| חריף_ומקשה כתב: |  |
| קלעפער כתב: |  |
זו תחושה. אין לי נתונים. אבל אני מנסה לחשוב אם אני הייתי חסיד גור, האם הייתי מצדיק את הפוגרום ואת חילולי השבת וכו', אני מרגיש שלא. אני חושב שכך רוב האנשים מרגישים כי אני בטוח שאני לא מיוחד.
כל מי שאני מכיר יענה על השאלה הזו אותו דבר, לא הייתי מקבל בשום פנים אבל בהחלט יתכן שהייתי חושש לדבר ואולי אף מדבר בעד כדי שהילדים לא ילשינו וזה יגיע לועדה ואז לא אראה יותר את ילדי... |
|
והיית מצדיק את ביטול לימוד העיון? היית מצדיק את מערך המפקחים\מדריכים\קומדנטים שנכנסים לאינטימיות של כל זוג? היית מצדיק את אמירתו של אותו משפי שהרבי הוא ההייבישער? היית מצדיק את ההליכה נגד כל היהדות החרדית בבחירות לעיריית י-ם? היית מצדיק את הכדורים הפסיכיאטריים שכופים על בחורים לקחת ללא הצדקה רפואית? הרשימה עוד ארוכה ארוכה מקווה שהבנת את הפואנטה. מי שחי שם, חי באטמוספירה אחרת. שבוי בכת. מה שאצלך לא יעלה על הדעת, שם בתוך הכת זה נורמלי לחלוטין.
|
|
המנהיגים הם פושעים. יש השפעה מסוימת על הצעירים בעיקר להתנהג באלימות, ולעשות סדר באוטובוסים וכו', חסידי גור עצמם הם מתוקים מדבש, אנשים טובים ומאושרים, ובשוליים יש שנדפקים ולא שמים לב אליהם זה הנאנסות בשקט והלא אהובות - לפי התקנות המרושעות והמטופשות, מי שהתחתן ללא שום זיק של חיבה, והבחורים שלא מוצאים את זיווגם היות והם אינם רצויים בקהל הרחב, וכמה גורים ופורשים שזוכים לטיפול אלים ואכזרי. אינני רואה בכדורים בעיה, אם בחור התעסק עם בחור אחר אז כדי להשאר בישיבה אז שימחל לקחת כדור קטן לדיכוי החשק המיני, וזה כדי לשמור על כל השאר
תוקן על ידי רציף ב- 17/06/2022 02:20:39
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 17/06/2022 02:57:24
|
|