|
|
| נשלח ב-17/6/2022 16:46 |
|
| |
וודאי, כך שאני שומע בכל מקום
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 16:56 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | אז אתה בעד כל הפעולות הללו?
אני בעד הפסקת האלימות, ואם יש מישהו שא"א לעצור אותו מפרץ האלימות אלא אם יושיבו אותו בכלא, אז עם כל הכאב אין ברירה וצריך לעשות את זה. ואני נגד מכות, כי מכות אף פעם לא עוזרות.
גם אני בעד הפסקת האלימות, ויותר טוב אם לא היתה בכלל מלכתחילה.
אתה נגד מכות רק כי הן לא עוזרות? אם זה היה עוזר אתה בעד לתת מכות לאדמו"ר מגור?
אתה בעד ההצקות והפרובוקציות שמכוונות אישית לאדמו"ר מגור? |
|
דמעות תנין. בנתיים מי שנותן מכות, שולח אנשים לבתי חולים והורס בתי כנסת בשבת אלו החוליגנים שמשלמים לך לשרוץ פה 24/7. הצד השני רק מתגונן.
על איזה הצקות ופרובוקציות אתה מדבר? על זה שאבא בא להתחנן שיחזירו לו את בנותיו? או אולי אתה מתכוון לחצופים שבמשך 3 שנים יורקים ומקללים את הראש ישיבה כשהוא הולך ברחוב? או אולי אתה מתכוון שאנשים בכירים בחסידות מכנים את הראש ישיבה בכל מיני תארים מגונים ומתירים לשפוך את דמו?
כולם יודעים מה יקרה לחסיד של הראש ישיבה שיעיז להכנס לבית מדרש של גור, הוא יצטרך לברך הגומל אחרי ביקור כזה, לעומת זאת אף אחד לא יגע בחסיד גור שיבוא להתפלל אצל הראש ישיבה, דומה קצת לבני דודינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 16:57 |
|
| |
ולשרה בן
לא נעים לי שאתה משקיע כ"כ בתגובות אלי ואני לרוב מתעלם (אני בטוח שאתה יודע למה), באשכול זה טרחת להגיב כמעט לכל תגובה שהגבתי כאן למישהו אז לכבודך אגיב משהו בכל זאת.
1. זה שתחזור על השקרים שוב ושוב לא יהפוך אותם לאמת. גיניתי את האלימות שהיתה באותה שבת, בלי "אבל" ובלי לומר שיש סימטריה, דיברתי על משהו אחר אבל לא על סימטריה. אלימות זה דבר שראוי לגינוי.
2. אני מגנה את הפרובוקציות וההצקות האישיות שמכוונות לאדמו"ר מגור, כנ"ל את הפנטזיות המטורפות של מטורללים שאיבדו את השפיות והערכים ותומכים בפה מלא או בשתיקה ברעיונות של לתת מכות לאדמו"ר מגור (אם זה היה עוזר כמובן).
3. אתה חוזר שוב ושוב על המנטרה שאני כביכול שונא נורא את ר' שאול אלתר, עם תחושות או הזיות איני יכול להתווכח, זה בהחלט בגדר הזייה לטעון זאת. אבל מצידי אתה יכול להמשיך לטעון זאת אם זה עושה לך טוב על הלב.
4. בעניין הרבנים, אני לא יודע בדיוק מי הוכה באותה שבת ואם הוכו רבנים, ספציפית לגבי מה שכתב קהלת חשבתי שהוא מתכוון על ה"תקיפה" המפורסמת (או ה"פוגרום" כפי שכינה זאת אבישי) של ר' דניאל אלתר, ועל כך הגבתי ושאלתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 17:01 |
|
| |
אתה מדבר לפלג הפורש בצורה היפוטטית, ואילו גור כבר החטיפו מכות הם כבר לאחר מעשה, אז תפסיק להיות קרציה ולחזור כמו כלב השב אל קיאו על השאלה המטופשת שלך " האם אתה בעד להכות את האדמור מגור"? זה פטתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 17:03 |
|
| |
| noise כתב: |  | אתה מדבר לפלג הפורש בצורה היפוטטית, ואילו גור כבר החטיפו מכות הם כבר לאחר מעשה, אז תפסיק להיות קרציה ולחזור כמו כלב השב אל קיאו על השאלה המטופשת שלך " האם אתה בעד להכות את האדמור מגור"? זה פטתי.
|
|
נפלא
הנה הזדמנות לשאול גם אותך את השאלה הזו, אתה ממש ממש דורש את זה
אתה בעד לתת מכות לאדמו"ר מגור?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 17:09 |
|
| |
momeir
טיפשים גמורים! המודעות הללו מבזים את האדמו"ר מגור.. איך מגיבים יהודים? (מאלה שמסתכלים על המודעות) וואו... באמת? פארוואס? וואס איז גשעיין ? (למה ? מה קרה?) האחד מסתכל על השני, ושואל: מה יש נגדו שרוצים לפעול להכניס אותו לכלא? האחד טוען : זה על המכות שהרביצו, השני ממתיק סוד וטוען זה בגלל עסקי הנדל"ן שלו... בכל מקרה 'צדיק' גדול הוא לא יכול לצאת מזה...
