בית פורומים בחדרי חרדים

פינדרוס: "95% מהקולות החרדיים הולכים למפלגות החרדיות"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/6/2022 22:22 לינק ישיר 
פינדרוס: "95% מהקולות החרדיים הולכים למפלגות החרדיות"

ח"כ יצחק פינדרוס שוחח הערב (חמישי) עם אבי מימרן במהדורה המרכזית והתייחס להצעת החוק שהגיש ח"כ גפני להורדת אחוז החסימה ולפרסומים על כוונה לריצה נפרדת של דגל התורה. "אני חושב שזו סערה בכוס מים. דגל התורה הניחה הצעת חוק שמטרתה הוא הצלת גוש הימין ולא שום דבר אחר והכל ספקולציות. אנחנו עובדים בתיאום מלא עם אגודת ישראל", אמר פינדרוס. "הסיכון הכי גדול לגוש הימין הוא קולות שהלכו לטמיון, כמו שקרה בפעמים האחרונות".

ביחס להצעת החוק לביטול רפורמת הסלולר, אמר פינדרוס: "יו"ר ועדת הכנסת כרגע לא נמצא בקואליציה וזה משמעותי ויש לו אפשרות לסייע בעניין הזה. אנחנו מקווים שגם הדבר הזה יוביל לכך שנוכל להתמודד עם הדבר הזה. אנחנו נערכים בכמה כיוונים".

הוא הבהיר "הכנסת לא מתפזרת בשבוע הבא גם אם החוק לפיזור הכנסת עובר בקריאה טרומית".

לדבריו "אני לא חושב שמחוייב המציאות שנלך לבחירות, אני עדיין מאמין שיש סיכוי להקמת ממשלה אחרת בכנסת הזו. יכולות להיות הרבה סיטואציות. חסרים היום שבעה קולות. זה לא מופקע. אני מאמין שברגע שיעבור החוק לפיזור הכנסת יפתחו משאים ומתנים. עדיף ממשלה בכנסת הזו, אלא אם אין ברירה".

פינדרוס התייחס לאפשרות של זליגת קולות חרדיים למפלגות אחרות: "אני לא מאמין שתהיה זליגת קולות. החשש הזה עולה בכל מערכת בחירות ובסופו של דבר 95% מהקולות החרדיים הולכים למפלגות החרדיות. הציבור החרדי יודע מי מגן עליו".

ברקע הפרסומים על על פגישת ח"כ גפני וניר אורבך, תקף פינדרוס: "מצחיק אותי שכל שיחת מסדרון הופכת לכותרת. אני נפגשתי אתמול עם לפיד וביקשתי ממנו משהו עבור איזה יהודי במשרד החוץ. אני נעלב שזה לא הפך לכותרת ראשית.

"אני מתפלא על אנשי תקשורת רציניים שנופלים בדבר הזה. זה מגוחך שאדם נכנס ליומולדת להגיד מזל טוב ועושים מזה כותרות. זה נעשה מאינטרסים צרים וזה בלתי נסלח. אין שר בממשלה הזו שלא דיברתי איתו בשנה האחרונה", הוסיף.

עוד אמר פינדרוס בריאיון: "אנחנו הולכים עם הימין ללא קשר למי שנמצא שם, אנחנו עושים הכל למען הציבור החרדי כל הזמן. פגישה, ולא משנה עם מי – לא הופכת לברית פוליטית".

(קול חי)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 22:31 לינק ישיר 

שבאגודת ישראל לא ישימו בראש את גולדקנופף ואז יש סיכוי שקולות חרדיים יישארו במפלגות החרדיות,

אם גולדנופף יהיה בראש יהדות התורה,

אלפי חרדים ואולי עשרות אלפי חרדים לא יצביעו לראשונה ג'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 22:35 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

שבאגודת ישראל לא ישימו בראש את גולדקנופף ואז יש סיכוי שקולות חרדיים יישארו במפלגות החרדיות,

יש לך את זה ביותר היסטרי ומוגזם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 22:39 לינק ישיר 

אני לא מבין למה נטפלתם לגולדקנופף הוא הרבה יותר טוב נחמד ונורמלי מליצמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 22:40 לינק ישיר 

יש הרבה הרבה הרבה יותר כאלו שלא הצביעו ליהדות התורה בגלל גפני מאשר כאלו שעלולים לא להצביע בגלל גולדקנופף. הדברים אינם חדשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 22:41 לינק ישיר 

תם_יושב כתב:

השנאה לגור לא מבחינה מי מתחת לספודיק
אין כאן שום התייחסות מהותית וענינית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 23:12 לינק ישיר 

נפתלי בנט: "99.9% מערביי ישראל נאמנים למדינת ישראל"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2022 23:26 לינק ישיר 
אולי כמה געררעס שלא שמעו בקול הרבי.

נוירולוג כתב:
יש הרבה הרבה הרבה יותר כאלו שלא הצביעו ליהדות התורה בגלל גפני מאשר כאלו שעלולים לא להצביע בגלל גולדקנופף. הדברים אינם חדשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2022 00:07 לינק ישיר 
ולשרה_בן

נוירולוג כתב:

השנאה לגור לא מבחינה מי מתחת לספודיק
אין כאן שום התייחסות מהותית וענינית

יש פה כמה וכמה כותבים שמעולם לא כתבו נגד גור, רק בעקבות השבת השחורה שבה מאות חוליגנים תקפו עשרות יהודים והרסו בתי כנסת הם התחילו לכתוב נגד גור.

לעומתם אתה הוא זה שהשנאה שלך נגד הראש ישיבה מעבירה אותך על דעתך ואתה שורץ פה 24/7 ומפיץ שקרים ורעל נגד אנשי קהילתו. 

אנשים לא מחבבים את יצחק גולדקנופף כי אנשים רוצים אדם נקי כפיים ולא אדם שחצן הנוהג לדבר על עצמו בגוף שלישי הסובל מתסמונת נפוליאון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2022 03:54 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

נכון מאוד,
אנשים לא יצביעו לגולדקנוף
שנחשב מושחת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2022 11:43 לינק ישיר 

פינדרוס יודע על מה הוא מדבר, אם הוא אומר ש-95% מהחרדים מצביעים למפלגות החרדיות כנראה שמשום מה אין ריבוי טבעי אצל החרדים, אם היה זה היה מתבטא בעליה במספר המנדטים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2022 18:03 לינק ישיר 

רציף כתב:
רעיונוביץ כתב:

נכון מאוד,
אנשים לא יצביעו לגולדקנוף
שנחשב מושחת

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא, כי ליצמן היה צח כשלג ..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פינדרוס: "95% מהקולות החרדיים הולכים למפלגות החרדיות"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext