| נשלח ב-17/6/2022 11:02 |
|
| |
אחרי כל הנזקים שעשיתם לציבור אתם מצפים גם לתמיכה?

|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 11:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 11:32 |
|
| |
לה''ו. הם לא צריכים את התמיכה שלך. הם צריכים שתשים סוג ג' בקלפים, ולך לישון על האף. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 11:52 |
|
| |
לא יודע מי היועץ שלהם, בכל אופן הוא לא מבין כלום בדעת הקהל ברחוב החרדי. הציבור לועג למודעות האלה, הציבור החרדי מחזיק אצבעות לאותם מוסרי-נפש שסוף סוף מעמידים את החסידות הכוחנית והאלימה הזו על מקומה הראוי. הם זוכים לגיבוי מלא של כלל הציבור ושל כל גדולי ישראל לכל פעולה שהם ינקטו במסגרת האינטרס הציבורי החרדי להעמיד פעם אחת ולתמיד את גור על המקום.
גור שבמשך עשורים מסכסכת ומפלגת בין גדולי ישראל ובין קהילות, איכפת לה פתאום ממלעיבים במלאכי אלוקים ?!
גור שחצתה כל קו אדום במסגרת מאבקי השליטה שלה בציבור החרדי, מייללת פתאום כקוזק נגזל ?!
הטעות הבאה של גור תהיה העמדתו של גולדקנופף או דומה לו בראש רשימת יהדות התורה או אגודת ישראל לכנסת, שכן אז הציבור לא יוכל יותר לשתוק, והתגובה בקלפי תהיה דמוקרטית להפליא וכואבת לחלוטין.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 12:00 |
|
| |
לא יודע כמה טעם יש במודעות האלה, אך זה בוודאי לא מיועד לתמיכה מטוקבקיסטים וצייצני טוויטר מלומדי שנאה. ובכלל, מחאה על פגיעה ברבנים אינה קשורה ואינה תלויה במידת התמיכה בקבוצה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 12:10 |
|
| |
איני_מכיר
| נוירולוג כתב: |  | לא יודע כמה טעם יש במודעות האלה, אך זה בוודאי לא מיועד לתמיכה מטוקבקיסטים וצייצני טוויטר מלומדי שנאה. ובכלל, מחאה על פגיעה ברבנים אינה קשורה ואינה תלויה במידת התמיכה בקבוצה. |
|
באיזה רב פגעו ...???
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 12:11 |
|
| |
אין בעיה, תמשיכו בשלכם, תתעלמו מדעת הקהל ותלמדו בדרך הקשה.
את החינוך העצמאי הפסדתם, את השליטה בתקשורת הכתובה הפסדתם, את השליטה בעירית ירושלים וחיפה הפסדתם, את המעמד המיוחד והבלעדי בירושלים ובבני ברק הפסדתם, את הציבור הכללי בכל העולם הפסדתם. תמשיכו לשים מודעות מטופשות ברחובות, תמשיכו לעשות מעצמכם צחוק, זה הכל.
תנסו לקחת את הרבי שלכם ליומיים ללוס אנג'לס או לייקווד, אחרי שעתיים תבינו לגמרי על מה אני מדבר.
ובמשפט אחד, אי אפשר להרביץ לרבנים, לחלל בתי כנסיות וארונות קודש, לחלל שבת, ואח"כ ליילל מחאות על פגיעה ברבנים. זה טוב למאמר מערכת בהמודיע, הציבור כבר לא קונה את הלוקש הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 12:23 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | אין בעיה, תמשיכו בשלכם, תתעלמו מדעת הקהל ותלמדו בדרך הקשה.
את החינוך העצמאי הפסדתם, את השליטה בתקשורת הכתובה הפסדתם, את השליטה בעירית ירושלים וחיפה הפסדתם, את המעמד המיוחד והבלעדי בירושלים ובבני ברק הפסדתם, את הציבור הכללי בכל העולם הפסדתם. תמשיכו לשים מודעות מטופשות ברחובות, תמשיכו לעשות מעצמכם צחוק, זה הכל.
תנסו לקחת את הרבי שלכם ליומיים ללוס אנג'לס או לייקווד, אחרי שעתיים תבינו לגמרי על מה אני מדבר.