תוקן על ידי momeir ב- 17/06/2022 17:11:08
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 17:28 |
|
| |
לנוירולוג: אם זה לא היה ברור- אז כן, אם האדמו"ר מגור הוא זה שעומד מאחורי הפעולות הרצחניות שלכם (הרחקת ילדים מהוריהם ופוגרומים)ורגליים לדבר שאכן כך, אני לא רואה סיבה למה לא לכסח לו את הצורה, במיוחד אם זאת השפה היחידה שאתם מבינים, "עם נבר תתברר ועם עיקש תתפתל"...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 17:45 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | לנוירולוג: אם זה לא היה ברור- אז כן, אם האדמו"ר מגור הוא זה שעומד מאחורי הפעולות הרצחניות שלכם (הרחקת ילדים מהוריהם ופוגרומים)ורגליים לדבר שאכן כך, אני לא רואה סיבה למה לא לכסח לו את הצורה, במיוחד אם זאת השפה היחידה שאתם מבינים, "עם נבר תתברר ועם עיקש תתפתל"... |
|
לא שאני מעריך אותך על הדברים שכתבת, אבל לפחות אתה לא מסתתר מאחורי משפטי התחמקות, אתה אומר בצורה ברורה שצריך לכסח לאדמו"ר מגור את הצורה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 18:05 |
|
| |
הדיבוק
קראתי והוא כתב בצורה ברורה את הדברים, אז אם אתה בעניין של לחלק ציונים על בר שטיא אתה יכול לתת את זה לעצמך.
זו לא פעם ראשונה שאתה מגלה בעיות בהבנה ובנקרא ומנסה להשליך את זה על אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 18:12 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | אז אתה בעד כל הפעולות הללו?
אני בעד הפסקת האלימות, ואם יש מישהו שא"א לעצור אותו מפרץ האלימות אלא אם יושיבו אותו בכלא, אז עם כל הכאב אין ברירה וצריך לעשות את זה. ואני נגד מכות, כי מכות אף פעם לא עוזרות.
גם אני בעד הפסקת האלימות, ויותר טוב אם לא היתה בכלל מלכתחילה.
אתה נגד מכות רק כי הן לא עוזרות? אם זה היה עוזר אתה בעד לתת מכות לאדמו"ר מגור?
אתה בעד ההצקות והפרובוקציות שמכוונות אישית לאדמו"ר מגור? |
|
דמעות תנין. בנתיים מי שנותן מכות, שולח אנשים לבתי חולים והורס בתי כנסת בשבת אלו החוליגנים שמשלמים לך לשרוץ פה 24/7. הצד השני רק מתגונן.
על איזה הצקות ופרובוקציות אתה מדבר? על זה שאבא בא להתחנן שיחזירו לו את בנותיו? או אולי אתה מתכוון לחצופים שבמשך 3 שנים יורקים ומקללים את הראש ישיבה כשהוא הולך ברחוב? או אולי אתה מתכוון שאנשים בכירים בחסידות מכנים את הראש ישיבה בכל מיני תארים מגונים ומתירים לשפוך את דמו?
כולם יודעים מה יקרה לחסיד של הראש ישיבה שיעיז להכנס לבית מדרש של גור, הוא יצטרך לברך הגומל אחרי ביקור כזה, לעומת זאת אף אחד לא יגע בחסיד גור שיבוא להתפלל אצל הראש ישיבה, דומה קצת לבני דודינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 18:17 |
|
| |
אני נגד הכאת האדמו"ר מגור!
אבל יש לי גם שאלה, אם האדמו"ר יבוא אליך ויורה לך לשכנע ילדה בת 10 לנטוש את הוריה למען תהיה בגור, האם תעשה זאת? ואם לא תעשה זאת כי אינך חסידו, האם מקובל עליךשהוא יורה לחסיד לעשות דבר כזה? אני בטוח שזה לא נעשה, אבל רק היפוטטית.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 18:33 |
|
| |
מצדרביעי
| נוירולוג כתב: |  | לנוירולוג: אם זה לא היה ברור- אז כן, אם האדמו"ר מגור הוא זה שעומד מאחורי הפעולות הרצחניות שלכם (הרחקת ילדים מהוריהם ופוגרומים)ורגליים לדבר שאכן כך, אני לא רואה סיבה למה לא לכסח לו את הצורה, במיוחד אם זאת השפה היחידה שאתם מבינים, "עם נבר תתברר ועם עיקש תתפתל"...
