בית פורומים פורטל הנפש

חלום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/6/2022 14:25 לינק ישיר 
חלום

תמיד אומרים שחלומות הם ראי של הנפש, משליכים את כל הפחדים, הדאגות, החרטות שיושביום לנו על הלב, וכשמתעוררים, מקטלגים את החלום לפי ההרגשה שקמנו איתה- פחד, חרטה, שנאה, חוסר אמון וכו' וכו' מזמן כבר לא חלמתי חלום אמיתי כזה, שווה, שאני מתעוררת ממנו באושר ושמחה. הלילה התעוררתי מסיוט כפול, שיושב על הפחדים שלי. חלמתי שפגשתי את המשוקץ שאנס אותי במשך חודשיים עם משפחה ואישה שלא הכרתי. ידעתי שיש לו אישה אחרת וממנה רק בן יחיד. בהתחלה, כמו בכל החלומות, קפאתי ולא הצלחתי לזוז אבל אז הרמתי רגל ועוד רגל והתחלתי להרביץ לו בלי סוף, הטחתי אותו על הרצפה וחבטתי בפניו עוד ועוד כשאני צורחת- אתה הרסת את החיים שלי! בגללך אני מבלה 4 פעמים בשנה בבית חולים! אשתו לא הבינה מה קורה אז הסברתי לה שהיא נשואה לסוטה שאנס אותי וגם חי כנראה חיים כפולים כי אני הכרתי אותו עם אישה וילד אחרים. היא התחילה להתבלבל ואז צעקה שאצא מהבית. עליתי הביתה, שבמקרה ההורים הדפוקים שלי גם היו שם, וספרתי להם מה קרה לי עכשיו. אבא שלי ירד למטה לשתף את החולרע גם בדעתו. אחרי זמן רב הוא חזר, וצעק עלי-את לא מתביישת? איזה תלמיד חכם הוא. צדיק! ףיש לו ישיבה והוא מוציא ספרי קודש (זה נכון) עכשיו תרדי, תתנצלי, ועד שאת לא מתנצלת אני לא מדבר איתך... כהה קיבלתי תיקוף של חלק מההתמודדות שלי בחיים. אנוסה לשעבר והמוקצה של המשפחה. ועוד יש אירוסין לאחי השבוע :(

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2022 01:12 לינק ישיר 

הכל מאוד נוכח אצלך,
היה כדאי שתנסי לספר,
שתפני לטיפול רגשי.
שתהיי בריאה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2022 05:19 לינק ישיר 

נ. ב. במקרה לא קל כמו שלך
מותר לך לפנות לטיפול רגשי
רק בתיאום עם הפסיכיאטר,
אני ממליץ על שיטת
שלושת המימדים
ו אי אף טי - שאני מכיר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2022 08:23 לינק ישיר 

מה דעתך, רציף? סיהרה נמצאת בטיפול רגשי או שהיא צריכה לחשוב לפנות לאחד כזה???? אתה יודע, נזכרתי בך בשבת, סקרן אותי אם עברת פעם אבחון אצל פסיכיאטר ומה הוא אמר עליך. תסכים לספר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2022 22:13 לינק ישיר 

אני חושבת שהוא סתם שוונץ שמסתובב פה. אה, באמת עברת אונס? אולי את צריכה טיפול רגשי? מה נראה לך? שאני לא מטפלת בעצמי? אני חולה כבר כמעט 10 שנים, אז תאמין לי שעברתי הכל ואני יודעת הכל... אה, ואי. אף. טי. זו שיטה שלקחה את הדי.בי.טי והסי. בי.טי. ועשתה מהן סלט מטופש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2022 01:00 לינק ישיר 

sihara כתבה:

אני חושבת שהוא סתם שוונץ שמסתובב פה.אה, באמת עברת אונס?אולי את צריכה טיפול רגשי? מה נראה לך? שאני לא מטפלת בעצמי?אני חולה כבר כמעט 10 שנים, אז תאמין לי שעברתי הכל ואני יודעת הכל...אה, ואי. אף. טי. זו שיטה שלקחה את הדי.בי.טי והסי. בי.טי. ועשתה מהן סלט מטופש.

הנה, סיהרה לא יודעת להעריך
אי אף טי.
לדעתי, סתם שטפתם אותי,
אני מנסה לעזור,
יש כאן מקום גם למאוזנים יותר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2022 01:06 לינק ישיר 

זה לא נראה שאתה מאוזן, זה נראה שאתה לא היית אף פעם במקום הזה. ז"א ברור שאתה משתתף ורוצה לעזור, אבל אתה נשמע בלתי מנוסה בעליל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2022 02:08 לינק ישיר 

sihara כתבה:

זה לא נראה שאתה מאוזן, זה נראה שאתה לא היית אף פעם במקום הזה. ז"א ברור שאתה משתתף ורוצה לעזור, אבל אתה נשמע בלתי מנוסה בעליל.

כתבתי כאן הרבה דברים מועילים.
אתן לא קובעות מי יכתוב כאן.
ואתן לא יודעות להגיד סליחה
לפני הביקורת.
חושבני שלא פגעתי,
ואם פגעתי אני מצטער ומתנצל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2022 13:28 לינק ישיר 

רציף עלו עליך תברח מפה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2022 19:00 לינק ישיר