ובמשפט אחד, אי אפשר להרביץ לרבנים, לחלל בתי כנסיות וארונות קודש, לחלל שבת, ואח"כ ליילל מחאות על פגיעה ברבנים. זה טוב למאמר מערכת בהמודיע, הציבור כבר לא קונה את הלוקש הזה. |
|
לא רוצה להרוס לך ולאחרים את התענוג והאובססיה לשייך אותי לקהילה מסוימת, רק לצורך הדיון אציין שאני לא עונה בשמם כי אין לי ולו קשר קלוש לקהילה הזו. אבל חזקה עליכם שתמשיכו בכך ואין לי שום בעיה עם זה.
גור עשו ועושים טעויות, אבל אי אפשר לומר שכל הדברים שציינת הם פרי הטעויות שלהם, יש עוד כוחות ואינטרסים שיש להם עניין במאבקי השליטה ולא בגלל גור דווקא.
בקשר לנסיעה ללוס אנג'לס, אכן מסע יח"צ מפואר, ראינו את התיעודים מכל זווית אפשרית בטוויטרים של מיטב הצייצנים והיחצנים במגזר. זה שר' שאול הוא אדם בעל שיעור קומה אין ספק, זה שיש לו מאור פנים וחביבות אין ספק, זה שאנשים אוהבים את זה זה מובן ביותר, אין שום בעיה לארגן לאדמו"ר מגור מסע גדול ומפואר הרבה יותר בלייקווד ולוס אנג'לס, זה לא המדד למשהו.
ר' שאול ואנשי חצרו זקוקים לזה, ליחצנות הזו, לכסף (אם נכנס משהו משמעותי בכלל), לתיעודים הללו. אין הסבר אחר למסע היח"צ הזה.
אלא שכל מה שכתבת לא קשור לעניין של הפגיעה האישית באדמו"ר מגור, זה שאתה בעד לפגוע בו מעיד רק עליך.
כתבת "להרביץ לרבנים", מי הרביץ לרבנים? בינתיים אלו שחולמים להרביץ לרבנים זה הצד של ר' שאול.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 12:42 |
|
| |
אני לא חושב שאתה חסיד גור, אתה פשוט מייצג אותם כאן, אולי כאיש מקצוע או מגיב בתשלום, אז אני מתייחס אליך, אבל אם אתה לא מעוניין בכך, לא אתייחס עוד אליך אלא לדברים שאתה כותב. ורק 2 הערות.
1. אל תנסו לארגן לרבי מגור מסע גדול או מפואר בלייקווד או לוס אנג'לס, חבל על ההתבזות. אם לציבור בארץ ישראל עוד יש קצת שיירים של כבוד למושג גערער רבי, באמריקה זה נמחק לגמרי.
2. מי שפוגע ברבי מגור, זה מי שסכסך בין גדולי ישראל בבחירות ביתר עילית תשס"ח כמתעבר על ריב לא לו. זה מי ששלח אברכים לשכונות חילוניות בירושלים ובית שמש לתלות מודעות בסגנון אבוטבול יסגור את בית שמש בשבתות / פרוש יפריד בין גברים לנשים בתחבורה הציבורית. זה מי ששולח בחורים צעירים ומוסתים להשפריץ בירה על ארון קודש באשדוד. זה מי ששולח אברכים מגודלים להרביץ ליהודי עם הטלית שלו עד זוב דם. זה מי שמוציא ילדים מבית הוריהם. זה מי שמרגיש שהציבור החרדי כולו הוא בשבילו סוג של סמרטוט לשימוש חד פעמי בסגנון השתמש וזרוק.
הימים האלה עברו. הימים האלה לא ישובו עוד. או שגור תתנהג באופן הראוי בציויליזציה של קהילות, או שהם יוקעו אל עמוד הקלון ומעמדם יהיה כאחת הכתות החולפות בדברי הימים של עם ישראל.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 12:50 |
|
| |
ממש לא מזיז לי בתור מה אתה מתייחס אלי, בתור גערער, בתשלום, או כל דבר אחר שיכול לגרום לכם להרגיש טוב עם עצמכם ולפטור עצמכם מהמחשבה שאולי לא כולם חושבים כמוכם. יש כאלו שזה גם עוזר להם כשהם לא מסוגלים להתמודד לגופם של דברים אז עוברים לתיוגים הללו.