לא שאני מעריך אותך על הדברים שכתבת, אבל לפחות אתה לא מסתתר מאחורי משפטי התחמקות, אתה אומר בצורה ברורה שצריך לכסח לאדמו"ר מגור את הצורה. |
|
אתה חושב אחרת? אתה חושב שבהנחה שהוא אחראי לאלימות הרצחנית (שלדבריך אתה מגנה בכל פה) אין לכסח לו את הצורה?????? רוצה להסביר למה, ולמה דינו יהיה שונה מכל בריון אחר?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2022 18:39 |
|
| |
ולשרה_בן
| נוירולוג כתב: |  | ולשרה בן
לא נעים לי שאתה משקיע כ"כ בתגובות אלי ואני לרוב מתעלם (אני בטוח שאתה יודע למה), באשכול זה טרחת להגיב כמעט לכל תגובה שהגבתי כאן למישהו אז לכבודך אגיב משהו בכל זאת.
1. זה שתחזור על השקרים שוב ושוב לא יהפוך אותם לאמת. גיניתי את האלימות שהיתה באותה שבת, בלי "אבל" ובלי לומר שיש סימטריה, דיברתי על משהו אחר אבל לא על סימטריה. אלימות זה דבר שראוי לגינוי.
2. אני מגנה את הפרובוקציות וההצקות האישיות שמכוונות לאדמו"ר מגור, כנ"ל את הפנטזיות המטורפות של מטורללים שאיבדו את השפיות והערכים ותומכים בפה מלא או בשתיקה ברעיונות של לתת מכות לאדמו"ר מגור (אם זה היה עוזר כמובן).
3. אתה חוזר שוב ושוב על המנטרה שאני כביכול שונא נורא את ר' שאול אלתר, עם תחושות או הזיות איני יכול להתווכח, זה בהחלט בגדר הזייה לטעון זאת. אבל מצידי אתה יכול להמשיך לטעון זאת אם זה עושה לך טוב על הלב.
4. בעניין הרבנים, אני לא יודע בדיוק מי הוכה באותה שבת ואם הוכו רבנים, ספציפית לגבי מה שכתב קהלת חשבתי שהוא מתכוון על ה"תקיפה" המפורסמת (או ה"פוגרום" כפי שכינה זאת אבישי) של ר' דניאל אלתר, ועל כך הגבתי ושאלתי.
|
|
קודם כל אם אתה מתעלם או לא מהתגובות שלי מעניין אותי כשלג דאשתקד, אני רק מגיב לשקרים שלך בשביל הקוראים האחרים.
אתה טורח לגנות ולפתוח אשכולות על כל שטות קטנה שמישהו מאנשי הראש ישיבה אמר, מעולם לא פתחת אשכול ובו גינת את מחללי השבת שפצעו קשות יהודים יראים שכל חטאם זה שהם עברו לחצר הראש ישיבה. לא פתחת אשכול על החוליגנים שהרסו תוך חילול שבת בית כנסת, אבל על הטסת רחפן מעל ראשו של האדמו"ר כתבת עשרות תגובות. אצלך הטסת רחפן חמורה הרבה יותר מפתיחת ראשים של אנשים, הריסת בית כנסת וחילול שבת. 1. אתה שקרן 2. ידוע שאתה מגנה רק צד אחד, לא חידשת כלום וגם פה אתה משקר כאילו היו המון פרובוקציות והצקות אישיות נגד האדמו"ר מגור. מדובר בבן אדם הטוען שגנבו לו את בנותיו ובא להתחנן בצורה יפה לאדמו"ר שיחזירו לו את בנותיו, הוא לא קילל או השמיץ את האדמו"ר. במשך 3 שנים ביזו וירקו על הראש ישיבה, מישהו מחסידיו הגיב באלימות? מישהו מחסידיו הרס בית כנסת? 3. אתה באמת חושב שכולם מטומטים? 4. פתאום אתה לא יודע ולא שמעת את מה שכל העולם ראה וידע. נ.ב. בבקשה תמשיך לא להגיב.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2022 12:37 |
|
| |
חשבתי לרגע ששבת בתשובה ואתה מנסה לנהל איזה שיח כבן תרבות (על אף שהשפה שלך לא משהו בלשון המעטה), השקעת כ"כ הרבה בתגובות אלי, זה היה נראה שאתה מתחנן לתגובה, אז הלכתי לקראתך בניסיון לראות אם זה עובד, אך נראה שאכן מיותר היה להגיב לך.
לפחות היה בזה תועלת כלפי אחרים.
|
|
|
|
|