|
|
| נשלח ב-23/6/2022 22:27 |
|
| |
קלעפר
מקווה שיבוא היום ותטפל באובססיה המטופשת שלך לחפש לריב בכל מחיר ולחפש מתחת לאדמה איזה מילה שלא לטעמך בכדי להפוך את זה לעיקר ולהסיט את הדיונים מהמהות.
נ.ב. ה"למוסדותיו" לא נכתב בפתיחת האשכול, אלא כחלק מדו שיח עם אבישי בהמשך האשכול. אף אחד חוץ ממך לא התעכב על זה אלא ראה בבירור מה כתבתי בפתיח האשכול (גם מי שלא מכיר את הסמינר הישן הבין זאת).
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2022 23:45 |
|
| |
ברור. לא חשדתי אחרת. אבל אני מכיר את הנכלוליות שלך ואתה מכניס מילים ומשפטים שאמורים "להנדס" וליצור תחושה בקרב הקורא שאינו מתמצא כאילו זו חובתו של הגר"ש כלפי עצמו ומוסדותיו.
ואת זה באתי למנוע. וכאמור, ניסיתי לא ליצור שום ריח של ריב או משהו בדומה. אבל אתה לא מסוגל להודות בטעות בהנחה שטעית, או חמור מכך באופן מכוון ניסית להטעות.
אני חושב שבכוונת מכוון ניסית, למרות שזה עושה אותך מעט חכם יותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2022 00:29 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | הפעם אני מצדיע לנוירולוג. שימו לב: מהאדמו"ר מגור הוא בכלל לא מצפה להתנהגות אנושית והתחשבות בזולת.
התרגשתי ממופע ההצדעה הכנה
אכן אין לי ציפיות מסמינר גור או סמינר בעלז לקלוט אותם, אבל זה גם לא רלוונטי, הן עצמן לא מחפשות להיכנס לסמינר של גור או בעלז, הן רוצות סמינר כללי, והסמינר הישן בראשות מקורבו וחסידו של ר' שאול אלתר בהחלט עונה על זה.
|
|
אני בטוח שאם האדמו"ר מגור יגלה רצון טוב ויפתח את שערי הסמינרים שלו בפני ספרדיות, הן תבאנה בשמחה. השפה ותוכנית הלימודים בוודאי מתאימות להן.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2022 00:43 |
|
| |
יש להן בעיה עם התקונעס
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2022 01:11 |
|
| |
אדרבא, שיסיר את התקנות וירוויח שתי ציפורים שמנות של חסד...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2022 01:32 |
|
| |
הזהרו מן הצבועים
| נוירולוג כתב: |  | קלעפר
מקווה שיבוא היום ותטפל באובססיה המטופשת שלך לחפש לריב בכל מחיר ולחפש מתחת לאדמה איזה מילה שלא לטעמך בכדי להפוך את זה לעיקר ולהסיט את הדיונים מהמהות.
נ.ב. ה"למוסדותיו" לא נכתב בפתיחת האשכול, אלא כחלק מדו שיח עם אבישי בהמשך האשכול. אף אחד חוץ ממך לא התעכב על זה אלא ראה בבירור מה כתבתי בפתיח האשכול (גם מי שלא מכיר את הסמינר הישן הבין זאת).
|
|
כל מטרתו של פותח האשכול זה ללעוג לראש ישיבה ואין לו בעיה לשקר ולטעון כאילו הסמינר שייך לראש ישיבה וכשמישהו חושף את שקריו הוא טוען, אבל לא שקרתי בכותרת.
|
|
|
|
|