוא שידוע כמצטיין בבין אדם לחברו היה יכול להיות הנחשון שפועל בנושא.
2. אני לא אחראי על הבנת הנקרא לקויה של אנשים אחרים. |
|
על סעיף 1 אין מה לומר. הטרלה נכבדה. וכמו שמנהשורה ציין, ההטרלה הזו אפשרית רק אצל הגר"ש...
אבל רציתי לדון אותך פעם אחת לכף זכות. ואולי זה ניסוח שגוי ותבוא הבהרה.אבל במקום להתנצל על הניסוח המטעה בחרת להאשים את הקוראים בהבנה לקויה.
הענין הזה של הניסוח ה"מהנדס" הפך אצלך לטבע ראשון וקשה לך בלעדיו.
פעמיים (לפחות) כתבת מילים מפורשות שהתלונה שלך היא כנגד הגר"ש שאינו מקבל ספרדיות למוסדותיו (ציטוט שלך)
עכשיו, יתכן שאלו שגיאות תמימות, אז למה לא להבהיר אלא להשמיץ אחרים?
עד מתי?
|
|
|
|
|