משאלות לב זו לא המציאות, לכן כשאתה קובע שבאמריקה הוא נמחק לגמרי ואם הוא יבוא הוא רק יתבזה, זו משאלת לב, לא משהו מבוסס וגם אין בזה שום הגיון.
אתה בעד הפרובוקציות נגד האדמו"ר מגור? אתה בעד לתת לו מכות? אתה בעד להכניס אותו לכלא?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 12:57 |
|
| |
אין בזה הגיון ? נו. אני כאן באמריקה, וממליץ לגור, אל תנסו. הבזיון בחתונה במאנסי היה מספיק גדול, אם ינסו שוב הבזיון יהיה שבעתיים.
אני בעד שגור יפסיקו להתנהג בכוחניות ובאלימות, שיפסיקו לסכסך בתוך הציבור החרדי ומנהיגיו, שיפסיקו לשלוח את האברכים שלהם לחלל שבת, לחלל שם שמים, להכות יהודים. אם כל הדברים האלה יפסקו, ממילא לא יהיה אף אחד אפילו בקצה המחנה שיגיד שצריך להכניס את הרבי מגור לכלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 13:01 |
|
| |
אז מה אם אתה באמריקה? אמריקה זה לא רק קהלת
בבקשה תנסה לענות על זה בלי ללכת סחור סחור:
אתה בעד הפרובוקציות נגד האדמו"ר מגור? אתה בעד לתת לו מכות? אתה בעד להכניס אותו לכלא?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 13:11 |
|
| |
כאחד שמכבד אדמורים ורבנים אני לא מבין למה חושב אדמור שנכנס לזירת איגרוף שלא יחטוף? מי שמתאגרף חוטף גם אם הסבא רבה היה אדמור בעיירה כלשהיא, ולעצם העניין ככל שגור מתעסקים במחלוקת מעמדם בעיני הציבור נשחק,
היום להעביר בבני ברק החלטה על חלוקת העוגה בין ליטאים לשלומי אמונים תעבור חלק, ויש מצב שזה יקרה, וכן הלאה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 13:14 |
|
| |
| bakar כתב: |  | | כאחד שמכבד אדמורים ורבנים אני לא מבין למה חושב אדמור שנכנס לזירת איגרוף שלא יחטוף? מי שמתאגרף חוטף גם אם הסבא רבה היה אדמור בעיירה כלשהיא, ולעצם העניין ככל שגור מתעסקים במחלוקת מעמדם בעיני הציבור נשחק,
היום להעביר בבני ברק החלטה על חלוקת העוגה בין ליטאים לשלומי אמונים תעבור חלק, ויש מצב שזה יקרה, וכן הלאה |
|
זו דרכך להצדיק פגיעה כולל פגיעה פיזית באדמו"ר מגור? ואתה עוד מכנה עצמך "אחד שמכבד אדמו"רים ורבנים"
והאם מה שכתבת נכון גם לגבי ר' שאול, אפשר להחטיף לו מכות בגין הפרובוקציות של חסידיו ומעריציו?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 13:15 |
|
| |
לגבי אמריקה, אין בעיה, לכו על זה, רק אל תגידו שלא הזהירו אתכם.
אתה בעד לאכול בתשעה באב ?
אני בעד שגור יתנהגו בצורה נאותה, ואז לא יהיו אנשים, אפילו בשולי המחנה, שיחשבו שצריך להכניס את הרבי מגור לכלא.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 13:23 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | לגבי אמריקה, אין בעיה, לכו על זה, רק אל תגידו שלא הזהירו אתכם.
אתה בעד לאכול בתשעה באב ?
אני בעד שגור יתנהגו בצורה נאותה, ואז לא יהיו אנשים, אפילו בשולי המחנה, שיחשבו שצריך להכניס את הרבי מגור לכלא. |
|
כ"כ קשה לך לענות?
אתה בעד הפרובוקציות וההצקות שמכוונות אישית נגד האדמו"ר מגור? אתה בעד להכניס אותו לכלא? אתה בעד שיתנו לו מכות?
|
|
|
|
|